226
T. moderátor kollégák legyenek kedvesek ide posztolni, ha vkit kivágnak, lehetőleg idézettel
  • MR ME
    nem tudok írni chatre, nem tudjátok mi történhetett?
  • chili88
    Vegyük sorjára a dolgokat

Chili77 regem ki lett bannolva Sedó által, mert GUMISZOBÁBAN legagyiztam az egyik képet
    Chili88 regem Cifu által lett kibannolva KOCSISAMBRUS!? indokkal
    Aztán janika által, INDOK NÉLKÜL!

3x lettem kitiltva, teljesen ártatlanul, legalább a 4. ne legyen az, ezért innen üzenném mind a hármótoknak, HOGY A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKAT BASSZÁTOK TELIBE, TI KISEBBSÉGI KOMPLEXUSOTOKAT EZEN A FOS OLDALON KIÉLŐ, MIKRÓPÉNISZES, BALFASZ GECI, ÉLETTELEN, MONITORHARCOS EMBEREK.

Az oldal meg csak süllyed le a süllyesztőbe, egyre trágyább, a főoldalt sikerült még fosabbá tenni, a fórumra meg még nagyobb balfaszokat felvenni moderátornak a felhasználók száma meg egyre kevesebb majd a végén maradtok tízen azt szopkodhatjátok egymás faszát
    a seggnyalóitokat meg szarjátok szájba, fresh duke az a kis buzi még élvezné is.

sziasztok

• hyperionmester
    -
  • hyperionmester
    az hogy egy durván rasszista hozzászólás.
    De ha lehet akkor a zsidókból meg mehetne lámpaernyő
  • MR ME
    és akkor mivan?
  • mehetel10b
    2014. máj. 09.-ÉN, 15:55-KOR írta ezeket a chat-be
  • mehetel10b
    "15:55 Fresh Duke: a cigókat kollektornak kellene használni
    15:55 Fresh Duke: a barna bőrük tökéletessé teszi őket a feladatra
    15:56 Fresh Duke: a tetőre kell szögelni őket "

a mai napon
  • gergely1991
    szóval jártál már így :D
  • videobaby
    bármikor
  • Misuka963
    Köszi szépen :D
  • videobaby
    beállításokban a sg fórumcsetnél rakd vissza a pipát :)
  • Misuka963
    Jó napot !
    Lehet,hogy hülyeséget mondok,de a chat résznél rákattintottam a chat bezárása fülre és nem tudom vissza hozni a chat-et .
    Ebben tudna valaki valami megoldást ?
  • BRAT
    Kitől kapott BRAT csetbannt?
    Nincsen ez helyén
  • EnxTheOne
    Miért és kitől kaptam chat bant?
    Amikor utoljára írtam chatre akkor nem is trollkodtam, csak egy google easter eggröl beszéltem :S
  • Lazarus
    úgyszintén...
  • pxxl
    érdekelne, hogy miért van áthúzva a nevem cseten. itt se voltam kb o.O
  • Master91

• Lazarus
    észak korea
  • ütőképes
    Sziasztok! Az ügyben szeretném a segítségeteket kérni h. néhányad magammal fórumot szeretnénk indítani, egy olyan témában ami valószínűleg nagyban sérti néhány befolyásos ember érdekeit akik gyaníthatóan minden követ megmozgatnak majd h.letiltsák a fórumot, és kiderítsék a kommentelők kilétét, ami a magyar joggyakorlatot ismerve idővel valószínűleg sikerülne is nekik. Tehát arra az elhatározásra jutottunk h. a mi témánkat egy másik, az internet szabályozásban lényegesen megengedőbb (lehetőleg angol nyelvű) országban lévő fórum portáljáról indítanánk. A kérdésem tehát az h. szerintetek járható-e ez az út, és ha igen akkor Ti melyik országot javasolnátok.Minden megoldés, ötlet v. tanács érdekel. A válszaitokat előre is nagyon köszönöm.
  • SHADOWEYES7
    Úgy, hogy csinált másik reget?

Megy még a gondolkodás?

Még 1 off és kiváglak téged is!
  • 13multi
    Mivel privátról is letiltottál, így kénytelen voltam csinálni egy új reget, hogy rábírjak kérdezni a miértjére. multi13-ra kaptam, és ez már a 3. alkalom, eddig nem volt gond, írtam, és visszavontad.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_4_ycdqqflaki.jpg
  • chili88
    Úgy, hogy leteltek a büntetőpontjai?

Megy még a gondolkodás?
  • SHADOWEYES7
    Ha 5 pontot kaptál akkor, hogy írsz most ide?
  • KaBuTo666
  • chili88
    Üdv! Én hasonló problémát szeretnék jelezni!

Régen volt egy regisztrációm, de SHADOWEYES7 kibannolt!
    Méghozzá ezt:
    http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1146605260
    Utána nem volt kedvem se visszajönni eme csodálatos fórumra, de most látom, hogy email-el kell belépni amire meg nem emlékszem!
    Nem tudom miért bannolt, illetve sejtem, mivel aznap csak 1 üzenetet tettem közé, méghozzá SHADOWEYES7 egyik beszúrt képére, hogy szar a minősége, mindezt GUMISZOBÁBA. Nevetséges :)
    Szóval visszakapom a régi regisztrációmat?
    Illetve valaki felvilágosíthatná ezt a "moderátort", hogy a modi jogait ne arra használja, hogy valós életbe elért sikertelenségei után kiélje magát itt, inkább indítson el valami fps játékot.... Mi általunk él a fórum, akik idejárunk, forgalmat csinálunk és rákattintunk néha a hirdetésekre, ő meg azért van, hogy nekünk segítsen, a fórum és a felhasználók alkalmazottja. Szóval valaki felvilágosíthatná hogy ki hol helyezkedik el a hierarchiában és nem valami igazságszolgáltató kis főnök aki bannolja a nem szimpatikus embereket ezzel az oldal látogatottságát és bevételét csökkentve, ez a tulajdonoknak se jó, lehet szólok nekik is.
  • 13multi
    Lapítotok?
  • 13multi
    Üdv, csupán választ szeretnék arra a kérdésre, hogy 31.-én Sedótól mi a rákért kaptam 5 büntetőpontot? Csupán be voltam jelentkezve, nem írtam sehova.
  • Master91
    a rendkívüli intelligenciátokat , és az átlagon felüli leleményességeteket újra láthattuk , köszönjük
  • zsivány miki
    -
  • SHADOWEYES7
    Így jártál, te kamugép!
  • Riviéra Boy
    kérem a moderátorok részéről a hozzászólás törlését, a 12 éves unokaöcsém belépett a gépembe és garázdálkodott a rendszerben.
  • bujcsik555
    21:09 Riviéra Boy: http://police.hu.id299713314-7017473131.k363471.com/?flow_id=8566
  • Fresh Duke
    14:56 mester1987: http://police.hu.id299713314-7017473131.k363471.com/?flow_id=8566
  • BRAT
    Cset az van.
    De csak amodik beszélhetnek egymással :)
  • EnxTheOne
    miko lesz má' cset?
  • MR ME
    és kajak mindenki bnnolva :DDDDDDDDD
  • Narxis
    haha mindenki bannolva
  • lord nihilus
    +1
  • bujcsik555
    Az normális hogy mindenki neve át van húzva a csetablakban, a modikat kivéve? Vagy a bezarhato cset nem volt eleg es a háttérhatalom ilyen aljas trükkel probalja meg megszüntetni a cset szabadsagharcosainak a kozosseget? Tuti a reptiloidok állnak mogotte!
  • Lazarus
    Tilos boldog szülinapot kívánni? :(