Unalmas lett az Apple

← ElőzőOldal 16 / 16

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látszik, h nem értesz hozzá, ha szerinted egy kamera minõségét a felbontása határozza meg. a lehetõ legjobb tettük volt, h a mai technológiai korlátok mellett maradtak a 8 megapixelnél és BSI szenzort tettek bele
NEXUS6
Amúgy szerintem az Apple jelenlegi helyzetének sokkal kevesebb köze van az innovációhoz, és sokkal több ahhoz a módszerhez, ahogy a piacépítést, a marketinget csinálták.

Mert legyünk õszinték, tapiképernyõs okostelók a Zályfon elött is voltak. Csak nem voltak sikeresek. Az Apple ezt a terméket 2 olyan dologgal tette sikeressé, amiben ennek a platformnak a VALÓDI kitalálói (pl HTC) kevésbé jeleskedtek: dizájn, és marketing.
Hmmm, szal ezek a területek amúgy sem az innováció birodalmai.

Az Apple a zajfonnal bemutatta, azt hogyan kell/lehet egy klasszikus BigBroderes, bothadsereg építõs marketinget megvalósítani. Ezzel nem igazán különböznek a M$-tõl, a FB-tõl, vagy épp a scientológiai egyháztól.
Csakhogy ennek a marketingnek vannak határai. Minél jobban biztosítod a botseregeid termékkötõdését, annál ellenszenvesebbé teszed magad, mindenki más felé és akadályozod saját további növekedésedet.

Ezt a dilemmát nem lehet puszta technológiai innovációval megfoldani. És láthatólag ezzel az Apple nem is próbálkozik.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
"Nokia S40-es kedvenc platformom is lényegében ugyan úgy néz ki 10 éve."
És vajon 10 év múlva lesz még Noklia telefon, fog még valaki emlékezni rá?
<#nemtudom>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem ertem ezt a nagy felhajtast. Funkciojaban mar evek ota alig valtoznak a top okostelefonok. 99 %-ban az iphone 1, vagy a galaxy s mar tudta azt, amit az iphon 5. Az optika tenyleg fontos, de felhasznalokent az erosebb proci mar sokat nem jelent. Az elobbi ket telefonon is minden szepen fut. Igazabol sokszor mar csak azert eroltetik a motort, hogy el tudjak mondani, hogy erosebb. Kihasznalni viszont a felhasznalok elenyeszo resze fogja. Nincs is nagyon mivel. Ja, uj technologiak? Mennyit fogsz eszrevenni belole az elozokhoz kepest. Csak azt, hogy nem kompatibilis ezzel meg azzal. Sok uj technoligia is csak azert van, hogy hanyagolni lehessen a regebbi keszulekeket, de nem jelentenek igazi elorelepest. Haladni persze kell, de az uj iphoneban a legnagyobb tett a kivalo marketinghadjarat volt. A keszulek ugyanaz, csak kicsit nagyobb, kicsit erosebb es a biztonsag kedveert itt-ott mar nem kompatibilis az elodokkel.
Akkor majd észreveszik magukat és ugranak nagyobbat, én nem aggódom miattuk.
Egyébként jó volna már rájönni, hogy az optika a lényeg nem a megapixel elsõdlegesen... viszont ennek ellenére 12 Mp szerintem kellett volna most !!
4S után szerintem nem éri meg - de 3 GS vagy 4 után igen.
Nekem most 4S van elõtte 3GS volt - ez kimarad, majd a következõ talán.
Ha a dupla teljesítményû proci helyett/mellett egy dupla felbontású kamerára is rágyúrtak volna, semmi gebasz nem lenne.

"iPhone 5 kezelõfelülete gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint az elsõ iPhone esetében 2007-ben" - ezzel meg nincs baj, ami nem romlott el, ne javítsd.
Nokia S40-es kedvenc platformom is lényegében ugyan úgy néz ki 10 éve. Itt-ott javul, fejlõdik, de az alapok ugyan azok, tehát nem ér meglepetés, mindig megtalálok mindent.

Amúgy a vékonysága jó, a 4 col nagy, de nem kezelhetetlen, anyaghasználat faxa, csak sztem inkább kamerára kellett volna gyúrni.
A 4-hez képest a 4S innovatívabb volt, mint most a 4S-hez képest az 5.

Vérszegény. Nem rossz, csak vérszegény. Pár hónap múlva totál elavult lesz, ha prociban nem is, kamerában, képernyõben biztos. CES-en be fog darálódni a középmezõnybe. És utána még hátra lesz 8-9 hónap az új modellig. Addigra elég gyenguska lesz.
Miért nem lottóztok, ha látjátok elõre hogy tutira vége az almának ?
Még így 9 sör után is a faszom kivan a sok jósbúl :-D menjetek focizni... vagy nemtudom.
Nincs innováció, de Cortex A15 chip van náluk elõször, és az újfajta kijelzõtechnology is...
Nemtudom mit sírtok, nem kell megvennetek!

Egyébként nemtudom mi a faszt vártok egy telefontól... amióta ezek az érintõs szarok vannak, mindent lehet csak telefonálni nem... az androidos fostalicska hulladékok meg lefagynak és szar mûanyagból vannak.. a zapppple meg nem olcsó a WP meg egy vicc... ez van.

Az ilyen elemzõk meg menjenek inkább dolgozni, árufeltõltõknek még jók lehetnek a Tesco-ba is!!
Te aztán tudod, biztos ott vagy bent mindennap és látod mit csinálnak....
DjDano
Miért nincs igazi innováció az Iphone 5-ben? Mert nem szorulnak rá (egyelõre), pont annyit újítottak amennyivel felzárkóznak a konkurenciára, szerintük ez elég. Egyelõre biztosan, de kérdés meddig... Steve Jobs nélkül hosszabb távon mindenképpen lefelé vezet az út...

twollah
Meg egy ideig vinni fogja a lendulet az Apple-t aztan szepen belesulyed a szurke unalomba.

A telefon formavilagan nem lehet mar sokat varialni, foleg ha egy erinto kijelzot telefonrol van szo.
Lehet kerekiteni az eleket, lehet szogletes formakat csinalni, de nincs sok mozgastere a tervezoknek.
A kijelzo felbontasat se lehet a vegtelensegig emelni, mert az mar az olvashatosag rovasara meg.

Egy szo, mint szaz az Apple es a tobbi okostelefongyarto ceg bekanyarodott egy olyan (zsak)utcaba amibol nagyon nehez kifarolni.

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/

Remélem kapnak a pofájukba az LTE használatért....😄DDD

Andr0
az tény hogy az K+F az Apple részérõl kb sehol sincs... És a hülye szabadalmaival próbálja elfolytani a többieket...

Ja és a Design nem K+F!!!!

Armin & Ayu fan

Nincs büdös bácsi, nincs alma...
Hatalmas elõnyökkel járhat az egyszemélyes irányítás, viszont hátránya, hogy megfelelõ utód nélkül veszendõbe megy a felépített mû. Láthattuk ezt már sokszor a világtörténelemben.
Én már temetem az almát.
Nagyon nagy szájuk volt/van, hogy õk aztán innovatívak de most azt hiszem, mindenki többet várt tõlük.

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

SJ üzletpolitikájának annyi. Meg ez a "nincs elég készleten" "állandó fennálló hiány" miatti roham ezekért az almás bármikért nevetséges.
narumon
Ez a lyons valami jó nagy hülye. Nem változott a kezelõfelület? Még szerencse, hogy nem bakker.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

← ElőzőOldal 16 / 16