Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Utoljára szerkesztette: Ashyn, 2016.03.02. 11:59:37
Hol érdemes házat venni?Van valami fő város?Pl mint a wowba?
Olvastam, hogy ha egyszer megveszem a játékot nem kell érte havi díjat fizetni ez mennyire igaz? Szeretném megkérdezni még azt is, hogy hátrány ér ha csak később veszem meg a játékot? Gondolok itt arra, hogy a hivatalos oldalon 2 választható opció van Traveler és Explorer pack. Gondolom később is ezek lesznek. Egyre több mindent olvasok el a játékról és egyenlőre ennyi kérdésem van 😊
Bocsi ha zavartam
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A topic gazdájának kell szólni, ő tudja módosítani.
Akkor ezt ki kéne írni a többieknek is. Valaki berakhatná a topik fejlécbe pirossal, villogva.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.03.01. 15:55:47
[/cserf][/fülünyúl]
Peteknek megvan a külön képességük? Vagy hogy kell elképzelni? Valamikor megveszem a gamet elég érdekesnek néz ki zárt béta alapján!
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.03.01. 14:08:30
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2016.03.01. 13:02:32
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
4-5 eurot meg ki is adnek valami franko design cumoert de 12000ft ot??? az mar majdnem egy AAA kategorias jatek PC re
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.02.29. 18:22:45
Attila Budapest 13. Ker
Attila Budapest 13. Ker
Ebben az esetben te nem fogsz ezzel a játékkal játszani, ugyanis csak és kizárólag digitális formában érhető el. Mind EU-ban, mind NA-ban B2p, de keleten F2p, többek között ezért is nincs dobozos verzió.
Valaki tud valami Üzletet ajánlani ahol majd meg tudom venni? A Pre-Orderes nálam nem Játszik Kézpénzzel Fizetek mindent alapesetben is szóval ha valaki már MOST tud olyan Üzletet Írja le nekem majd vagy linkelje! Köszi!
Várós lett ez is, annó még így kezdtem.: Lineage 2 (Orosz szerver 1 év majd lettpár magyar ott össz 2-2és fél évet voltam vegyesen) Majd Aion Eredeti mellett Gamezaion 3 év összesen kb (ide is visszajártam nosztalgiázni) mindeközben Blade and Soul.-t is kiteszteltem Koreai Szerveren kb 1 hónap a nyelvi nehézségek ellenére nem volt rossz majd nemrég amikor bejött az EU.-s Változat azt is elkezdtem na itt már jobban eltudtam lenni. Emellett GW2 fél év kicsit ezt is megnéztem ide mondjuk ritkán tudtam felnézni de ez is a Jobbak közé tartozott, És végül 3 Év Tera Online Eredeti EU Veritas Szerver és most váltanék át BDO.-ra ha megtudnám venni kézzelfogható formában is Hamarosan!
BDO-ra már a további szinteken kíváncsi leszek 2-3 nap volt "Kalandozva elérni a 24.-es Szintet" mivel a Sorcim amit kezdtem eltünt valamiért így Wizivel már kicsit rutinosabban tudtam haladni. (Igaz mind 2 Esetben a LVL 10-15-18 as Küldik Szinhelyei Eszméletlen Túltengést mutattak Játékosokból így előrébb kellett mennem Magam Fejlődni mert nem fértem a mobokhoz) de végül is erről szól a Nyílt MMO.-k Világa Mindent megtapasztalhatsz és bárhová eljuthatsz CBT2.-őn még Volt rengeteg Lezárt rész mert sokáig eljutottam felfedeztem jópár dolgot / Mobot hiába voltak nagyobbak nem lehetett kihagyni a felfedezést!
Aki Elkezdi majd 1.-jén vagy 2.-án Az írjon már egy kis Infót hogy mekkora a Népesség Az adott szerveren milyen Tömegre kell kezdésnél Számítani! Köszi előre is!
Attila Budapest 13. Ker