FTL : Faster Than Light
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az engi hajó a gyógyítása meg az ion cannon miatt tetszik. Azzal jó gyorsan le lehet nyalni a pajzsokat, aztán kikapcsolva tartani, közben a drón szétlövi. A drónok meg kitartanak addig, míg szerez az ember magának egy normális energiafegyvert. Az engi legénység javító bónusza is frankó.
ui:megvan a Zoltan Cruiser is,na azzal baszott nehéz pl a játék:)
(csak normal fokozatról beszélek)
Easy-n unlockoltam az Engi hajót, az már egy fokkal hatékonyabbnak látszik. Csak nagyon tesztelni nem volt már idõm. Na majd ma este...
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
a játék lényege pont a nehézségében múlik.
sose feledjétek: "losing is fun!"
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!
practitioner of the forbidden arts of death
Mindenesetre ezt is megvettem tegnap, es nagyon tetszik!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
A izgisebb ûrharcomban például átteleportolt hozzánk 4 enemy, elkezdték lebontani a hajót, mindeközben bekaptam 2 találatot valami ügyes dologból, amitõl kigyulladt a pajzs szoba, a hajtómû, meg a középsõ folyosó. Az egész legénység bemenekült a gyengélkedõbe, miközben hallottam, hogy a kóceráj lángol, pittyogott minden, ráadásul nem láttam mi van mert a szenzorok elszálltak.. :D Nagy szerencsére a nyílászárós szoba még az enyém volt, ráadásul rögtön kéznél az ajtó másik oldalán, így gyorsan kinyitottam mindent, ami egy pár perc alatt megoldotta a problémáimat. :DD
Az ellenséges hajóval közben nem tudom mi történt, mert annyira hektikus volt a helyzet nálam, hogy nem tudtam figyelni. Valószínûleg az autofire-re állított breach missile elintézte õket. :DD
Az egész buli után a hajónak maradt 2 csík HP-ja, nem mûködött semmi, és 3 helyen át volt ütve a burkolat. Egy darabig eltartott amíg összekalapálták :D
Jó cucc na.
Amiben lehetne jobb:
-free roam nagyon kéne. Sandbox játékmenet, ahol lehetne látni mi van a szektorokban, lehetne kalózkodni, küldetéseket csinálni, ilyesmi
-vákuum szimuláció.. Na jó, nem szimuláció, de amikor odateleportálnak a zsilipbe, és én egybõl kinyitom, akkor azért kirepülhetnének. :D
Nagy költségvetéssel egy elképesztõen zseniális játékot lehetne összehozni, kibaszott jó multival. Akár egy MMO-t. Kurva jó. Tényleg. D:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem tudja valaki, az melyik game? Vagy ugyanaz a ketto, csak kiszedtek belole a fake 3D-s nezetet?
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Majdnem unlckoltam a mantis hajót, majdnem unlockoltam a kristályhajót és majdnem legyõztem a fõbosst... :P
Azért nem kicsit fel tudja baszni az ember agyát a játék...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
How much can you take,before you snap?
Meg kell szerezni az összes elérhetõ system upgradet egyszerre. Ezek a cloaking device,drone control, crew teleporter. csak meg kell õket venni, nem kell beüzemelni vagy áram alá helyezni õket. én úgy csináltam,hogy indítottam easyn egy új játékot, nem költöttem semmire, csak gyûjtöttem a scrapet, amint 300 körül voltam kerestem egy store-t,amiben elérhetõ a 3 upgrade (ahogy észrevettem,ha vannak upgradek,akkor mindhárom megvehetõ egyszerre). Nem tudom a pontos ára, ha jól emlékszem, 60-75-150 az áruk, de 300 biztosan elég.
2.
A lényeg,hogy le kell vinni a hull állapotát 1-re és túl kell élni,valamint fullra kell javítani. Ahogy csináltam: 100 scrap összegyûjt,keres egy store, majd ha megvan a store átugrasz egy mellette lévõ szektorba ahol ellenséges hajó van, pajzs kikapcs, megvárod míg szépen leviszi 1-re a hullt, majd csata közben FTL az store-ba. Repair és megkapod az achievementet. Arra azért figyelni kell,hogy ha néha lõni kell az ellent,hogy ne 3-4 fegyverrel tüzeljen egyszerre, mert úgy nehéz kiszámítani,hogy túléld pont 1-el.
3.
Ezt még nem szereztem meg,de elvileg akkor kapod meg,ha mindegyik fajból van egy a hajódon egyszerre. Elég nagy szerencse kell hozzá.
Én easyn csináltam az elsõ kettõt, kis szerencsével akár egyszerre is meg tudod csinálni õket. Érdemes foglalkozni vele, mert a kezdõ hajó egy rakat fos és nehéz vele haladni.
Biztonság kedvéért inkább spoilerba raktam.
Az Engi cruiserbõl meg 1 megvan. több hajót meg még nem sikerült unlockolni,és egyenlõre nem is fogom tudni hogy fogom õket.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
De ráfejleszteni nem lehet a meglévõ hajót. Végignyomod aztán elkezdheted már mással és persze máshogy, "újra".
A késõbbiekben tûzálló fickókat is toborozhatsz a legénységedbe.
nos ez két három támadás után erõsen megfontoladnó amikor már egyedül vagy pl mert a másik két ember meghalt.
És erre megöl mert tényleg õrült:D
Ezek a fun dolgok nagyon feldobják.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha lesz rá keretem, akkor mindenképp megveszem, most lakásfelújítás miatt sajnos üres a kassza :/
Érdemes elolvasni mielõtt valaki megszólja!
http://member.rpg.hu/cu/cuo28/roguelik.htm
Nem mellékesen miért választottál rosszul?:D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!