Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Legyen a csapatodban olyan aki tud tankolni és ne menj be az ellenség arcába és nem lesz gondod varázslóként.

Mentesen a spoilertől leírom mikor lesz tankod a játék elején, hogy ne került el(nekem elsőre sikerült), de azért bele rakom ha mégsem akarod tudni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután végeztél másodjára(!) a fánál ahol sok volt az akasztás utána lesz ott egy lovag akivel beszélni kell.

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.06. 07:27:18

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

hmmm...tehät elsö jäteknak välasszak inkäbb mäs karaktert ? rouge ? tank ?
Terawatt
Hát... varázslók általában hamar eldurrannak. Nem a páncél fog megvédeni, hanem a varázslatok. Priest igyekszik kihealelni, wizard meg mondjuk "leragaszt" az ellenfelét. Druida skilljeit nem nagyon ismerem, de majd ki akarom próbálni az alakváltós részét.

sräcok legyszi...egy pär ora teszteles utän törlöm a proba karakterem, es ujat szeretnek inditani...minden hasonlo jätekban mägus-t szoktam inditani...de itt sok karakter van, több mägiahasznälo is..mit ajänlatok ha fökepp varäzsolni szeretnek, de pär utest azert kibirjak ha megszorulok,de ne kelljen päncelban rohangälnom...chiper / wizard / druida / priest szimpi...chanter nem tetszik
köszi
<#eljen> köszi
Terawatt
Ha jól emlékszem, akkor harc közben generálódik. Elég rég toltam már.

ezzel kapcsolatosan még egy kérdés ha lehet..láttam harc közben - a chiper karakterem arcképe alatt a focus szám 7-es - 16 os ra váltott...de mire megnéztem volna a két spellemet a társam lenyomta az ellent, és ujra 7-es volt a focus értéke...megjegyzem, még nem értem el az elsö szintlépést..
köszi
Mr Stokes,Daermon...köszi szépen<#eljen>

Sima ütés/lövés tölti.
A chiper nagyon jó kari. Én anno dual-wieldel nyomtam. De egy jó hunting bow is megteszi, ha rangedet akarsz (White March part1-ben szerezhetsz is egy rohadt jót).
MrStokes
Bar en meg nem probaltam, a wikin azt irjak hogy a kozelharci es tavolsagi tamadasok, ill. a Soul Whip kepessege segitsegevel generalja a focus pontokat. Valamint minden szintlepessel no a maximum focuspontok szama 10-zel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nem baj, igy is repesve vártam, ma raktam fel,az elsö percek már el is varázsoltak 😊..a zene is olyan jo választás hozzá, szoval isteni..

eddig hasonloval csak dragon age orgins, meg sacred-et játszottam..chiper-elinditottam egy kostolo játekot, 2 spell-t kaptam karaktergeneráláshoz, de kevés focus hiján nem tudom elkasztolni öket...azt mivel növelem,mármint focust ?
köszi
Terawatt
Total war az eléggé más tészta. Én még egyszer se bírtam tovább egy néppel 40 óra környékénél többet.

Ez annál sokkal kevésbé újrajátszhatóbb. A sztoriban persze vannak kisebb nagyobb változások de leginkább a játékstílus fog csak változni.

<#eljen> köszi...ennyi illik is legyen, bár igy sem tul sok, total war sorozathoz vagyok szokva, 200-250 ora per nép 😞 ..bár lehet nálam szöszmötöléssel meglesz a 100 ora 😄
Terawatt
Fősztori a "how long to beat it" oldalán átlag 41 órára van kiírva. Main+extra (vagyis mellék küldetéseket is csálva)átlag 57 óra.

ok,köszi
Olyan 30-40 óra kb.
ááááh😊...értem, igen,érdekel a kieg is majd...kb mennyi játekidö van az alapban ?
Terawatt
A kieg szinkorlátot kitolta és mire odáig eljutsz addigra jön a karácsony és olcsóbban meg fogod tudni venni a kieget hozzá ha érdekel (steam, g2a akármi). 😊

ezt hogy érted ? 😊
Terawatt
Mire eljutsz odáig meglesz karácsonyi vásárból ha kell. 😊

bocs, igaz,nem írtam meg pontosan, az a kiszállitás dija, ebben semmilyen kieg nincs 😞
MrStokes
Biztos a kiszallitas dija.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

590?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

én ma "fekete pénteken" rendeltem meg: 6990+ 590 huf...már alig várom, kedden jön meg 😊
Terawatt
Alvilági cd key biznisz. <#hehe>

Az hogy a pékbe lehet, hogy itt a G2A-n a royal kiadás 6E? Lopják, vagy mi? A gog-on is cirka húsz átszámolva.
Terawatt
Ha szeretnéd dobozosan akkor igen. Egyébként meg most néztem meg G2A.com-on és a kiegészítővel együtt Végösszeg: 8258 Ft.

IMYke2.0.0.0
Ha szereted a stílust, akkor nyugodtan állíthatom: minden fillért megér a játék. Akár dobozos, akár digitális a forrás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Galaxysban 8E az adventure verzió. Érdemes ennyiért beinvesztálni rá?
Januárban jön a White March part 2 😊 Lehet félre tenni a tűzifát 😊
15 pénz GOG-on, ha valakinek még nem lenne meg.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na sikerült harmadszor is végig vinni 😊
Cipher, ranger, paladin.
Most majd barbár jön, de kis szünet elötte 😊
Valószínűleg majd teljesen saját csapattal.
Terawatt
Elég fincsi.

Azt hiszem a paladinomnak (következő végigjátszásban a barbáromnak is) meg lett a kedvenc ruhája 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Daermon, 2015.10.26. 21:28:29
Tudtommal a WM part 2 után, jön a PoE 2, kickstarter kampánnyal. Anno legalább is ezt említette az Obsidian.
Terawatt
Abszolút jól látod. Már csak ha azt nézzünk, hogy tele van angollal és tényleg nem két gombos játékmenettel ez már eléggé szűkíti a kört. És nem csak magyar honban tűnik rémítőnek ennyi olvasgatás az tuti.

Ha optimisták vagyunk, akkor pár év és még több nyelven lesz elérhető hála a szorgos fordítói közösségeknek és még megy majd egy kicsit.

Remélem, hogy jönni fog új része is a játéknak, mert optimista vagyok a játékvilágának jövőjével kapcsolatban. Nálam tuti vétel lesz és már day 1.

nyílván ha azt nézed hogy az SW BF bétájával majd 10 millióan tolták akkor kevés

de ha azt nézed hogy a Baldurs Gate franchiseból 5milliót adtak el wiki szerint, akkor nem olyan rosszak ezek a számok

baldurs gate eladások

ha ehhez hozzá vesszük h kickstarter + lényegében indy (engine terén legalábbis) akkor szerintem ne legyünk szomorúak

és ne feledjük hogy ez kijött és faszán játszható ! 😄
sok sztár kickstarter/early accessel ellentétben

ez még mindig egy réteg stílus így sajnos nem fog AAA eladásokat produkálni, DE sztem pont ezért elég sokáig lesznek eladásai
és remélem jön folytatása egy jobb engine és ai mellett
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.26. 16:25:15

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

természetesen tök jó, hogy elérték ezt a számot, meg ugye mivel ezen múlott a jövőjük meg pláne, de ez azért elég kevés, azt hittem jóval többen meg fogják venni 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nagyon szép számok ezek, és örülhetünk neki hogy megmentette az Obsidian seggét

Én is azt hittem, hogy az 1M-et azért eléri. De persze ez is szép eredmény, főleg kickstarteres és nem 2 gombos játéktól 😊
Csak jöjjön a WM part 2 és a PoE 2. Most beszállok majd a kickstarter kampányba majd.
Nem rossz. Tudom Avellone 1 millióba reménykedett, de ez van. Szép ez.

Terawatt
Büszke statisztikai adat lettem. <#hehe>

Már nem. 2.0-al szerintem változtattak. Már a létszámban is kevesebben vannak easyn, mint pl normálom. Most próbáltam ki, ez igaz a White Marchra is.
Hypo
csak megerositeni tudom

Terawatt
Hát ami az első drake körül volt add mennyiség az undorító volt. <#hehe> Harcot nem éreztem bosszantónak, mert hamar hullottak a népek. 4 druida viszont úgy szét aoe + stun-olt, hogy csak lestem, de valszeg rossz környékre jöttem. Jól van ki fogom próbálni milyen a normal, mert már úgy is bele jöttem és később, vagy 2. végigjátszásra a hardot. 😊

Ha lefogadsz egy javaslatot, akkor ne easy nehézségen játszd a játékot, mert az a nevével ellentétben nem könnyű, hanem csak szimplán bosszantó és lassú lesz az elhúzódó harcok miatt. Ezen a nehézségen kapod a legnagyobb számú ellenfelet (hátránya hogy könnyen előnybe kerülnek, meg rettenetesen elnyújtják a harcok idejét). Minél magasabb a nehézség, annál kevesebben lesznek (bár erősebbek, de ettől jobb lesz a játékélmény mint sok gyenge ellenfél gyepálásából ami csak darálás) és jobban tudsz a harcon kívül a sztorira koncentrálni. Az easy egyetlen könnyebbsége, a több Xp, így gyorsabb fejlődés, de akkor meg kivész a játékból a kihívás.

Őszintén szólva a legmagasabb nehézség messze élvezhetőbb és a harcokban sem leszel hátrányban, főleg amennyiben ekkora pereputtyal szaladgál a karaktered. A játék megoldható solo-ban is, ennyire jól kezelhetőek az ellenfelek, így azt az egyént vedd fel és vidd magaddal akinek a sztorijára kíváncsi vagy. Noname bérelt egyénekkel foglalkozni is felesleges.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Chanter helyett (Kana) rakd be Hiraviast. Úgy jobb lesz.
Ha íjjat hasznàlsz akkor Vicious Aim, ha puskát akkor swift. + a talentek.
De lvl 5 vagy akkor go vissza fő szálra. Odd Nuat hagyd kicsit, mert kicsi vagy a továbbiakhoz.
Terawatt
Lvl 5 a csapat. Rangert kezdtem maci tank miatt (találtam egy nagyon zsír uniq íjat Old Nuaban örül is a fejem) Velem van a varázsló,fighter,priest valamint a chanter NPC akiket össze lehet szedni és felbéreltem egy barbárt pluszban.

Elég jó kis kombó. Wizard helyett mondjuk egy druida jobban tetszene, de második végigjátszásra is hagyni kell valamit. Láttam egy cikket ahol a csávó csak medvével akarta végig vinni a játékot és meglepően jól haladt állítása szerint 😄 (csak medve, gazdi nem harcol)

Sword coast legends-et szedem épp. Az is ígéretes.

Milyen partyval vagy? És lvl hányasok vagytok?