Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kicsit dejavu érzésem van,mint ha a pár évvel ezelőtti magamat olvasnám! :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(mondjuk engem nem zavar)
Szerk.: mondjuk azt nem értem miért kell 800 különböző magyar céh, mikor így sem vagyunk sokan.
Hallottam sztorikat egyénekről, de őket ki lehet tenni, nem hiszem hogy a többség ne tudna egy közösségben normálisan viselkedni.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2019.08.12. 18:40:56
Lassan ADBlockert kell ellened írni....
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.08.12. 12:15:45
Célunk: Összetartó közösség létrehozása, illetve amire az embereknek igénye van azt megcsinálni ehhez viszont összetartó közösség kell. Elérhetőség : TerranaHUN (family név) vagy discordon Terrana#4185
A teljes bevétel olyan 3-500 milla lehet, de rengeteg pepecselés, költés és idegesítő futkározás, meg ugrálás.
Bele se kezdek. Pedig gondoltam, végre egy quest, ami más, mint a többi. De ez itt olyan dolgokat akar, amit én legutóbb a tomb raiderben hoztam össze.
Amúgy pénz jól jöb belőle, de én se hiszem, hogy fogok érte ugrálni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.07.26. 13:20:41
"
VEliaban nem adja ezt a questet a muki.
Ingyen van, de volt ez a theme már sokkal jobb is. Az első még külcsínyben is ütött, ez unalmas, ÉS ÉVEK ÓTA UA BUGOK! Jössz a pincértől, beakadsz az asztalba. A "fasz állító" kocsi nem ugyanúgy van leprogramozva, mint pl. Heidelben a napi questnél az erdőben, mert ez a legkisebb mozdulatra is borul. Az ágyúval még mindig legalább 3 lövés kell, mert szarul van megoldva a célzás. A repülő szarok ledobása a sárga szarral is idióta módon van megoldva. Megint egy semmilyen puskával lövés, de ehhez helyi szart kell venni, nem jó ami nálad van. A hülye merülős quest, az ugyanazon szutyok potionökért, vagy a horgász questek értelmetlensége. Most már napi 1 szürke kavics is kell nekik, meg hogy rácsapj a hülye erőpadra. Minek? Unalmas. Aztán ott van a szutykok beváltása. Beváltasz egy Shakatut, és 10ből 9x rákattintasz véletlenöl termian coinért a kókuszra is. Mert NEM VOLTAK képesek felfogni a mai napig, hogy van lag, van barom egér ami bekavarhat, és ha egy szutyok tárgy amit mellékadományként ad egy quest, néha csak egy, nem pedig több választási lehetős esetében, akkor bezzeg megerősítést kér, hogy tényleg azt az egy kiválasztható, lényegtelen szart akarod, vagy mást (néha mindezt úgy, hogy miközben más tárgy sincs)? Viszont bárhol máshol ez a kérdés nem hangzik el. Pl. Heidel törpe skill trainernél a buff esetében, pl. a lazy soldier quest accept után. Pl. ha véletlenül lag volt, vagy rányomtál, akkor bumm, már le is vonja az energyt, coint, egyebeket. Nem rákérdez, mint egy sima szarnál, hogy biztos akarod? Nem, simán levonja, csak mert rákattintottál, hogy direkt v. véletlenül, na az nem érdekli. stb.
Célunk: Összetartó közösség létrehozása, illetve amire az embereknek igénye van azt megcsinálni ehhez viszont összetartó közösség kell. Elérhetőség : TerranaHUN (family név) vagy discordon Terrana#4185
Célunk: Összetartó közösség létrehozása. Contact: TerranaHUN (family név) vagy discordon Terrana#4185
Pedig nem rossz a Shai, de g unalmas grindelni. A HPje viszont elég korrekt.
A városért mégis mit kellett volna megkapni? A 10 CPX sehol se látszik meg nálam, a reward meg mintha "utólag postázzuk" lett volna. vagy legalább ne pattogott volna fel a quest teljesítés ikon ha nem teljesült! Vagy ne rakjanak "pipát" a be nem fejezett questre! De ez így sima ostoba koreai antiszociális programozói "megoldás". komolyan, ezeket ki kéne csapni a való világba néha. Eléggé elszoktak a casual játékosréteg mentalitásától, azaz a valós fogyasztóiktól. :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.07.08. 18:09:22