Munkavállalói feltétel a Facebook-használat?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A munkahely munkavégzésre való, nem pedig faszbukozásra. Páros lábbal rúgnék ki bárkit, akit ilyesmin rajtakapnék.
Akkor most fuss neki még egyszer hátha..De le egyszerûsítem neked faékmode : Mibõl gondolod, h te normális vagy?
Olyan nincs, h saját viszonyítási rendszer, az a te kis szubjektív józanparasztieszû világod.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

wraithLord
Érdekes hír... Ha nem tudnám, hogy nem kábszerezek, azt hinném, hogy be vagyok szívva. <#ticking>
Rapid81
+1

A mai fiatalok már fény nélkül születtek. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nyilvan a sajat viszonyitasi rendszerem alapjan, mi mas alapjan😊

31 evet mar eltoltottem a sargolyon, es igen, latszik, ahogy generacionkent szep sorban hunynak ki a fenyek az emberi tekintetek mogott😊
mi számít épeszûnek?milyen viszonyítási rendszer alapján mondod/mondjátok, azt bárkire, h nem épeszû, vagy épeszû?Mibõl gondolod, h az a normális, amit te annak hiszel?

Valoban. Nem az a kerdes, hogy a foldon kivul letezik -e intelligens elet, hanem hogy a foldon letezik -e.
Mit lehet nézni annyit azon a nyomorult fészbukon?
Laza
És ebbõl bármelyik szerinted normális? Semmi sincs a Fészbúkon, ami a munkavégzéshez elengedhetetlen lenne ... sõt ... tehát ne akarja a sok szemetet munkaidõben böngészni, meg cseverészni, meg megosztani, stb.
Persze emailes beszélgetésekkel is el lehet bni az idõt munka közben, de ott minimális a figyelemelterelõ baromságok áradata, mint a fbúkon.
Egyébként is olyan lassan, mint egy globalizált szanalmas.hu ... majdnem ugyanabban a stuktúrában van telehányva mindenféle viccesnek szánt meg idióta baromságokkal, ráadásul sokat maguk a felhasználók generálnak (mit ettem ma, mit szartam ma).
Nem a munkahelyre való.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kínáról meg ne is beszéljünk... 😄😄😄

Ausztrália: "Az alkalmazottak azt várják el a cégektõl, hogy tegyék lehetõvé a közösségi portálok munkaidõben való látogatását."

Magyarország: "A cég azt várja el az alkalmazottól, hogy heti 168 órában robotoljon, különben repül".
Ha valaki még azt meri mondani, hogy ezen a Földön épeszû emberek élnek; akkor nála is valami gond lehet.Ezek után fõleg...
Botond
Meg ott a zsebben az okostelefon, amin nincs letiltva...
Petka, az Ausztrália. Ez Magyarország. 😊
Petka
Na remélem ez most valami vicc? Nem akarok álszenteskedni, mert én is szoktam használni, de ha arról lenne szó, hogy letiltják vagy rámszólnának, hogy nem kéne, akkor nem hõbörögnék.

← ElőzőOldal 2 / 2