1921
1408893095.png
  • Terawatt
    @16 :))

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.28. 17:47:27
  • Although
    Ja indítottam egy új partit én is.
    Mindez csak arra jó, realizáljam mennyi mindent elfelejtettem már :)
  • obe
    köszi szépen
  • fluency
    Hát asszem baromira eltévedtem a zöld pötyikkel kapcsolatban. Azok csak harcban jelennek meg. A Show Party... az csak a tagok portréján kapcsolja be az Endurance kijelzését. Bocsánat, rosszat írtam. Ami ezt az opciót tényleg ki és bakapcsolja ( közben ütögettem a monkommal) az a Settings -> Difficulty és ott a combat tooltips. :)
    @obe
    Nekem nincs tolvaj karim, de amig nem vesznek észre, addig (elvileg) nincs gond. A könyvekbe viszont simán beleolvashatsz következmény nélkül. Ezt találtam:

• obe
    sräcok..boldog karäcsonyt elöször is :)...probälok jo karaktert jätszani, hogy jo reputäciom legyen...nem szoktam tolvajkodni, de probältam mär olyan dolgot kicsenni, amire ugy gondoltam hogy kell...most hogy van ez a dolog ? ha nem lätja senki hogy csortam, akkor az nem is szämit lopäsnak ? eladni nem akarom amit loptam, a kerdesem az, hogy nyilvän tartja e a jätek ha loptam, es/ vagy esik e ettöl a pozitiv megitelesem a värosokban ?
    köszi
  • jocika
    Köszönöm
  • fluency
    Ha a zöld pöttyökre gondolsz, az az endurance-t jelzi. Az Options-be a Graphics alatt lehet bekapcsolni: Show Party Endurance as Numbers.
  • jocika
    Néhány videóban láttam, hogy a karakterek fölött apró pöttyök vannak. Mintha a körök közti idő múlását jelezné, úgy töltődve. Ezt hol, hogy lehet bekapcsolni, mert nem találom sehol. Illetve hardon és expertben játszom, lehet, hogy ott nincs?
  • Terawatt
    Ha régiózáras akkor írják. GLOBAL/RU/IN akármi. Meg fel is sorolja, hogy a pl a global-t hol nem tudod aktiválni, szal szerencsére hülye biztos mert tuti sokan sírtak nekik emiatt egy időben. :D
  • Although
    Kösz! Az világos volt régiók szinten érdekelt. Ne legyen az nem fogadja el vagy valami.
  • yesname #1463
    Igen, de természetesen Steamhez Steames kulcsot kell venni, Originhez Origines kulcsot stb.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.12.20. 10:57:04
  • Although
    Bárhonnan veszem a kulcsot az működni fog a rendszerbe?
    Akár origins akár steam a játék, általánosságban?
  • Terawatt
    White March season pass 8 ojró G2A-n. (féláron)
  • obe
    ok, köszi...a sirfeliratoknálrájöttem, itt nem
  • Daermon
    Csak érdekesség, semmi extra.
    Ők támogatták x összeggel a PoE kickstarter kampányát anno és ilyen formában (vagy sírfelirat) bekerültek a játékba.
  • obe
    srácok...wizard-ként ha településeken mászkálok bizonyos nevesitett lakokhoz odamenve - beszélgetést kezdeményezve - ugymond " bele tudok kukkantani a lelkükbe " ...párat elolvastam, különbözö sztorik...kérdésem,ezek fontosak a küldetésekhez, vagy csak érdekességek ?
    ..nem akarok felületes lenni, és lemardni vmiröl emiatt :)...köszi
  • Negritis
    Nem :) hanem :)
    Csak telo....
  • Negritis
    Ranger+maci
    Gw2böl rossz emlékek :(
  • obe
    valamilyen hidnäl ahogy megkerültem a fövärost összeakadtam egy ranger-el, igaz öt farkas kiserte, most megteszi ö is :)
  • Terawatt
    Legyen ranger és macival ;)
  • obe
    ok,köszi...akkor marad már így a következő végigjátszásig...igazad van, még egy tank kellene nagyon , beugrok egy inn-be csinálni egyet :)
  • Terawatt
    El bizony. Spellt tanít akkor azt majd megszerzed máshogy. A sztorija már inkább zavaró, hogy buktad, de majd max második végigjátszásra megcsinálod. Ezek nem szükségesek a fősztorihoz. Végig tolhatod a játékot csak általad kreált karakterekkel is. (Fogadóban felveszed őket)
  • obe
    srácok...lehetséges hogy a játék elején megöltem aloth-ot a fekete kutya fogado elött ?...egy csetepatévolt,asszem mind a 4 embert kinyirtam :(((..gondolom fontos karakter volt, a game guide szerint megtanitott volna egy-két dologra :(...meg a sztorijátol is elestem igy ugye ?
  • Terawatt
    Nálam már tuti day 1 vétel lesz a második rész :)
  • fluency
    Sőt, félmillió példány elkelt a játékból, ami szerintem nagyon nagy szó, tekintve, hogy rétegjátékról van szó. Sokan nem is hittek benne, hogy ennek a fajta stílusnak a mai világban helye van.
    the white march 2 hivatalos
  • obe
    ez bizony igaz, beletrafältak rendesen, kilora megvettek ..a folytatäs pedig pompäs hir, köszi
  • Although
    Lehetne több is de ne legyünk telhetetlenek. Már az szuper, hogy túlélték ezzel a játékkal a csőd szélét,
    Edit: Viszont folyatást ígérnek.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.14. 19:23:00
  • Although
    White march II.
  • Although
    Lesz még egy jövőre. Két expansion lesz összesen.
  • Although
    Pont ezért szippant be. Ezek a srácok neked csinálták meg nekem meg a régieknek :)
    Olyan amit régen játszottunk. Ezt hívják nosztalgiának. Ráadásul egyedi dolgokkal megfűszerezve, mint a mesélés és a rajzolt részek. De ez az Obsidian.
  • obe
    hát basszus,nem gondoltam volna hogy 42 évesen igy rabul ejt egy játék, még csak level 4 vagyok wizard-al,de már azon töröm a fejem hogy mi legyen a következö karim:)...bámulatos a játék, nem találok szavakat ugy beszippant...nemtudjátok készül még hozzá a withe march-on kivül más kieg, vagy összesen mennyi ?
  • obe
    Mr Stokes, Saga Jr. köszönöm szépen
  • Although
    Na, nekiállok indítok egy új karit a héten.
  • MrStokes
    Lvl 5-on lesznek elerhetoek a lvl 3-mas spellek. Itt meg tudod nezni.
  • SaGa Jr
    El kell jussál addig a fejlődésben, hogy már tudjon 3-as szintű varázslatot tanulni magától az embered (szóval lépegessen szinteket). Addig míg ez nem történik meg, addig nem lesz aktív a bemásolt magasabb szintű varázslat.
  • obe
    srácok :)
    ha lenne olyan kedves vki: találtam spellbook-ot, amiben level 3 varázslatok vannak, megtanultam öket, be is raktam a könyvembe,
    de nem jelenik meg csak 1-es és 2-es varázslatok, 3-as szintüek nem :(...hiányzik mág valami hogy használhassam 2 a ujj spell-t ?
    köszönöm
  • obe
    köszi
  • Daermon
    Persze :)
  • obe
    tudom, mär megint en :)
    sräcok...wizard-al vagyok, ha talälok varäzskönyvet, amiben olyan spell-ek vannak amiket mär tudok, vagy megtanultam belöle...utänna eladhatom vmelyik kereskedönel ?
  • obe
    köszi...igen,most ertem goldtal-ba,eddig ment egyedül is,de neha kemény volt, épp csak megusztam :)..de már látom edér-t,ugyhogy innen tankom is lesz :)