286
-
#15 Az oké csak Samsung szabadalom legjobb tudomásom szerint... Na mind1, csak egy újabb per lesz a sok közül. -
G_ArchAngel #13 Europaban lenyegtelen, nekunk valami dual-chanel jut, ami 1.5x gyorsabb, mint az LTE.
A vilag tobbi resze meg engem szemely szerint nem erdekel. -
#10 LTE miatt nem fog véletlenül perelgetni a Samsung? -
#9 Semmi forradalmi változást nem tapasztalok a leírtak alapján. Nekem csupán egy ráncfelvarrásnak tűnik az egész a 4S-hez képest. Egy kis hardver bővítés itt, egy kis kamerahajhászás ott, de érdemi újítást, amiért egy régi 4S tulajnak rohanni kéne az 5-ért a boltba nem találtam :/ -
gombabácsi #8 ha minden fát kiirtottunk, minden folyót beszennyeztünk (pontosabban ezeket a kínai rabszolgáink teszik a saját országukban, miközben nekünk ifonyt állítanak elő) akkor majd rájövünk, hogy az ifonyt nem lehet megenni
-
G_ArchAngel #7 "Felróhatjuk hibaként azt is, hogy amikor a fél világ – mínusz az Apple – végre szabványosította az okostelefonok töltőjét, szinte minden micro USB-t használ, a Samsung teljesen egyedi csatlakozót rakott a táblagépére. Természetesen ezzel kell a tabletet tölteni és a számítógépre csatlakoztatni, tehát aki otthon hagyja a drótot, az lemerülve alaposan megszívja – ilyen töltőt valószínűleg senkitől nem tud kölcsönkérni."
forrás
-
#6 ruhellem az Apple't ,, de ez a uj tella, azt kell mondjam : TETSZIK ! ! ! -
FoodLFG #5 8 megapixel kevés. Inkább 20 kéne.
Ahogy már megszokhattuk, megint kitaláltak egy olyan csatlakoztatás, ami semmivel nem kompatibilis, de legalább van/lesz hozzá átalakító. LOLFAIL :DD
Igaz, ez az egész cég működésére jellemző, semmi meglepő nincs ezen. -
G_ArchAngel #4 Szerintem rohadt jó lesz itt holnap a műsor, ahogy az agyhalottak egymásnak esnek és megpróbálják a lehetetlent: feldolgozni az információkat:D
-
Papichulo #3 Ha szerzodes nelkul akarod venni, akkor megeri kiugrani Svajcba erte. Ott 629chf az ara, melybol meg visszajon 8% mwst, magyarul forintban olyan 135ezer korul ki fogj jonni egy uj es fuggetlen iPhone 5 ;) -
sempron07 #2 Végre legalább fejlődik is valamit, és a mérete se csak női kézbe való lesz. :)
Gyanítom megint 200 körül lehet majd kapni itthon. -
Papichulo #1 Mekkora trollparade lesz itt holnap?! :)