286
  • bosco05 #15
    Az oké csak Samsung szabadalom legjobb tudomásom szerint... Na mind1, csak egy újabb per lesz a sok közül.
  • G_ArchAngel #13
    Europaban lenyegtelen, nekunk valami dual-chanel jut, ami 1.5x gyorsabb, mint az LTE.
    A vilag tobbi resze meg engem szemely szerint nem erdekel.
  • bosco05 #10
    LTE miatt nem fog véletlenül perelgetni a Samsung?
  • bosco05 #9
    Semmi forradalmi változást nem tapasztalok a leírtak alapján. Nekem csupán egy ráncfelvarrásnak tűnik az egész a 4S-hez képest. Egy kis hardver bővítés itt, egy kis kamerahajhászás ott, de érdemi újítást, amiért egy régi 4S tulajnak rohanni kéne az 5-ért a boltba nem találtam :/
  • gombabácsi
    ha minden fát kiirtottunk, minden folyót beszennyeztünk (pontosabban ezeket a kínai rabszolgáink teszik a saját országukban, miközben nekünk ifonyt állítanak elő) akkor majd rájövünk, hogy az ifonyt nem lehet megenni

• G_ArchAngel #7
    "Felróhatjuk hibaként azt is, hogy amikor a fél világ – mínusz az Apple – végre szabványosította az okostelefonok töltőjét, szinte minden micro USB-t használ, a Samsung teljesen egyedi csatlakozót rakott a táblagépére. Természetesen ezzel kell a tabletet tölteni és a számítógépre csatlakoztatni, tehát aki otthon hagyja a drótot, az lemerülve alaposan megszívja – ilyen töltőt valószínűleg senkitől nem tud kölcsönkérni."

forrás
  • DrFantastikus
    ruhellem az Apple't ,, de ez a uj tella, azt kell mondjam : TETSZIK ! ! !
  • FoodLFG
    8 megapixel kevés. Inkább 20 kéne.

Ahogy már megszokhattuk, megint kitaláltak egy olyan csatlakoztatás, ami semmivel nem kompatibilis, de legalább van/lesz hozzá átalakító. LOLFAIL :DD

Igaz, ez az egész cég működésére jellemző, semmi meglepő nincs ezen.
  • G_ArchAngel #4
    Szerintem rohadt jó lesz itt holnap a műsor, ahogy az agyhalottak egymásnak esnek és megpróbálják a lehetetlent: feldolgozni az információkat:D

• Papichulo
    Ha szerzodes nelkul akarod venni, akkor megeri kiugrani Svajcba erte. Ott 629chf az ara, melybol meg visszajon 8% mwst, magyarul forintban olyan 135ezer korul ki fogj jonni egy uj es fuggetlen iPhone 5 ;)
  • sempron07
    Végre legalább fejlődik is valamit, és a mérete se csak női kézbe való lesz. :)
    Gyanítom megint 200 körül lehet majd kapni itthon.
  • Papichulo
    Mekkora trollparade lesz itt holnap?! :)