2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
#2598 Jól padlóra vágja a gépet a játék ha minden részletet ráadok:) -
kisbaba1 #2597 nem feltétlen mert ha kitekerek a vétkeket a 1.3000-ban és csatlakozol a szolgálathoz akkor csomó küldit kapsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és jobb a fővonal szerintem, ezért kérdezem itt mi a helyzet az újban mert sajna nincs időm játszani csak nyáron
- nem a katonákkal veszed be az npp-t bár azt anélkül is lehet
- a szolgálat csapattal kitekered a vétkeket,
- kémkedés a szabadság bázisánál,
- építési területen harcolsz a szolgálattal valami mutánsal...
-
ntex #2596 Pár apró, hasznos mod hátha valaki nem tudott róluk:
Controller kamera csavarás effekt kikapcsolása
Fej billegés kikapcsolása
Időjárás fix - Ha unod már a folyton borongós, sötét időt
- Minden trader raktára frissül ahogy haladsz előre a játékban
35000kg súlylimit mod - én ezt speciel nem használom, már megbarátkoztam a csökkentett súlylimittel, ezzel értelmét veszti az endurance skill és a súlylimit növelő artifactok, plusz van autó is ugye...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.08. 13:24:38 -
ntex #2595 Nem érdemes a SIN-ekbe belekötni, mert el fogsz akadni a fő sztorival egy ponton és akkor annyi a játéknak. Nem véletlenül semleges csoport már az elejétől. -
kisbaba1 #2594 milyen új küldik vannak? itt is megvan az a két vonal ha az elején vétkekkel összetűzök... vagy nem és akkor... -
#2593 Oh! Köszi! Meglesem.
szerk.: Működik! Mégegyszer köszi
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.05.06. 12:58:43 -
ntex #2592 Ez olyankor fordul elő ha úgy töltesz be mentett állást hogy töltés előtt be volt kapcsolva az éjjellátó. Pályaátlépéskor is ügyelni kell rá hogy éjjellátó offon legyen különben crash. -
#2591 Load gamen-nél rendszeresen bejön egy fekete képernyő és annyi, még csak nem is crashel, de nem történik semmi. Valaki találkozott hasonlóval? -
#2590 Én voltam a hülye, rossz sorrendben raktam fel a patcheket. -
#2589 Nekem is kifagy induláskor, fekete képernyő... -
#2588 Nálam tökéletesen fut win10 x64 alatt.
Esetleg próbáld meg rendszergazdaként indítani.
Biztos hogy jól telepítetted fel? -
joeamway #2587 Win 10 alat a game sajnos nekem kifagy induláskor . valaki tud rá gyogymodot ? Esetleg használjak másik oprendszert?Ha igen milyet érdemes a játék mellé ,mivel ha jól emlékszem még a SOC esetében a játék win xp alatt szépen futott addig win 7 alatt akadt a játék egy picit
-
#2586 Szinte mindenhol maxon megy, de egy-két helyen nagyon leesik az fps. Eddigi stalkereknél vagy az 1.3nál nem volt hasonló. Valaki tapasztalt ilyet? Esetleg valami megoldás rá? -
JonasSandor #2585 Akkor most már működik is rendesen? -
Dizel 87 #2584 Köszönöm! :) -
ntex #2583 Igen, ennyi -
Dizel 87 #2582 Felrakom újra a 1.3000 alapot aztan ezt az új 1.4002-t? ennyi? -
#2581 Ja igen írja is You will need to install Lost Alpha 1.3000 first. Szedhetem le megint akkor. Addig nem rakom fel ezt amig nem jelzik, hogy nincs gond vele. Úgyis lesz -
#2580 1.3000, ha jól tudom. -
#2578 Addig meg is van az újratelepítés! :) Köszi az infót! -
ntex #2577 1.4002 Developer's Cut Repack 20 perc múlva kint van Moddb-n. Simán az újratelepített alapjátékra kell rátenni, más patch nem kell. -
ntex #2576 Szerintem vagy várd meg a kövi patchet, vagy ha nagyon játszani akarsz telepítsd újra az alap játékot, rá az 1.3-at és az 1.4 DC patchet, majd rá a javított bemásolós hotfixet, mindegyik megtalálható a fenti linkeken (a telepítős hotfix hibás, le is vették dezodorék)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.04.30. 20:18:13 -
Dizel 87 #2575 És ha újra felrakom a 1.4000-t de a 1.4001-es fix-et nem akkor mi történik? -
ntex #2574 Várd meg az új patchet és ess neki újra, valszeg nálad is a rossz 1.4001-es fix cseszett el valamit. -
Dizel 87 #2573 Ne nagyon éld bele magad, a távcsőt megcsinalta, de a küldetések így is bugosak és játszhatatlanok... -
#2572 Köszi szépen! Működik! -
#2571 Próbáld az user.ltx-et törölni, hadd csináljon újat magának. -
#2570 Ezzel ki-crashel még akkor is ha új játékot indítok. -
#2569 A francba, nem láttam. -
ntex #2568 Már kicseréltem az eredeti rossz fix linkjét erre :) -
#2567 Ezt a zideiglenes javítást Dez tette fel a Facebookra.
Csak be kell másolni a játék mappájába. -
#2566 Szívesen. Nálam egyenlőre az 1.4000 verziónál a távcső bugos valamiért. Ha használom a képernyő bal felső sarkában látom kicsiben.
De türelmesen várom a patch-et mert nagyon jónak ígérkezik! -
#2565 köszi! -
#2564 Ezt tartalmazza: Lost Alpha Developer's Cut release trailer -
#2563 Támogatom! -
Dizel 87 #2562 a kiadott verzió sajnos bugosabb mint az alap verzió, szóval egyenlőre a küldik játszhatatlanok. -
#2561 Jelenleg még semmi, várunk a "javított DC verzió" javítására. -
#2560 kicsit le vagyok maradva a dologgal kapcsolatban, mi most ez az új patch? :) -
#2559 Én is benne vagyok! -
#2558 Támogatom.