78
-
Doing #78 Sok mindent kihagyott a cikk írója, ennél sokkal de sokkal több bizonyítékuk van arra, hogy nem természetes képződmény! :) Ja és ma indultak a 3. expedíciójukra;)
Az alábbi linkeken további képek tájékoztatók egyenesen a kutatóktól.. Én inkább nekik hiszek :)
http://thebalticanomaly.se/
https://www.facebook.com/groups/178384865554985/ -
kisemlős #77 Nem, nem állítom, hogy hallucináció lett volna az egész. :-))
Egyszerűen a hangradarral szemben mindig szkeptikus vagyok. Ha ez a tárgy pl. 300 méter mélyen van, akkor mérési idő, kb 0,4 mp. Egy tízezred másodpercnyi mérési hiba 7 cm-es hibának felel meg. A rádióhullám nem homogén környezetben halad, hanem különböző hőmérsékletű vízrétegeken, növényeken, állatokon, uszadék rétegeken át, ha a tenger alján húzódik áramlat, akkor a felkevert üledéken is. A monitoron megjelenő kép és valóság között lehet eltérés. ( így "fényképezték" a lazacokat üldözző nessi-t is) Egyenlőre azt tudják, hogy van lent valami, ami nagyjából így néz ki...
Ők kincsvadászok. A fém tárgyak érdeklik őket, víz alatti fémkereső műszereket használnak. Csak feltételezem, hogy befogták az objektumot és leküldtek egyet, hogy jelez-e vagy sem. Az, hogy nem működött lent, lehet teljesen normális, ha ez egy nagy vulkanikus kőzet, vagy repülő, hajó roncs. Ezeket a távirányítható fémkereső műszereket kisebb tárgyakra kalibrálják, vasszögek, hordóabroncsok, horgonyok, ágyuk keresésére. Egy ekkora mágneses objektum túlvezérli őket és kussolnak.
Discovery-n volt egy film japán repülőgép-hordozó tengeralattjárókat kerestek benne. Az kb reális volt, hogy hangradaros képeket elemezve azt mondta a fickó, hogy ez lehet hajóroncs is alakra, meg szikla is - merüljünk! :-)))
-
Crane #76 :) Oké. Amúgy látszik, hogy a körberajzolt "ufo" egy nagyobb méretű objektum nyúlványa (bal felső sarok), csak a belerajzolás megtévesztő.
Ezek a srácok vagy sokat ittak, vagy már annyira nincs pénzük, hogy az éhségtől már nem látnak rendesen, és behaluznak már mindet. :D -
Merces #75 olvasd vissza a beszélgetést és próbáld értelmezni,ha nem megy akkor felejtsd el.......... -
kisemlős #74 Csupán Norbre műszaki ismereteit kívántam elmélyíteni az Otto, valamint Diesel motorok működése terén. ;) Mondjuk, készíthette a felvételt oldalról is, ahol már volt áram! :-P
Nem olvastam az eredetit, illetve hetekkel ezelőtt láttam a hírt orosz lapokon. Talán arra kívánt utalni, hogy a leküldött szondák nem működtek, de abban meg nincs semmi meglepő.
-
Zoliz #73 Valami beteg Star Wars rajongo betette a Millenimum Falcont egy lavorba..
Mindig kell valami az ufofanatikusoknak. -
Crane #72 Az lehet, de hangradaros felvétel már nehezen készítettek volna elektromos áram nélkül. Márpedig van...
Büdös kamu az egész. -
Bannedusermail #71 Akkor miért bazaltmintákat hoztak fel belőle elemzésre? -
kisemlős #70 Kivénhedt öreg tengerjáró hajóik lehetnek, amiket Diesel motor hajt. Azt nem különösebben érdekeli, hogy van-e áram, vagy sem... -
#69 -
#68 ebon hawk szerintem arra sokkal jobban hasonlít -
hematit1976 #67 MF+G -
hematit1976 #66 formája alapján egyértelműen Millenium Falcon.
-
Crane #65 Értem. Minden elektronikus berendezés kikapcsolt felette, de az szonár remekül szuperált tovább.
Utálom amikor hülyének néznek.
"Lindberg az Ocean X weboldalán található termékek megvásárlására ösztönzi az embereket, hogy így támogassák őt és búvártársait."
Remélem éhen döglik ez a csaló banda. -
Tau Tang Wou #64 "...de a lelet, ha elég komoly potenciál van benne mindenképp eltűnne a nyilvánosság elöl..."
Elég, ha bebizonyítják, hogy bazalt.
Azt meg nem olyan nehéz.
Sokkal nehezebb lenne azt bebizonyítani, hogy valami érdekes dolog. -
Merces #63 ..jó kérdés, szerintem a kutatók többsége nem merné vállalni a felelősséget, aki mégis azt meg lejáratnák a többiek, de a lelet, ha elég komoly potenciál van benne mindenképp eltűnne a nyilvánosság elöl... -
Merces #62 MacropusRufus kolléga felvetette, hogy mi van ha mégsem bazalt, erre válaszoltam... -
Tau Tang Wou #61 Nem megy ez neked, ne erőltesd... -
teccikérteni #60 R.I.P. Solo és Chewbacca ;(
(bár lehet, ha felhoznák, ott lennének befagyasztva :) ) -
Bannedusermail #59 Minek szállítanának egy bazalt kockát titkosítva egy bázisra? -
Bannedusermail #58 Nem viccnek szántam, hanem a 46-os hozzászólást produkáló elmebeteget gúnyoltam. -
MacropusRufus #57 erre lenne esély, ha a katonáék találták volna meg.
De szerinted egy kutató közzé tenné? -
Merces #56 mi lenne , negyven év mulva feloldják a titkositást, és elolvashatjuk hogy a diszkoszt egy titkos létesitménybe szállitották.....persze nevek időpontok markerrel kihúzva... -
Merces #55 ha viccnek szántad akkor is ajánlom az alufóliát....... -
MacropusRufus #54 csak a vita miatt :)
és mi van ha az ott tényleg egy régi épület maradvány, esetleg egy régi repülő szerkezett maradványa, a minták meg inkább róla mint sem belőle származnak? :)
-
Krumplipuska #53 Áldott legyen az Oráj !
-
#52 Ez egyértelműen egy Hummer, a jégkorszakban próbáltak átkelni vele az óceánon, de nem sikerült. -
#51 Szerintem sokkal egyértelműbb. A zusa közzéteszi a szupertitkos információt -, mert ugye nemárhogy a ósöniksz találta, az lehetetlen, hanem blekopszos amerikai katonák találták ám az ufót - szóval az usa közzéteszi a szupertitkos információt, a zarab tenoristák lecsapnak rá, de a blekopszosok már megynyúzták az ufóban az ufókat, akik túlélték a júeszerforsz idegen eredetű antigravitációs vadászának szupertitkos támadását (ami nyilván meteorológiai ballonnak tudja álcázni magát, csak a nemzetközi űrállomásról, színházi kukkerrel lehet látni, hogy az igazából egy amerikai fejlesztésű, ismeretlen meghajtású szupertitkos gép - de az űrállomáson is amerikaiak vannak, akik meg nem amerikaiak, nem kapnak kukkert), nehogy a tenoristáknak baja essen, miközben megpróbálják a zusa ellen felhasználni a lezuhant csészealjat, és a tenoristatámadást a zusa megint ürügyként használja majd fel ám, hogy olajat lejmoljon a zaraboktól megtorló támadás címszó alatti hadakozásnak álcázva az egészet...
És az usa nem dől ám majd be annak, ha a zarabok azt mondják, hogy a tenorista támadást hanszóló, csubakka és lejlahercegnő követte el, mert ők építették át a zűrhajót mileniumfalkon formájúra még a zuhanás közben, úgy hallottam. De hogy konkrétan miként történt az átépítés, az olyan titkos, hogy ki van zárva mert nem tudom. -
Bannedusermail #50 Nagyon sokat gondolkodtam, és természetesen e mögött is a zsidók állnak, vagy a szabadkőművesek, az usákok, de nem kizárt, hogy a kommenyisták meg a Gyurcsány, de lehet, hogy amíg ezzel foglalkozunk, addig az olajlobbi kibányássza az Uránuszról a plutóniumot, és ez alatt a föld alatti munkásőrök mozgalma előmerészkedik a sötétből, és leigázza a világot. Erről szól ez az egész. -
Bannedusermail #49 Egy rejtélyes UFO, amiből bazaltmintát hoztak, és nem működött tőle a mobiltelefon, de lehet, hogy csak azért, mert a víz alatt próbáltak vele telefonálni. A lényeg, hogy küldjetek sok pénzt, és akkor majd jól megvizsgáljuk mi is ez az izé-bigyó. -
martincpt #48 Egyértelmű, hogy az NWO áll az egész mögött. Úgy akarják terelni magukról a gyanút, hogy elhitetik velünk, hogy más szuperhatalmak irányítják ezt a bolygót. A Balti ufó helyszíne pedig nagy valószínűséggel a balaton. Igen! A mi földünk szent hely, ezt az NWO is tudja, ezért van a központjuk nálunk. -
#47 bárkinek érdekében állhat akik pénzt akarnak.. az első ami eszembe jutott hogy az OceanX akarja fellendíteni a webshop forgalmát :) de lehet turizmuscsalogatás is.. -
Archenemy #46 Természetesen arról nem esik szó, hogy megint kiknek áll érdekében ez az egész!
GONDOLKOZZATOK MÁR!!! -
MacropusRufus #45 na ja. + ha minden leállt akkor a doksi filmet mégis hogyan és mivel forgatták le.
MédiaHack az egész.
"Lindberg elmondása szerint egy dokumentumfilmet is készítettek a tengerfenéken elhelyezkedő anomáliáról, melynek helyét nem árulják el. "
-
HiddenTruth #44 Itt az oldal tetején levő videóban vannak exkluzív képek a merülésről:
http://www.expressen.se/nyheter/sa-ser-den-mystiska-cirkeln-ut-pa-nara-hall/ -
#43 "az anomália felderítése során a csapat kamerái és műholdas telefonja sem volt hajlandó működni közvetlenül az objektum fölött, csak miután odébb hajóztak. "Bármi, ami elektromos - beleértve a műholdas telefonokat is - leállt, amikor az objektum fölött voltunk" - mondta. "Amikor körülbelül 200 méterrel eltávolodtunk, újra bekapcsoltak, majd visszamentünk és megint leálltak""
nem vagyok képben annyira a motorok, hajómotorok működésével.. de azokhoz nem kell elektromosság? ha kell, hogy tudtak arrébb menni? eveztek, sodródtak? amúgy.. a szonárhoz nem kell áram? -
whisper #42 de nem értem az emberi logikát ugyebár ha van egy lézer fegyvered és nem működik automatikusan keresel egy sima fegyvert ha az se akkor egy szúró/vágót ha az se / zúzó fegyver és ha az se ököl. Ezt az ösztönös logikát mért nem lehet alkalmazni ennyi pénzekért a kutatásokba ha nem működik az elektronikus használj mechanikust! Bár biztos olyan kisugárzása van ,hogy azok se mennének! 8) EZ a baj néha a nőkkel is olyan kisugárzásuk van ,hogy a képtelenség lefotózni őket . Rögtön szeretni kell 8) -
lally #41 -én persze már azon sem kacagnék, hogy még anno; abban a bizonyos
paksi "kazetták Új-mosodájában" sem működtek(!) a kamerák(!). -
whisper #40 Én csak azt mosolygom ,hogy vigyenek le manuális kamerat ha már annyira nem működik az eleketronika 8) -
#39 Már animáció is készült a balesetet szenvedett ufóról amint égve csapódik a tengerbe: