Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Sajnos ettõl félek én is, fõleg hogy elvileg nincs pvp off (vagy az az ArcheAge? jaj mennyi jóság jön majd nemsokára.😄), és ahogy írták "perhaps too hardcore for other gamers outside of Asia" tele lesz a nolifer életmódhoz szokott trollokkal. Mert persze általában õk azok, akik élvezetet lelnek a kicsik harrassolásában :/
Hát jah, Susarc rátapintott a lényegre
Ezt azért át kell gondolni mégegyszer:o
az GG...a kórelyai😛 nolifer 1000. szintû arcok miszlikbe fognak vágni minket 😄

Törölt felhasználó
Újabb infó a játékról: Nincs szint korlát.
Elvileg lvl 50-ig tanul az ember új képességeket, de 50 után is lehet tovább xp-zni (quest, grind), fejlõdni, és a meglévõ skillekre skill-pointokat rakni, határ nélkül.
ui: miért tojnak ennyire európára? illetve a nyugati piacra?

Torzonborz
Elõször talán olvass utána hogy mirõl mit írsz maki.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Na ez minden csak nem fos koreai tömegszar.

A medve nem játék.

Jézus, még mindig nem elég ezekbõl a fos koreai tömegszarokból?!?
Kata
Mint minden online multi játékban a tömegjeleneteknél. Úgy tudom, ennek nem igazán van technikai ellenszere, talán csak ha mindenkinek legalább 1 Gigabites sávszélessége lenne.

[/cserf][/fülünyúl]

brutál LAG van

AUTO RUN ! a besT! legalább fõzhetek KV-t normálisan 😄

9:04-tõl ismét karakter alkotás

BD cosplay:
Egy kis random BD vidi..

Ip block van, amit valahogy ki lehet kerülni. Ezen felül személyes adatokat kellene megadni ,amit tudomásom szerint venni is lehetett x dollárért. Sajnos nem vagyok jártas benne
Nos, már ocolus rift-re is optimalizálták a játékot..

Mondjuk a Second Trailerben mutatják a másik kasztokat is egy kis szösszenet erejéig harcolni de azóta semmi az már egy éves videó :/
Elég lenne annyi béta jelentkezésre,hogy megfejtem a Koreai hivatalos oldalon a regisztráció menetét vagy kell Koreai személyazonosság esetleg IP block van?
BEAST
A nem szerinti megkülönböztetés még mindig nem tetszik. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a.carkey
A videókon látszódik azért, hogy mennyit változott az UI. Jóirányba.

A medve nem játék.

a.carkey
Aranyos: Level 23.99 majd 24.66. 😊

A medve nem játék.

énis láttam ezt a képet, ezért is nem értem a videóhiányt
Egy régi képernyõ mentésem szerint így fog kinézni a startkor indítható karakterek listája:
Ezen a fórumon Black Desert HQ írták régebben, hogy egyes kasztok késõbb lesznek bemutatva és ,h ogy folyamatosan akarják bõvíteni õket.
a másik kasztokra gondoltam amiket írtam,hogy azokról mértnincs egy kicsi bemutató videó, nem a meglévõkröl, azért írtam a wizardot meg egyebeket
ezeket láttam mind 😊 egész nap ezeket a vidiket nézem... amúgy Gondoltam rá hogy csinálnák egy kb fiú karit a sorciból, tetkós vastag izmos rövid hajú karit, de még akkor is bajos a nõi ruha 😄
Giant:
Warrior:
Archer bemutató vidi:
Sorci bemutató videó:
Majd keresek neked, de még nem sok van és igen, a kasztok egy része csak késõbb kerül bemutatásra tudtommal.
Május 7-ig csökkentve kapjuk a híreket a fész oldaljuk szerint, de a fan szájtok lehet továbbra is ellátnak friss infókkal.

Közben találtam egy posztot, ahol egy béta tester nem vicc, valóban 1 órányi beállítás után lett kész a karakter testreszabásával. Íme az eredmény:
tényleg, egyébként mért nincs videó a többi kasztról? wizardról, valkyról meg a katanás fószerrõl egyebek? azok csak majd valószinû a késõbbi Legendekben fog megjelenni?
Esélyes, hogy én is a sorcit vagy a férfi megfelelõjét a wizzard-ot választom. Az igazság az, hogy a giant-on kívül mind tetszik.
Szerintem, ez az elsõ olyan mmo amiben az erdõs rész nem két fából áll. Egy dolog nem tetszik mégpedig, hogy a környezet a háttérben "darabosan" rajzolódik ki. Bár, már láttam egy vidiben olyat, hogy ultra beállításoknál blur effekt (elmosódás) van a háttérben, még ott is kb 5-7 méter után "darabosan" rajzolja ki a környezetet. Gondolom ez az optimalizálás miatt van. Az elder of scroll online is maximálisan kidolgozott a részleteiben, a blac desert azért is tetszik jobban mert realisztikusabb, színesebb és ötletesebb ugyanakkor egy középkori elemekkel felvértezett fantasy 😊
Ja amit kihagytam. Én Sorcerer leszek az száz, amit egyedül sajnálok hogy nincs férfiben.
Sosem vártam komolyabban egy játékot sem, nagy gémer létemre olvasgattam mindig is a játék elõzeteseket stb, de sose fogott meg egy játék sem 100% osan. Egyedül a Silkroad nál éreztem hogy igen megtaláltam a játékomat, de azmár kijött mikor megismerkedtem vele. Nyomtam is 4 kemény évet mikor is meguntam hogy lehetetlenné teszik a játékosok életét teljes mértékben, így hát abbahagytam. Na szóval... ez a Black Desert az elsõ játék amiért már most oda vagyok, szinte az összes videót végignyálaztam youtuben, az egész a silkroadot idézi számomra,mármint a menürendszer a kraftolás egyebek, egy sokkal gyönyörübb és sokkal lehetõségekkel telibb világban.Egy szó mint száz én ott leszek az elsõ játékosok között az tuti, és ha ilyen lesz amilyen a videókon , akkor nagyon sokáig nagy becsben fogom tartani. Bocs hogy hosszúra sikeredett 😄
Kata
Már látom, hogy ha (remélhetõleg) megjelenik, mindent mást letojva órákig fogok csak bolyongani az erdõkben, mezõkön. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Magam is azt hiszem, itt már csak a piszkos anyagiakon lehet a hangsúly. Gondolom azért is készítik ilyen sebességgel az angol fordítást, hogy nagyobb kiadók is véleményt formálhassanak a játékról "tesztelés" alatt.
a.carkey
Szerintem, itt csak errõl van szó:

- Lefeküdne velem 5000 dollárért?
- Igen.
- No, és 100-ért?
- De kérem, nem vagyok én kurva!
- Hogy maga micsoda, azt már tisztáztuk, most csak az áron vitatkozunk.

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
És ennek nincs kiadója.. Az évszázad üzlete lenne az évszázad játékával. 😊
Aki azt hiszi ezt a BD dolgot nem lehet fokozni, téved!

Dehogy 😊
bent vagy

te benntvagy a bétában?