767
-
zord01 #127 A Nokia is ezt mondta 2-3 éve, aztán valahogy elment a vonat, most meg megy a kaparászás kifelé a sírgödörből. Vagy összejön, vagy nem... -
Oliwaw #126 Abszolút hozzáértőkén mondom (Siemens c45-öm van, ha ez itt mond valakinek valamit) ha az almák és a mandrók nem állják egymás ütéseit levelezzen ki ki a saját táborával. -
M2 #125 Úgy néz ki elég jól eladta (1 óra alatt a 10 milliót), szeretnél te egy ilyen márkanevet (meg én is). -
M2 #124 Na látod, a paraszt legalább egy pozitív jelző: mert dolgozik és így van pénze... -
M2 #123 Pedig szánalmas kis csóró vagy, most értél haza a suliból mi? Kaptál autós pecsétet a rajzodra? -
COOLancs #122 Teljesen rendben van az eppöl politikája, minek újítani ha a márkanév eladja. -
#121 NA itt most ketten is igazoltatok minket :) -
#120 Bírom a sok almamániás okoskát, aki azthiszi hogy aki kritizálja az iphone azt csak azért teszi , mert neki nincs pénze megvenni, hát közlöm aki ezt gondolja, holnap vehetnék akár kettőt is ha nagyon akarnám, de szarér nem fizetek...:D -
#119 iParasztok! Vegyétek és vigyétek minden évben, mert megérdemlitek! -
#118 Hajrá. Jó kis per lesz (ha lesz), -
#117 Jelen esetben nézd meg az első 5 hozzászólást. -
#116 "Erre csak annyit reagálnék, hogy érdemes lenne megnézni, hogy vajon erről a kérdésről mi a véleménye az Androidosok táborának.
Tipikusan a tyú - tojás összefüggés esete lesz ez: soha nem fogja tudni senki bizonyítani, ki kezdte."
Pedig pofonegyszerű. Számozva vannak a hozzászólások. -
#115 +1
Én most is letolom, ha ilyen hülyeségeket beszél. -
Komolytalan #114 Azt majd eldönti a bíróság, hogy milyen szabadalmat sértettek. Samu előre megmondta nekik, hogy LTE-t ha beleraknak, akkor azonnal perelnek. -
M2 #113 "vannak még azok, akik nem fanatikusok, szimplán unszimpatikus nekik valamelyik cég viselkedése."
Gondolom magadat ebbe a kategóriába sorolod, tehát téríteni jársz ide. Tudod a fórumos térítésnek mekkora az esélye az eredményességre? -
#112 "Nézz csak utána: ha egyáltalán offtopicként feljön az apple téma, az általában úgy kezdődik, hogy valamelyik elborult hülye felhozza, hogy "hú milyen jó ez, de bezzeg az apple mekkora egy iFos". És bizony innen indul a móka."
Erre csak annyit reagálnék, hogy érdemes lenne megnézni, hogy vajon erről a kérdésről mi a véleménye az Androidosok táborának.
Tipikusan a tyú - tojás összefüggés esete lesz ez: soha nem fogja tudni senki bizonyítani, ki kezdte.
Annak van igaza, aki azt írta korábban le, hogy vannak a fanatikusok és vannak azok, akik csak használják. Ezt kiegészíteném azzal, hogy vannak még azok, akik nem fanatikusok, szimplán unszimpatikus nekik valamelyik cég viselkedése.
A sima felhasználók nem fognak az ilyen topikokban megjelenni vagy vitázni. A fanatikusok igen. A probléma ott van, hogy ha felbukkan esetleg egy ember a 3. táborból, akkor le van ugatva a másik tábor fanatikusai által. -
asgh #111 Mindenek előtt köszi a hozzászólásodat, mert élő példával igazoltad mennyire találó az animáció a hozzád hasonlók viselkedésére, amit lejjebb belinkeltem. Komolyan megjelent a lelki szemeim előtt, ahogy dagadnak az erek a halántékodon, ahogy vered a billentyűzetet. Normális emberek, nyugalmi idegállapotban ugyanis nem írnak olyan ordenáré baromságokat, mint Te.
Ettől függetlenül meg kell jegyeznem, hogy valahogy nagyon eltévedtél. Ha ugyanis veszed a fáradtságot, hogy nívótlan stílusban fröcsögj, legalább nézd meg, hogy kinek írod és miért.
Jelenleg az a helyzet, hogy az Apple kijött egy új termékkel, mire a fórumok tele lettek vérgőzös fikázókkal, hogy mekkora szar, meg nekik mennyire nem kellene. Ráadásul simán copy-pastelik a mantráikat az egy évvel ezelőtti topicokból, mert akkor is szó szerint ugyanez a szaráradat ment. Kijön egy új apple termék és ezen húzzák fel magukat. Agyrém. És ez már bőven az iPhone megjelenése előtt is így ment.
Bizony van egy olyan vásárlói réteg a világban, aki számára nem a legjobb ár/teljesítmény arányú számítástechnikai eszközök a legideálisabbak.
Vannak ugyanis extra paraméterek, amiket az olcsóbb telefonok, boltban összeszerelt pc-k, stb. nem tudnak. És ez nem a design vagy az életérzés, ahogyan azt sokan gondolják tévesen, hanem pl. a megbízhatóság, egyszerű kezelhetőség, stb. Az apple nagyjából ennek a felhasználói csoportnak fejleszt. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Csakhogy ezt nem az ellendrukkerek, hanem a termékek felhasználói döntik el. Az apple esetében pedig a megelégedettségi szint meglepően magas.
Az az érdekes kérdés, hogy ez miért vált ki abszurd indulatokat azokból, akik nem ebbe a felhasználói csoportba tartoznak.
Való igaz, vannak 40 ezres telefonok, amik pont jók arra, amire kitalálták őket. De miért érzi kötelességének egy 40 ezer forintos telefon gazdája, hogy kényszeresen fikázódjon minden olyan topicban, ami más telefonról szól?
Pl. soha az életemben nem lesz szükségem toronydarura, de nem állok neki lehülyézni meg a faszomhoz hasonlítani azokat, akiknek meg az kell.
Ja persze, ilyenkor jön, hogy de az apple fanok is ugyanezt csinálják más topicokban, sőt ők kezdték az egészet. Pedig nem. Nézz csak utána: ha egyáltalán offtopicként feljön az apple téma, az általában úgy kezdődik, hogy valamelyik elborult hülye felhozza, hogy "hú milyen jó ez, de bezzeg az apple mekkora egy iFos". És bizony innen indul a móka. -
LaMeRick #110 Ha rajtam múlik tarkónverem a kölköm, ha meghallom tőle, hogy "smoothosabb"... -
M2 #109 Az új iPhone nem csak fastosabb, smoothosabb de moreosan stabilabb! Bár akceptálom, hogy az Androidon vannak newabb fícsörök és vidzsetek.
(így fognak beszélni pár dekád múlva a hungárok) -
FoodLFG #108 smoothosabb = sokkal zsírabb
-
M2 #107 Jut eszembe: tudja már valaki, hogy fog kinézni a jövő évi iPhone és miket fog tudni? :-) -
Svlad Cjelli #106 Eloszor is hadd gratulalok a remek cikkert!
Masodszor a "kedves" forumozoknak kuldenem ezt a cikket :
http://www.gamesindustry.biz/articles/2012-09-13-iphone-5-disappointment-thatll-sell-millions
mar ha a "kedves" forumozok tudnak angolul.
Olyan szinten fogalmatok sincs errol a dologrol, hogy az mar elszomorito.
Kispista ott ulsz a geped elott, faj a szived, hogy nincs annyi penzed, hogy neked is legyen, es akkor a vilag a hibas miatta. Ej..
-
Csaba42 #105 Én azt kérdezném meg ettől az idióta Dan Lyonstól, hogy mi a helyzet azzal a régi mondással, hogy járt utat ne hagyj el járatlanért? Vagy nem létezik olyan, hogy "jól bevált recept"??? Az Android is évek óta ugyanúgy néz ki, max. átrajzolnak pár gombot, és helló. Melyik cégnek jó az, ha a fogyasztók nem ismerik föl a terméküket első blikkre? De nyilván az Apple a maradi és a nevetséges. -
M2 #104 Lordsithmatyi háromszor veri... -
bdzsana #103 Nem felejtek el, egyszerűen attól, hogy a smooth a szótárban gördülékeny, sokkal tágabb értelemben is használják. Nincs magyar megfelelője, ami ugyanazt az értelmet vissza adná.
-
#102 Nem is rád értettem. Csak olvass vissza itt (vagy bármelyik másik ilyen cikknél), röpködnek a valótlanságok :( -
hurkaur #101 hat ezen most hangosan felnevettem :D -
G_ArchAngel #100 -
#99 Nem mondtam, hogy nincs igazad. :) Én Androidra és a megboldogult Windows Mobile-ra fejlesztek/tettem. Szifonhoz nem volt szerencsém ilyen téren, ezért is nem nyilatkozom róla.
Nekem egyedül annyi a bajom, hogy attól, hogy angol a fejlesztői környezet, a számítógép és a világháló nagy része, nem kellene elfelejteni magyarul, valamint azt, hogy ez egy magyar fórum. :) -
#98 biztos elromlott az imacje, azért ilyen ingerült:) -
#97 Kérhet, de ha vissza tudsz keresni egy lezárt és törölt topikot, hát gratulálok hozzá... -
bdzsana #96 Semmi gond, tudom ez az sg, ahol minden hozzászóló 2 mondatban képes megfejteni a tudomány legnagyobb kérdéseit és képes 2 szóval megcáfolni kutatók 10 éves munkáját. Itt nem lehet igazam:) -
#95 Ha elolvasnád az előzményeket is, amire én válaszoltam, de jó is lenne...
Ugyanis ott szerepel feketén-fehéren pár hozzászólással korábban a következő mondat: "Miert van az, hogy mi, applefan-ok nem megyunk Android cikkek ala vitat szitani?" . Lásd #53 hozzászólás -
M2 #94 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
...
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
...
-
M2 #93 De igaza volt és én például hangosan felröhögtem! :-) -
#92 Bocs, hogy az ilyen dolgok szúrják a szemem... -
bdzsana #91 Ezek szerint megértetted... De azért köszi hogy megragadtad a lényeget. -
#90 Nézd, az tény, hogy a Bluetooth kapcsolatánál vannak érdekes húzásai az Apple készülékeinek. Apple-Apple készülék csont nélkül csatlakozik egymáshoz, de pl. mikor Win7 tablethez akartuk csatlakoztatni, akkor azon elég sokat nyüglődött, mikor Androidos tablethez akartuk csatolni, az se tetszett neki. Ez azért így elég gáz, tekintve hogy a Win7 - Android ugyanakkor szintén csont nélkül csatlakozott egymáshoz... -
#89 A szó, amit keresel, az a "gördülékeny". ;)
Smoothosabb, bakker. -
bdzsana #88 Fejlesztek Androidra és IOS-re is és akármennyire szeretném szidni az Apple-t mivel a céget magát nem szeretem, azt meg kell hagyjam, hogy a készülékeik klasszissal jobbak a hasonló kategóriájú Androidos készülékeknél. Gyorsabb, smoothosabb és sokkal stabilabb.