7782
  • Zarache87

Wizard Farm :D

Inventory Help
  • Titan
    Sziasztok!

Immár én is bővítem a játékos társadalmat és jó pár kérdésem van, amit fel is teszek folyamatában:
    -a controbution(lehet rosszul írtam) pontokat, amiből házat és egyéb nyalánkságot lehet venni, csak küldikből lehet kapni, ha igen, akkor nem fognak elfogyni a küldik egy idő után?
    -észre vettem, hogy a gear-ek más MMO-val ellentétben nem szint függő, hanem ami jó statokat ad azt fejleszti az ember(javítsatok, ha tévedek). Van esetleg valami tipp, hogy pl. sorcerer-nek és/vagy witchnek mire érdemes gyúrni(esetleg oldal ajánló)
    -a térképen a "piros karikában" mozgó "csuklyás" ikon mit jelent?
    -Ingame van arra lehetőség, hogy megnézzem, hogy mit miből lehet legyártani?
    -Mire jó a trade manager(NPC)-esetleg lehet olcsón venni valamit, majd eladni máshol?
    -Hogyan lehet a lovat kiképezni valami képességre?
    -A PVP hogyan működik? Vannak zónák/insták? Vagy bármikor taknyán törölhetnek a biztonsági zónán kívül?
    Tudom sok kérdés, de már a szemem folyik ki a sok olvasgatástól a neten(főleg a konyhaangol nyelvtudásom se sokat segít), hátha valaki megszán...
    Esetleg Alustin szerveren van olyan tapasztalattal TS-el rendelkező magyar guild, ahol nem az idétlen röhögcsélés, büfögés, fingás, káromkodás, mások fikázása, arcoskodás jelenti a jófejséget, hanem ahol a szórakozás miatt játszanak , ami befogadna egy lassan korosodó elveszett bárányt?
  • mikromanus
    Ezek az idomtalan időtávok azok ahol "free" módban kapsz egy olyan itemet amit fizetősben azonnal és más mód nincs a megszerzésükre. Szóval épp vészes ilyen szempontból a pearl shop. Valójában poersze épp nem olyan vészes. Ügyes kis emberkék dolgoznak ott a daumnál hogy úgy sikerült csomagoplniuk azt a sok fizetős extra buffot hogy a többség simán benyeli. Azt' fizet vagy nem, de nem igazán lázadozik. Sajna a lagok meg technikai és hack gondok picit betettek a Gonosz Tervüknek, így sokan leléptek azért. Perze mindig van elvándorlás, de ha nem laghegyek tornyosulnak minden channelen és szerveren, akkor azért tovább kitartanak a szélkakasok, meg a casual játékosok is akik mindig az újra vetődnek, de hamar feladják és továbblépnek... Ettől még kicsiny szivem csücske marad a BDO. Csak ne feszegessék (tovább) a p2w határokat! :)
  • Yserac
    Olyan idomtalan időtávokról beszélünk, hogy ha egy fizetős MMO-t játszanál. Akkor ennyi idő alatt havi 3k-t számolva 160k HUF-ot költenél el. Ehhez képest a mostani peral shop nem vészes.

Inkább az, hogy elszalad velük a t100-as ló és megjelennek a durva tényleg p2w itemek.
  • mikromanus
    nO jó. Lehet este van nekem, de ez kicsit ködös... az "achievement" csak egyszer teljesíthető, azaz egy azaz 1 petet kapsz nem fizetősben csak.Legyen az 5k vagy 50k játékóra...
  • Yserac
    Ha te 3-5k jutalmat kapsz az 30k-50k játékóra, azaz körülbelül 4,5 év tiszta játékidő és akkor is csak combat exp :)
  • BEAST #1895
    Igen a PRI verzióra gondoltam. A MoS meg Witch dropokat inkább eladom. Ma majdnem vettem egy +15ös livertot, de 300k hiányzott hozzá, megölt az ideg hogy szanaszét városokban százezreim-millióim vannak, erre calpheonban ennyi hiányzott. (és ami még idegesítőbb, hogy vagy 5 percig bent is volt, kapkodtam is rendesen) :D

Rednose world bosson tegnap elejétől végéig ott voltam buktam is kb fél szintnyi xpt és semmit se kaptam (100k silver meg 2 black stone armor yay) :D
  • SzirmosSzisza
    Az csak 5 AP, a PRI ad 6 AP 1 DP-t. Livertora én is rárepülök majd, a kék Yuriat tolni szopás lesz, ha bejön a +16, de egyszerűen esélytelen venni, world bossra meg nem akarok elmenni, mert úgyis csak megdöglök.
  • BEAST #1893
    Én egyelőre megelégszem a 6 APs token questes fülesekkel és inkább a fegyveremre koncentrálok a +15ös ultimate yuriamat még azelőtt le kell cserélnem egy livertora mielőtt megnövelik a max enchantot 20ra. :D

Én a rank2es boss scrollokkal meg a drop rate növelővel szemeztem, de lehet inkább plusz character slot lesz belőle a még több energiáért. :D
  • mikromanus
    A pet nem azért "p2w item" mert gyorsabban szedi össze a motyót, hanem mert összeszedi helyetted és gyorsabb a farmolás. Emellett in game nem szedhető össze . A 3-5000 játékóra jutalom, vagy az egy pet/sohatöbbet ilyen event gyakoriság nem versenyképes alternatíva.
    Több monster kill/óra = több XP = tényleges előny. Emellett a T1 petek 1, a magasabb szintűek több extra skillel rendelkeznek. A maximum tán 3. A skill adhat "kis" buffot life vagy comnbat skillre, karma regenerációt, gathering levelt, vagy épp fishing bónuszt. JA, meg persze minden szakmára beeshet a maga kis bónusza. Ha nagyon durva egybeesés lenne, vagy sokat költ valaki, akkor kaphat +3 gathering skillt a 3 peten, vagy azonos life (vagy combat) skillre összesen 27% bónuszt peten. Emellett a 3 jobb pet az 1 hulla fosztogatás másodpercenként. Ha nincs peted, akkor megállsz, és szórakozgatsz a hullafosztogató animációval. Meg éles helyzetben elhagysz/elveszítesz lootot.
    HA a minden kivásártolható valós pénzen résztől nem esel kétségbe, akkor mit keresel a BDO-ban? Az archeage-ben simán versenyképes lennél... vagy legalábbis nem esnél kétségbe. Ott pörgősebb azért az élet. Több a PvP... meg a p2w.
    Én az "új" p2w határos itemekkel nem vagyokmegbarátkozva BDO-ban. Egyre inkább elszalad a ló a daummal. Nem ezt adták el nekünk induláskor. Picit aggályos ez a jövőre nézve. Persze még így is klasszisokkal jobb és igazszágosabb a BDO rendszere mint az utóbbi évek "új" MMO-i ebben a régióban... Úgyhogy maradok egy darabog.

cat 02: azt hiszem inventory space-t szereztem a legutóbbi alkalmakkor. A character slot se rossz,de most nem érzem a kényszert rá, hogy még több karakterem legyen csak az extra energia (meg némi hely) miatt...(egy szabad slotot még tartalékolok "vészhelyzetre").
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.17. 22:02:49
  • SzirmosSzisza
    Na, csak 60 millió ment el rá ...

Loyalty ponttal mit szoktatok amúgy venni? Én a drop rate növelővel szemezek, a többi annyira nem jön be (a súly jó lenne, de valszeg váltok ninjara majd és ha jól látom csak karakterre rakja).
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.05.17. 21:59:53
  • Vicodine
    Ki mondta, hogy lesz lemaradas?:D Epp ezt ciripeltem, hogy ha a shopban van olyan cucc, ami ingame nincsen, es nagy elonyhoz jutsz vele ugy, hogy jatekban nem lehet beszerezni, akkor okej, az nagyon gaz. De itt a legtobb esetben, amikor sokan p2wnt kiabalnak egy jatekra, akkor ez abszolut nem igaz. Itt BDOban ez teljesen nulla, annyi, hogy a droppot hamarabb szedi ossze a pet, 10%expt ad 1-1 kosztum stb stb..., tehat total lenyegtelen dolgok, amik eszre sem vehetoek. De ha betennek azt, hogy pl ogre ring lenne veheto, liverto lenne veheto meg encsik stb...,akkor sem esnek ketsegbe, hiszen en is beszerzem, es ugyanott vagyok mint a masik, es mar mehet is a banzai. Masik dolog, hogy ennyi erovel, akkor aki nem azonnal kezd el jatszani egy adott jatekkal az ember amint kijon, hanem mondjuk fel ev mulva, a tobbiek "p2w" uzemmodban lesznek hozza kepest, hiszen mar mindenkinek mindene megvan, es ugyanugy lebasz majd mindenki, egesszen addig, mig utol nem ered oket, teljesen ugyanaz a szitu, annyi elteressel, hogy ha a shop p2w, akkor azok az emberek, mar ugy toljak, mintha kiadas elott fel evvel ota tolnak mar..:D Ennyi...En is lemaradassal kezdtem, es 90%-ban uberbrutal gearelt emberek basznak le 2 sec alatt...Na es..?:DAz a szerencse, hogy itt BDO-ban, ha mar az embernek van egy nagykarija, nagyon kemenyen jon a love farmolasbol, tehat van sikerelmeny, igy szivesen farmol meg az is, aki nem annyi farmolas orientalt(bar ebben a jatekban az open world pvp erosen ehhez van beallitva, tisztara mint L2ben, meg kell vedeni a jo farmolohelyeket stb..), es a relative fullos geart, egesszen egyszeru megcsinalni. En meg nem tartok ott, meg hianyzik 2 szint, hogy a tuttero helyen farmolhassak, de ptben is egesszen elkepesztoen jon a mani, igy nem lesz nehez a gearelodes...Ha pedig 1-2 itemem nem lesz full toppos, akkor nem..:D Nem azon fog mulni a fight kimenetele..
    Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.05.17. 18:42:32
  • SzirmosSzisza
    Hát szerintem ott RNG a lényeg, persze segít ha sokat kockulsz. Ma vesztettem el 2xMOS-t meg 2xWitch-et 26-os failstacken ...
  • mikromanus
    Ja. Csak hamarabb éred el azt a szintet ahol már lemegy a "premium" monsterek nagyja és többet ölsz mire a többiek oda érnek. Aztán meg ha már egy dropod volt eddigre a jókból, akkor onnan megvan az előnyöd a továbbiakhoz. A 10-20% előny ennyit segít. EU-ban nem kritikus ez szerintem, de az a 10-20% ennyit tesz/tenne. Tet (vagy tri?) MoS -t láttam marketplacen 441 millióért. Nekem még pri sincs, de ha rágyúrtam volna akkro se lenne duo vagy jobb semelyikből. Most itt állunk. A legerősebbek már kihozzák a duo-tri accessorykat. Ha csak 1-1 szinttel magasabbak mint ami neked van, akkor is ez +8-10 AP. Több mint a full gruni set buff.
  • SzirmosSzisza
    De a PEN ogrének meg a full setnek nem sok köze van a p2w-hez. Afaik nem lehet pénzért nagyobb dropratet vásárolni (csak loyalty ponttal, az meg mindenkinél ugyanaz). Illetve az RNG-t se lehet nálunk befolyásolni (Koreában lehet +10 köveket venni).
  • mikromanus
    NEm tudom honnan ez a tévképzet, hogy aki hajlandó fizetni az előnyökért az mind büdöslustadisznyó. Minden játék kitermeli a fanatikusait minden rétegből. Vannak solo és party központú pszichopaták, mániákus farmolók "free" módban és p2w hozzáállással is. Az MMO-k nagyja azért kisebb, vagy nagyobb részben a felszerelésre épít. A skill, meg a tapasztalat csak korlátozottan érvényesül. Archeage-ben is hadonászhattál +1000-1500 EQ pontos ellen ellen amit akartál. Simán elmajszolt két szendvicset és kisujjal cafatokra tépett utána és kb semmit se tehettél. Itt is meglesz ugyanez. Kölyökszöcske kezdő lvl 50-es és azonos kölyökszöcske 50-es fizetős közt nagy különbség lehet. Ez a ruszki és a koreai verziónál durvább. Ott simán ki lehet mindent vásárolni. Itt kicsit macerásabb. Itt csak azonos idővel előrébb lesz, nehezebb szörnyeket nyom le azonos idő alatt, a magasabb szintű szörnyek jobb dropot adnak és így megy egészen addig amíg ha szerencséd van beleunnak és hagyják a játékot a francba. Ha peched van, akkor maradnak és tartják az iramot és egyre jobban leszakadsz. Aztán hadonászhatsz a friss livertoddal és közepes védelmeddel a tet ogre, MoS, Witch earring kombós túlhúzott megalománok ellen. Az a +30-50% AP nem sok... de ahhoz elég hogy pvp-ben a f@sz rossz oldalán legyél. :D
    A sok kis buffnak ez a kockázata.
  • BEAST #1885
    Én úgy vagyok ezzel, hogy az emberek nagy része már a craftoláshoz vagy a munkás menedzsmenthez sem nyúl, mert soknak tartja, sokan pedig a fix árak és a magas adók miatt nem foglalkoznak ezekkel.Ha mindezek után valakinek még mindigvan türelme és/vagy gyomra például a lótenyésztéshez akkor nem hiszem, hogy pont az a 10-20% fogja zavarni :D
  • Vicodine
    mikro: mondandod nagyreszevel nem ertek egyet, mert engem mar nem erdekel az, ha olyas vki ol le, aki penzert szerez elonyt(bar ez euban nem is lehet mert itt nem lehet op cuccokat venni shopbol). De ha ugy is lenne, akkor is, kis ido es utolerem, aztan edes a bosszu..:D Masik meg, hogy en viszont kozben jatszom, az illeto meg nem, es ez hatalmas kulonbseg. Aki jobb pvps mint en, az mindegy, mit vesz shopbol, igy is ugy is megolne, aki meg nem jobb, azt meg kis csuszassal ugyan, de igy is ugy is megolom majd. Az meg, hogy elotte parszor lecsapolna a veremet, engem ugyan nem izgatna, mar mashogy allok hozza:D En jatszom es elvezem a jatekot, ha mas meg mashogy jatszik es ugy elvezi, hat tegye...Nemregen meg hasonloan gondolkodtam mint te, de aztan atgondoltam, h mi a fenet izgat engem az, ha mas hulye:D
  • SzirmosSzisza
    Azért az, hogy lehet stackelni elég fontos imho, nem mindegy, hogy 10% vagy 20%.

Az amúgy nem tudom megvan-e, de valaki tesztelte a Serendia Specialt és nem ad +10 accuracy-t, meg úgy néz ki az az 5% is +1 crit (szal, ha 5 crited van felesleges).
  • mikromanus
    Kiegészítésként megjegyezném, hogy ugyan ezek benne vannak az EU verzióban, de ettől még nem rossz a játék. Sőt. Nagyon is jól elvagyok vele. A többségét elfogadtam megvételkor, egy részét az előfizetői pakkal megszereztem vagy megvettem a kezdő pearl mennyiségemből. Az "új ötletek" aggasztanak. Vitatható hogy mekkora előnyt adnak, de rossz irányt jelöl ha egyre nagyobb buffok szerezhetőek vagy átgondolatlan és esetenként lényeges előnyt adő "extra" effektek kerülnek az új pearl shop only itemekre. A mostani fizetős tartalom még kevés ahhoz hogy elriasszon.
  • mikromanus
    Ja... aktívguild. Hát passz. Van 15, vagy 20 PvP bónusz a guild skillekben (4*5), meg a rá épülő extra ingyen teleport jellegű extrák. Valóban nagyon hasznos az az egy-egy life skill helyette. A processing annyira nem gáz. Mondjuk egy gatheringnél már neccesebb ha ki kell lőnöd az armort. Az jobb helyeken pvp területen van. Amit én nehezményezek azok az egyre nagyobb bónuszok, vagy amit tapintatosan nem jeleznek, de lényegesek, vagy ami a PVP-t érinti. 20% trainer costum azért már nem apró buff, a treant costume meg tényleges előnyt ad open world pvp-ben. Az mindegy hog yszeribnted ez kis vagy nagy előny. Nem ezzel "dták" el a játékot és valamennyire mégis csak PvP előny amit állítólag nem használnak az EU/NA régióban. Az XP veszteség megakadályozása meg sokat számít. Magasabb szinten 1-1 % egyre több idő. World boss meg lazán egyhitelhet, így ott erősen p2w-re áll a zászló.

A bózótruhást nehezebben veszed észre. Sötétben meg még inkább. Ha meg tud közelíteni, akkor onnan egy pvp bekapcsolás és támadás már semmi idő.
    A fizetős előnyök igazságtalanok és exponenciálisak. Egy "kis" armor vagy fegyver előny a legelején jelentős és egyre nagyobb előnyt ad az azonos időt játszó játékosokhoz képest. Könnyebben ölsz, magasabb szintre jutsz azonos idő alatt és onnan egyre nagyobb a különbség. Ha persze a 20. héten kezded, akkor már sokat nem számít. Ott már elment a hajó. Elég nagy az előnye a többieknek.
  • BEAST #1880
    Valóban, például a +10% processing xps costume tényleg átverés, armor slotba kerül... szörnyű, hogy craftoláskor átveszed az éppen aktuális ruhát a plusz fejlődésért. :< A guild pontok meg max azoknak okoznak gondot, akik kicsi és vagy nem aktív guildben vergődnek, de még nekik is elérhetőek a gathering/fishing bónuszok kajákkal és elixirekkel... bár ezek csak a folyamat idejét csökkentik, nem növelik a végeredmény értékét.

A bozótruhás ember nevét nem látod, de azt igen amikor pvp aktív módba teszi magát. Az aki 50 felett farmol és nem figyeli a körülötte rohangálókat meg is érdemli.

Title bónusszal is maxolhatod a luckodat és igen, már az alap csomaghoz is járt a 3 bútor, ahogy ezt már írtam is, de te csak rúgózz azon az 1000 órán, amit a legtöbb ember így is úgy is eltöltene a játékban. Az "idővel meglesz" max neked hangzik önvigasztalásnak és senki sem állította, hogy nincsenek fizetős előnyök, de semmiképpen sem behozhatatlanok vagy eget rengetőek. :D
  • mikromanus
    Egy petet kapsz sokezer óra után és egyet kaptál az előző eventben. A costume itemek nem a kinézet miatt p2w határosak hanem a bónuszaik miatt. Az event costume és más itemek szart se adnak és nincs használható speciális effektjük se (a treant costume-on a speciális névrejtő effekt a problémás). A treant meg PvP előnyt ad. Nehezebben észlelhető és nem azonosítható a tipikusan PK játékos. Sokan a fáklyával példálóznak, hogy felfedhető vele a név, de ez költség, emellett idő is ha használod. Minden extra aktivitás ami szükséges ahhoz hogy a fizetősök ne legyenek előnyben nem elfogadható b2p játékban. Éles helyzetben tökölsz az azonosítással ha egyáltalán észreveszed az ellent időben ameddig ő lazán közelebb kerülhet és indíthat egy támadást is akár.
    Az in game costume átverés. Nem costume item, hanem armor set. Ha használod, akkor az összes armorodat dobhatod az inventoryba. Az ingame craftolt és a vett costume itemek más slotokat használnak, így amellett hogy az armort nyomják ki az in game verziók emellett a fizetősek hozzáadott értékek és nem csereitemek. Azaz használhatsz egy craftolt és enchantolt +20% trainer XP "costume" itemet az armor slotokon és egy +20% trainer xp itemet a costume slotokon (utóbbit pénzért). EZ +40% horse XP ha fizetsz és +20 ha nem fizetsz.
    Ha guild pontokat használtok gatheringre vagy life skillekre, akkor ezek a pontok nem valós PvP előnyt adó skillekre mennek. Így minden egyes szint után buksz 1-2 accuracyt, AP-t, vagy épp pár tucat HP-t a fizetős userekhez képest akiknek a csapata pvp skillekre költhet.
    Luck kristályból hasznos, csak azokat a slotokat közvetlen PvP előnyt adó kristályokra is "pazarolhatnád", így amit te azonos luck elérésére használsz az másik oldalon közvetlen előnyként jelenik meg ha harcra kerül a sor. Aranyos a naivitásod, de kicsit laza talajra építkezel.

Persze ettől még a játék az EU/NA régióban nem játszhatatlan vagy élvezhetetlen, vagy összességében azért nem olyan durva p2w mint máshol, de azt állítani, hogy mindez nem is létezik vagy nem jelent semmi előnyt az elég erőteljesen szelektív vakság...

Oh, az "idővel meglesz". Ez a kedvencem. Az idővel az nem érv és bizonyíték. Az önvigazstalás. Amíg te "idővel" megleszel addig aki fizet az azonnal. Lényegében akkor csak 1000 órányi extra alvás +1-1 energiájával költhet többet. Sokat nem számít. kb 42 nap. Ha 8-8 órát vagy afk-ban naponta, akkor ez 6667 energy többlet. Ennyivel kap többet az akinek MOST van cash shop ágya. Mondjuk sok hátrányt nme okoz az ágy, mert a csomagokban benne volt egy pár furniture is. Talán a 30 eurósban nincs bennem de lehet ott is megvan....
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.17. 10:53:18
  • BEAST #1878
    Amiket felsoroltál az EU régióhoz nagyrészt fizetés nélkül is megszerezhetőek, vagy csak kényelmi cuccok. Eventekkel is lehet szerezni ilyesmiket, mint az előző petes event, vagy most a kalózos. A pearl shopos ágyat is megkapod 1000 játékóra után, ami ha afk horgászol, vagy tradepack cipelsz idővel mindenkinek meglesz, arról nem is beszélve, hogy már a legkisebb játék csomaghoz is járt 3 pearl shopos bútor.

A bozótruha meg a halruha lehet elsőre furcsák, de opnak egyiket se nevezném. A costume cuccok pedig lehet adnak gathering levelt, meg xp bonuszt, de ezt egy egyszerű halandó is meg tudja szerezni guild pontokkal, kajákkal, elixirekkel, craftolt ruhákkal. Ez kb olyan, mint azon rágódni, hogy pearl shopban van +1 luckot adó kisgatya amikor title bonus és kristályok segítségével amúgy is maxolni lehet.
  • mikromanus
    A megfogalmazás nem pontatlan. Épp a lényeget jelzi. Azt feltételezed, hogy aki fizet annak nincs agya és képtelen a tanulásra. Ez azért így nem teljesen igaz. A többség olyan mint te vagy én (vagy némelyik olyan mint egy jobb játékos).
    A te megfogalmazásod alapján az EU és NA régió is gusztustalanul "P2W". A costume slotokat nem tudod használni in game farmolt itemekkel. A costume-ok adnak xp bonust, gathering levelt és speciális egyedi képességeket is (név elrejtés. A halas meg valami hasonló OP dolgot. Talán veszett gyors úszást ami a lomha hajók és béna "Normál" úszás mellett víz menti rajtaütéseknél OP). A szemüvegek nagyobb esélyt adnak a knowledge megszerzésére (pl szörnyek leölésénél), a pénzes fizetős ágy dupla annyi energiapontot ad mint a normál (1 az alap, 2 jön összesen a craftolt vag yin game vett és 3 a pearl shopos ágyból). Az Elion's tear azonnal feléleszt és megakadályozza az XP veszteséget. Annyira azért nem baráti így felsorolva...

Az orosz és koreai még rosszabb. "High end dropnak" számító itemek is szerezhetőek pénzért vehető rng boxokból (pl ogre ring). A tet ogre ring craftolós videóban még két itemet láttam, de nem egyértelmű. Ha jól vettem ki, akkor az egyik minden befektetés nélkül közvetlenül emeli a fail stacket (+5-5), a másik megakadályozza, hogy bukjad a fail stacket (siker esetén?). MIndenesetre mindegyik valós pénzért vehető item.

A "csak idő" az meg a legnagyobb baromság a játékostörténetben. A jobb item jobb esélyeket ad PvP-ben. És ez nem kisebb előny, hanem kezdésnél kb 0% esély vs 100% p2w játéákos nyerési esély. Itt egy topic az orosz verzió kezdeti idejéből. 5 nap után erősebb a suttyó mint a többségünk 3 hónap után. A második-sokadik képeken jelzett későbbi más karakteres állapotokat meg ne is említsük!
    This is P2W in BDO Russia
  • Vicodine
    A p2w-nek rossz az elnevezese szerintem, mert en inkabb p2fg=pay to faster gear-nek neveznem el, mert nem fog nyerni az altal az ember, ha a shopbol gyorsabban gearelodik, es 1-2 het elonyre tesz csak szert sok penzert...A gond akkor lenne, ha olyan cuccokat lehetne venni shopbol, amiket ingame nem lehet sehogy. Ezek a shoppos emberek altalaban a legcsicskabbak, es semmi kihivast nem okoznak, 1-2 ritka kivetellel. Maga a tudat meg, hogy nekik mijuk van sok penzert, abszolut nem zavar, ez olyan, mintha irigykednek a szomszed 3 porschejera....En magam is ruheltem azt, ha egy mmoba betesznek "p2w??" dolgokat, meg nem tul regen is igy lattam, de aztan atgondolva az egesszet, sokan rossz oldalrol kozelitik meg a kerdest. Persze minden velemeny szubjektiv, igy az enyem is nyilvan...
  • mikromanus
    " A játék MINDEN régióban p2w trash kivéve: eu és na :3 szóval oroszoknál, koreában stb p2w (de legalább ip block van). Míg európában és amerikában b2p, 1x kell megvenned és utána játszhatsz vele (mint gw2 volt)."

Fixed
    Az EU és NA verzió a szarból várat építés csodája. Próbálták okosan eladni és kevesebb és árnyaltabb "fizetett előnyöket" bent tartani csak. Elég jó lett, de nem "Ingyenes. cserébe ha megvetted nem vagy életképtelen amíg nem fizetsz 1-2k eurót pliuszban a fizetett előnyökre amik vagy sok idő alatt farmolhatóak ki, vagy sehogy és csak a valós pénzes piacon vehetőek. EU/NA régiókban bedobsz 30 eurot és nincs közvetlen p2w. Csak egy -két kisebb buff ami akkor ad előnyt ha ugyanúgy baromi sokat játszol mint mindenki más. A koreai/RU verzió a szokásos 12 egy tucat koreai p2w hulladék, csak kicsit jobban néz ki mint az átlag...
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.05.17. 00:38:44
  • p2501
    A játék MINDEN régióban ingyenes kivéve: eu és na :3 szóval oroszoknál, koreában stb ingyenes (de ip block van). Míg európában és amerikában fizetős, 1x kell megvenned és utána játszhatsz vele (mint gw2 volt).
  • eQnLiEe
    lenne egy igen hülye kérdésem. ez a game most free v nem? mert látom h néhol írják h free de letölteni sehol nem tudom csak ha fizetek.
  • SzirmosSzisza
    Ha jól rémlik engem Witchként 90 DP körül nem öltek meg 1 ütésből (maradt kb 50 életem). A tőr is beleszámít ugyanúgy.
  • fatmax
    Nem kapkodva, de eljutottam az 50-es szintre (witch). Itt szembesültem az első "quest alatti halállal".Elég sokáig kerülgettem, lövöldöztem cyclops bácsit, de aztán rámugrott, és vége is lett a harcnak. Ennek kapcsán kérdezném, hogy milyen AP/DP a elérendő cél erre a szintre ? Oké ,hogy minél több annál jobb ,de be lehet lőni egy olyan értéket amit " illik" elérni erre a szintre ? A másodlagos fegyver "steel dagger" ugyan olyan mértékben beleszámít az összsebzésbe mint a fő fegyver ?

köszi a válaszokat !
    Utoljára szerkesztette: fatmax, 2016.05.16. 09:04:51
  • SerahXIII
    Üdv!
    Nekem van egy karakterem a Croxus serveren amit 7day triallal sikerült csinálnom.
    Nagyon megtetszett a játék és játszanék tovább csak nem tudom megvenni max 2-3 hónap múlva. Ezért szeretném a segítségeteket kérni hogy meg tudjam venni. PÜ-ben adok számlaszámot ha valaki tud segíteni.
    És lehet köpködni hogy ne itt kuncsorogjak, de én nem szégyenlem hogy csóró vagyok, azt viszont annál inkább hogy mások segítségét kell kérnem.
  • SzirmosSzisza
    Igen, az UI picit rossz emiatt nem nagyon látszik, de elvileg kiírja, hogy mennyi dura-t von le a force.
  • Mocsok22
    Ááá leesett!Most már világos.Köszi a segítséget!
  • Vicodine
    Force enchantnal 100%ra felmegy, csak hat egyszerre sok encsikovet vesz le fixen, illetve egyre tobb durat is leszed szinten fixen, ha ugy enchantoklsz akkor fixen draga, ha nem forceal akkor neha bemakolhatsz olcsobban is akar:)
  • Mocsok22
    Fura de eddig nem volt fail,mert force enchant-al nyomtam +5 felett.Ez is számít?
  • SzirmosSzisza
    Ha nem sikerül akkor csökken. Kovácsnál Repair/Recover max durability alatt vissza tudod állítani. Ha beraksz mellé egy ugyanolyan tárgyat akkor 10-et állít vissza, illetve lehet memory fragmenttel is, az csak 1-et (Liverto/Kzarka/egyéb ritka tárgyak esetén érdemes így).
  • Mocsok22
    Sziasztok!
    Van egy dolog amivel nem vagyok tisztában. Enchantolás után miért csökken a durability maximális értéke?Ezt visszalehet állítani valamivel?
    Köszönöm!
  • böröczk
    Settingsben van olyasmi opcio, hogy "configure UI", nincs most elottem, de egyertelmu lesz, ha latod :)
  • SzirmosSzisza
    A skill CD jelzőket, hogy lehet mozgatni a képernyőn?

Konkrétan a képernyő közepén vannak, de itt meg nem látszanak.