Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hagyományos MMO harcrendszer van benne. Kicsit olyan mintha egy hack n slash lenne keverve MMO-val. De még ez se írja le jól, mert nem klasszikusan klikkelgetni kell és skill gombokat nyomni, hanem kombókkal hozod elő a szitunak megfelelő képességet. Ez valakinek tetszik valakinek nagyon nem.
Hexex86
Üdv!
Valaki leírná bővebben, hogy milyen a játékmenet? Nagyon nagy benne a grindelés?
Mi az amitől más mint a többi mmo. Olvasgattam már róla meg próbáltam a bétát is.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Nemszeretek kéregetni de szívesen elfogadnék egy trial meghívást, akinek akadna egy nem felhasznált kérem gondoljon rám.
Érdekes a játék de ha a combat nem tetszik akkor nemérdemes váltanom.
No. Elstartoltunk. Milyen aktív a társaság! 😄
Én annyira nem voltam, mert eltűntem az értelmes életet jelző radarok elől és elkockultam a headstarton. A karbantartás normál start előtt jó volt aludni picit. Picit rá kellett állnom a vezérlésre, de elég könnyen ment. Eddig jónak tűnik. 4 napot ment a progi leállás és crash nélkül. A "végén" is csak a karbantartás penderített ki. A játék szép, stabilan fut és rengeteg lehetőség van benne. Szerintem maradok egy darabig.

Aki nem vette meg előrendelve az azonos árú pakkokból választhat (már a 30 és 50 euróból. A százas nem él már). Sokat nem veszítesz ha később veszed meg. Persze a többieknek sok előnye lesz ha sokat csúszol, de elég sok tennivaló akad. 15 óra alatt épp lenyomható szörnyfarmolással a softcap (lvl 50), de nem éri meg. Sok a tennivaló. Minek kihagyni az alapokat. Külön van kezelve a harc és nem harci/craft/termelő fejlődés. Sokminden szedegethető. Szerintem 60óra lehet a karakteremben, amiből persze van inaktivitás míg picit szunnyadtam, de így is sok-sok játékóra van bent. Most 45-ös szinten vagyok. A lovam elég alap, erőm és a health stat se lett túlhúzva. Fürgén talpalok, így az már elég jó. Breath és stamina már kényelmes. A pénz néha húzza a vállam, így rendszeresen aranytömbökbe forgatom és elraktározom. 😄
Contribution-ban a főbb útvonalak és grind helyek be vannak szépen csatlakoztatva. Pár még hibádzik, de elég jól ki van építve nálam az "infrasttruktúra".
Óránként tucatnyi hosszabb-rövidebb guild war indul. Zajlik az élet PvP fronton is.

Röviden. Jóez kérem. Tessék rákockulni. Egyszer megveszed, azt nyomulhatsz amíg bírod energiával és türelemmel-kitartással. gudlakk Bérbehajtó! Azt Mennyé! (by Mico Adventures) 😄
BEAST
Na szép, akkor már nem is kellek. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Talán valamelyik olyan küldi az, amelyikhez bizonyos gathering szint is szükséges, de lehet hogy szimpla bug, mert arról is lehet olvasni, hogy előfordul, hogy csak úgy véletlenszerűen nem vehető fel egy-egy karakterrel pár küldetés.

Az vili. Kell Conversation, amihez elég mennyiségű embert kell ismerni az érdeklődési körében.Conversation után felmegy az Amity. Az Amity körön meg mutatja, hogy mennyi kell ahhoz, hogy elérhető legyen a küldi. Azonban sokszor akkor se elérhető a küldi, amikor megvan a szükséges Amity. Azt hittem, hogy bug. Azonban fura volt az 5. nem elérhető küldi után. Utánanéztem a neten és azt írják, hogy sok küldihez más is szükséges a megfelelő Amity mennyiség mellett, azonban a játékban nem írja a küldiknél, hogy mi az. Keresgéltem neten, de nem találtam oldalt, ahol írná.
A beszélgetés-hálózat amit kiépítettél (pletykálkodás már megismert NPC-ről), illetve kell energia is.

Tudtok esetleg weboldalt, ahol írja, hogy milyen előfeltétel szükséges bizonyos küldik felvételéhez? Sokhoz kell az Amity mellett más is, de sajnos a játékban nem írja, hogy mi. 😞
<#eljen>
<#eljen>
Carmang
Elég furcsán szikrázik a szerszám, miközben bányászol.

A pre order cuccokat a web oldalon kell aktiválni az account-nál. Utána 24 órán belül ingame levélben kapod meg őket.

pre-order cuccokról:
bit.ly/1UyNFjd
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.03.03. 20:18:38

Kata
Nemtom, nekem mindenem megvan ami a pakkhoz tartozott.

[/cserf][/fülünyúl]

Másnak is van gondja a pre orderes cuccokkal? Az annyira nem mozgatott hogy nem tudtam neved foglalni... de hogy pl a plusz carkter slot sincs sehol pedig az accounton activaltam es arra a szerverre az egy vicc.. most nekem kell könyörögni a dolgaimért... hogy megérte ez a pre order...
Hali! Akinek esetleg van egy fölösleges guest pass a tulajdonában és neki nem kell szívesen elfogadom. 😊)
Nem írta sehol, szóval nem tudom.

Torzonborz
Köszi szépen. 😊
Azt lehet tudni, hogy ezt meddig lehet felhasználni?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Akik kérték (első 3), azoknak elküldtem a Guest passokat.

Pyotr
Be lehet loggolni.

&#9608;&#9608;

Kata
Nekem nem úgy tűnik, még a weboldalra sem lehet belépni.

[/cserf][/fülünyúl]

BoneDragon
Ja ok. 😊

Twitter szerint mennek a szerverek!

Kata
Azt a preorderre írtam.

[/cserf][/fülünyúl]

Ma este nagyjából 8 órától 7 napos guest pass giveaway a Twitch-csatornámon, ha az égiek és a szerver is engedi (ha nem, akkor holnap este), nevezés aktív nézőként lehetséges. Sok szerencsét az érdeklődőknek! 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

BoneDragon

Meghosszabbították a karbantartást. 5-ig fog tartani. :'(
Igen, szerintem csak 3 óra után, ha vége a karbantartásnak lesznek elérhetőek az egyéb funkciók is.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Alustin szerveren keresd a RAR guildet. Chalpeon A1 channelen vagyunk legtöbbször megtalálhatóak. Facebook csoportunkban tudsz jelentkezni.

Nálatok is csak annyi történik, ha rákattintatok az Accountnál a Guest Passra, hogy feldob az oldal tetejére? Lehet, hogy csak 3-tól lesznek ezek is elérhetőek, mert csak akkor indulnak be a szerverek?
Hali!

Melyik szerver melyik oldalán találhatok magyar nem HC, esetleg casualba hajló guildet?
<#crazya>
Előre is köszi!
BoneDragon
Mégis csak megvetted? Azt írtad várni fogsz te is. Már én is nehezen bírom... <#pias>

<#rinya>
15 óráig karbantartás lesz, akkor indulnak a szerverek ( tervek szerint )

Kata
Tök jó, ha esik az eső és elázol, beállsz tető alá, tűz mellé, akkor gyorsan megszáradsz.

[/cserf][/fülünyúl]

Anthrax
Én is ezt néztem el, csak a csomag nevét néztem, de ez van 1-2 nap nem vesztesz semmit.

Holnap hány órakor indul a buli?

26.-án vetten,biztos délután.Ez a gond.De akkor mi a k.anyjáért nem más a csomag neve.
Mikor vetted? Ha 26.-a előtt, akkor valóban gond van, irány a support. Ha 26. vagy utána, akkor a hiba az Ön készülékében van, és csak holnap reggel 9-től tudsz játszani. De Yserac leírta a másik megoldást: nézd meg a dátumot.

Henteském nézd már meg a Travellers package alatti dátumot 😊

(Bár elég rosszul olvasható az igaz.)
Traveler's Package ezt vettem,de nem engedi indítani a játékot.Pedig ma van 2.-a.
BoneDragon
<#idiota>

Pontos okot magam sem tudok. Azt sejtem, hogy a combat rendszer miatt van. Amíg nem ismersz meg egy mobot, nem látod a HP-ját, stb. Gondolom azért van, hogy ne lehessen könnyen kiszámolni. Ugyanez vonatkozik pbp-re is. De mondom, ez csak az én sejtésem.

Kata
Rájöttem, hogy eddig rosszul, BonerDragonnak olvastam a nicked. <#wow2>

[/cserf][/fülünyúl]

BoneDragon
Tetszenek ezek a megoldások, el lehet mondani hogy ez már tényleg next gen mmo.

Van hóvihar is, illetve szélvihar, közlekedést gátolja, suhintást nehezít, nyílvesszőt térít, stb. Pár ember arról is beszámolt, hogy volt már, hogy villám csapott a karakterbe😄

A nagy szélviharok egyébként gátolják egy időre az adott területen a nyersanyagok gyarapodását is.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.03.02. 16:59:57

A villámok vizes környezetben jobban terjednek, és messzebbről húznak ívet. A fire spell nem biztos, de mintha hamarabb abbamaradna az utólagos égés és úgy tűnik ritkábban critel (de ez csak feeling, nem tény).

KUNGEN egesz nap vereti a farmot 3 nap alatt lvl 50-11% rol lvl 50-35% 😄
mit muvelhet a Fire spell esoben 😄 no meg az elektromos 😛
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.02. 16:13:05
Igen, nagyon szuper, hogy az időjárás hat dolgokra. Pl. harcosnál esőben a kardot nehezebben lendíti, és kisebb az armor penetration.