Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Valami nagyon bekavar az UIba. Ha lelövöm a jobb alsó baromság nagyablakot, felülírja az UIt plusz slotokkal ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sok sikert Brigi!Én szurkolok! <#awink>
SzirmosSzisza
A héten még nem volt új magyar guild <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk

Sziasztok Kedveskék!

A Relog megnyitja kapuit, hogy ne a 687 magyar guild egyik gyűjtő vagy éppen haldokló guildjei közé tartozzon.
Az alapvető koncepció a guild létrehozása mögött:
- Az alapító tagok javarészt a játék megjelenése óta játszanak, több guildet is megjártak, több-kevesebb sikerrel, ami mindig elégedetlenségbe torkollott. Egyikünk se szeretett volna külföldi guildhez csatlakozni, mindannyian úgy gondoljuk, szükségünk van a magyar közösségre. Azonban sajnos a jelenlegi magyar guildek között egyikőnk sem találta meg számításait.
-Nem gyűjtő guild üzemeltetése a cél, elsősorban egy kisebb, de erős társaság összehozására törekednénk.
-Mindannyian áldoztunk (nem a kecskeistennek), hogy otthagytuk az előző helyünket, ha valaki a szándékaink komolyságát venné kérdőre. 😄

Elvárások:
-Most itt a sablonszöveg (legyél aktív, vegyél részt a guild eseményeken, stb blablabla) helyett mást emelnénk ki: GS kritérium nincs, viszont ismerd a játékot valamilyen szinten, ha nem is 100%-ban, legyen valami, amibe már időt és energiát fektettél. Így bár elsőre nem hangozhat szépen, de a guild méretére való tekintettel főként, nem szeretnénk kezdőket fogadni. Valahol mind belefáradtunk abba, hogy az alapoktól kelljen valakit "oktatni".
Persze szívesen segítünk, sőt egymás segítése alapelvárás, de szeretnénk olyanokat keresni, akiknek a játék valamely területén (legyen az lifeskill, hajózás, pvp, stb) van már tapasztalata.

-Felvételi: IQ teszt, EQ teszt, és pár régebbi felsőfokú matek érettségi megoldása, valamint:
Tudj feljönni discordra egy rövid kis csevegésre a jó fej, szerény alapítókkal és csatlakozz a Facebook csoportunkhoz.

- Amit adunk: ( Ez nem sok, mert mi inkább elvenni szeretünk. 😄 )
Egy családias légkör, olyan csapat, ahol nem lát guild chaten 99. ismeretlen nevet az ember.
A szokásos guild juttatások idővel, és kreatív guild programok a megszokott scrollozós, bossozós események mellett: guilden belüli battle royale, hide and seek, stb, kreativitásnak csak mi szabhatunk határt. 😄

Nagyon friss a guild, de már dolgozunk a pontok megszerzésén ezerrel, közeli tervek közt szerepel a guild ház és hajó mihamarabbi beszerzése.
Így nyilván olyanok jelentkezzenek, akiket ez nem zavar.
Szerény létszámú keménymag közt mindenkinek van tapasztalata valamiben, így nem nehéz az indulás. Van tapasztalt pvp-s, hajós és lifeskilles, egyikőnk sem ma kezdte a játékot. 😊

Akiknél tudtok érdeklődni: Nindzson, Truax, Werbi, Mityu, Cukkini

Utoljára szerkesztette: böröczk, 2019.01.10. 13:55:36

Kumiho #2179

Ma 6tól indul ez a Crimson Desert private server. Jön rá esetleg valaki magyar majd?
SzirmosSzisza
Ugyanabban a városban kell lenni, bal felül van az ikonja és simán kiválasztod a karaktert aztán rányomsz a kettejük közötti gombja, majd mikor szét akarod választani akkor átlépsz a másik karira és lesz ott egy get xp.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
Aha, hát akkor nem térek vissza 😊

Archer event van. Az archer sealek kb kompenzáció az elégtelen black stone dropra talán. Emellett az archer szintezuése "dual xp eventes". Amit az archer összeszed monster killből azt egy kiválasztott másik (60-as sziont alatti) karaktered is megkapja. Meg van még holnapi karbantartásig valami XP bónusz is

+karácsonyi giccsparádé van.. És egy quest amivel "ajándékcsomagot" kapsz napi egyszer. random rng box elég jó itemekkel. De gondolom többnyire 1-2 black stone rollol...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.18. 16:23:38
Carmang
Ja, ezt vágom, de amúgy valami extra? Leszámítva az új területet, meg az Archer-t?

SzirmosSzisza
Ha 30 napig nem lépsz be akkor eléred az Olvia szervereket meg a visszatérő attendance rewardot (ebben talán pet meg VP is van).

Carmang
A rókaemberre gondolsz? Mert ja, ott csak répa (retek, mogyoró) van. Az éjszakai árusnál, Patrigio-nál jöhetnek a jó cuccok.

Amúgy milyen esemény van manapság a játékban? Youtu-be on állandóan bombáz a Claim your gift, meg Time to return dumákkal. Szeptemberben azért hagyta abba, mert main-t váltottam, de nem volt erőm felhúzni az új fegyókat TRI/TET-re.

A secret shopból johet valami jo cucc is, vagy csak repa meg gathering szarsagok?
SzirmosSzisza
Kevesebb accuracy, több AP, meg ad critet.

Ja ok... 😄 Amúgy mivel masabb? Csak mert "ránézésre" nem tunik jobbnak.
SzirmosSzisza
Kikérem magamnak, az egy Offin <#nezze>
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.12.16. 15:55:21

Te figyelje ma ide, nem akarod bekapni? 😄 B+ belinkelsz 3 nap utan dandelinnyot meg kzarkat meg mifaszomat, aztán meg hápogsz a memoryert… Eszem megall 😄
SzirmosSzisza
1200 memoryból erre futotta, úgy hogy még TET próba se volt ... 😄

Mondjuk pont erről beszéltem :p Ahogy olvastam a jövő héten teszik be az awa kvesztet.
Maxtreme
hát awa alapból van, 56 után meg rárakhatod amit ajándékba kaptál, meg konkrétan bármit.
Csak ja. a skillek nem teljesek.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2018.12.16. 11:28:47

A kvesztet sem lehet még megcsinálni, így van szkill, amit még nem is lehet használni.
Maxtreme
meg egy csomó awa skill is hiányzik. Sokat fejleszteni sem lehet még 1-es szintnél tovább. Ez alapján valóban nem kéne messzemenő következtetéseket levonni,.

1v1-ben nem az igazi? Na de nincsenek is meg az absolute skilljei, ami azert szerintem valtoztat majd a helyzeten, foleg hogy van 2 olyan "certain situation" skillje, amiket felváltva nyomkodva ugral mint egy majom, szinte alig lehet foldon latni, enemyn átugrik, masik meg hatraugrik+sebez, es ha ezekre kap absolute kepesseget majd, akkor azzal szerintem kiraly lehet 1v1-re is. Na de ez csak ilyen hirtelen spekulalas volt, de ami a lenyeg, hogy nagyon feelinges kari, aion ota a ranger mint class a kedvencem, de mindig elcseszik, itt is elcsesztek a noi verziónál (awakeningnel legalabb is...), de ez a ferfi verzio ez nagyon odateszi az erzest 😄 Gondolom ennek is, mint a csaj verziónak vannak skillek, amiket bizonyos comboban eltolva instant viszi be a brutal dmget. Legalabb is a "felhuzos" skilljei, amik hasonloak a csajehoz, erre engednek kovetkeztetni. Kivancsi leszek ra nagyszinten jo gearben...
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2018.12.15. 12:27:32
SzirmosSzisza
Én azt olvastam, hogy 1v1-ben nem az igazi, mass PvP-ben jó. Én még csak 50 körül vagyok, de már végig szenvedtem a questeket, szal lassan neki tudok állni grindelni aztán meglássuk mit tud magasabb szinten.

Qrva jó, viszont 1000%, hogy szarrá fogják nerfelgetni. Nem néztem utána, de erősen meglepne, ha a sok agyhalott nem kezdte volna már el a sírást... Egy hibája van - pasi. Nem szeretek férfi karakterrel játszani, de ez az én szoc problémám :/
Archerrol van valakinek nagyszintu tapasztalata? Nem nagyon jatszottam vele, csak eppen belogoltam, talan 35 koruli lehet, de feelinges az biztos, ezt nagyon eltalaltak most, kerdeses mennyire balanceolt pvp/pve?
Mindenképp a törtön "Kötök ki". EZ a terv. Csak a gyorsítás inkább hátrány mint előny a szememben. Egy új szerveren totál felesleges. Lazán egyben lehet tartani a mezőnyt enélkül is. Akkor meg muris a PvP. De még így gyorsítva is ígéretesebb, mint az "eredeti". Az elég céltalan már. Az MMORPG központi eleme a grind, a fejlesztgetés. Azzal, hogy felnyomják az egekbe a szorzókat/drop ratet ez nem változik. Vagy eléred könnyedén a "végét" és onnan céltalan az egész, mert nincs hova fejlődni, vagy a vége ugyanolyan grindfest mint gyorsítás nélkül. Csak esetleg nem TRI környékén lesznek sokan hanem TET-en és PEN ugyanúgy OP marad. Meg lehet nem 60-62 szinten lesz a "Top" hanem 65-69-esen. Attól hogy túlegyszerüsítik a játék logikája nem változik. Mellesleg a jobb játékok inkább fejlődési utat biztosítanak PvP-s stílushoz is, mintsem "kikapcsoljanak" egy rakat jól működő elemet. BDO-ban ha csak mókázol (aka PvP és semmi más) és nem "dolgozol meg" a jobb itemjeidért, akkor ugyanúgy eléred azt a pontot ahol a "Noliferek" sokkal erősebbek lesznek nálad (gearben, szintben). Aztán mehet a heroikus küzdelem a túlerő ellen, vagy beüt a hiszti és elhagyja a Mester a színpadot. vagy vált másik 100-1000x szerverre a "fair "játékért. Mondjuk jó esetben addig seregnyi játékost sírba tehetsz PvP-ben, így összességében ez a "worst case scenario" is működhet.😊

De majd meglátjuk indulás után 3 hónappal. Lehet igazad lesz és "megtapad" ez a fajta pserver hosszabb távon is. Csak induljon már el végre!
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.11. 00:52:44
Nagyon beakadt nálad ez a privat szero szidasa 😄
Nézd, ott van L2. Mai napig egyik legjobb mmorpg, ami az osszetetteseget illetve pvpjet illeti, csak sajna a combat rendszere mai szemmel azert kicsit mar elavult... Ettol függetlenül tomegek jatszanak vele, de privaton! Offon szerintem 2-300.000 embernél tobb nem jatszik vele az egesz vilagon, míg tort szeron ennek tobbszorose. CSak ruszkiknal soktizezer ember L2ozik privaton. Egyszeruen azert, mert bar istenkiraly a jatek, de offon jatszhatatlan. Ugyanez van BDOval is. Ez nem lustasag, nem noobok jatszanak tortokon, hanem azon emberek, akik nem az egesz eletuket a gep elott toltik, szorakozni, kikapcsolodni ulnek le a gep ele, nem pedig "dolgozni", es ne gyere a Moba fele pvpkkel meg hasonlo dolgokkal, hogy akkor miert nem mennek oda ezen igenyu jatekosok, mert ez faszsag. En is, mint sokan masok, az mmorpgs pvpt szeretjük, a skillrendszer, a gearek, a map, a nyilt vilag, ez kell nekünk, csak nem olyan feltételekkel, hogy a játékkal toltott ido 95%-at atszopjuk, aztán egy kicsit elvezkedunk. Torton ez az arany forditott. Nekünk nem moba kell, meg hasonlo instant pvps tortenetek, hanem mmorpgs pvp, nyilt vilag stb..., csak mas elvezeti faktorral. Ezt ertsd mar meg, es engedd el, ugy is te is torton kötsz ki, es magyarazhatod mit miert stb.., a lenyegen nem valtoztat. Mert az off szimplan szar....
Kis extra info: a crimsonban a pearl sima mezei dropként eshet. Mármint van némi esély arra hogy esik egy-egy pearl box. A box tartalma 16-777 pearl között mozog. Mondjuk hogy miért szórakoznak itt RNG boxokkal azt nem tudom. Terv alapján területenként korlátos lesz a pearl box drop, azaz ha sokat farmolod ugyanazt a zónát, akkor több már nem esik ott aznap. Egy-egy területet több zónára bontottak. (ha gy zóna "kimerült", akkor elvileg kapunk róla majd valami visszajelzést: Ez a bétában még nem volt benne, vagy azért nem működött, mert a pearl drop korlát ki volt kapcsolva). A beta időszakban elég normális volt a pearl drop. A csapda ott van, hogy ha pearlt akarsz, akkor fel kell szedned mindent, arra viszont kell pet, vagy kézzel szedegetsz. Ha kézzel molyolsz, akkor sokszoros idő ugyanazt elvégezni. Lényegében a pethez pearl kell, a pearlhez meg pet. Vagy áthidalod a problémát egy kis valós pénzzel. Picit necces az eleje. Később nem lesz vele már gond.

Aki elérte az 55. szintet a bétában az kap egy petet induláskor majd...
Ez valahol azért megvolt. A Crimson olyan 7-10x-es xp és drop rate-tel dolgozik, viszont szörnyenként és területenként állítgatták, így vannak eltérések. Az armor-weapon-accessory drop amolyan "rohadtsok". Persze a boss drop így se veszett sűrű gondolom. Viszont 1-2 boss drop már a rövid (kétnapos) bétában is volt. Meg Liverto is. 2,5 óra után lvl 53 volt a top. Az első lvl 55 kb 4 óra után lett meg.

A gamez gondolom nagyon jó, csak épp te nem használod a felesleges szarságokat, így neked kiesik a játék tartalmának 95%-a. <#eplus2>
Ha lenne akkor se találnál nagyon hibákat. Azért páran megjegyezték milyen könnyű volt pénzt nyomtatni a negatív special offerekkel marketplacen. Ezt javították már? Elég nagy blamának tűnik azért ha tényleg ilyesmi bekerült... Negatív és kacagtatóan alacsony ajánlatok a Crimsonban is voltak... csak negatívot nem tudsz "venni". Így legalább nem cseszed szét ezzel a gazdaságot. Nem kell aggódni: enélkül is lesz/van lóvé dögivel. Mindegyik privát szerveren...

A honlapja a gameznek még idiótább. Kb semmi sincs rajta. Semmi se frissül és max a "szorzótáblát" lehet valahogy előbányászni.

Mondjuk én még mindig tartom, hogy a privát szerver a böszme nagy szorzóival a lusta sóher nooboknak való. A szöszölés az MMO játékok szerves része. Ilyen erővel adhatnának ingyen kezdő 56-os (vagy 63-as szintű) karaktereket 15-ös gearrel, vagy épp TRI cuccokkal. Aztán mehet a MOBA. MInek itt mindenféle haszontalan dolgot bent tartani? legyen egy nagy játszótér és mehet a PVP. KB ez az igény, nem? A szörnyeket a kisebb szinteken, meg az összes NPC-t vágjuk ki a francba, mert csak a gond van velük. Nincs változó - nincs hibalehetőség. Win-win. <#taps>

Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.10. 09:16:28
Gamez az igen jo, tényleg csak a legaprobb, abszolút lenyegtelen dolgoknal vettem eszre bugokat, meg hogy varosban akad a cucc. Meg sokan is vannak. Attol tuti nem lesz jobb, en csak azert varom crimsont, mert a friss start, plusz patchben elorebb van. Bar mire kijön, addig lehet gamez is beeri, bar hozzáteszem, crimsonnal a ratekrol fogalmam sincsen, azt sem tudom mire szamitsak, mert olyan idiota a honlapjuk, hogy nincsen egy ertelmes "server info" menu...es nincsen forum se. Szoval sok a kerdojel..
SzirmosSzisza
Nem, mind a 3 új fegyver lesz.

Azért van benne pár "apró" hiba, de eztsimán meg lehet bocsátani nekik. Csak menjen élesbe. Szerintem a Gamez se bugmentesebb. Ugyanazok az alapok valahol...
Tudom lattam. De ezeket a barmokat, ilyenrol tartanak szavazast de tényleg? 😄 Minél elobb basszak meg...Ha mar keszen vannak, akkor ma este...szavazas, vicces fiuk
AnuluWork
Az Archernél lesz olyan fegyver amit a Ranger is használ?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

December 20 vagy január 5 lesz az indulás... Van róla szavazás.
Passz. Javítgatnak még picit, de ahogy kivettem indulnának már azért legkorábban amikor lehet. Olyan 2 hétre tippelnék. vagy január..
Nem tudod, mikor indul elesben a szero?
Igen azt neztem, hogy szerencsere az agron javitottak, gamezon is jol meg van csinálva, offon azt a korlatozott beagrozast soha nem ertettem meg...A gatheringnel a favagast probaltam ki, de nem sokaig, egy 10-es fejszet zúztam szet, de nagyon gyatra volt, mindegyikbol 1 db log jott es kesz, míg gamezon mindig 4-5 slotnyi drop van es potyog az encsikavics. Nem sokaig jatszottam vele, nem is szinteztem, talan 35os lehetek, de amiket neztem, hogy a bosscrollok (a questesek) jol spawnolnak elo beolvasakor, a mobok 1-2 helyen bevoltak ugyan ragadva, de osszessegeben teljesen jok voltak, fasza agrorendszerrel, tényleg lehet rendes vonatot osszeterelni. Majd meglatjuk elesben milyen lesz, melyik szeron mennyien lesznek stb, bar igy elso ránézésre meg gamez jobbnak tunik. Amit viszont nem ertek, hogy a regi, kezdetleges preorderes ruhat miert nem teszik be egyik törtre sem? Par classon mai napig a legjobb design, es egyszer par ember elvezhette, es annyi...Azt szivesen latnam, ha lenne forum be is irnam, hogy tegyek be.
KB összességében valós pénzen ugyanannyi az ára az itemeknek a koreai és EU/NA verziós pearl shopoknak. Pár item eltér a két verzió árazásában, de összességében párhuzamosan mennek.

Igen, játszok crimsonon. Mivel a szint korlátos és 2 nap után jön úgyis rá a wipe, így "Minden mást" tesztelek. Én vagyok a legnagyobb carebear most a szerveren (gatheringben legalábbis topos). 😊
Kb 1,5-2 óra után 53-as szinten voltak a toposok akik növekedésre gyúrtak. 55 meglett talán 2,5-3 óra alatt. Ömlik minden "Normék" anyag, armor és weapon töménytelenül.
A pearl itt most drop boxok formájában érkezik. Szörnyek véletlenszerűen ezt is dobhatják. Field és world bossok garantáltan dobják azt hiszem. Egy boxban 16-777 pearl lehet. A terv alapján területenként van erre napi limit. Egy bizonyos idő után ha ugyanazt farmolod, akkor ott már nem eshet. Mondjuk ez bétában ki van kapcsolva, hogy a dropot tesztelgessük. (a gyakoriságot, meg a roll esélyeket)
Kb olyan ez is mint a többi privát szerver. Veszettül túl van húzva minden drop és szorzó. Ez még mondjuk határeset, de kb semmi "normál" life skilles követelményhez (anyag farmolás, mining, gathering) nem kell szinte semmi időt se beleölni a játékba, hogy meglegyen az itemjeidhez való. A life skill szintje alapján több alapanyag esik gatheringen, de szerintem alacsoony szinten is bőségesebb a mennyiség. Ez a stone-on és a logokon vehető észre. Csak úgy repkednek a 7-9 -es számok... A processing meg random "gyorsít". A sebessége gyorsabb. Ritkább a bukta és néhadupláz (azaz egy siker után kb azonnal pörget egy újabb sikeres rocessing actiont).

Népességre jó ez. A Gamezen kb dupl aennyien voltak azonos időben. Viszont az folyamatosan fut és nincs rajta 1-2 hét kihagyás, meg 2 nap után wipe. Tesztelgetni kevesebb ember hajlandó. A crimsonnak vannak még bugjai, de elég szépen össze van mostanra rakva. Ja, meg a kedvencem, hogy röpködnek kifele a lebukott csalók és erről system üzenet is van mindig. Jó feature. 😊

A monsterek újratermelődését is sűrítették. Auz inventorydban nagyon nem lehet keresgélni, mert a hátadba "újjászületik" a következő szörny. És agyuk az nem sok van. Kb10-12 szinttel magasabban kell lenned, hogy ne rohanjanak le mint a lemmingek akkro is ha esélyük sincs már és gagyi felszereléssel is elintézi őket a karakter már azon a szinten... Azt hiszem ez a "Live" verzión alacsonyabbra volt állítva és 5-6 szint különbségnél már rád se bagóztak (pár ostoba szörnytípuson kívül).
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.02. 12:04:12
Mikro, probaltad ezt a crimsont? Letoltottem, megnéztem, jonak tunik igy elsore, bar kevesen vannak azt neztem. A discordon csucsidoben 3900-an voltak, de gondolom ebben az NA is benne volt. Azt erdekes volt latni, hogy koreai klienst hasznaltak a srcaok, es par dolog nem lett leforditva (semmi erdembeli, par felirat..), illetve a koreai arak maradtak bent, es lehet latni, hogy harmad, negyedannyi pearlbe kerulnek a dolgok a shopban 😄 Jo okes, az arakat nem tudjuk, mennyi pearl mennyibe kerulhet koreaban, de azert erdekes, hogy 220 a legtobb pet, 1-2 db pedig 300 pearl.
De maga a szero jot mutat igy elsore, elesben lehet adok neki meg egy esélyt. Csak nincsen forum, es nem tudom, mikor tervezik elesben inditani, te tudsz valamit?
Inkabb maradok gameznal. Nagyon sok melo van azzal, hogy jol mukodjenek torton a dolgok. Gamez kezd igen jol bealni, szep a playerszam is, en nem hinnem, hogy sok idot erdemes lenne egy masikra pazarolni, ahol hónapokig allitgatnak mire elfogadhato lesz a cucc. Mondjuk ha elindul, elesben egy próbát azert meger majd.

BR mode is lesz ?? Nee…. Basszus egyszeruen annyira gyulolom, hogy van egy jol meno mode, es azt szimplan egy jatek stilusaba atultetik, es minden mas ctrl+c ctrl+v. AoCbe is betettek tesztelesnek, B&S is jon a BR modeal nemsokara, most meg ez...Semmi ujdonsag, semmi egyediseg, max 1-2 dolog lesz sajatos, de maga a BR egy olyan dolog, amit akárhogy csavarunk ugyanaz a vege. Ettol lehet feelinges, csak annyira atlatszo az egesz, hogy egy jol meno dolgot akarnak penz miatt meglovagolni, ahelyett, hogy egy sajat dolgot talalnanak ki. Na mindegy, ugy latom par even belul a BR mode egy altalanos tartalom lesz az mmorpgkben is 😊
Annyira azért nem. kiválthatnak egy socketet kb a normál gearben. Az új kavicsokkal még több mozgásteret engednek. Belefér a MS-crit-as/CS max mellé a full setbónusz a macalod és gervish gemekből. Mondjuk ez inkább amolyan glasscannon buildre jó. Sok extra CC védelem nem fér így már bele...
SzirmosSzisza
2 movement speed, +1 crit, +1 casting/attack speed. Igazából eléggé uselessek.

Mármint az, hogy a costume item (ami a costume helyeket foglalja el) socketet kaphat és abba gemeket lehet pakolni? Milyen gemek vannak? Ha ilyen már van, akkor jönnek a life skill p2w gemek talán. 😄

edit: ja látom van ami már bent van...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.01. 15:12:03
SzirmosSzisza
Costume socket kb 1.5 éve bent van 😄

Amúgy nem hiszem, hogy lesz bármi új p2w, csak egyszerűen sokan ráuntak már és kell valamit csinálniuk.

Content patch? Huhh, akkor lehet tippelni milyen p2w fost kapunk mellé árukapcsolásban. A kettő mindig együtt jár. Mi jöhet még? Cash shopból elérhető manos life skill gear? Costume socket? (vagy az már megvan?)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2018.12.01. 14:41:06
SzirmosSzisza
https://community.blackdesertonline.com/index.php?threads/festa-2018-gm-note.342693/ + https://twitter.com/BDO_News/status/1068791502648819712

tl;dr: kiveszik renown extra AP-t, kapunk ingyen maidet karácsonyra, dec 5 precreation, dec 12 éles archer indulás, egyből lesz awakeningje, lesz Battle Royale mód kiegyenlített gearrel.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.12.01. 14:32:06

16:00-kor indul a hétvégi Crimson beta. Hétfő reggel hatig tart. Van/lesz EU channel is (Franciaországi szerverrel/hardverrel). Ha kóstolgatni akarjátok a BDO-t, vagy a privát szerver tartalmat, akkro uccuneki. Már tölthető most is. 😄
Kicsi az accuracitok vagy mi van veletek? 😄 Vagy mas miatt ennyire strapa ez a valkyr?
SzirmosSzisza
Tippre Evasion buildet tol, de az ultija ugyanúgy fáj 😄