7793
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Azt tudom, de a Florinos volt napi 2 tojás, ez 1. :( -
mikromanus #7392 Ha jól értem most ez Veliában van.
https://www.blackdesertonline.com/news/view/3785
-
Figyuzzatok! Most én nem találom, vagy idén nincs Florinos tojáskeresős event? -
Terrana #7390 Emlekhorizon guild vár mindenkit aki szeret szórakozni, kérésünk a jelentkezők felé légy minél aktivabb és használj discordot guild eventekkor! Elérhetőség: Dzseridian#4185 discord, Dzseridian family név ingame, vagy hagy üzenetet a guild üzenőfalán. -
A Manos cuccok, illetve a riding crop bevezetése óta próbálta valaki, hogy mennyire érdemes négyes fogattal, vagy szólóban trénelni a lovat? Melyikkel gyorsabb? -
Most néztem, ma már nem kérte. :) -
Vagy bicikliket -.- -
Nocsak, átmentünk debilbe? Jelölgessem a lépcsőket bejelentkezéskor? -
Külön van a kettő sajnos. Kb minden class használható amúgy, egyedül talán a Shai necces, mert az inkább support. -
undY1ng #7384 Még egy olyasmi érdekelne, hogy ha steam-en is beszerezném a játékot akkor ugyanezzel a "sima" BDO-s accot ott is fogom tudni használni? -
undY1ng #7383 Üdv! Már vagy másfél éve biztos nem néztem rá a játékra, viszont most újra kedvet kaptam egy kis grindhez. Utoljára még a Valkűrrel toltam elég sokat, tetszett is a dolog, jelen állásban ez a kaszt még mindig megállja a helyét? Esetleg nerfeltek valami olyat rajta / vagy erősítettek?
De lehet kipróbálnék egy új kasztot is, mert ugye igazából nagyon gyorsan fel lehet jutni 55-ös szintig ahonnan "beindul az élet".
Soceress-t nézegettem, ez is úgy látom egy ilyen hibrid melee/ranged keverék akar lenni... Vagy van más ajánlatotok? Ha lehet ranged kaszt.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.03.05. 12:08:18 -
A megoldás "fullscreen window"-ról át kellett váltani "fullscreen"-re és megjelent a seed inventory :) -
Őőő fura, egy ilyen ablaknak kéne feljönnie. Nem lehet, hogy kell valami quest hozzá? Vagy üres az inventory vagy nem tudom? -
már legalább 20 alkalommal leraktam-felvettem,különböző helyeken -
Vedd fel, rakd le újra! Mármint a kerítést.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.03.03. 20:25:44 -
Sziasztok, A Harvesting wheat küldetésbe akadtam el. Lerakom a Fence-t,és hiába van nálam többféle seed is (a küldetéses is) amikor belépek R-el a kertbe nem tudok lerakni seed-et csak a kamera forgatás döntés van meg.Fel vagyok szerelkezve Hoe-val és pickaxeval is,de nincs változás.
Utoljára szerkesztette: Pingyóka, 2020.03.03. 19:32:43 -
Az új attendance rewardok! Egész jók. -
Nincs semmilyen korlátozás az alapjátékban (starter pack), inkább a többi ad extra dolgokat. Nézd meg itt:
https://www.blackdesertonline.com/buynow
Az akciónak viszont vége. -
Most megkapod a teljes játékot, nincs semmi limit. -
Gorgot666 #7374 Ha lehet még 1 kérdésem.Mit takar az alap játék,milyen korlátozások vannak és gondolom itt nincs idő limit mint a trial verzioba.ugy emlékszem 7 nap volt -
Gorgot666 #7373 Köszi a választ.Most néztem hogy a hivatalos honlaprol is le lehet tölteni.Megprobálom ott is hátha -
mikromanus #7372 A loader/kezdő kliens felület alapértelmezetten indításkor lezárul. Ettől még a BDO el szokott indulni. Steameset nem ismerem. Esetleg add hozzá a víruskeresődben a BDO telepítési mappáját kivételként! Némelyik játék induláskor a karanténba kerül, vagy blokkolja az Avast/víruskereső.
-
Gorgot666 #7371 Sziasztok.Ma megnéztem a stem fiókomat és megkaptam a bdo.Letöltötem minden oké de mikor rákatintok a playre kidob.Játékfájlok épségének elenörzése is megvolt de semmi.Esetleg valakinek valami ötlete?2már ujra telepitetem a játékot. -
Ironman2 #7370 Ja,én is így jártam,de most választottam másik email címet,és azt elfogadta. -
Tötlsd le a honlapról, Steamen sajnos külön akkount van. -
Sziasztok.
Anno regeltem a játékba, csak kimaradt. Most beszereztem steam-en, telepítettem, de ahogy indítanám, csak regisztráció van, belépés nincs, így viszont foglalt az email cím.. -
Ironman2 #7367 Kinlódok a névválasztással a karakterszerkesztőben,már minden eszembe jutott,de úgylátszik másnak is,mert mindegyik foglalt volt,még a legobszcénabbak is.DDDD -
EU-n belül 15 percenként tudsz váltani a csatornák között (bár asszem már ezeket hívják szervernek). -
savior666 #7365 Bármikor átmehetsz egyik szerverről a másikra, ha jól emlékszem. -
Timakrisz #7364 Sziasztok, ha most kezdenék játszani, van olyan, hogy "ajánlott szerver" ahol lehetőleg van jelentősebb magyar közeg?
-
Steam-en az alapjáték márc. 2-ig ingyen beszerezhető!
Szerk.: nem csak Steam-en, a hivatalos oldalon is ingyenes a Starter Pack. A többin pedig jelentős kedvezmény van.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2020.02.27. 18:07:09 -
Szerintem wolrd Boss-ra Ranger, vagy a Wizard a jó, duo grunillal. Ez amúgy grindeléshez is elég neked egyelőre. Arra viszont nagyon jó a Musa, ha nem a legjobb. -
toty1ka #7361 Nahát, egy aktív magyar fórum. Akkor ezt most elkezdem követni...
Meg bombázni a jobbnál jobb kérdéseket.
Hamarosan meglépem az 56-ot (Musa), milyen settet javasoltok grindeléshez? Illetve melyik set lenne a legjobb, hogy elkezdhessek world boss fightokra járkálni? Most egy +6-os Heve set van rajtam, nem valami bicós. Pénzem kb. 400 millió ezüst, szóval nem gond ha a beugró itemekből 1-2-t meg kell vegyek
Buildeket már találtam neten a BDOFoundryn, meg a BiS itemek listáját, de az elég messze van még, még az 1 db is :D
Utoljára szerkesztette: toty1ka, 2020.02.26. 16:12:04 -
Köszi -
Aha, jobb felső sarokban a 2 gomb közül az egyik az (másik a menüt rakja jobb/bal oldalra). -
Köszi. Jól eldugtak mindent.
Vissza lehet a régi menüt állítani? -
Jobb felső sarokban van 2 gomb a tetején a menünek. Illetve a kikapcsoló gomb a karakter váltás. Nekem a nemrég használt cuccok miatt jobban tetszik, de az escape - escape nehezebb vele sajna. -
Én phasz rányotam az új menüre, hogy meg akarom nézni, és most:
1. nem tudom visszaállítani a régit
2. nem tudom hol van az opció amivel karaktert lehet váltani
Halál szar és kusza lett, van mód a cserére? -
Ja, csak aztán itasd a goblinokat ész nélkül, nehogy kifáradjanak :) -
Köszi.