Planetary Annihilation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis izelitő.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Orbitális fegyverzet létfontosságú, kisebb térképen egy15-20 unit cannon game-ender kategória. Ugyanez 10-15 orbital bomber ha megtalálod az ellenséges commandert. Viszont az űrállomások leszedésére kell vagy 200-300 vadász :(
és minden okuk megvolt rá
...vágod?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A skirmish hogy működik? Hogy lehet AI ellen játszani? Írd le melyik menüben plz mert nekem nem jön össze, pedig nem vagyok kezdő.
Itt még rátettek egy lapáttal a supcomra.
(tudom hogy be lehet zoomolni, de minek?)
A játék közel sem teljes:
-nincs ladder /quick mach
-az orbitális részen sokat kell még fejleszteni.
-UI -sok minden nincs még kész.
- nincs mentés a cronocam nincs kész, ha kész egy mentett meccs bármely pontján és bármely helyén betölthetsz egy játékot, (itt ami nincs kész a kiadott parancsok és az MI aktuális állásának a mentése)
-tengeri rész elég elhanyagolt nincs víz alatti réteg,nincsenek tengeralattjárók de lesznek, hivatalosan és nem hivatalosan is dolgoznak rajta.
- pathfinding(útkeresés) és formációk (stacking units
- ha már sok egységetek van lehetőleg kerüljétek az area parancsokat mert rohadtul belassítják a játékot!
és még sorolhatnám .........aszteroida öv /unit cannon / több egységet szállító járművek/1-2 légpárnás jármú
érdemes felnézni a hivatalos fórumra sok az info.
Állítólag a játékot tovább támogatják hivatalosan is. és nem hivatalosan már most vannak server
mod-ok(statera mod és a The Realm Community Rebalance mod) amikbe teljesen más a ballance(új egységek meg minden ami kell).
Érdemes felrakni a pamm-ot mod maneger rengeteg mod van már most.
Legnagyobb baj, hogy a beigért offline mod(ofline server)(drm free) még nincs kész megy is a cirkusz rendesen. Ha jól tudom 8 magos/ 16 grammos szervereken fut egyszerre több játék. A fejlesztők dolgoznak az offline modon. Ha kész lesz állítólag az izmos gépeken mindenképp jobban fog futni. Ha érdekel a játék érdemes tournamenteket nézni nagyon érdekes ZaphodX a legjobb commentátor nagyon jól nyomja, nézzetek rá yout..
Ehhez a játékhoz külön engine-t írtak a fejlesztők. Ha a fejlesztők a beígért dolgokat megcsinálják(ami azért kétséges) a moddereknek köszönhetően és a számítógép kapacitás növekedése miatt pár év múlva nagyon durva lesz...........
A supremme commandert 10 millió dollárból csinálták(az alap game-t). Ezt a játékot 2-3 millából és majdnem 2 év alatt.
Ami biztos nem lesz hivatalosan t3 t4 t5.... /óriás egységek /űr csata/ pajzsok.(ennek meg is van az oka)
A játék elég nehéznek tűnik amíg meg nem tanulod az alapokat, de most sok a kezdő.(ezért is baj a ladder és a quickmatch hiánya sokan panaszkodnak, hogy mindenkit levernek sokan meg , hogy senkit se tudnak.) PA-stats modot nem árt használni.
Amúgy az nekem se tetszik , hogy nem túl változatos a játék kevés fajta lövedék, bomba ,sci-fi technologia...(EMP/kinetikis fegyverek/savak/napalm stb.....)
Annak ellenére , hogy a fejlesztők végig azt hangoztatták, hogy ez egy makro és nem mikro intensive game. az eredeti ballance nagyon micro intensiv lett.(The Realm Community Rebalance mod macro intensivebb) (többek között ezért nincs technikai fejlődés erre hivatkoznak )
Van még egy fontos elve a játéknak ami az, hogy amit látsz azt kapod ezért nem csinálnak olyan több egységet szállító járművet amibe nem látsz bele nincs egység fejlődés stb(ez is a makro irányába tereli a dolgot, hogy ne kelljen annyi mindenre figyelni a fejlesztők szerint)
Üdv.
Utoljára szerkesztette: muhatib, 2014.09.10. 12:16:45
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
toltunk 1et haverral tegnap egy ovatos 2 oras jatekot ;) vegen patt helyzet lett enyem volt a bolygo ove a hold egyikonk sem tudott a masikhoz bemenni anelkul hogy ne parolgott volna el masodpercek alatt
avegen harakirivel belecspata a holdat a planetaba es mind2en meghaltunk ;)
ahogy nezem egy nagyon eros i7es 16giga ram es vmi 2-400k -s vidkarival biztos elevezetes lehetne unit cap nelkul , de szvsz ez nem atlagos gep (remelem)
kicsit off, egy rts szeru ( Factorio ) jatekkal (is) szoktam jatszani(szinten alfa/gamma), nincs unit cap benne (meg meg multi se) az ember siman epit 10000 unitos mapokat (npc creepeket nemszamitva) es erosen erzodik, hogy unit cappal stabilabb lenne a jatek ;)
Ez egy játék a valóság az megint más, az azért összetettebb sokkal(:D), a mai gépekhez nem nagyon kell már egység limit, simán elbírják, a bolygókkal van a gond pl múltkor beraktam 4 bolygót + 1 holdat, és 4-5 gb ramot azonnal elvett a játék, valami borzalmas mennyi ramot megzabál, reméljük ezen még dolgoznak valamit.
Ahogy te is írtad itt is van lehetõség hamar támadni stb, de kurva nagy sereggel is lehet dolgozni, és közben csinálni a gazdaságot végülis ez a lényeg.
ezzel szemben PA-ban 4perc utan mar le is csaphatsz (vagy ha bator vagy kockaztathatsz a commandereddel azonnal) mire a jatekban elerned a full poplimitet valszeg mar vege is vana jatekbnak..
summer saleban josokan megvettek - velemegyutt - a jatekot, mert ami jatszmam eddig volt a human jatekosok a leg easy-bb AI alatt voltak egy kilometerrel (vagy en vagyok tulsagosan HC TA/SC megszalott ;) eddigi kemeny 4 mecsemben mindig en nyertem tobbiek szotyiztak en mar daraltam sorra oket...
kulon tetszik, hogy a commandert nemlehet elvinni a bolygorol (ha jol lattam) semmit nem er a nagy sereg vagy a planeta kozi birodalom, ha egy kis csapattal kiszedem a commanderet ;)
A valóságban SEMMILYEN limit sincs. Max. a lakosságod. De adott esetben a gyerekeket és a nõket is hadra lehet fogni és a hiányokat gépekkel bepótolni stb.
Képzeljük el, ha MI megtámadnánk az USA-t és a harctéren neki is mindig 250 egységpontnyi serege lehetne kint, meg nekünk is. Mondjuk egy tank 5 pont, egy ember 1 pont, egy repülõ 10 pont stb., mint az oly divatos RTS-ekben. Tehát a pöcsmagnyi kis porbafingó államunk ki tudna mondjuk állítani ugyanakkora sereget, akkor utána az amcsik mit csinálnának?!?!? Nem gyárthatnak/küldhetnek több egységet, mert CSAK?!?! Az anyahajókat is elküldhetik a szárazdokkba??!?
Ez nevetséges.
Azok a játékok igazán jók, ahol ha van mögötte elegendõ gazdasági potenciál, akkor nyugodtan építhetsz akkora sereget, ami jólesik, de védelmet is. Az épületlimit még butább dolog...
Egyáltalán minden mesterséges limit butaság. Csakis technikai okokból szokták bevezetni, esetleg balansz miatt (ami szintén rossz megközelítés).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem igen is hogy kell, nagyon sok gép eleve nem bírja ezt az egység számot+ van akit elriaszthat. De esetleg az sem lenne rossz ha épülettõl függene. Persze megértelek téged is hiszen mindenki máshogy szereti :)Erre az lenne a megoldás ha Optionsba lenne ilyen beállítási lehetõség. A másik hogy, játszottam nagy térképen, haverral és igen szépen megedzette 8 magos, fasza gépemet is. Szerintem kicsit elhamarkodottan válaszoltál, nagyon sok jó rst van egység limittel.
Üdv Stief
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
+ Nekem tetszik a játék, jó érzés coopba!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict