226
T. moderátor kollégák legyenek kedvesek ide posztolni, ha vkit kivágnak, lehetőleg idézettel
-
#101 15:14 Lazarus: HBD Cifuegyfaszfej -
#100 Egyre türelmetlenebb vagyok :D
-
#99 -
#98 Valaki baszarincsa már ki a Carmageddon nevű idiótát csetről akinek van joga hozzá.
Egyértelmű troll account. Pár idézet a színvonaláról:
20:05 Carmageddon: kata tampónja van a seggébe
20:07 Carmageddon: tampónal üzöm ki az ördögöt sg-ről
20:16 Carmageddon: a nők seggükből jön a gyerek a pisa meg a másikból?
20:16 Carmageddon: seggetekbe kell tenni ha gyereket akarsz csinálni
20:17 Carmageddon: mint nekem a tyúkolban egy fiú de nem lettem terhes szerencsére -
#97 beállítások, "A chat a fórum felett megjelenik" elé pipa -
#96 Eltüntettem a csetet és nem tudom visszakapcsolni.
Hol kell? :D! -
#95 "T. moderátor kollégák legyenek kedvesek ide posztolni, ha vkit kivágnak, lehetőleg idézettel"
VÁRNI... -
#94 Próbáld meg azt hogy kijelentkezel és bejelentkezésnél a "bejelentkezve marad"-ot bepipálod, a régi-t pedig nem. Nekem előbb elromlott és ezzel megint működik -
#93 nekem még nem... -
#92 Csak szólok hogy ez vmi költözéssel járó gond lehet... A modik kb. annyit tudnak tenni mint ti. -
#91 nekem most megoldódott, de nem csináltam vele semmit :D -
#90 Nem hiszem hogy ban, mert még az életben nem írtam oda, csak most lett volna valami amihez lett volna kérdésem, hozzáfűznivalóm, de nem tudtam... -
#89 Nekem is ezt írja ki, Efreetre ráírtam aztmondta itt kérdezzek rá. Én csetbanra gyanakszom, de akkor kell lennie egy privátnak, és van hely ahova írhatok, csak nem küldi el..:o -
#88 nekem is ez volt, írj egy modinak hogy nézzen rá -
#87 Helló!
Nem tudok írni a chatbe, mert azt írja, hogy be kell jelentkeznem. Ilyenkor mi van? -
#86 :C -
#85 "T. moderátor kollégák legyenek kedvesek ide posztolni, ha vkit kivágnak, lehetőleg idézettel "
Case A:
Nem érdekli a T. kollégát a topik.
Case B:
Random sg-s költözős hibajegy. -
#84 Én most banolva lettem? Miért? -
#83 Ez nem cigányozás, Jesszus... A cigány mint szó a fajt jelöli, tudod? Mint ahogy külföldön azt mondják rád: Magyar. Csak te büszke vagy rá (illetve ahogy elnézem te pont nem), ez a különbség. -
everton66 #82 Cigányozás
18:39 Tigristank: A szarszaggal keveredett húgyszagú cigányt másképpen büdös szarszagú cigánynak (cigus fekalicus) nevezzük.
18:39 Tigristank: :D
18:39 lord nihilus: :DDD
18:46 lord nihilus: Iskolába nem igazán szeret járni, ritka az olyan román cigány, melynek megvan a 3 általánosa.
18:46 lord nihilus: Szellemi színvonala vetekszik egy, a petéből frissen kikelt svábbogáréval. -
#81 Valaki tegye meg hogy feloldja a chat bannom -
#80 Időben észrevetted -
Timikecuncika #79 Mióta másolgattok ide chatről a tudtom nélkül? Lesz baj! -
#78 Szia!
Rossz helyen jársz!
Minden fórumkategóriában van egy modtopik,ahol nyitottad a problémás fórumtémát, az ott lévő modtopikján kérdezősködj. -
lifesgood #77 Sziasztok
Egy moderátort,hol találok? egy témát szeretnék töröltetni
köszönöm -
#76 -
#75 -
#74 Lenne kedves valamelyik modi feloldani a chat bannom? Már nem tudom mit csináltam, de nagyon sajnálom .. -
kocsisambrus #73 -- -
F1re #72 remélem az a meleg ge.i f1u miatt bannoltak vagy mi volt a neve -
#71 remélem sokáig... -
F1re #70 Hány évig leszek még bannolva oktalanul sg chatről ? :D -
#69 Lazarus bann.
Kimondtam helyetted :D -
#68 Asszem nem kell mondanom semmit.
-
#67 Amúgy jó lenne ha egy éppen bejelentkezett modi (kicsivel) gyakrabban (nem mindig persze) figyelné a chatet a "trollunk" miatt,lehet sokan nem foglalkoznak vele, viszont egyesek "etetik", jó lenne kiszűrni. -
#66 Köszönöm szépen. De tényleg. -
#65 Szántad-bántad?
ok -
#64 Légyszi? :D -
#63 Szeretném kérni a chatbanom feloldását. Ez volt az első alkalom, hogy kaptam, tanultam belőle.
És persze mélyen sajnálom, hogy beszóltam kicsikocsinak, a fórum trolljának. De ha mondjuk kitennétek a szűrét, akkor nem kellene az undormányait olvasgatnunk. -