2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
#2958 Megjelent az utolsó verzió. 1.4007 -
#2957 Kiváncsi vagyok hogy lógsz meg a kocsival. :) -
#2956 -
#2955 Teljesen optimalizáltlan a játék n+1 terülten. Lehet, hogy végletes stalker fanoknak ez jó, de hiába vagyok posztap. és rpg rajongós, a játék egy idő után kb. játszhatatlan és elfogultság nélkül a játékmenet 1/5-os osztályzatot érdemel, dögunalomba fullad az egész. -
#2954 Pontosan emiatt skippeltem én is egy idő után... -
#2953 1:25-től, 3:45-ig.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2018.09.23. 11:02:43 -
#2952 Az új pálya videón.
-
#2951 Hosszú kihagyás után folytatódik a Lost Alpha!
Kicsit szaggatósra sikerült a videó meg beteg is vagyok még, de legalább elkészült!
-
#2950 Az egyik új pálya.
-
#2949 Pedig nem telt volna semmibe betenni pár frankó cuccot, hogy megérje lootért bemenni egyes helyekre, de pld anomáliába sincs értelme vadászni semmire, mert nem dobnak az anomáliák Artifaktokat. Meg a fegyver tunningolás is, hogy menjek vissza foxig, mert neki van meg az összes cucca a tunninghoz, mert a többinek már nem jutott mindenből fentebbi pályán... Vicc -
ntex #2948 Igazad van. A sok utazgatással nekem nem lenne gondom, ha közben történne is valami, nem csak a nagyrészt üres pályákon kéne fel-alá mászkálni. Emiatt válik unalmassá, mert tudod hogy sehol semmi váratlan nem fog történni, nem tűnik fel random bandita csoport, vagy ront rád 1-2 mutáns a bokrokból. Ez az egyetlen nagy hátránya a játéknak. Ott vannak a hatalmas, kibővített térképek és szinte semmi nincs rajtuk az üres épületeken kívül. A felfedezésnek sincs nagy varázsa így, háromszor már amúgy is végigvittem a játékot anno, emiatt nincs is nagyon kedvem újra nekiülni. -
#2947 Jajj gyerekek,hát ez kezd kiírtani ez a játék...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mennem kell a radar miatt sisakért, amit mellesleg már egy mellékküldiben megkaptam. Most hogy vévig kocsikáztam a világon, visszazavarnak Yantarba és ott közlik, hogy jajj van egy még tuningabb cucc mint amivel én a mellék küldiben szívtam, de azt elvitte az egyik tudos. Na és hova vite? Hát persze hogy 3-4 pályával arrébb... Ahol majd nyílván nem fogok semmi konrétat csinálni, hanem majd utazhatók megint 2 órát úgy hogy közben semmit nem csinálok... Eskü tököm tele van ezzel az állandó fel alá szaladgálással, hát szart se csinálok már komolyan...De már azért is végigviszem, aztán kuka örökre... -
lacinkacinka #2946 Köszönjük a leírást. Én is pont ennél a résznél akadtam el. -
#2945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bányába csak egy dokumentum található és addig kell fel alá rohangálni, amíg elő nem került egy agykontrollos szörny. Addig ha ki akarsz jutni, mindig vissza teleportál bánya mélyére. Szóval szaladgálsz bent vagy 10 percig, közben egy-egy skullóval írtod a szellemeket, megjelenik az agykontrollos szörny, kinyírod, mehetsz ki. Kint meg begyűjtöd a maradék doksikat -
#2944 Megoldás -
#2943 Az erdőben odaértem a bányához ahol doksikat és egy sérült STALKERT kéne keresni, de amikor beérek a bányába szellemlényektől úgy felmegy a pumpa az agyamba, hogy belehalok. Nagyon durván ömlenek. Videókon láttam hogy ott banditáknak kéne lenni, de egy sincs. Mi a megfejtés? -
#2942 Egyszer talán lesz időm rá. -
#2941 -
#2940 Egyenlőre örülök, ha pár embernek kisebb, vagy nem ismertebb játékot is megmutathatok. Lásd Next Day:Survival videómat.
-
#2939 Én köszi, hogy a véleményt és nem a fikázást láttad meg benne. De ha megosztod, akkor legalább legyél annyira igényes, hogy egy bizonyos színvonalra törekszel. Szerintem -
#2938 Ne izgasd fel magad, nyugodtan írd be a kódot,hiszen a feladatot teljesítetted csak nem abban a sorrendben ahogy a script megkívánja. :D -
#2937 Köszi a véleményt. Majd alakítok rajta még, de éjszaka melóztam és utána vettem fel a videót, ha jól emlékszek.
Mondjuk nem is az a célom, hogy profi youtube-os legyek meg, hogy százezren nézzék majd a videóimat. A pörgősség meg már rég nem az én műfajom xD
De tényleg köszi a tippeket. Igazából semmi komoly elhatározás nem volt abban, hogy videózzak csupán felveszem aztán ennyi. -
#2936 1-2 valóban nem nekünk való már. Ha még a Jagged alliance korában futottam volna velük össze, tuti nyeltem volna, mint kacsa a nokedlit, de így később már sehogy se ment. Viszont a 3 már teljesen más tészta és a stalkerhez hasonlóan nagyon hangulatos, stílusos és rengeteg modot gyártanak ahhoz is. Ha szereted a poszt apokaliptikus világot, az FPS-t, az RPG rendszert, akkor csak ajánlani tudom. Az meg, hogy az egész játék tele van amerikai történelmi eastern eggekkel, az már csak hab a tortán -
#2935 Nem akarok videó kritikus lenni, de kb 5 percig bírtam nézni a videódat annyira silány és slendrián a stilusa és szóhasználata. Elhiszem, hogy nem vagy profi, meg valami észak-nyugat magyarországi tájszólással vagy megáldva, de komolyan nem lehet 2 összefüggő és összetett mondatot alkotni? Értem én, hogy ez a fajta videókészítés még az agy megerőltetését se teszi meg, hogy arra koncentrálsz amit a játékban csinálsz, ezért a kommunikációs képesség lecsökken a legaljára, de mivel nem live videót készítesz, így javaslom neked, hogy csinálj egy felvételt, aztán beszélj alá és vágd meg. Így nem lesz 30 percnyi szenvedés a videód, csak 15, de az pörgős lesz és legalább nem az fog lejönni belőle, hogy egy retardált vagy, mert nem tudsz két épkézláb mondatot összerakni...
Bocs a stílusért, de így este 10-kor ez nekem sok volt.... -
#2934 Hát hallod, fb-on tárgyaltam egy sráccal, hogy lehet beadta a kulcsot a scriptnek, hogy idő előtt elgázoltam a bandita bandát és azért nem jött meg soha az üzenet, de ha lesz megint időm játszani, akkor úgy terveztem, hogy szarok a népre és becsítelem a kódot :) -
steweee #2933 én is szeretném vmikor újrakezdeni. leírnád a modok listáját amit telepítettél ? érdekelne, és lehet nem csak engem -
ntex #2932 A 3. rész már teljesen más tészta mint az 1-2 volt. A világ ugyanaz de mégis teljesen más játéknak tűnik amiatt hogy nem izometrikus hanem 3D-s Open-World FPS. Modokkal meg még jobb lesz az élmény, gyakorlatilag teljesen testre szabhatod az egész játékot igényeid szerint, attól függően miket pakolsz bele, hasonlóan az Elder Scrolls játékokhoz. Na de nem akarok offolni :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.07.18. 13:52:00 -
#2931 A Fallout széria hidegen hagy. Az 1. részt próbáltam és feladtam 10+ óra szenvedés után. A többit ezek után soha nem próbáltam, helyette inkább Wasteland 2-őt tolom. Kb. a felénél lehetek. Nem világbajnok, de kellemes alkotás. -
ntex #2930 Én most elkezdtem megint Fallout 3-azni 6 év után. Napokba telt mire összeraktam magamnak egy valamire való mod csomagot és sikerült integrálni amivel már nem annyira látszik a játékon hogy 2008-as. Egész kellemes lett a látvány, telepakoltam felfedeznivalóval és plusz tartalommal, ráadásul alapjáraton sokkal nehezebb lett az egész. -
#2929 A végén megint STALKER-ezni fogok, ha csak a fele igaz, amit a MOD videó tartalmaz, ha működik a stealth. Úgy látom a survival részére is gyúrtak és a craft rendszer is új dolog. -
sztanko15 #2928 Úgy befagy hogy csak feladatkezelőből tudom kilőni.. pedig hangulatos mod-nak tűnik.. -
#2927 Igazából én csak pár addont raktam fel hozzá. De az alap az ment nekem. Most néha néha kicrashelget. Hibakód nélkül dob ki?
-
sztanko15 #2926 Azt lehet tudni, hogyan keltetted életre? Elvileg nem kell hozzá az alap játék, de nekem kifagy, 1 perc után, aztán pedig vissza sem tudok menni.. -
#2925 Itt egy jó kis mod. Remélem nem tiltja le a youtube a zenék miatt mint ezelőtt. Lesz majd hosszabb videó is belőle csak kíváncsi vagyok, hogy letiltja-e.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.07.14. 06:09:59 -
#2924 -
ntex #2923 Figyelni kell a részletekre :D -
#2922 Igen. Rádión mondja meg.
-
#2921 Hát ez érdekes. Van egy mentésem közvetlenül azután, hogy kijöttem a bányából és akkor nekem sincs meg a kód. A következő mentésem Dark Valey a bandita bázis miután kiirtottam az egész bandát és akkor már megvan a kód. Lehet, hogy Veles rádión mondja meg, miután megszerezted a banditák vezérétől az iratokat? Midenesetre a kód: 5271. -
#2920 Na nekem ilyen nincs
-