19
 • levente68
  #19
  Én szerettem a WinMo-t, így nem vagyok ellene ennek sem, de egyelőre nem túl ígéretes, lássuk be.
 • narumon
  #18
  Szerintem randának éppen nem randa, de nem is ugrálok a gyönyörtől. Ha így néz ki de funkcionálisan kiváló akkor nincs semmi gond vele.
 • levente68
  #17
  te nagyon tudni vélsz valamit, te is a jövőből jöttél?

  " idejétmúlt ronda rendszerek maradnak"

  lálálál

  Szórakoztató.
 • tomboy013
  #16
  Szerintem ezen ne vesszünk össze, ha 10-szer egymás után leírod hogy a többi szebb nekem akkor is idejétmúlt ronda rendszerek maradnak. Én szeretem ha valami egyedi és stílusos úgyhogy én maradok a WP-nél =)
 • levente68
  #15
  Melyik rendszerről beszélsz? Ennél mindegyik szebb abszolút, hiszen ez a giccs határát súrolja. Egy kiforratlan ötlet ez a megjelenés, nem hiába hánynak tőle mindenhol. Biztos tud ennél jobban kinézni, de ez a kép a cikkben mindent alulmúl, ahogyan ezt előttem már kifejtették.
  Természetesen ettől még lehet jó rendszer és a jövő győztese is.
 • tomboy013
  #14
  A 90-es években épphogy az ikon jött be és azóta is az a borzalom megy, de szerencsére látni néhány reménysugarat egy igényes felületre. Kifejezetten üdítő.
  Levente68: Igazad van, ízlésről inkább ne vitatkozz mert ha ez a szép megcsúfolása akkor a többi rendszer mi? A rondasági verseny döntősei?
 • Papichulo
  #13
  En inkabb a Lumia 800/900-ra gondoltam... az nekem kifejezetten tetszik.

  Szamomra peldaul a Samsung egy kaptafara keszult keszulekei nem jonnek be.
 • levente68
  #12
  Hát, tény, hogy nem másolja az Apple design-ját (ha úgy akarom nézni...), de hogy ez egy szép telefon lenne....

  "az új UI kicsit zsúfoltnak hat."

  Ez zsúfolt? Lol, meg se merném mutatni, hogy néz ki az én homescreen-em ezek után.

  Én tudom, hogy ízlésről nem kellene vitatkozni, de ez se nem letisztult, se nem szép felület. Nekem pontosan a szép megcsúfolása. Vagyis ronda. Pedig a kék a kedvenc színem.
 • sanyicks
  #11
  a 90-es évek közepén elment volna ilyen dizájn, akkor voltak divatosak az ilyen borzalmak :D
 • purblind
  #10
  Nekem a windowsal semmi bajom, de ez a nokia dizájn. Számomra úgy néznek ki, mint valami olcsó játéktelefon.
 • Papichulo
  #9
  Hatalmas respect a Microsoftnak amiert mert ujitolag fellepni a mobile OS piacon es a Nokianak is, hogy meg az Apple jogaszai is egy Lumiat huztak elo a Samsung targyalason, hogy igy kell egy szep telefont csinalni, meg a masolas latszata nelkul is!

  Ha nem lett volna ez a hatalmas fiasko a WP7.5 upgrade-del kapcsolatban, akkor a legutobbi telefonom elvesztese utan siman kiprobaltam volna egy WP telefont... igy viszont nem volt erom kivarni a WP8-at es visszatertem az iPhone-hoz.

  Remelem bejon nekik a WP8 es lesz meg egy potens es elterjedt operacios rendszer a mobil szegmensben. A versenyre mindig szukseg van!
 • asysoft
  #8
  Felesleges vele foglalkozni. Jó rég óta itt boldogítja a népeket (de ahogy látom, már HWSW-re is rászabadult), kezdetben azt hittem, csak egy idióta troll, de olyan kitartóan űzi az ipart, hogy valószínűleg tényleg ilyen. Ha jobban belegondolok, Vista-érában jelent meg, s akkortájt zárták be az OPNI-t, talán nem véletlen az összefüggés
 • tomboy013
  #7
  Hogy neked mennyit fizetnek azért hogy valami trójai giccsparádét vagy mit fizess azt nem tudom, de hogy jön ez egyáltalán ide?
  Egyébként meg akinek nem tetszik ott a többi egy kaptafára épülő rendszer, válogathat azokból. De van néhány ember aki szereti a letisztult egyéni dolgokat azok meg maradnak ennél. De ezt a többiek úgysem érthetik.
  Egyébként a WP7 kinézete nekem is jobban tetszett, ez egy kicsit zsúfolt számomra is de legalább van benne valami egyedi még így is.
 • asysoft
  #6
  Egyébként mivel nem hivatalos még az infó, ezért nem írom le, hogy szedjen hangyát boxkesztyűben az, aki kitalálta, hogy csúcs hardware csak csúcsméretű kijelzőhöz dukál.
 • asysoft
  #5
  Akkor megnyugodhatsz, csak a szerencsétlen montázs része. WP8 -és WP7.8- felülete már nem így néz ki, amelyet személy szerint én sajnálok, szerintem üdítő ez az aszimmetria, az új UI kicsit zsúfoltnak hat.
 • chuky123
  #4
  Nekem ebbe a felületbe legrondább az a jobbra nyíl. A csempékről már nem is beszélve. Az nem tetszik hogy van 1 nagy felület (4") és már a kezdő képernyő sem használja ki. Minek kell egyáltalán az a nyíl? Miért nem lehet fullscreenbe csempe? Hozzáteszem nekem az se tetszik de akkor is. Ha veszek egy "nagy képernyős" telot nem fekete szegélyeket akarok bámulni. FAIL
 • tomboy013
  #2
  Baromi igényesek ezek a WP-s Nokiák. Illenek a WP letisztultságához. Egy 820-ra minimum be kell ruházni ha kijönnek =)
 • fergusonpapa
  #1
  ohh de szép