Planetary Annihilation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvettem, eddig egy játékon vagy túl.

Nem sok ez, de a véleményem. Szerintem komolyabb mecsekken már kics sok lesz ennyi dologra figyelni. Föld, orbitál pálya, másik bonygók felszíne, orbitál pálya...

De lehet csak én vagyok gyenge képességû, illetve lehet csak gyakorlás kérdése. Egy játék után korai ítélni.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Caliph
jó hát zárt béta van,ezen sztem nem akad fenn senki

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Viszont az tudni kell hogy sajna tele van buggal 😞 még!
Megnéztem a bolygó editort, akkora bolygót lehet csinálni ,hogy már sok 😄 szóval nem kell aggódni van itt hatalmas pálya😊

Caliph
úgy legyen,egy nagyobb bolygónál már nem lesz annyira éles a pálya íve😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Állítólag lesz nagyobb méretû bolygó is, de nem akarok hülyeséget mondani, fórumon olvastam az übernél, csak azt mondták elõször a játék mechanicat és a unitokat teszik be, aztán a naprendszerek, bolygók elkészítése jön, igazából multiban is mindenki kb ugyan azon a naprendszeren játszik (beta 1).

Caliph
ja és ötletként én úgy csináltam volna meg a pályákat mint a supreme commanderben ,de átjárhatóvá tenném a határokat(tehát aki északon "kimegy" a térképrõl az délen megjelenik,és mindezt kamera nézettel is megoldottam volna.az aszteroida nézet maradt volna igy ahogy itt,ott nem zavar hogy kicsi mert annak kell lennie)

Caliph
nekem kicsit csalódás a pálya része,és kicsinek találom a bolygókat...jobb szeretem a supreme commander féle térképeket.
minden másban elsõrangú

Nagyon jó játék de meg kell érteni még nagyon távol van a késztõl, én multizom is, minimálbéresnek is megéri nagyon😊 ha majd kész lesz teljesen akkor már tényleg egy nagyon jó játék lesz.

Megvettem igazából hozza total annihilation fílinget, nagyon tetszik, abban különbözik mondjuk, itt 3D-ben támadhatnak, csak föld alól nem. Az Ai elég erõs. 3 fokozat easy, medium, hard. Mivel még tanulom multizni nem mertem. De nem sokára bekövetkezik 25 euró nekem megéri, közepes keresettel simán. Minimálbéren élõnek nem ajánlom. Remélem nem okoz csalódást. Ha kérdésed van mond nyugodtan vissza fogok nézni. Ja és nincs unit limit vagy legalább is nagyon nehéz elérni.
Én is kíváncsi lennék rá.

Na milyen a game? Most akciós Steamen (20font). Érdemes megvenni?

Akik Kickstarteren minimum 20 USD-vel megtámogatták a játékot, azoknak a napokban küldik a Beta kulcsot (én tegnap kaptam meg).

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Azért a 40 fontos ár kicsit bátor, fõleg, hogy ki sem tudom elõtte próbálni. Ha nem lesz demó akkor warez.

Caliph
nagyon nem tettszik ez a bolygónézet,túl kicsi,vagy nemtom...

Elvileg mától megy a béta:

Nem lesz diplomácia.

nyirog
hm, azért ez még elég kiforratlan és ugye csak nagyon alap funkciókkal rendelkezik, nem tudom h decemberre ez hogyan lesz meg, még tényleg csak félig van kész, egy ûrcsatát belekódolni nem kis meló, meg hát úgy az egész ûrhajózós részt (legalább tudtommal lehet majd benn ilyet is csinálni amolyan SPORE szerûen). Ha már 1 bolygón többen is játszhatnak akkor nem lenne rossz ha lennének territóriumi határok szerintem, navigálást nagyban megkönnyítené meg akkor esetleg egy kis diplomáciát is lehetne a játékba rakni amolyan civilization szerûen (ezeket nem tudom tervezik e bele), plusz az egységek változatossága, skinje, funkciója, frakciók. Összességében ígéretes, de remélem csak jövõre adják ki mert ha az alpha ilyen akkor teljes már sokkal nem lesz komplexebb, ami nagy kár mert ennek a játéknak nem válna a hátrányára kicsit bõvebb micro és macro menedzsment minden téren, hiszen sok lehetõség kínálkozik rá a témája és a játékmenete miatt is. Amúgy supreme commanderrel is pont ugyen ez volt a bajom, jó-jó de valahogy lapos volt egy idõ után baromi monoton lett és üres, szóval volt a bázis építés -> terjeszkedés/csata és kész.

Caliph
hát a pálya/bolygó részét még szokni kell,remélem ezek a bolygók a legkisebbek lesznek

alpha free for all 4 player

na majd kövi hónapban befizetek rá!

Caliph

Caliph
és igen a legolcsóbb pack hivatalos oldalon 40 dodo

Caliph
hivatalos honlapon a galactic edition 90 dodo,ez annak lehet az akciós ára. amit kapsz:ha kész a teljes játék, alpha,beta hozzáférés,egyedi theta commander skin,a játék összes zenéje,háttérkép,elektroikus mûvészeti album,szóval ez kb gyûjtõi kiadásnak felel meg.
persze van még egy ennél drágábbi csomag is 200 dodoért😄

40 dollár a hivatalos oldalon.

Jó lenne olcsó lenne ,mert nagyon cseszi a fantáziám a játék!

Mert kickstarteren is ennyibe került.

Szerintem sokba kerül ez az Alpha... Nem értem miért kérnek el érte ennyi pénzt...

ja látom videó alatt ott is van 😄 KÖSZI! 😄

2013 december

Várhatóan mikor jelenik meg ?

Hát azért ez külföldön is sok. Én Londonban vagyok buszvezetõ ami nem egy rossz kereset de nem fogok érte ennyit adni.

Alpha miatt kerül ennyibe, a teljes játék 40 dollár.

tutituti
majd megvesszük az oroszt cdkulcsokról 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Magyarok nem is de külföldiek meg akik imádják ,megfogják nekik ez nem pénz!

Next PC upgrade: 2022

A steamen 82,99 Euró, szerintem nem nagyon fogják ennyiért megvenni
haahaahaaaaatvahééét(67) font???? Ezek hol estek ekkorát? Mármint, hogy ennyibe kerül?

tutituti

tutituti
egy kis gameplay

Caliph
Alpha Period: June 7th through end of August
Beta Period: September through November
World Wide Launch: December 2013

Caliph
livestream máj 3,neki is állok

Caliph
nagyon állatul néz ki a gameplay,mstmár látom hogy megérte a kickstarteres befektetést.

tutituti
lekéstem.köszi az infót,bele is nézek

Itt megnézhetõ utólag is a mai livestream

Mutattak egy bolygót, épületeket mûködés közben.

tutituti
ejha!
A naval cuccok is elég böszmék

Caliph

Caliph

Caliph
<#eljen>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

tutituti
Na vééégre ingame engine demo
pár crash van az elején aztán bolygó mutogatás és terrain módosítás.nem rossz, nem rossz!