Pillars of Eternity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Az emberkének nem volt gépe és ő viszi az FB profiljukat. Elvileg 1-2 napon belűl posztolja, hogy jelenleg hogy áll a project.
Én most lettem lvl 11 (2. végigjátszásom) és most vagyok a szigeten, a gödörnél. Innen kb 1 óra a játék vége.
De még visszamegyek, mert van még pár, Alpine Dragon, Cräghold, meg van 9 szintnyi Odd Nua... Úgyhogy meg lesz az a 14 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lvl7-en kezdtem, így volt kihívás bőven. 2 szintlépés volt.
Nagyon jó az új helyszín és a lootok és elég faszák 😊 Kitűnő kieg. És még Cräghold hátra van. Az lvl 11 körüli hely.
A setup (és ez marad a végleges):
Main ranger (hunting bow a Stormcaller miatt)
Edér
Pallegrina
Hiravias
Devil of Caroc
Aloth
Most befejezem szép lassan a főszálat majd 😊
Következő majd barbár lesz.
Eddig chiperrel vittem végig, meg van egy fire godlike paladinom (goldpackt knight) az act 3-ban leparkolva.
De szerintem is kár várni, így is elég nagy a bejárható terület és jó nahy kaland az egész. Kiváló sokszor játszható játék 😊
Most értem a kieg végére, még agyalok, hogy mit döntsek a 3 lehetőség közül. Gondolom ez befolyással lesz a WM part 2-re (amit szinte tuti megint egy új karival járok be 😄)
Hypo te mit választottál a WM végén?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én jövő év elejére tippelem, bár hivatalos infó nem volt semmiről.
Cräghold viszont lvl 10ig kb felejtős.
De megérte a pénzét bőven az egész game és kieg. Nálam top 10 rpg-ben van 😊
Alapvetoen lvl 5-6-os partinak keszult a kieg, de lehetoseget nyujt magasabb, lvl 10-12-es partinak is a vegigjatszasra azaltal, hogy az eredetileg lvl 5-6-os szintre belott nehezseget felskalazza. Kerdes, hogy a loot is a megnovelt nehezsegnek megfelelo-e...
Az Ipon cikke szerint legalabb is igy van. Az utolso oldal utolso bekezdeseben azt javasolja, hogy lvl 5-on mar erdemes felmenni eszakra.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Manapság úgy is a játékok nagy része 1 gombos. Itt legalább sokszor kell agyalni a harcoknál. Vagy épp a csapat összeállításnál.
Bár én képesvagyok 1-1 stat pont máshova rakása miatt újra kezdeni az egész játékot, ha csak 1-2 óra van benne 😊
Most majdnem lvl7 a csapat. Letolom Dryford Village küldetéseit, 1-2 bountyt és lvl 7-8 körül elindulok Crägholdtba és utána végre a White March felé veszem az irányt.
Én végül az:
Edér, Pallegrina, Grieving Mother, Ranger main kari, és Hiravias, Alothal megyek.
Majd Devilt felveszem valaki helyett az új területeken.
Már várom az új területet, és majdnem gyári csapattal tolom le, normálin.
A team:
Main kari - Wood Elf ranger, puskával, farkas állattal
Chanter - ez lesz a csinált, mert valahogy Kana nem szimpi. A +reload speed dal miatt kell a csapatba. Szerintem ranged kari lesz.
Edér - tank
Devil of Caroc - két tőrrel, hadd tolja a dps-t, meg végre van gyári rugó
Grieving Mother - cc+dps, még nem tudom milyen fegyverrel (első végigjátszàsom chiperrel volt, azóta mindig van 1 a csapatban)
Aloth vagy Hiravias, mint ranged dps ès support még nem tudom.
Legrosszabb esetben, ha úgy találom akkor a chantert lecserélem majd valakire. Meglátjuk.
Ti kikkel szoktatok nyomulni?
Ugyanakkor szerintem nem szabadna gondot jelentsen ez a helyszín, akár feleslegesen lemászott a lyukba a csapat akár lesétált ahogy kell. 5. szintre probléma nélkül le lehet sétálni azzal a csapattal, ami épp elért az erődhöz. Sőt még solo karakterrel is letakarítható gond nélkül ekkor az ötödik szintig ez a dungeon.
Lentebb már vagy csapat kell vagy magasabb szintű karakter(ek), de a legalsó szint kivételével nem kell a maximum szintre gyúrni, annyira messze nem erősek az ellenfelek. A begyűjtős bounty feladatok harcai komolyabb kihívásokat fognak tartogatni és jelenteni.
A lopakodás meg nem sokat ér, ha nincs mindenkinek magasra gyúrva. Elég ha egy valaki béna benne és lebukik pillanatok alatt az egész brancs.
Emellett közvetlen kijárat van a 3. és az 5. szintről is ami az elsőre visz fel. Lesz még ilyen a későbbi szinteken is. Az 5. esetében ha arról a helyről ahol lepottyant a brancs nem felfelé hanem oldalra mész ki, akkor majd két felfelé vezető lépcsőt is találhatsz. Az egyik az első szintre visz, a másik a negyedikre. Pár bunyót le kell zavarni de azok nem vészesek. Főleg ha szeretsz csapdákat is használni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
@ Negritis: köszi, kipróbálom. Persze először a lopakodást átállítom az alt-ról 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
ha az ember egyetemista akkor bőven van rá annyi ideje
de hétvégén anélkül is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.14. 10:28:42
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
én is úgy jártam 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.14. 10:08:27
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ascii tábla a spoilerben, lenyomod az altot beírod a számot és kiírja a karaktert
alt+126 a ~
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sikerült összehoznom, hogy az Endless Path of Od Nua 5. szintre leugrottam egy ide bőven kevés partyval, csak az Autosave és Quicksave-t használtam eddig, mindkettő persze már ide szól. Visszafelé ugye nem lehet mászni, elindultam a 4. szint felé, de már kezd kifulladni a banda, lejjebb vettem a nehézséget is, de úgy fest nem tudok visszajutni a felszínre. Tudom, az én hibám, mert nem mentettem külön.
Mit tehetek? Találtam konzol parancsot, hogy relokáljam a bandát, de a ~ karaktert nem tudom elővarázsolni, az IE mod meg nem fog felmenni, nincs olyan könyvtáram, ahová tenni kéne. Sorry, ha ez egy untig ismételt kérdés, csak 2 napja kezdtem el játszani ezzel a játékkal.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Szerintem elég sokat hozott nekik. 😊
Van most úgyis bővel mivel játszanom hálistennek.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.09.04. 08:00:09
Vagy lemaradtam?
Wood elf ranger, wolf pettel és szinte biztos, hogy puskákkal fog operálni 😊
Meg van egy félbe hagyott palám (Fire godlike, goldpackt knight, 2H escottal) is, úgyhogy azzal is megtudom lesni az új helyeket, ha akarom 😊
Aztán ahogy időm engedi haladgatok majd.
Kicsit szomorú vagyok ez volt az egyetlen és utolsó de megértem, de legalább lesz második része a kiegnek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.30. 15:14:08
Most is elég volt, amíg a white march tartott.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.27. 21:28:26