Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Illetve új karinál, amikor szaladsz végig a fő szálon, ugyanúgy kapod a lámpást 😄

Tele van hibával a játék.Csak úgy példaként említve ami feltűnt az utóbbi napokban.Guild pénz szétosztásánál hirtelen eltűnt a kassza egész tartalma de egy relog után helyre állt.A guild questeknél rendszeresen hibásan mutatja a hátra lévő időt,konkrétan ugrál az egész.Az UI gondol egyet és magától átrendeződik.Még szerencse hogy van róla mentés és viszonylag gyorsan vissza lehet állitani. Szval van baj rendesen 😄
AnuluWork
A lámpa azért volt sokkal jobb megoldás, még úgy is, hogy nem lehetett kikapcsolni, és azért nem jó az új módszer, mert a lámpát kivettem ha zavart a fénye, ezt nem tudom leállítani, max. settingsben. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Egyébként ezek az új ikonok ... Nem működik, hogy pl. villog az email, ha emailt kapsz, mint korábban tette. Teljesen funkciótlan jelek fent és lent is, tök átláthatatlan az egész, hogy mi az egyik és mi a másik. Korábban teljesen egyértelmű volt minden, és még jól is nézett ki. Kár volt ezt a részt így elqurni. Vsz ugyanazok a péniszek csinálhatták, akik a rankinget is elqurták anno, amit pár patchel később vissza is raktak. Most kaptak egy új lehetőséget, el is qurták ismét.

Pár napja olyan is volt, hogy hibásan írta ki a túlsúlyt. Egy reset megoldotta, de ez azért gáz.

A lámpa sokkal jobb volt, még úgy is, hogy nem lehetett kikapcsolni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.08.25. 09:13:45

AnuluWork
Váááá! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mennyi is volt ami óta betették rewardként ezt a sz.rt és volt belőle gy cirka tizenvalahányezer a piacon minimál áron? 😊 8 hónap mire elment? De elment ... 😄

AnuluWork
Oké, de napiban a loyalityvel még kapod az olajat. Olajat venni már nem lehet, lámpát pedig már csak a tolvajos napi küldi ad. 😊

Ne haragudj de 2 sor után inkább nem olvastam tovább 😄 Én arról nem tehetek hogy komplexusos vagy.Remélem családon belül nincs problémád belőle.Én csak egy idegen vagyok az nem számít.
Igen, azt olvasgatom, hogy maga a játék megvétele (meg sejtem is) az csupán az első lépés. Azért is írtam, hogy "beruházok" rá. De ez már csak hétfőn fog megesni. Strandidő már a nyáron nem igen lesz, még ezt szeretném a hétvégén kihasználni. Jó játékot, szép hétvégét nektek!
Hol soroltam én itt embertípusokat? Én sehol sem látom, hogy antropológiával kapcsolatos észrevételeket közöltem volna. Én bizonyos jellemvonásokat vezettem fel. És mert teljesen híján vagy az alázatnak, és azok táborát erősíted, kik valamilyen gyerekkori, vagy később megesett trauma okán nem képesek belenyugodni, hogy nem veszik fel szellemileg a versenyt az általuk,- ha szabad így fogalmaznom kispécizett alannyal szemben, addig nem nyugodhatnak, míg feltétlen nem övék az utolsó szó. Tudod mit! Igazad van! Te vagy itt a legokosabb, a legszebb. Írhatsz bármit, én a továbbiakban nem kívánok élni a reflektálás lehetőségével, mert hányatottságod már nekem kínos 😉 Győztél mester!
Lehet kapni napi eventben (belépések után ?) meg majd sok hónap játékidőért is petet. Mondjuk ettől még nem lesz az kevésbé fontos a vétel, mert addig viszont kín a lom szedés. Persze amíg nincs meg valami, addig nem is igazán észleli a játékos mennyire fos nélküle a játék.
A BDO már ilyen "slot machine" jelleg. Nem "kell" költened, csak ha mégis bedobsz pár "érmét" a gépbe, akkor mégis jobb lesz. Csak mindent rohadt drágán adnak el...
Carmang
Az,hogy megveszed a játékost, csak az első lépés a pénzköltésben 😊 Ezután szükséged lesz legalább 3 pet-re, amik szedegetik neked a loot-ot. A legolcsóbb is 900 Pearl (1000 Kakao Cash = 10Euró). Aztán, ha komolyan gondolod, akkor kell Value Pack havonta (+slot a karakter inventory-ban, és városi raktárban, + teherbírás, ilyesmik), az is 1500 Pearl.

Maxtreme
senki 😊 Ott az az Atlantis Firefly, innentől az a lámpa. (ugyanúgy a general goods vendornál lehet venni, vagy 10 loyaért )
1 órán át "életképes" ami mondjuk pont elég is, tekintve hogy az éjszaka ugye 40-45p 😄
Nekem 1 vele a gondom, hogy nem lehet kikapcsolni, és nappal is világítasz tőle. De hát ez apróság ugye.

Veled ellentétben én csak a szerény személyed előtt "égettem" magam de te mások előtt is 😄 a stílusod teljesen beleillik az általad forrmált negatív embertipusokba.😄
AnuluWork
Bocsi, de a patch óta nem tudjátok ki árul lámpást és olajat? Laránál nincs, szerdán még láttam, hogy volt, de csütörtökön patcheltek valamit és azóta nem látom.

Holnap még belenézek a játékba. Most lépetem ki. Azt hiszem beruházok rá. Teljesen értelmes és várakozáson felül egyedi. (mert eddig nem jutottam vele anno) Lenne is majd pár kérdésem hozzád, mert látom, hogy elég aktív vagy itt a fórumon. Illetve, ha nem terhellek vele. Ez a Node rendszer első látásra, olvasatra azért nem egészen világos. 😊 Jó éjszakát!
Aki "egyel', az kapál. Viszont, ha arra gondolsz, hogy szerény személyemmel eggyel kevesebben vásárolják meg a játékot, akkor csak sóhajtozz felőlem nyugodtan. Csak ne égesd már tovább magad. 😉
Milyen kár hogy "egyel" kevesebben veszik meg a BDO-t jogtisztán. (hatalmasat sóhajtottam) 😊
AnuluWork
No igen. Nem úgy néz ki, hogy az éppen elkészült remastered verzió után bezárnák. 😊

10 ojró nem egy pénz azért mostanság Magyarországon se. Mondjuk nekem is volt időszakom, amikor "megnéztem mire költök", de mostanság ebből kinőttem. lehet túl jól fizetnek már, hogy ennyivel szívózzak. Azért még emlékszem amikor korábban haverok vették meg a D2 LoD-ott (német nyelvű verziót), hogy ne hülyüljek már a kanin! Meg starcraftnál is voltak azért LAN partyk és nem mindenkinek volt ott sem "gyári" játéka. Megesik. Igazából ha játszottál MMO-val, akkor tudod, hogy ennyi pénz nem nagy összeg. Emellett az MMO épp olyan ahol aztán tényleg annyi időt cseszel el amennyit nem szégyenlesz (vagy amennyit hagynak). család mellett picit necces. Miindegy. Remélem a válaszok (itt vagy a nemzetközi fórumon) segítettek megtalálni a neked megfelelő régiót és szabályokat! Sok sikert! Vagy másképp: "Gudlakk, Bérbehajtó" (by Mico Adventures) 😊

szerk: a bezárástól nem kell BDO-ban tartani. Igaz, hogy elég pofátlanul nyúlják le a pénzünket, nem túl fair módon hazudoztak korábban azz előfizetőknek és tele van "fizetett előnyökkel" most már, de más oldalról durván öntik is a pénzt a játékba a fejlesztők. Mint a mostani remastered verzión is látszik... Meg a content patch-eken. Nem lesz itt mostanság zárás.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.08.23. 20:44:43
A kérdés költői. Nincs általánosítva.
Pontosítok: milyen magyar játékosokkal kerülnék én ott egy klánba.
Kizárólag a "milyen magyar játékosokkal játszanék ott együtt" irományodra reagáltam ha már leáltalánosítottál mindenkit.Ajánlom figyelmedbe a vissza olvasását a gúnyolódás helyett.
Lopás és ürügy kapcsán csak annyit tudok elmondani, hogy akit 2001 (Dark Age Of Camelot) óta több százezres nagyságrendű online játékokra való anyagi ráfordítás után, annyiszor vipe-oltak le játékszerverekről mint engem, az feltételezésem szerint elég ritka most itt köztetek. Én tanúja voltam, ahogy temérdek mmo húzza le a rolót, megy csődbe, vagy nemes egyszerűséggel csak magasról téve a játékosokra, vagy kontent fejlesztésekre bezárja kapuit, holott még közel sem(!) volt veszteséges. Vettem én már meg korai hozzáférésű játékot is, amiből semmi nem lett. A Warhammer Online úgy intett búcsút a játékoskeretének, hogy még csak meg sem indokolta azt, miért teszi meg. Az sem volt pedig egy olcsó mulatság. Rengeteget költött rá akit beszippantott. Nekem nem kell ürügyet sem kreálnom, hiszen ezektől a cégektől nagyobb tolvaj nem igen létezik a játékiparban. Fájni meg az fáj, hogy annak idején tudod volt az mmo-k terén egyfajta kultúra. Aki Camelot-ozott, játszott az EverQuest-tel, az Ultima-val, Vanilla WoW-val, stb, stb, az engem meg fog ebben erősíteni. Jól emlékszem, hogy amikor még egy "gyors" internet hozzáférésért húszezer forintot kellett havonta perkálni, és négy, meg ötezer forintnyi havidíjat a játékokért újfent, hogy mennyire meg tudta szűrni azokat, akik ma itt játsszák az eszüket, és fröcsögnek, fürödve az önelégülésben, holott fogalmuk nincsen, hogy kivel is beszélnek. Már ha megértesz. Jó játékot!
Örülök, hogy felnyitottad a szemeim, és ráébresztettél, hogy egy koreai játék nemzetközi piacokra szánt termékével nem csak magyarok játszanak, és az sem fordult volna meg soha a fejemben 16-17 év mmo-zás után, (kisebb-nagyobb szünetekkel) hogy egy guild alkothat vegyes nációk adta közösséget. Köszönöm! Köszönöm!
Ajánlom figyelmedbe hogy sok nemzetközi guild is van... 😉
Megkaptad a válaszodat. Ha simán átsiklottál felette, mert fájt a többi része az a te dolgod. Sima kereső első 1-2 találat a privát szerverre, vagy az ajándékkulcs kérés (ami jogtiszta teljes játék a hivatalos szerveren "örök" időkre). Ennyi. De most komolyan: az minősítené "rossznak" a magyarokat hogy néven nevezik a dolgokat, A lopás lopás. nem kell szerénykedni és ürügyet keresni. Kevés olyan magyar van aki kizárólag jogtiszta játékokkal játszott eddig. Csak a "tört" játék téma tiltott az sg fórumain.
Ne vedd a szívedre, itt, mint ahogy az SG-n általában van egy-két retardált barom, ócska és sekélyes élettel miközben azt hiszik, hogy ők fingották a Passzátszelet. Ha nem húzod fel magad és csak figyelsz a háttérből, qrva jól fogsz ezeken szórakozni! A Bless Online topikon én többször letettem a hajamat és rohadt jkat röhögtem 😊
Régebben kerestem az okát, hogy miként tudott ez a nép ebbe a megosztott, támadó, irigy, és pökhendi állapotba kerülni az idők folyamán, aztán rájöttem, hogy szerencsére ez csak a társadalom bizonyos szegmenseiben van jelen.Na, ezeket a régiókat kell elkerülni. Az elemi egyszerű kérdésemre elég lett volna egy "nem tudok" válasz. Nem belekönyökölni a másikba, minden áron kötekedő, ártó szándékkal. Ezek után hála Istennek, ki sem kell próbálnom a játékot, mert milyen magyar játékosokkal kerülnék én ott egy klánba. Jó játékot!
Vajon egy külföldi topikon miért kaptam 10 percen belül kielégítő választ, és még ágyékon sem próbáltak rúgni. Sőt! Egy negatív kommentet nem kaptam, pedig ott még nagyobbat nézhettek, hiszen nekik azért másképp alakul az egy főre jutó éves GDP. 😉
"Ügyes ürügykeresés, csak azért sok ponton sántít. Nem "kell" játszanod és nem kell épp egy ONLINE MMO játékba fognod. Ha van családod, akkro az időt sajnáld rá és a pénz a kisebbik probléma. A "megnézem mire költök" valahogy sose hangzik jól. Azért lopok, mer' családom van és kell a pénz. Na ja. Persze. Sok más módon el lehet verni ennyit és azt a többség a család mellett se sajnálja magától. Egy-két doboz cigi, vagy egy pár sör. Kb ennyi."

Annyira ügyes ürügy keresés, hogy azóta most volt időm ide visszanézni. Nagyon örülök, hogy megpróbálod kielemezni a családi és szociális életemet, és annak tükrében az MMO-khoz való viszonyulását. Egy egyszerű kérdést tettem fel csupán. De már megbántam. Tipikus magyar mentalitással kezelt, támadó hangú, kioktató, (majd én megmondom a tutit) válaszokat kaptam. Egy másik illető reagálására nem is kívánok reflektálni, mert aki szerint az intelligens ember bármire kidobhat pénzt az egész egyszerűen butuska. A továbbiakban el is kerülöm ezt a topikot. Jó játékot mindenkinek!
Maxtreme
Ez csak úgy, mert jó lett (sztem) <#vigyor3>

Maxtreme
az ultra (mint az oda is van írva) inkább fotó modhoz való. Még több a dof meg a hdr, illetve eléggé lassít.

Bolhaslo: Az hogy 1-2e forintokon szórakozol már azt sem értem, de a tört szervert még úgysem
Ennél játéknál több 10, de akár több 100 órába is kerülhet hogy valami apróságot elérj. Amint a tört szervered kilövik, mindent buksz.
Tényleg nem éri meg azt a pár deka szalámit a dolog... 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.08.23. 06:06:28

AnuluWork
(2)

AnuluWork
(1)

AnuluWork
Én is próbálgattam:

AnuluWork
A contrast/gammát nehéz belőni, hogy ne világítson és sötét se legyen. 😞

AnuluWork
Az erdőből városba résznél nálam van némi szaggatás a hangoknál. Nálatok?

AnuluWork
Ultra mód vagy Remastered mód a grafika? (Egyébként melyik a jobb?)

Maxtreme
Egész tűrhető lett ez a remasteredes látványvilág.
Bár 1 hdr intenzitás állítási lehetőség beleférhetett volna.

Pár kép tőlem. (csak spoilerbe mert nem kicsik 😄)

Kár hogy mostanában már nem igazán játszok a játékkal😄 De hátha 1x majd vissza/újra megjön a kedv.

AnuluWork
Van az 960 forint is.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.08.20. 11:39:35

Roger6
" Aki értelmes, kérem segítsen az aktuális kérdésemben" - aki értelmes,nem szarakodik 3.000 Ft-on.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hexex86
Köszi! Körbenézek! Elég sokrétegű a game. annyi féle cucc van benne, hogy csak kapkodom a fejem. És csak az elején tartok lényegébe.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

SzirmosSzisza
Itt szoktak hirdetni ilyen guildeket.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hexex86
Sziasztok!
Van olyan Magyar klán ahol nincsenek nagyon "elvárások"? Szint, heti raid ilyesmikre gondolok. Egy nyugis klán. Szívesen belépnék egybe.
Előre is köszönöm a választ! <#wink>
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.08.19. 18:40:19

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Ügyes ürügykeresés, csak azért sok ponton sántít. Nem "kell" játszanod és nem kell épp egy ONLINE MMO játékba fognod. Ha van családod, akkro az időt sajnáld rá és a pénz a kisebbik probléma. A "megnézem mire költök" valahogy sose hangzik jól. Azért lopok, mer' családom van és kell a pénz. Na ja. Persze. Sok más módon el lehet verni ennyit és azt a többség a család mellett se sajnálja magától. Egy-két doboz cigi, vagy egy pár sör. Kb ennyi.

Ha "tört" szervert akarsz, akkor keress rá a google-ban! Itt csalásokkal és lopott anyaggal nem foglalkozhatunk azt hiszem. Korábban volt egy, vagy kettő privát szerver. Orosz vagy brazil társaságok. Ott megvan ennek is a hagyománya. Ha még nem szántották be ezeket miután megjelent az olcsó dél amerikai és arab kecskepásztorok pénzéhez igazított verzió legálisan...

A másik lehetőség, hogy keresel valakit aki megveszi neked a játékot. Ingyen kulcsot keresni nem lopás, csak lottó ötös ha összejön. Annyiban éri ez meg annak aki ajándékoz, hogy ezért ő kap egy kis p2w tartalmat a játékban, ami amúgy csak drágábban lehetne elérhető. Nem tudom van-e itt aki épp sünre gyúrna? Ha nincs, akkor marad a nemzetközi keresgélés. 😊
Mert van már vagy ezer accountom mindenféle online játékokhoz. A 90%-a nem fogott meg. Nem dobálok ki egy fillért sem feleslegesen. Van jobb helye is annak akinek gyermekei vannak. Aki értelmes, kérem segítsen az aktuális kérdésemben.
Roger6
10 Eur, nem értem minek tört szerver. Még hanem játszol vele, akkor sem pénz érte. Sőt, két hete 2.99 Eur volt.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.08.18. 18:51:13

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tudnátok mondani egy jó tört szervert, ami érdemileg működik. Egy éve kipróbáltam a játékot, de nem vettem meg. Most megtenném. De arra gondoltam, mivel semmire sem emlékszem belőle, és újabb trial accot nem kezdek, jó volna valahol legalább egy szintig eljutni, kipróbálni több karaktert, visszarázódni a legalapabb részletekbe.
AnuluWork
"Milyen lesz a BDO" videó:

Roger6
Ejjha, ez gyors volt, köszönöm szépen <#worship>