Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
Én is gondolkodok megvásárlásán, leírnád, hogy neked miért jött be, mivel több mint más MMO-k a piacon ? Itt az end game miről szól pontosan ?

Évek óta ez az első MMO amire végre azt tudom mondani az első nap (6 óra játék) után, hogy nem okozott csalódást, megérte előrendelnem és biztosan nem fogom egy hét után kukázni.
Te vagy az magyar a Kungen A-Team-ben?
BEAST
jelenleg b2p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez f2p jatek?
Tőlünk a legtöbben elsején kezdenek, köztük én is. A ma kezdők addigra kicsit felfejlesztik a klánt hihi. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Kungen lvl36 LOL
BEAST
A pet vagy lootot szed ~10 secenként, vagy nyersanyagot esetleg ellenséges játékost jelöl a közelben. Lootolni én is tudok és egy jó darabig nem kell aggódni a pk miatt. 😊

A ló akkor nagy segítség, ha neked eleve az a célod, hogy már a játék elejétől kezdve átrohanj a "contenten". Én amíg tehetem gyalogosan fogok közlekedni, hogy minnél több dolgot lássak/találjak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a pet rohadt táp, a ló is nagy segítség, a skill reset állítólag kincset ér...szóval szerintem megérte 😛
BEAST
<#nevetes1>

Ezen ne múljon, levetkőzök trikóra 😊

BEAST
Csak akkor ha lenge öltözetben teszed, különben semmi értelme. :d

Akarjátok, hogy streameljek? 😊))))

BEAST
Ez nem feltétlen igaz. 😊

Lovat és dekorációt máshogy is szerezhetsz, akár jobbakat is. A fegyver skint sem igazán éreztem szükségesnek. Lvl 45-50 környékén mindenkinek jár egy teljes skill reset, szóval az a pár skillenkénti reset sem ad túl sokat hozzá, de valóban, ha minden egyes cuccot úgy veszünk, hogy te amúgy is item shopból vennéd ezeket, akkor igazad van.

edit: a petet hirtelen el is felejtettem, de valahogy megleszek pár napig nélkülük. 😊
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.02.28. 14:20:24

Kata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[/cserf][/fülünyúl]

nem, úgy értettem,hogy ár érték arányban a 49 eurós csomag volt a legjobb vétel....azt gondoltam más is arra beruházott
Sáska
Conqueror's +1

Utoljára szerkesztette: Sáska, 2016.02.28. 14:02:46

BEAST
Azt gondoltam. 😊

Kata
Azt nem tudom, hogy innen hányan vettek traveler pakkot vagy egyáltalán preorder-t. Én mindenesetre Explorert vettem, azért kérdeztem, ki jön 1-én.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.02.28. 13:55:34

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Úgy értettem, hogy a travelek pack játékosok amjd csak másodikán (szerdán kezdenek). Többek közt én is. 😊 Szerintem ez a "kb mindenki" kategória, az utolsó early startos roham. 😊

Kata
2-vel, csak lekezelő akart lenni, de befailolta. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Nem, a kb mindenki egy nappal később lesz. :p

kb mindenki
Kata
Eltévesztetted a topikot, kettővel balra. 😄

Amúgy sokmindent nem tudunk beszélni a játékról, mindenki az indulást várja.
Apropó, van aki 1-én kezd?
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.02.28. 13:02:18

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Nem tudom mit gondoltál, ez nem olyan topic. :d

BoneDragon
Én meg azt hittem a játékról van szó...meh

Az igen! nem,nem tudtam. Poénkodni szoktak a streamjén vele,de azt hittem vérszívás!

Guide-ot én is youtibe-on nézek,mert sokkal lényegre törőbb ,de pl. Lirik egy LIVE stand up comedy! Őt azért nézik

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:56:28
Kata
Nincs lesarkítva, pláne nem primitív, nem kell magadra húzni a sértődött jelmezt, de akárhogy is magyarázod, az a lényeg amit leírtam. Amúgy nem tudtad, hogy Lirik meleg? Nem mintha számítana, csak mint ismeretterjesztő érdekesség. Olyat meg ne írj, hogy nem nézel ilyeneket, mikor ilyeneket nézel. 😄

Nekem ne linkelj tviccses játszósvideókat, mert nem érdekelnek. Nem is értem igazán milyen értelme van, mert ami infó kell, azokról a youtube-on is vannak guide, walkthrough vagy tutorial videók. Ha már szórakozni akarok, magam játszom, nem azt nézem más mit szerencsétlenkedik.

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Senki sem kényszeríti őket, szegény "szerencsétlen fickókat". Engem sem mozgat ez az árukapcsolás, nem is nézek ilyen streameket. Nem értem miért kell ilyenek miatt háborogni.

Ő pl. ezerszer csinosabb, van esze és nem mutogatja a csecsét

http://www.twitch.tv/issathehutt
elég primitív módon lesarkítottad ám.......

személy szerint nem nézegetek IRL kurvákat és buzikat sem
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:39:39
Kata
Gondolom mert mutogatni akarja magát, nem úgy néz ki mint aki rá van szorulva arra a pár dollárra, amit a kanos kockák dobálnak neki. De hát jah, ízlések és pofonok, van aki a csinos lányokat preferálja, van aki meg inkább a buzikat. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

na igen...,de szerinted miért ül ott fémeztelen? csak arra megy ki a játék......meg a csöcskirakós társai! inkább nézem LIRIK-et ,mert ő legalább szórakoztató
Kata
Erre csak azt tudom mondani, hogy nem kötelező a donáció, nem sztriptízbár, ahonnan kidobnak ha nem rakosgatod a táncosnak a lóvét. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Péntekig lehetett perorder csomagokat venni, már sehol nem tudsz venni, csak normált. Nem tudom, hogy sikerült "lekésned" mikor az egész cbt2 alatt itt beszéltünk róla, plusz a weblapjukon is egyfolytában kint vannak a dátumok.

[/cserf][/fülünyúl]

nem,nem "loveolom" én ettől agyfaszt kapok,hogy szerencsétlen fickókból kikurvulják a lóvét!
Nem vagyok prűd,imádom a nőket ,de ha játszunk akkor játszunk!
szerintem ez szánalmas kategória!

Kungent néztem meg Tangent,Limpy-t és kiváncsi voltam kik játszanak még és a főoldalon dobta be az illető hölgyet a kurvás bodyjában 😊 10 percig se bírtam nézni,mert síkhülye mellesleg egyáltalán nem szórakoztató és senem informatív--kuka

aki nőt akar lesni menjen chaturbate-ra
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:25:16
Kata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[/cserf][/fülünyúl]

Én megvettem volna, csak lekéstem.

Ha valaki esetleg tud egy helyet ahol még be lehet szerezni a 100-as verziót, szóljon.

<#worship>

még? inkább már! ,de szerintem nem sokan vettük meg a 100 eurós verziót 😛
Valaki játszik még vele? Esetleg partizhatnánk.

Kungen meg egy vicc, azt mondta élvezni fogja a szintezést, erre 5 fős partyval mobokat grindelnek ész nélkül,ultra low grafikán
miért nem ül már akkor meztelenül?cseppet sem kurvás body lingerie......

Anthrax
Kár, hogy későn találtam meg a game-t. Most várhatok 2-ig 😊 Vannak magyar guildek ahova lehetne jelentkezni ?

Már megy a szerver, Maintenance módban van. Még 50 perc és usgyi!

Kata
3 preorder csomag volt, abból a legnagyobb csomagosok ma reggel 9-kor kezdhetnek itteni idő szerint, a középső csomagosok 1-én reggel, a legkisebb csomagosok 2-án reggel, mindenki más 3-án az éles induláskor.

[/cserf][/fülünyúl]

Szia! Ha most veszed meg, - legjobb tudomásom szerint - már csak a megjelenés napján -az az március 3.-án kezdhetsz. Csak azok kezdhetnek előbb, akik előrendelték a játékot.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Sziasztok,

Elnézést kérek előre is nem olvastam vissza lehet már 100x volt, ha megveszem most a játékot mikor tudok elkezdeni vele játszani leghamarabb?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Jópár kérdést megválaszolnak, bár sokat csak felületesen.
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/18464-interview-with-the-developers/