7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Zarache87 #1861 Nem csak az AP hanem a tobb Accuracy is jo benne a 2 slotrol nem is beszelve :D
-
#1860 Az a para, hogy piacon esélytelen venni +15-öt, mert az a 20 millió lófasz érte.
Livertora most én is rárepülök majd, eddig azt hittem ugyanannyi AP-t ad, de +8-9 a Yuriahoz képest ami azért nem rossz. -
Vicodine #1859 En +8 utan nem is mertem mar csak force enchantal tolni, annyira tort....(a vegen kiszamoltam, jobban megerte volna megvenni a cuccot:D )hat igen, itt van rng, de azert elfogadhato a dolog, foleg azert mert egesszen jol jon a mani, igy nem tart sokaig a plusszolas, ha mar az embernek van egy nagy karija amivel megfelelo helyen faszanyosan tud farmolni. Mondjuk azert az ogre ring meg hasonlo cuccok azert kemenyek lesznek majd anyagilag... -
Zarache87 #1858
Csak igy tovabb :D
Nekem nincsen ekkora szerencsem sajnos. Livertora lassan mar Bidelni se tudok napok ota mert onnet is instant elviszikt :DD
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.14. 11:00:06 -
#1857 Jó, ha sokat PK-ztok akkor tényleg hasznos, de egy Combat XP +3%-nak jobban örültem volna. Amúgy utána megtörtént bdo karrierem mákja, +13-ról plusszoltam és túl gyorsan nyomogattam gombot, felment +14-re és 0 failstackkel egyből felment +15-re :D -
Vicodine #1856 Miert lenne haszontalan? En szemely szerint nagyon is orulnek olyannak. -
Zarache87 #1855 Jo az ha sokat PK-zol :D -
#1854 +3% karma recovery-t kapott a petem, ennél haszontalanabb nem is jöhetett volna ... -
Zarache87 #1853 OMG XD -
#1852 hát sajna megpróbáltam a lovakat tenyészteni ez lettTR9 belöle -
Zarache87 #1851 Na 30% Bonus lesz hetvegere.
Hivatalos Forum -
#1850 Aha, %-ot nem ír mondjuk.
Ezt jó, hogy megjavították végre
-
#1849 igen -
Zarache87 #1848 Mar megy a EXP Event EU-n? -
Vicodine #1847 Jaaaa. Nem baj, nagy szinten napi 4-5 milla akkor is bejon, ha nem is fexik ra az ember nagyon a lovera, szoval most az a 10 misi.:D -
#1846 Megemelték az aranyat amit kapsz 30, 40, 45, 50-en. -
Vicodine #1845 Milyen 10 milla? -
#1844 A pénzt én is sajnálom, de nem baj, meglesz majd más forrásból. :D -
#1843 Ja semmi, ezt 18 órája posztolták: http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/84069-patch-notes-may-13th/
Updated the Worker Window
When talking with NPC, button size will be changed according to the number of characters.
Monster AI Lag has been reduced.
Improvements have been made to the EU Servers to reduce latency issues, next we will be the NA Servers. Once these issues are resolved we plan to host an EXP Event, more information will be announced after all upgrades are complete.
Ezek jónak tűnnek ^
Bár az a 10 millió ami elveszett szopóka, de hát evvan. -
#1842 Mondjuk nem lenne rossz, ha előre szólnának. bár mindegy, mert már csak 4 órát kell kibírni játék nélkül :D
-
mikromanus #1841 10 órától karbantartás. Éljen a szabad péntekünk! :D -
Vicodine #1840 Siege az egy masfele pvp,de a legjobb pvp mod, a "basszuk le a farmolohelyert az embereket" cimu fejezetbol jon, az pedig mar most is van kemenyen:) -
mikromanus #1839 Szeretem megismerni a játékokat. Nem csak ösztönből "hulk smash". :)
A farmville megvan alkalmanként 5-10 percből és segít kiégetni a "felesleges" energiát. A nagyobb PvP tartalmak még nincsenek bent. Addig marad a fórumokon a szájkarate, meg mindenféle dolog in game ami nem csak hent. -
#1838 Én ma kezdtem el farmolni, eddig eléggé bejön :D
PvP-re kéne ostrom, ammeg nincs (remélem nem is lesz amíg nem zárkózok fel) -
Vicodine #1837 Mit csinaltok ti itt, mi ez farmville?:D Tragyazas, ontozes...atya vilag, es hol marad a pvp, kajak ez vonz titeket, jobban mint hogy emberi ver frocsogjon? En is tolom mar egy ideje, de azt se tudom h kell ezeket csinalni, es ezen nem is szeretnek valtoztatni..:D -
Zarache87 #1836 Sajna Sanyi lovam nincsen :(
Persze lehett jobb is mert ha kimulna lenne siras rivas :D
Viszont az alombol lett 3 csaj lovam 2 T5 es egy T6 mar csak kan kene nekik egy kis legyottra.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.12. 16:14:48 -
mikromanus #1835 Szerintem nincs nagyon hosszú érési idejő növény ami kertben növeszthető. 4-5 órák lehetnek a többségen. Az egy keményebb játék délután. Vagy átlagos hétköznap este a hardcore-abbaknál.
Online minden halad és "gyorsabb". Ha offline vagy, az energiád regenerálódik, csak sokkal lassabban. Online 1 pont/3 perc, offline 1 pont/30 perc. Minden alt karakter külön regenerálódik. Nem sok extra, de legalább stabil minden altból ami jöhet. Ha online vagy (fut a program) a karaktered alhat ágyban. In game farmolt vagy vett ágyban ilyenkor 2 pontot regenerál 3 percenként a pearl shopos ágyakban 3 pontot regenerálódsz 3 percenként. -
#1834 Eléggé afk barát a játék. Pl nagyon sokat bent hagyják estére/nap közben horgászni, lovat szintezni, erőt növelni. -
p2501 #1833 Áhhh értem köszönöm. Azt hittem h offline idő is számít (archeageben számított). Így viszont jó, mert tuti gépnél leszel mikor már aktuális az "aratás". Viszont ha meg szükséged lenne gyártáshoz/egyebekhez egy bizonyos növényre aminek kell mondjuk 12 óra, és te csak naponta 2-3 órát tudsz online lenni max, akkor meg szopó. =) Bár nem tudom hogy reális-e itt ennyi idő, illetve gyártásról semmit sem tudok, gondolom azért a termesztés lényege az h aztán majd azokból gyártasz valamit. :D -
mikromanus #1832 Ok, én úgy vettem azért a gép és a program csak fut ezidőben is. Igen. Ha offline a kolléga, akkor minden élet megáll a kertjeiben. -
Mirayse #1831 Tudtommal is így van.Offline idő,semmibe sem számolodik bele. -
#1830 amennyire én tudom, a cuccok csak akkor nőnek amikor online vagy -
mikromanus #1829 Ha nem szándékozol hazatérni kihagyod a trágyázást és esetenként az öntözést is. AZtán bízol benne, hogy a madarak és rovarok nem zabálják fel mire hazaérsz. :D
Vagy van elég helyed és ezt a kört mag/palántaképzésre fordítod. A palánta/magszedegetés nincs büntetve az idő miatt. Ha nagyon sérültek a növények, akkor talán. Nehezen meghatározható (szerintem nem lesz bajuk ha magot szedsz és így ugyanannyit szedsz be). Eladhatod a magokat is, vagy következő körben elhasználhatod azokat amik a nyakadon maradtak a hosszú munkanap miatt. A virágok és gyümölcsök azt hiszem 5 órát növögetnek, ami lenyomható trágyázással 4-re. Ha megcsócsálják a növényeket és nem kezeled, vagy nincs elég víz, akkor belassul a növekedés és a "moist" (vagy moisture, nedvesslg?) érték is csökken. Ha ez túl alacsony, akkor ugyanúgy bünti lesz a vége. Azt még nem ellenőriztem levihető 0%-ra és akkor mi van. Gondolom semmi.. mármint semmi se marad a gazból :D -
p2501 #1828 Én a vásárlást kihagyom. =)
"Ha túlérik (120%), akkor feleződik a termés mennyisége." LoL. Szóval ha pl egyik este elültetem a szarjaimat, de másnap mondjuk sokáig dolgozom és nem tudom őket mondjuk 3 óra körül felszedni, mert este 7re érek csak haza, akkor buktam a termésem felét?? :D
(mondjuk azt nem tudom h itt a növényeknek kb mennyi idő kell, gondolom van aminek elég fél-1 óra, másnak meg 8-12-24 óra ).
-
mikromanus #1827 Ha nincs víz, akkor lassabban nőnek a gazjaid. A vizeshordó tovább megtartja a vizet a területen (vagy több növényt el tud tartani). A vízhiány is okozhatja a nyesni kell és energyt költeni részt. Ha rovarok csócsálják akkor is lassul a növekedés. Ha fertilizert nyomatsz, akkor gyorsabban nőnek. A madarak random támadnak és károsítják a növényt. Ha sok sérülést kap bármilyen forrásból, akkor feleződik (?) a termés mennyisége. Ha túlérik (120%), akkor feleződik a termés mennyisége. Ha magot szedsz, akkor ez a túlérés állítólag nem befolyásolja a kimenetet. -
Vicodine #1826 1X7 is folosleges, meg kell venni azt joccakat:D -
p2501 #1825 Lehet én tudok adni neked egyet. Mikor kulcsokat osztogattak akkor én 3 kulcsot tudtam szerezni (mert 3x vagyok ott regisztrálva...ehh), és kétlem h kelleni fog ez a 3x7 nap. -
#1824 Ezen a bal lábad után lépj a jobb lábaddal guide-n már túl vagyok:)
Igazából én eddig madárproblémával meg vizhiánnyal nem találkoztam , kivétel ha ez azt eredményezi , hogy nyesni vagy bogarakat irtani kell :) -
BalthazarFPS #1823 jólvan nah :D :D csak szépen megfogalmaztam hogy kérnék kulcsot :D :D nem akartam illetlen lenni :D -
#1822 Ez alapján van. (ha jól értem ha van vizesblokk akkor kevesebbet kell öntözni, a madárijesztő meg elijeszti a madarakat (:D) így nem tesznek kárt a termésben)