Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sziasztok Kedveskék!
A Relog megnyitja kapuit, hogy ne a 687 magyar guild egyik gyűjtő vagy éppen haldokló guildjei közé tartozzon.
Az alapvető koncepció a guild létrehozása mögött:
- Az alapító tagok javarészt a játék megjelenése óta játszanak, több guildet is megjártak, több-kevesebb sikerrel, ami mindig elégedetlenségbe torkollott. Egyikünk se szeretett volna külföldi guildhez csatlakozni, mindannyian úgy gondoljuk, szükségünk van a magyar közösségre. Azonban sajnos a jelenlegi magyar guildek között egyikőnk sem találta meg számításait.
-Nem gyűjtő guild üzemeltetése a cél, elsősorban egy kisebb, de erős társaság összehozására törekednénk.
-Mindannyian áldoztunk (nem a kecskeistennek), hogy otthagytuk az előző helyünket, ha valaki a szándékaink komolyságát venné kérdőre. 😄
Elvárások:
-Most itt a sablonszöveg (legyél aktív, vegyél részt a guild eseményeken, stb blablabla) helyett mást emelnénk ki: GS kritérium nincs, viszont ismerd a játékot valamilyen szinten, ha nem is 100%-ban, legyen valami, amibe már időt és energiát fektettél. Így bár elsőre nem hangozhat szépen, de a guild méretére való tekintettel főként, nem szeretnénk kezdőket fogadni. Valahol mind belefáradtunk abba, hogy az alapoktól kelljen valakit "oktatni".
Persze szívesen segítünk, sőt egymás segítése alapelvárás, de szeretnénk olyanokat keresni, akiknek a játék valamely területén (legyen az lifeskill, hajózás, pvp, stb) van már tapasztalata.
-Felvételi: IQ teszt, EQ teszt, és pár régebbi felsőfokú matek érettségi megoldása, valamint:
Tudj feljönni discordra egy rövid kis csevegésre a jó fej, szerény alapítókkal és csatlakozz a Facebook csoportunkhoz.
- Amit adunk: ( Ez nem sok, mert mi inkább elvenni szeretünk. 😄 )
Egy családias légkör, olyan csapat, ahol nem lát guild chaten 99. ismeretlen nevet az ember.
A szokásos guild juttatások idővel, és kreatív guild programok a megszokott scrollozós, bossozós események mellett: guilden belüli battle royale, hide and seek, stb, kreativitásnak csak mi szabhatunk határt. 😄
Nagyon friss a guild, de már dolgozunk a pontok megszerzésén ezerrel, közeli tervek közt szerepel a guild ház és hajó mihamarabbi beszerzése.
Így nyilván olyanok jelentkezzenek, akiket ez nem zavar.
Szerény létszámú keménymag közt mindenkinek van tapasztalata valamiben, így nem nehéz az indulás. Van tapasztalt pvp-s, hajós és lifeskilles, egyikőnk sem ma kezdte a játékot. 😊
Akiknél tudtok érdeklődni: Nindzson, Truax, Werbi, Mityu, Cukkini
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2019.01.10. 13:55:36
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
+karácsonyi giccsparádé van.. És egy quest amivel "ajándékcsomagot" kapsz napi egyszer. random rng box elég jó itemekkel. De gondolom többnyire 1-2 black stone rollol...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.18. 16:23:38
Amúgy milyen esemény van manapság a játékban? Youtu-be on állandóan bombáz a Claim your gift, meg Time to return dumákkal. Szeptemberben azért hagyta abba, mert main-t váltottam, de nem volt erőm felhúzni az új fegyókat TRI/TET-re.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.12.16. 15:55:21

Csak ja. a skillek nem teljesek.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.12.16. 11:28:47
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2018.12.15. 12:27:32
De majd meglátjuk indulás után 3 hónappal. Lehet igazad lesz és "megtapad" ez a fajta pserver hosszabb távon is. Csak induljon már el végre!
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.11. 00:52:44
Nézd, ott van L2. Mai napig egyik legjobb mmorpg, ami az osszetetteseget illetve pvpjet illeti, csak sajna a combat rendszere mai szemmel azert kicsit mar elavult... Ettol függetlenül tomegek jatszanak vele, de privaton! Offon szerintem 2-300.000 embernél tobb nem jatszik vele az egesz vilagon, míg tort szeron ennek tobbszorose. CSak ruszkiknal soktizezer ember L2ozik privaton. Egyszeruen azert, mert bar istenkiraly a jatek, de offon jatszhatatlan. Ugyanez van BDOval is. Ez nem lustasag, nem noobok jatszanak tortokon, hanem azon emberek, akik nem az egesz eletuket a gep elott toltik, szorakozni, kikapcsolodni ulnek le a gep ele, nem pedig "dolgozni", es ne gyere a Moba fele pvpkkel meg hasonlo dolgokkal, hogy akkor miert nem mennek oda ezen igenyu jatekosok, mert ez faszsag. En is, mint sokan masok, az mmorpgs pvpt szeretjük, a skillrendszer, a gearek, a map, a nyilt vilag, ez kell nekünk, csak nem olyan feltételekkel, hogy a játékkal toltott ido 95%-at atszopjuk, aztán egy kicsit elvezkedunk. Torton ez az arany forditott. Nekünk nem moba kell, meg hasonlo instant pvps tortenetek, hanem mmorpgs pvp, nyilt vilag stb..., csak mas elvezeti faktorral. Ezt ertsd mar meg, es engedd el, ugy is te is torton kötsz ki, es magyarazhatod mit miert stb.., a lenyegen nem valtoztat. Mert az off szimplan szar....
Aki elérte az 55. szintet a bétában az kap egy petet induláskor majd...
A gamez gondolom nagyon jó, csak épp te nem használod a felesleges szarságokat, így neked kiesik a játék tartalmának 95%-a. <#eplus2>#eplus2>
Ha lenne akkor se találnál nagyon hibákat. Azért páran megjegyezték milyen könnyű volt pénzt nyomtatni a negatív special offerekkel marketplacen. Ezt javították már? Elég nagy blamának tűnik azért ha tényleg ilyesmi bekerült... Negatív és kacagtatóan alacsony ajánlatok a Crimsonban is voltak... csak negatívot nem tudsz "venni". Így legalább nem cseszed szét ezzel a gazdaságot. Nem kell aggódni: enélkül is lesz/van lóvé dögivel. Mindegyik privát szerveren...
A honlapja a gameznek még idiótább. Kb semmi sincs rajta. Semmi se frissül és max a "szorzótáblát" lehet valahogy előbányászni.
Mondjuk én még mindig tartom, hogy a privát szerver a böszme nagy szorzóival a lusta sóher nooboknak való. A szöszölés az MMO játékok szerves része. Ilyen erővel adhatnának ingyen kezdő 56-os (vagy 63-as szintű) karaktereket 15-ös gearrel, vagy épp TRI cuccokkal. Aztán mehet a MOBA. MInek itt mindenféle haszontalan dolgot bent tartani? legyen egy nagy játszótér és mehet a PVP. KB ez az igény, nem? A szörnyeket a kisebb szinteken, meg az összes NPC-t vágjuk ki a francba, mert csak a gond van velük. Nincs változó - nincs hibalehetőség. Win-win. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.10. 09:16:28
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Igen, játszok crimsonon. Mivel a szint korlátos és 2 nap után jön úgyis rá a wipe, így "Minden mást" tesztelek. Én vagyok a legnagyobb carebear most a szerveren (gatheringben legalábbis topos). 😊
Kb 1,5-2 óra után 53-as szinten voltak a toposok akik növekedésre gyúrtak. 55 meglett talán 2,5-3 óra alatt. Ömlik minden "Normék" anyag, armor és weapon töménytelenül.
A pearl itt most drop boxok formájában érkezik. Szörnyek véletlenszerűen ezt is dobhatják. Field és world bossok garantáltan dobják azt hiszem. Egy boxban 16-777 pearl lehet. A terv alapján területenként van erre napi limit. Egy bizonyos idő után ha ugyanazt farmolod, akkor ott már nem eshet. Mondjuk ez bétában ki van kapcsolva, hogy a dropot tesztelgessük. (a gyakoriságot, meg a roll esélyeket)
Kb olyan ez is mint a többi privát szerver. Veszettül túl van húzva minden drop és szorzó. Ez még mondjuk határeset, de kb semmi "normál" life skilles követelményhez (anyag farmolás, mining, gathering) nem kell szinte semmi időt se beleölni a játékba, hogy meglegyen az itemjeidhez való. A life skill szintje alapján több alapanyag esik gatheringen, de szerintem alacsoony szinten is bőségesebb a mennyiség. Ez a stone-on és a logokon vehető észre. Csak úgy repkednek a 7-9 -es számok... A processing meg random "gyorsít". A sebessége gyorsabb. Ritkább a bukta és néhadupláz (azaz egy siker után kb azonnal pörget egy újabb sikeres rocessing actiont).
Népességre jó ez. A Gamezen kb dupl aennyien voltak azonos időben. Viszont az folyamatosan fut és nincs rajta 1-2 hét kihagyás, meg 2 nap után wipe. Tesztelgetni kevesebb ember hajlandó. A crimsonnak vannak még bugjai, de elég szépen össze van mostanra rakva. Ja, meg a kedvencem, hogy röpködnek kifele a lebukott csalók és erről system üzenet is van mindig. Jó feature. 😊
A monsterek újratermelődését is sűrítették. Auz inventorydban nagyon nem lehet keresgélni, mert a hátadba "újjászületik" a következő szörny. És agyuk az nem sok van. Kb10-12 szinttel magasabban kell lenned, hogy ne rohanjanak le mint a lemmingek akkro is ha esélyük sincs már és gagyi felszereléssel is elintézi őket a karakter már azon a szinten... Azt hiszem ez a "Live" verzión alacsonyabbra volt állítva és 5-6 szint különbségnél már rád se bagóztak (pár ostoba szörnytípuson kívül).
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.02. 12:04:12
De maga a szero jot mutat igy elsore, elesben lehet adok neki meg egy esélyt. Csak nincsen forum, es nem tudom, mikor tervezik elesben inditani, te tudsz valamit?
BR mode is lesz ?? Nee…. Basszus egyszeruen annyira gyulolom, hogy van egy jol meno mode, es azt szimplan egy jatek stilusaba atultetik, es minden mas ctrl+c ctrl+v. AoCbe is betettek tesztelesnek, B&S is jon a BR modeal nemsokara, most meg ez...Semmi ujdonsag, semmi egyediseg, max 1-2 dolog lesz sajatos, de maga a BR egy olyan dolog, amit akárhogy csavarunk ugyanaz a vege. Ettol lehet feelinges, csak annyira atlatszo az egesz, hogy egy jol meno dolgot akarnak penz miatt meglovagolni, ahelyett, hogy egy sajat dolgot talalnanak ki. Na mindegy, ugy latom par even belul a BR mode egy altalanos tartalom lesz az mmorpgkben is 😊
edit: ja látom van ami már bent van...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.01. 15:12:03
Amúgy nem hiszem, hogy lesz bármi új p2w, csak egyszerűen sokan ráuntak már és kell valamit csinálniuk.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.01. 14:41:06
tl;dr: kiveszik renown extra AP-t, kapunk ingyen maidet karácsonyra, dec 5 precreation, dec 12 éles archer indulás, egyből lesz awakeningje, lesz Battle Royale mód kiegyenlített gearrel.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.12.01. 14:32:06