Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maehva guide-ok
Bár nem értek én az ilyen kasztokhoz és a youtuber se annyira ismert nekem. Lehet kutyaütő. 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2019.12.18. 15:23:51
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"Nevertheless even today the forces of Calpheon and Valencia - referred to as the "Army of the Black Desert" and the "Army of the Red Desert" - clash still in the desert."
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2019.11.18. 15:47:08
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vagy rosszul emlékszek és nem ez a két sivatagi terület elnevezése? Red desert és Black Desert?
A sequel-prequel kérdésre a fejlesztők válaszoltak úgy hogy onnan indultak kezdetben, de most már külön IP-nek tervezi a Crimson Desert-et.
Amúgy elvileg nem is túl sokára lesz majd béta/alfa szóval kiderül, hogy pontosan milyen, de nem hinném, hogy PA magának gyártana konkurenciát.
Baromi sokan temetik miatta a bdo-t, és valahol joggal (emiatt simán lehet hogy a pearl shop sem fog annyira jól pörögni) a baj az, hogy nem tudni hogy mi is a fejlesztők valódi terve.
Csinálni 1 "klasszikus" mmo-t dungeon*ökkel,visszafogott pvp tartalommal, a bdo-t meg meghagyni jelen formájában. vagy idővel teljesen "kukázni" a bdo-t, és a Crimson venné át a helyét.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.11.18. 11:27:53
Ahogy a trailerből is sejthető lesz egy külön solo (vagy co-op?) campaign-ja is, ahol az elérhető öt zsoldos egyikét irányíthatjuk.
Az MMO részről sok infó nincs. Erősebb PvE tartalmat ígértek elvileg. Aztán bármi lehet még. Az első bétateszt valamikor 2020-ban lesz, ha meg nem csúszik a fejlesztés.
Mi lesz ez? MMO vagy OWRPG?
https://gamepod.hu/hir/megjelenesi_datumot_kapott_a_black_desert_mobile.html
Elvárások:Játsz aktívan a játékkal, illetve Tiszteld a társaidat és segítsd öket ahogy tudod.
Elérhetőség: Terrana#4185 discordon v KazumiHUN karakter SanjounoHaruhime family név. Általában 19 és 22 között lehet megtalálni ingame.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vendor
Craft
Harc
A játék 2003as volt. Még politikus is lehettél! 😄
Mára viszont bár már leszoktak a WoW gyilkos MMOzásról, mindegyik MMO egykaptafa. Harcrendszerben még csak-csak, contentben is elég faxa a BDO, sok jó ötlet van ebben is, de ugyanúgy, mint az SWG óta azt hiszem egy játék gyakorolt rám nagy hatást, de mindegyikből hiányzik belőle az az érzés, hogy ne akarj csak ezzel játszani, mert ebben megvan minden, amire vágysz. És itt jutottunk el oda, hogy ahogy írjátok, afk. De akkor ez nem több, mint egy mobil game. Arra pedig ott a mobil, nem kell PC.
Én se szeretem a P2W dolgokat, ez a BDO is mára inkább egy p2w alá alá alá, de tény, hogy baromságokat kell megvenned ahhoz, hogy azokat az alap funkciókat megkapd, ami egy korábbi MMOban alap jogon a tiéd volt. Ugyan havidíjas volt, mégis, sose éreztem akkora lehúzásnak a szerverpark üzemeltetése és a content árán az árakat, mint a BDO esetében az 50 dolláros skineket.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.10.25. 15:40:15
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2019.10.25. 13:32:48
#7261: tudni kell szünetet tartani, 1 ideje én is csak horgászok meg lenyomom a napi energiát sorozatozás közben, nem szabad kiégni 😊
Érdemes kimenni akkor? Főleg az áruszállítás jövedelmező? Mert ha magas a javítási költség, akkor van értelme kimenni?
Még egy kérdés, anno a Sausan Garrison Wharfnál volt a vitorla meg még ki tudja milyen biz-basz árus. Most már ugyanez csak Veliaban van, vagy mindenhol, minden Wharfnál lehet venni mindent? Maradt a Sausanoknál ez a vendor?
Nem nagyon hajóztam, amióta a Bartali shipeket betették, pláne nem. Viszont most kizavarnának a tengerre. Ha kipurcansz, akkor ami nálad van, az ugyanúgy sérül, mint ha máskor pveben meghalnál, vagy ilyenkor csak a hajód? (Pl. a kristály a fegyverben, a visszaeshet a páncél, stb.)
Legalább kezdtek valamit 1 félig befejezett kb cél nélküli contenttel. Én személy szerint örülök neki.
Így már megéri akár soloba is kimenni, elég jól lehet vele keresni.
A rengeteg szárazföldi kaland mellett most kizavarNÁNAK mindenkit a tengerre. Ennyi napi játékidő nincs. Max. a nagyon kockáknak.
Majdnem fél milla söröm áll raktáron, a patch után fogtam és elcraftoltam minden alapanyagomat ami raktáron volt. Erre pont idén nem volt még sörfest event, és olyan ára van jelenleg a sörnek, hogy NEM ÉRI MEG gyártani, eladni meg pláne. Szerintem a piacon az elfekvő készletek vannak még kint. Most éppen már csak 1000+ darab. Úgy levitték az árát, hogy ennyiért senki sem teszi ki. A Laras quest miatt pedig érdemesebb most már flourt készíteni, a processing miatt sokkal több jön össze egy alapanyagból, mint a sörből összejönne, ráadásul a sörhöz még további alapanyagok is kellenek.
Régen pont fordítva volt, nem volt flourra kereslet, de most a wheat, potato, corn, barley és sweet potato flourban több mani van, mint a sörben. Ezt is megértük. Amíg 1500+ volt a sima sör, a kék pedig 3500, addig megérte gyártani, de a sok gyökér úgy levitte az árakat, hogy már nem éri meg. És ez szomorú. 😞
Nem tudjátok, hogy hová tették? Mert a patch leírásban nem szerepel. (Heidel(berg) questekről van szó.)
Más.
Lara napi questből elvették az ezüstöt és a skill pontokat. A patch leírásban ez nincs benne. Hová tették?
Most így fél nap után: katasztrófálisan szar lett az NPC interakció. Bonyolult, lassú, túl nagy az egész. Ráadásul külön lenyíló fül lett az egész szutyok. Nem középen van. Elég lett volna, hogy az energy meg egyéb buffok kerülnek külön fül alá, nem az egész. De nem véletlenül lett ilyen egyszerűen ótvar. megint PCről átfejlesztettek a qurva konzolra. Van 3 konzolom, semmi bajom vele, de sosem rajongtam az ennyire nagy és elqurt kezelőfelületekért. És közben megnyirbálták a questeket is ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.10.09. 06:55:21
A talicskázás tényleg jobb lett. A többi... meh.
Szerk.: fura elsőre az egész, szerintem az npc interakció pont nem változott előnyére.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2019.10.08. 18:07:46
BSnél mi az az exchange? Vagy korábban is volt, csak fel se tűnt?
UPD: A talicskázás könnyebben követhető lett.
A farmerkedést még megnézem. Remélem nem lassították le barom menüpontokkal!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.10.08. 16:35:22
😄DDDDDDDDD