1921
-
#1473 @16 :))
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.28. 17:47:27 -
Although #1472 Ja indítottam egy új partit én is.
Mindez csak arra jó, realizáljam mennyi mindent elfelejtettem már :) -
obe #1471 köszi szépen -
fluency #1470 Hát asszem baromira eltévedtem a zöld pötyikkel kapcsolatban. Azok csak harcban jelennek meg. A Show Party... az csak a tagok portréján kapcsolja be az Endurance kijelzését. Bocsánat, rosszat írtam. Ami ezt az opciót tényleg ki és bakapcsolja ( közben ütögettem a monkommal) az a Settings -> Difficulty és ott a combat tooltips. :)
@obe
Nekem nincs tolvaj karim, de amig nem vesznek észre, addig (elvileg) nincs gond. A könyvekbe viszont simán beleolvashatsz következmény nélkül. Ezt találtam:
-
obe #1469 sräcok..boldog karäcsonyt elöször is :)...probälok jo karaktert jätszani, hogy jo reputäciom legyen...nem szoktam tolvajkodni, de probältam mär olyan dolgot kicsenni, amire ugy gondoltam hogy kell...most hogy van ez a dolog ? ha nem lätja senki hogy csortam, akkor az nem is szämit lopäsnak ? eladni nem akarom amit loptam, a kerdesem az, hogy nyilvän tartja e a jätek ha loptam, es/ vagy esik e ettöl a pozitiv megitelesem a värosokban ?
köszi -
jocika #1468 Köszönöm -
fluency #1467 Ha a zöld pöttyökre gondolsz, az az endurance-t jelzi. Az Options-be a Graphics alatt lehet bekapcsolni: Show Party Endurance as Numbers. -
jocika #1466 Néhány videóban láttam, hogy a karakterek fölött apró pöttyök vannak. Mintha a körök közti idő múlását jelezné, úgy töltődve. Ezt hol, hogy lehet bekapcsolni, mert nem találom sehol. Illetve hardon és expertben játszom, lehet, hogy ott nincs? -
#1465 Ha régiózáras akkor írják. GLOBAL/RU/IN akármi. Meg fel is sorolja, hogy a pl a global-t hol nem tudod aktiválni, szal szerencsére hülye biztos mert tuti sokan sírtak nekik emiatt egy időben. :D -
Although #1464 Kösz! Az világos volt régiók szinten érdekelt. Ne legyen az nem fogadja el vagy valami. -
#1463 Igen, de természetesen Steamhez Steames kulcsot kell venni, Originhez Origines kulcsot stb.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.12.20. 10:57:04 -
Although #1462 Bárhonnan veszem a kulcsot az működni fog a rendszerbe?
Akár origins akár steam a játék, általánosságban? -
#1461 White March season pass 8 ojró G2A-n. (féláron) -
obe #1460 ok, köszi...a sirfeliratoknálrájöttem, itt nem -
Daermon #1459 Csak érdekesség, semmi extra.
Ők támogatták x összeggel a PoE kickstarter kampányát anno és ilyen formában (vagy sírfelirat) bekerültek a játékba. -
obe #1458 srácok...wizard-ként ha településeken mászkálok bizonyos nevesitett lakokhoz odamenve - beszélgetést kezdeményezve - ugymond " bele tudok kukkantani a lelkükbe " ...párat elolvastam, különbözö sztorik...kérdésem,ezek fontosak a küldetésekhez, vagy csak érdekességek ?
..nem akarok felületes lenni, és lemardni vmiröl emiatt :)...köszi -
Negritis #1457 Nem :) hanem :)
Csak telo.... -
Negritis #1456 Ranger+maci
Gw2böl rossz emlékek :( -
obe #1455 valamilyen hidnäl ahogy megkerültem a fövärost összeakadtam egy ranger-el, igaz öt farkas kiserte, most megteszi ö is :) -
#1454 Legyen ranger és macival ;) -
obe #1453 ok,köszi...akkor marad már így a következő végigjátszásig...igazad van, még egy tank kellene nagyon , beugrok egy inn-be csinálni egyet :) -
#1452 El bizony. Spellt tanít akkor azt majd megszerzed máshogy. A sztorija már inkább zavaró, hogy buktad, de majd max második végigjátszásra megcsinálod. Ezek nem szükségesek a fősztorihoz. Végig tolhatod a játékot csak általad kreált karakterekkel is. (Fogadóban felveszed őket) -
obe #1451 srácok...lehetséges hogy a játék elején megöltem aloth-ot a fekete kutya fogado elött ?...egy csetepatévolt,asszem mind a 4 embert kinyirtam :(((..gondolom fontos karakter volt, a game guide szerint megtanitott volna egy-két dologra :(...meg a sztorijátol is elestem igy ugye ? -
#1450 Nálam már tuti day 1 vétel lesz a második rész :) -
fluency #1449 Sőt, félmillió példány elkelt a játékból, ami szerintem nagyon nagy szó, tekintve, hogy rétegjátékról van szó. Sokan nem is hittek benne, hogy ennek a fajta stílusnak a mai világban helye van.
the white march 2 hivatalos -
obe #1448 ez bizony igaz, beletrafältak rendesen, kilora megvettek ..a folytatäs pedig pompäs hir, köszi -
Although #1447 Lehetne több is de ne legyünk telhetetlenek. Már az szuper, hogy túlélték ezzel a játékkal a csőd szélét,
Edit: Viszont folyatást ígérnek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.14. 19:23:00 -
Although #1446 White march II. -
Although #1445 Lesz még egy jövőre. Két expansion lesz összesen. -
Although #1444 Pont ezért szippant be. Ezek a srácok neked csinálták meg nekem meg a régieknek :)
Olyan amit régen játszottunk. Ezt hívják nosztalgiának. Ráadásul egyedi dolgokkal megfűszerezve, mint a mesélés és a rajzolt részek. De ez az Obsidian. -
obe #1443 hát basszus,nem gondoltam volna hogy 42 évesen igy rabul ejt egy játék, még csak level 4 vagyok wizard-al,de már azon töröm a fejem hogy mi legyen a következö karim:)...bámulatos a játék, nem találok szavakat ugy beszippant...nemtudjátok készül még hozzá a withe march-on kivül más kieg, vagy összesen mennyi ? -
obe #1442 Mr Stokes, Saga Jr. köszönöm szépen -
Although #1441 Na, nekiállok indítok egy új karit a héten. -
#1440 Lvl 5-on lesznek elerhetoek a lvl 3-mas spellek. Itt meg tudod nezni. -
SaGa Jr #1439 El kell jussál addig a fejlődésben, hogy már tudjon 3-as szintű varázslatot tanulni magától az embered (szóval lépegessen szinteket). Addig míg ez nem történik meg, addig nem lesz aktív a bemásolt magasabb szintű varázslat. -
obe #1438 srácok :)
ha lenne olyan kedves vki: találtam spellbook-ot, amiben level 3 varázslatok vannak, megtanultam öket, be is raktam a könyvembe,
de nem jelenik meg csak 1-es és 2-es varázslatok, 3-as szintüek nem :(...hiányzik mág valami hogy használhassam 2 a ujj spell-t ?
köszönöm -
obe #1437 köszi -
Daermon #1436 Persze :) -
obe #1435 tudom, mär megint en :)
sräcok...wizard-al vagyok, ha talälok varäzskönyvet, amiben olyan spell-ek vannak amiket mär tudok, vagy megtanultam belöle...utänna eladhatom vmelyik kereskedönel ? -
obe #1434 köszi...igen,most ertem goldtal-ba,eddig ment egyedül is,de neha kemény volt, épp csak megusztam :)..de már látom edér-t,ugyhogy innen tankom is lesz :)