78
  • Chocho
    Én is így látom a dolgot. Szeretem a rejtélyeket és az ufósztorikat is, de lássuk be, ezek az emberek az orránál fogva vezetik az összeesküvés-elméletek rajongóit. Semmit sem mutatnak, még a tárgy helyét sem árulják el, csak hablatyolnak, meg légből kapott, áltudományos rizsával etetik a hiszékeny embereket.
  • Willenbrock
    A kincsvadászok médiahekkje lesz ez.Nem találták meg azokat a kincses hajóroncsokat amiért kutattak így valami más pénzszerzési mód jutott eszükbe.Gyakorlatilag semmi bizonyíték nincs arra nézve hogy valami rendkívüli dolog lenne ott.Festeni én is tudok sejtelmes víz alatti konstrukciókat,az a gyenge szonárkép meg bármi lehet,semmi rendkívüli nincs rajta.Miért ne lehetne kerek alakja egy sziklapadnak pl?Gyanítom hogy a "dokumentumfilm" is csak a pénz miatt fog készülni,a nagy "titokzatos" semmi fog kiderülni belőle,ami továbbra is lázban tartja majd az erre fogékonyakat.
  • Chocho
    Elég röhejes videó, egy Balaton felszínén lebegő sirályszarról is lehet hasonlóan hatásvadász hülyeséget készíteni.
  • Chocho
    HAAHAHAHAHHAAAHA JAJ DE EREDETI ÉS VICCES HAHAHAHHA!!!

Legalább az első hsz.-t olvasd már el...
  • kischico
    ez a millenium falcon!
  • Garga Pitic #33
    Bazi hosszú csáklyát szúrkáltak le és mérték, mennyi áll ki belőle. Rohadt egy meló.
    :)
  • DeviloftheHell
    illetve ha minden elektromos eszköz meghibásodott hogy csináltak függöleges sonar képet? :)
  • DeviloftheHell
    majdha látom elhiszem addig, jókis bulvár sztori pénzszerzéshez
  • Tau Tang Wou
    Résen kell lenni.
    Egyszer én is benyomtam véletlenül. :)
  • ManoNegra
    Ezt szúrja be alapból az SG, régebben egy scooter videó volt. :-)
  • ProgServ
    Beragadt a Firefoxomba ez a link, és ha itt új tartalmat szúrok be, alapból ezzel tölti ki.
  • NEXUS6
    Szerintem minmeghalunk!
  • Gauge
    Ott van a cikkben a csapatos hivatalos honlapja. Az az interjún semmi olyat nem tartalmaz, ami a jelenlegi spekulációt cáfolná!!!!

Július közepe-vége óta próbálkoznak, hihetetlenül sok a meghibásodás. Neklem az a véleményem, hogy nem képződmény az, hanem találtak valamit. A kérdés inkább az, hogy mi valaha megtudjuk-e.
  • Tau Tang Wou
    Te ezt amúgy elhiszed?

A nagyon titkos képen lévő "b" és "c" objektumok az "a" objektum képének a sokszorosításával, eltolásával, tükrözésével készült.
  • Szefmester
    oké hogy nem lehet módosítani, de ez már nem először linkeled be ezt a videót. :D
  • ProgServ
    Ó b+ hogy nem lehet módosítani....
  • ProgServ
  • Chocho
    Most miért ferdítenek? Nyilvánvaló, hogy a Vénusz fénye visszaverődött egy galaktikus zsebről, és az csinálta ezt az... izét.

"... írta Brüchert egy e-mailben."

Lol, jó, hogy nem mindjárt a 4chanen!
  • COOLancs
    Az USAF szerint lehet hogy az:

Mulder és Scully már rég rájött volna hogy ez egy prehisztorikus stonehenge amit az atlantisziak építettek jelzésként a kis zöld emberkéknek, hogy figyelmeztessék őket a gyík-emberek közelgő támadására, deviszont a kormány eltussolta az egészet, és Kennedynek is ezért kellett meghallnia. Epizód vége.

• Tsol
    Meg zoomról sem hallottak még.
  • willcox
    Létezik még mindig hagyományos fényképezőgép is, amiben semmi elektronika sincs. Azzal biztosan tudnának csinálni, ha akarnának. De mivel az egész úgy kamu, ahogy van, ezért fénykép sosem lesz. Bulvárkacsa. Csak azt nem értem, hogy ilyen cikket miért kell lefordítani?
  • Tsol
    Há' mer' meghibásodtak a műszerek :D -.-
  • wraithLord
    Ha Atlantisz romjai lennének, akkor miért tette működésképtelenné az összes elektronikus eszközt, amikor föléhajóztak? Vagy ez csak a paranormális jelenségek egyik szokásos alaptünete?
    Nem, ez nem Atlantisz. Ez biztos, hogy egy UFO. Ha nem is a Millennium Falcon, akkor is egy YT-típusú corelliai teherhajó. Miért nem jelentették eddig Mulder ügynöknek az esetet? Már megint elrabolták a földönkívüliek? Hívom is a washingtoni FBI központot, Doggett csak bent van...
  • Tau Tang Wou
    Számtalan oka lehet.
  • Cobra.
    De miért olyan nehéz lemenni és készíteni pár képet közelről?
  • Tsol
    "és ha ezt létrehozták, akkor annak több tízezer évvel a jégkorszak előtt kellett készülnie"

Igen, ez teljesen nyilvánvaló.
  • johnfly
    Odin tanította a kis Thort kacsázni még régen.
  • willcox
    Nagyon kamugyanús ez az egész.
  • willcox
    Cikkferdítő!
    "egy tengeralattjáró a hideg háborúból" - a hidegháború egy szó!
  • Tau Tang Wou
    Ez jó.

• NEXUS6
    Ja, meteorológiai ballon!
  • Old PS Fanboy
    Jó hogy nem már meteorit ballon ez is...
  • COOLancs
    Lefolyó dugó?
  • Tau Tang Wou
    Mennyivel egyértelműbben kivehető már a berajzolt "Clear seabed track"

Csak a vakok nem látják, hogy ez egy lávafolyás

• szabod
    "Meglepett, amikor az anyag vizsgálata során egy nagy fekete követ találtam, ami egy vulkanikus kőzet lehet"

Ez ám a szakmai megfogalmazás...

"mellett a búvárok egyetlen bazaltos kőzetet is hoztak, ami jellemzően megkövült lávából alakul ki."

Nem is tudtam, hogy a bazalt láva fosszilizálódni is tud...
    ami jellemzően a láva kihűlésével alakul ki - így értelmesen hangzana

Lehetséges, hogy ezeket a köveket gleccserek szállították oda" - magyarázta.

Vándorkő simán lehet, bez már hihetőbb magyarázat.

• okosan gyerekek
    ez a titkolózós faszszopóság leleplezi az egészet.
  • NEXUS6
    Vigyetek magatokkal!
  • GaborT28
    Ez a Millennium Falcon!!!!