Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Én az 50-eset fogom nyitni, a memfrag miatt. A legnagyobbat nyilván nem érdemes nyitni, hiába van benne sok finomság, tuti black stone lesz a vége 😊

Én nem vagyok ennyire kitartó, karácsony óta lv59 +14% viszont a desert és alap questline kivégezve.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Nyitottam, a gyűrűt adta, a legolcsóbbat, mint eddig mindig ... 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hát igy sajnos biztosan jobb, pláne a 15+ stone-ok miatt.
SzirmosSzisza
Csak alapot lehet nyitni, szerintem a 15-ös láda jobban megéri.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Érdemes a 75 virágba kerülő ládára hajtani?
Aki nyitotta már, csak sima gyűrű/ nyaklánc vagy van itt is esély pri/duo nyitásra?
Gubberx
április bolondja 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Olyan class nincs ami mindenben topon van.

Witch/Wiz Leggyorsabb grindben/jó large pvp-ben/1v1-ben nem jó
Warrior Rossz grindben/jó minden téren pvp-ben
Ranger Jó grindben/jó minden téren pvp-ben de nagyon gear igényes
Mystic Átlagos grindben/1v1-ben az egyik legjobb

Ezekkel játszom/játszottam sokáig így véleményezem.Más classokról nincs tapasztalatom.
Ami viszont talán mindenben jó lehet az a STRIKER..legalábbis ha utánaolvasol több forrás ezt állítja.
Illetve nyilván borulhat ez az összeállítás hisz függ a szintől/geartől és az ügyességedtől.
Ez csak egy vélemény.
SzirmosSzisza
Mystic jelenleg az új op class, PvE-ben nem tudom jó-e. Ha 1v1 nem érdekel akkor Witch/Wizard jó PvE-re is meg tömeg PvP-re.

Nem nagyon pvp-zek, inkább grindelek 1000-el, akkor milyen karit ajánlotok? Warrior helyett? Amivel gyorsabb a fejlődés is, de azért pvp- re is jó
SzirmosSzisza
Nem is emlékszem már mikor dc-ztem utoljára, szerintem nálad lesz valami.

#6479: PvE-ben sokan panaszkodnak, hogy lassú, 1v1-ben nagyon jó, de elég sokat kell vele gyakorolni.

Roger6
Nekem napok óta gond nélkül megy az AFK horgászat, egyszer sem vágott ki.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én nem rég "cseréltem" le.Ha pvp orientált guildba vagy (node war,GvG) akkor jó választás.Ha 99%ban grindelsz és a pvp kimerül abban hogy néha megtámadnak akkor felejtsd el.
Maxtreme
erős pvp-re kihegyezett class, viszont a pve rész komplett agyf*sz vele. (lassú a fejlődés)

Sziasztok. Mi a véleményetek a warrior kasztról? Erős? Mennyire nehéz játszani vele?
AnuluWork
Legújabb videókártya driver van fent, nyomtam egy fullscan/repair vagy mi a tökömöt, és még így is kidobál, kb. 20 perc után, ha leteszem desktopra a játékot ...

AnuluWork
Na most kezd a tököm tele lenni ezzel a szarral!

Kb. folyamatosan kivág. Nem töltök le, nem bizergetek semmi, afk gyártok. Folyamatosan kivág. De úgy, hogy eltűnik minden, és volt toon, nincs toon. Nevetséges.

Carmang
Megnéztem mindhármat, pont ilyenekre gondoltam, csak azt hittem, két szintet kell hozzá kivenni.

Carmang
Köszi, megnézem.

Szia! A kliensnél jobb fent a fogaskerékre klikk, váltsd át a nyelven pl németre. Újra patcheli, majd ha vége állítsd vissza angolra és megint végig fut az update és ezek után működnie kell. A kitörléses dolog nekem sem működött. Viszont lehet kitörölheted és azután menj végig a lépéseken amiket írtam 😊
Nagy és pöpec (alkalmanként többszintes) lakások leginkább Gránában vannak. No, azok aztán tényleg kényelmesek. Mondjuk nekem ilyen igényem nem nagyon van. Csak férjen be pár lom amit nem akarnék kidobni, de hely sincs nekik az inventoryban, meg férjen mellé 1-2 (3-4) alchemy és cooking tool! Ja, meg viszonylag olcsó legyen és közel a piachoz, meg a storage managerhez! 😊
AnuluWork
Most viszont folyamatosan: nem is disconnect, hanem hopp, eltűnik minden, csak a célkereszt marad. Nem értem. Kb. 20-30 percenként ezt csinálja ...

Tuti volt valami.
Én a kibelius cuccon vettem először észre, hogy kicsit máshogy néz ki a cucc - olyan "selymesebb" a kinézete vagy mi.
AnuluWork
Csináltak egyébként vmi grafikus update szerű dolgot? Mintha minden tűélesebb lenne, mint eddig, és a textrák minősége is szebbnek tűnik, nem?

SzirmosSzisza
Kivették ja, csináljátok a napi Florint questet, hátha ad valamit.

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Nézd meg a Merchant Lane 2-5, 1F lakást. Szerintem az a legnagyobb lakás Calpheonban. Elég korrekt még a Chapel 4-7 is.

(Én a Chapel 2-3, 2Fben lakom Calpheonban. Nem dupla szintes, de elég nagy, jó elosztású és remek a kilátás, remek helyen is van.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.03.28. 19:40:59

AnuluWork
Kivették a társasjátékot?

Carmang
Két emeletet akarok "összeolvastani" egy lakássá.

AnuluWork
Ezt próbálom felfogni és értelmezni.

Két lakásból akarsz egyet, vagy csak simán egy jobb képességű lakást keresel? (Calpheonban amúgy kevés nagy lakás van.)

Carmang
Van Calpheonban olyan többszintes ház, amiket residence-é alakítva kiad egyetlen többszintes lakást? Tehát belülről átjárható a két emelet?
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2018.03.27. 18:46:45

áá.. ugyan ott kell, közben rájöttem 😊
Az lenne a kérdésem hogy, ezüstöt be lehet váltani valahogy arany tömbbe? mert fordítva tudom hogy lehet, csak mert át kellene szállítanom egyik helyről a másikra nem kevés összeget ,és arra gondoltam hogy átváltom aranyba ,és szekérrel átviszem!
Ha egyszer megcsináltam a villás questet, akkor utána bármelyik karakterrel felvehetem Sakatutól azt a questet, ami ültetős elefántot ad? Vagy csak azzal, amelyikkel a villást megcsináltam?

Mert most egyik karival azt megcsináltam és van egy elfim. De viszonylag szar skillekkel. Gondoltam akkor megyek és megcsinálom a questet, de Shakatu nem ad semmit :/
SzirmosSzisza
Rámész a városra és jobb felül lesz legördülő menü, ott ha jól rémlik Stable néven van amivel tudsz több helyet stable-be.

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne a ló befogással kapcsolatban hogy, amikor befogom a lovat és beviszem mondjuk Heidel-be ,beregisztrálni ,ott alapból 3/3-as tárhely van és nem enged betenni mondjuk egy 4.ik lovat, ott van lehetőség a bővítésre?? egyáltalán hogy kell bővíteni a tárhelyet? ha lehet
Próbáltam, de mindig hibásan jött le. Ma reggel volt egy hasonló nevű, csak 166 végű fájl és most jó.
Azt mondják töröljed a version.dat fájlt a telepítési mappa "ads" alkönyvtárában és próbáljad újra! (törlés előtt zárd le a launchert).
Vagy töröld az egész ads könyvtárat!
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.03.22. 01:32:07
A tököm kivan már ezzel a szarral, már elnézést. Hiába törlöm, hibásan tölti le...

SzirmosSzisza
Picit fura mert városokban nem lehet kikapcsolni ... amúgy shift+f5 is váltja, nem muszáj menüben kotorászni.

Carmang
Itt van a képen, a Hide Other Characters az. De alapból nem kapcsolja ki a játékosokat, csak nagy tömegben, ha akadna a kép. Ezt a játékmotor maga dönti el.

Erre is biztos van beállítás. Szerintem valahol a grafikai beállításokban. Korábban a performance alatt volt, de azóta picit módosult a felület. Ezt nem tudom érinti-e.

Annyit írtak róla, hogy akkor kapcsol be, ha lecsökken az FPS-ed.

Addig meg ha nem fontos neked, akkor kikapcsolhatod a más játékos effektjeit.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.03.20. 14:20:54
Köszi meglett, és olyat hol tudok beállítani hogy annyi karaktert ne jelenítsen meg játék közbe? mert pl a városokba rengetegen vannak, és nagy a lagg.
Talán Esc és az Edit UI résznél? Ha ki van kapcsolva, akkor ott vissza lehet kapcsolni. Vagy pozicionálni. Hacsak nem valami "normál" beállítás...
Sziasztok. A játék bal felső sarkában levő 3 sárga állapot csík eltűnt, nem tudjátok hogy kell visszaállítani?? nem találom 😊
SzirmosSzisza
Aha, annyi, hogy 400% bónusz felett már elvileg nem adja olyan jól, de 200%-os alap bónusz csak ritkán van.

Akkor ezt a hét végi 100%-ot és a napi 200%/1 ótásat össze lehet pászítani?
Nekem is feltűnt, velia-t kompletten lecserélték, és kevesebb a nyögés a háttérben.
Most hogy a Desert quest line-t kivégeztem, elment kicsit a kedvem a játéktól. Idáig egyedül tök jól megcsináltam mindent, de az erdős questline -ból ( első) 6 van még hátra, ha ott van egy summon amitől visitva menekültem.
Valkyrie 181/170/270 Full lemoria tri meg liverto sett, és egyéb finomságok, oda már csapat kell......