1921
1408893095.png
  • Terawatt
  • Renegade
    g2a-n 1300 ft a GOG-os Hero Edition o0
  • Daermon
    Hajrá! :) Én Division miatt most nem kezdem el az 5-et. De be van készítve egy druida, egy wizard és egy chiper (bár ilyen már kijátszottam anno).

Amúgy ilyen lett a mostani karim:
  • Although
    Gratula,
    hétvégén elindultam :)
    Egyenlőre teszt 4 emberrel, ha nem megy újrakezdem átvariálva.
  • Daermon
    Na kész lett a 4. végigjátszás. lvl15 lett a csapat. De pl bountykat és a companion questeket (mivel nem gyári csapat volt) meg se csináltam, úgyhogy tudtam volna még fokozni :)
    Olyan 35-36 óra környéke lett a végigjátszás.
  • Daermon
    Na a WM part 1 után, elindultam vissza a főszálra, el is mentem az utolsó szigetig. Onnan vissza WM part 2, amivel tegnap végeztem. Nagyon jó a vége! Igen volt bent némi monotonitás, de kellett bele a sok ellenfél, hogy hiteles legyen a sztori :)
    A White March part 1-2 egyben nagyon jó, kellett a játékban, nagyon megéri a pénzt. Jó sok játékidővel megdobja az egészet. Jött pár soulbound weapon is. Hát, akinek van 2H speces karija, mondjuk úgy örömébe kifogja verni :D
    Most még Alpine Dragon, Cräghold, és Caed Nua dungeon pucolás és befejezés. :) (jövő héten úgy is Division).
  • Although
    Gondolom a cikkíró kb 20 éves lehet :) Így érhető is :)
    Megjegyzem egy dlcben nehéz is hozni a főszál szerteágazó jellegét. És nem is nagyon láttam még olyan dlc-t ami ne közel lineáris lenne.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.26. 16:29:19
  • lwb
    Az igazság az, hogy manapság a lineáris történetvezetés szinte már felüdülés a sok szabadon rohangálós játék között. Jók azok is, de mindenből megárt a sok.
  • Terawatt
    Azt azért hozzá fűzném hogy savazzák rendesen a comment rész alatt a cikket, így lehet nem kéne kreditet adnom a cikk írónak :)
  • Terawatt
    Part 2 review:

"By the time The White March Part 2 wraps up, you will probably be ready to say farewell to Pillars of Eternity. While this is undoubtedly a great RPG franchise, both parts of this expansion feel more like leftovers bulked up with unnecessary combat than anything really crucial to the overall experience provided in the core game. Too much emphasis on battles and too tight a focus on the main story--as interesting as it can be at times, especially if you’re interested in the mythology of Eora--makes the game something of a forced march that removes the wonder of exploring an open world." Gamespot

Eléggé lehúzták a felesleges, monoton harcok miatt és a sztori is szerintük eléggé sínen futott a DLC második fejezetében.
  • Terawatt
    jól nyomod, hajrá! :)
  • Daermon
    Na végre megnyílt az út Twin Elmsre. LvL 7-8as a csapat. Úgyhogy északra vettem az irányt és egyhuzamban lenyomom a White Marchot, utána megcsinálom a Battle of Yenwood-ot (ez tetszik nagyon) kipucolom Caed Nuat, utána Cräghold és utána fősztori ismét :)
    Csapat végül ez lett:
    Main kari, barbár 2 fegyverrel
    Tank, harcos
    Rugó, 2 törrel
    Pap, scepterrel (Jött egy nagyon jó soulbondos)
    Monk, bottal
    Chiper, hunter bow-al

A vörös sárkányt már likvidáltam :)
    1-2 esetet leszámítva simán haladok ezzel a felállásal.

De már látom, hogy lesz majd 5. végigjátszás is :D

• Daermon
    Mindegyiket meg kell tudtommal. Vagy van Steamen az Expansion Pass vagy mi a neve, ami mindegyiket tartalmazza.
  • ttt1
    Ha csak March2-t veszem meg abba benne van az 1 is és alapjáték is v elöbb kell egy base+March 1+a 2-es?
  • Daermon
    Kijött egy nagyobb patch.
    Azt kell mondjam alapból jó volt a Pillars, de így a White March part 1-2vel lett kiváló :)
  • Daermon
    Nagyon jó az is, hogy pl Caed Nua új questlinet kapott. Elég jó :D
  • Although
    Hétvégén vágok neki. :) Már a kari is megvan most mágus fajta. :)
  • Daermon
    Ja és Steamen -50% kedvezmény van rá most.
  • Daermon
    1-2 helyszinen (màrmint alapjáték) van egy-egy új elem. Pl sátrak ilyesmi és mintha több loot is lenne.
    Még csak most érkeztem meg Defiace Baybe, lvl4 a csapat. Raedric Holdot is kipiáktam közben. Majd lvl 6-7 fele indulok neki a White March ismert területének és onnan az part 2 területére.
    Amúgy le a kalappal. Az egész game fantasztikus még így 4. végigjátszásra is :)
  • Daermon
    Én összeírtam az idei terveket végigjátszás ügyileg. Kevés új játék lesz véve szerencsére. De akkor is hosszú és már február közepe van... :D
  • Terawatt
    4+ Gigányi a patch. Újra elő kéne venni, de csak a sarokban sírok hogy nincs időm végig tolni mindent amit terveztem :D
  • Daermon
    Na egyenlőre így vágtam neki elölről az új végigjátszásnak, saját csapattal:
    Main kari, ember barbár, DW-s
    Törp tank (figther)
    Ember pap (elvileg greater swordel majd, mert kap rá bónuszt)
    Death Godlike rugó, DW-s
    Elf druida (szerintem wandozni fog, de még nem tudom biztosan)
    Orlan ranger (hunting bow + medve állat)

Picit melee heavy csapat, de azért nem rossz :)

A 3.0 hozott némi újítást, de az új területet várom nagyon :)
    Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.02.16. 21:15:03
  • Daermon
    Chiper nekem első végigjátszáskor volt, azért nem akarom most azt.
  • BEAST #1490
    Én egy melee wizardon gondolkozom, vagy egy újabb melee cipheren, bár a nerfek óta nem nagyon játszottam ezzel.
  • Daermon
    Megvehető a White March part 2 a hivatalos oldalon 15€. Ez steam kód lesz majd.
    Kedden start :) Úgy döntöttem ennek örömére egy teljesen új (immár 4.) végigjátszás lesz, barbár (dual-wield) main karival. A csapat még nem tudom, hogy gyári vagy saját lesz.
  • Daermon
    3.0 bemutató:
  • Terawatt
    Utóbbi nem sok híja volt. Szerintem megérdemli. Nagyon erős volt a mezőny idén ilyen téren.

Spirit of PC award 2015 - PCGAMER.com
  • Although
    Obsidianos srácok nincsenek elhalmozva díj jelölésekkel, de megosztották az oldalukon épp itt jelölve vannak :)
    Score Writers Guild Nominations
    És egy meglepő eredmény :) Talán nem mértékadó de engem meglepett, nem mintha érdemtelen lenne az utóbbi évek egyik legerősebb szöveg anyagát felvonultató rpgje kapcsán :)
    Best RPG award global
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.19. 09:30:25
  • MrStokes
    Hahah, meg az alapjatekot sem toltam vegig! :D
    Kene meg 2 honap teliszunet...
  • Terawatt
  • Daermon
    Február 16-án jön a White March part 2. Lehet készülni :)
  • fluency
    A csapdafelderítés csak scout módban működik elvileg. Alt-ot lenyomod és a kiválasztott tag(ok) felderítő módba kapcsol(nak). Persze van pár, amit csak magas Mechanics képességgel lehet leszedni.
    Arra figyelj, hogy ha lopakodni vagy tolvajkodni akarsz, akkor vagy mindenkinek nagy stealth kell (4-es legalább), vagy csak a legmagasabb értékű karakterrel ügyködj.
  • jocika
    Létezhet olyan, hogy egyszerre csak nem tudja felderíteni a tolvajom a csapdákat? Eddig minden csapdát felderített, van amit nem tudott hatástalanítani persze, de egy ideje semmi felderítés. A mechanics 5-ön áll. Lehet valamit kikapcsoltam véletlenül, vagy valamit használok, és azért? Még az elején a kultistáknál vagyok, a romos torony alatt.
  • obe
    értem, köszi szépen
  • fluency
    Igazából csak a páncélt és a fegyvert lehet enchantolni. Ez a te döntésed, hogy mit akarsz húzni. Azt azonban nem árt figyelembe venni, hogy csak a quality az, amit felül lehet írni a többit nem. Meg persze az enchantment max értékéhez kell belőnöd a dolgot. Keress rá a neten milyen unique fegyverek vannak és az alapján eldöntheted, mit érdemes tuningolni vagy éppen mire érdemes tartogatni. A partyfelállás nagyon sok mindent meghatároz ugye. ilyen téren szerencsém van, mert a monkom ökleit nem lehet enchantolni. :)
  • obe
    srácok...
    mindig várok hátha esik jobb fegyver / ruha / stb loot-ból, de nem túl gyakori...igaz,még csak act 1 -et csinálom, pénzem is van, tehát azt szeretném kérdezni, entchantoljak nyugodtan, vagy ne pazaroljak, mert elébb utobb esik jobb felszerelés ? már majd minden csapattag egyedi ( sárgával jelzett ) fegyverrel bír, de persze nem általam tuningoltak
    köszi
  • Terawatt
    Elődje annak is nagy sikernek örvendett. Szerintem hozni fogja a kötelezőt. :)
  • fluency
    Az is megvan a GOG-on, mivel az EE kiadása előtt megvolt, így azt megkaptam ingyé...nem rossz hozzáállás ( igaz azt még nem vittem végig).
    Az Obsidian egyenlőre fejezze csak be a WM part 2-őt. Azután majd meglátjuk ők mit terveznek. Egyébként jön még jövőre a Torment: Tides of Numenera, na az még érdekes lesz.
  • Terawatt
    Az összes dobozos gog-os szóval több is :) Másik nagyon jó kategória beli játék a divinity original sins (szerintem még jobb is mint a PoE) csak az 2014es asszem :) Lassan jön a második része. Szintén kickstarter szüleménye és nagyon pozitív kritikákat kapott mindenkitől. (Metascore 87 based on 59 Critics)
  • fluency
    Ezt néztem én is. Elég szép szám, ahhoz képest, hogy egyesek eltemették már a körökre osztott izometrikus RPG-ket. Ráadásul ebben csak a steames eladások szerepelnek. Nekem ez meg a The Witcher 3 is a GOG-on van meg. Ha azt is hozzávennék Lehet meglenne az 1 millió. :)
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.12.28. 18:19:27