298
-
#218 Ezt most mi a kisfaxomért kellett!?
Már kezdtek csitulni a szenvedélyek erre most tessék!
Tudtommal te kívülálló vagy, akkor most miért is kaptad fel a vizet, miért kezdtél el ordenáré módon személyeskedni egy lájtosan az appfanokat cikiző beszólásra????
Na ezzel az egyetlen hsz-eddel lezéróztad az összeset, amiben a pártatlanságodat próbáltad bizonygatni.
Gratulálok, szép teljesítmény, ügyi volt!
-
M2 #217 De mondok egy szebbet, tegyük fel egy költő leírja, hogy:
"A Hold ma oly kedvesen mosolygott rám,
Neki szavaltam hát mai ódám!"
Erre jön a suttyó és azt mondja: de hülye barom, hát a Hold, az egy égitest, csak kő meg homok, hát hogy tudna az mosolyogni! Hát nincs neki szája! Persze, majd mosolygás után elővesz egy kolbászt és befalatozza! Nooormális!? -
M2 #216 Nem-nem-nem!
Az emberek amikor egy-egy cégre gondolnak, akkor arra úgy pont gondolnak, mint egy személyiségre. Ez a személyiség lehet nagyon sok féle, a PR azon igyekszik, hogy pozitív személyiségnek látszódjon az adott cég.
Különben hogy mondanál Te magad is olyanokat, hogy "Erről főleg a cégek tehetnek szerintem. Nagyon magasról fossák le...", hiszen tudod, hogy egy cégnek nincs segglyuka, emésztése és így fosni is elég nehezen tudna.
De ott is volt linkben a PR-os anyag, azt is lusta voltál megnyitni... -
caius marius #215 "Például az 'objektív' és 'szubjektív' pontos jelentésének megértéséhez is szükséges némi elmélyedés a filozófiában."
Akkor rajta, mert ha ezt megtetted volna, akkor nem állítanád ilyen határozottan, hogy mi tévedünk. -
caius marius #214 A #70 hszedben ezt írtad:
"Ennek alakításáról szól a PR."
Kukacot, ezt inkább arculatnak hívják nem személyiségnek. -
M2 #213 Amúgy Te is és NEXUS6 is tipikusan netgenerációs hibákba estek: olvastatok egy szót, gyorsan megnéztétek a wikiszótáras jelentését, ott volt három szóval leírva, azokkal egyenlővé tettétek és onnan kezdve úgy használjátok - és csakis úgy!
Például az 'objektív' és 'szubjektív' pontos jelentésének megértéséhez is szükséges némi elmélyedés a filozófiában. Ha 'kiszótárazod', akkor pont olyan hülye példákat fogsz írni, mint amilyent sikerült is. -
M2 #212 Kurva egyszerű megszemélyesítést alkalmaztam, mint azóta te is és NEXUS6 is több tucatszor. Vicces is mikor odarakom az ilyen soraitok mögé amit ő írt. :-)
De neki bele kellett kötnie, ráadásul azt is egy tévedéssel tette, mert bizony soroltam rengeteg példát, ahol nem élő, létező, tudatos dologra használjuk a szót. Egy egyszerű verset hogy a picsuban tudtok ti megérteni? József Attilát meg pláne hogyan!?
Itt ez a gyönyörű nyelvünk és csak a felületét karcolgatjátok, azt is hibákkal tele, de persze okoskodva. Utoljára mondom: nyelvi témákba inkább ne menjetek bele, mert ahhoz nagyon-nagyon hiányos a tudásotok. -
caius marius #211 Gördülékeny, szaggatásmentes, stb... -
caius marius #210 Próbáld ki! Ez adja meg igazán az Apple felhasználói élményt! :) -
caius marius #209 Figyelemmel kísértem ezt a vitát de, természetesen nem volt igazad. :)
Te a cégeket mint valami önálló entitásként kezelted, illetve hivatkoztál rájuk. Aztán persze ezt megpróbáltad kicsavarni de ez nem jött össze. -
M2 #208 Láttam többször toplistán, de valahogy nem szerettem volna leszedni... :-) -
caius marius #207 A pattanás kinyomó appot először egy ájpadon láttam...
Mond valamit? :)
(Bemelegítek) -
caius marius #206 Húú az de beteg! :D -
caius marius #205 Hű. Ez így nagyon meredek lesz.
-
M2 #204 Barmok mindenhol vannak. Nálunk a főnök a revolver appal játszott vagy három napig. Mindenkit kinyírt, mindenféle pózokban, végén már vetődgetett is a fotelok között. -
caius marius #203 Ne vetítsed másra a problémád! :)
Ha nem leszel képes szembenézni a hiányosságaiddal, hát sosem fogsz fejlődni. :) -
M2 #202 "Erről főleg a cégek tehetnek szerintem. Nagyon magasról fossák le az alkalmazottaikat és a vevőiket is. :("
Aham, egy cég és fosik, magasról, hát nem tudod, hogy:
"Személyiség cégnek!? Kisfaszom hol vagyunk már. Mindjár Szkájnet a tudatára ébred mi!?"
Legalább attól tanulhatnál akinek esténként fényesre nyalod... :-) -
caius marius #201 A legtöbb sóher megveszi a méregdrága telefont, de telefonálni és internetezni már nem tud vele. Ismerek én is ilyet nem is egyet!
Az alkalmazások használata is nagyon vicces vagy inkább szánalmas. Megvette pl. nálunk egy kolléga élete első okostelefonját, és az első nagy élménye az volt, hogy letöltött egy fingó appot.
Aztán rohangált körbe, hogy neki milyen fasza telója van. -
M2 #200 De jobban jársz ha inkább elsunnyogsz, mert még újabb halom kifejezésről derül ki, hogy fogalmad sincs a jelentésükről. :-) -
M2 #199 ...és megint a levegőbe beszélsz.
Példát kérek, amikor a megnevezettek ordenáré baromságot mondtak és én ennek ellenére megvédtem őket. -
caius marius #198 Legalább annyira mint ahogyan Te Narumon, Papichulo vagy hurkaurét. -
M2 #197 Miért is?
Talán mert nincs egyetlen külföldi ismerőse sem?
(amúgy te egy másik nickje vagy, a cimbije vagy csak hobbiból nyalod a seggét?) -
caius marius #196 很好啊。
Narumon pajtás NEXUS6-nál van a pont. -
#195 Ha nincs pénzed telefonálni, akkor miért veszel ilyen drága telót?
-
#194 Mi köze a kettőnek egymáshoz? Nekem is mindig a Viber az első :) -
#193 Mosmár tessék megnyugodni mer megérkezett Magyarországra, nincsitt semmi látnivaló, mennyen mindenki a dolgára!;D
Amúgy nézem az Indeksz vidiót, hát ritka nagy ...zsúrt csináltak ebből az egészből.
De teccett a kérdés többekhez, mit tölt le először? Válasz: Viber.
Ja meg engribörc.
Na ezért aztán érdemes egy csúcstelót venni 200 ezerért lányok!
;D -
M2 #192 Fú én is nagyon izgultam, csak közben úgy tettem mintha aludnék! :-) -
#191 Monnyuk nekem az nem stimmel, hogy azt írják több száz ember ült be a sorba. Na az utolsóval, nagyon jó esetben talán most végeznek. Ha ez tényleg így van akkor annak meg mi értelme???
Persze, ha már tegnap elkezdték a sorban regisztrálni őket úgy meg lehet csinálni, hogy mondjuk 2-re végezzenek.Csak az akkor azt jelenti, hogy az árusítást gyak 1 nappal korábban kezdték.
Azért nem irigylem a mamutos eladósrácokat ez a hétvége nem lesz leányálom.
Mondjuk, ha őszinte akarok lenni egyetlen ismerősömnek sincs ályfonja, szal kíváncsi vagyok azért, hogy mik a valós eladások Mon. Max olyan van, hogy valamelyik kolléga gyerekének van, mert újgazdag szülőktől származó csemete haver átpasszolta neki a régit.
-
caius marius #190 Ezeket a várakozókat elnézve, semmi kedves nem jut az eszembe...
Droidok a droidgyárban. -
#189 Még 5 perc, izgulok.
-
hurkaur #188 Hmm, jobban atszamolva boven tobb is volt az, mint 10 eve :)) -
#187 Degonosznak teccik lenni!
Amúgy meg mennyi lehet a bérülnök?
Bár valszeg semennyi, az emberek elég birkák ahhoz, hogy maguktól csináljanak ilyen médiasót, nem kell a cégnek besegítenie. -
hurkaur #186 En ezt inkabb ugy latom, hogy a kozossegi elmenyert csinaljak, mintsem hogy hamar meglegyen az iphone. Mint mikor 10 eve meg papirgyujtest csinaltunk a suliban..Abban sem az volt a tutisag, hanem a kozosseg :)
Szoval en ugy vagyok vele, hogy ha elvezik, csinaljak. Eloiteleteket meg probalom elfelejteni. -
hurkaur #185 ez jo :) -
#184 Bezomány!
-
M2 #183 Hátezkész! :-)
A várakozásban megfáradtak sajgó porcait masszázzsal könnyítik meg, miközben a sorbanálló helyét természetesen fenntartják.
-
M2 #182 Viszont érdemes megnézni a magyarországi T-mobilos sor képeit: a világon a legkulturáltabb lett a miénk! Bent ülnek hármasával pakolt székeken.
Most mi mondhatnánk a világnak: Na így kell ezt csinálni!
Komolyan, kicsit büszke is vagyok és meglepődött. :-)
szifon.com -
M2 #181 Mindig élvezem, amikor ilyen sorban állós események vannak, mint most az iPhone5-ért:
- este jó úgy lehajtani buksi fejemet a puha párnára, hogy közben arra gondolok, hogy ők ott szopnak valami kemény betonon,
- előre röhögök, hogy 2 év múlva mekkora ósdi vacaknak fogja majd érezni azt, amiért most órákat és napokat szopatja önmagát,
- mindig feltámad bennem egy kis nosztalgia, mikor gyerek voltam és kérdeztem anyukámat, miért állnak sorba a bácsik meg a nénik és ő mondta, hogy banánért. Nem értettem miért olyan fontos nekik az a banán - és ma se értem. -
M2 #180 Ja hogy te innen tanulod a filozófiát - akkor már minden értek! :-) -
#179 Hogy miiii?