S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.19. 08:17:58
Mi lehet a probléma???
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
Kell két file neked.
max_weight a "system.ltx"-ben
max_item_mass a "actor.ltx"-ben
max_walk_weight a "actor.ltx"-ben
De ne nagyon túlozz mert 1. kifagyogat majd
2. elrontod a játékélményt
A Stalker pont emiatt jó,mert sokszor választás elé állít,vidd e ezt a rakat fegyvert vagy fordulj kétszer de futva.
Én is át szoktam írni néha,de pl most a diverzáns modban meg itt a lost alpha-ban pont megöli a hangulatát.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
vagy töröld a dokumentumok mappában ha van ott mentve valami.Valszeg a mentéseid sérültek meg.Sokszor Corrupted-dé válik a mentés sajna a játéknál.Én ezért mentek sokat és hátha valamelyik megmarad.
Keresd meg a mentéseidet,mindent törölj(vagy biztonsági másolatot csinálj és utána töröld) és próbáld úgy.
Üdv!Tegnap még semmi gond nem volt(még mentettem is),ma meg el sem kezdődik a játék.Elindul.Majd kidob,semmit nem ír ki.Nem tudjátok mi lehet a gond?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Röviden a lényeg: Elvileg kész vannak a patchel szinte teljesen, a tesztelésre várnak hogy minden rendben legyen. Azért haladtak lassan az egésszel mert kevesen vannak aktív fejlesztők, 5-6 fejlesztő van meg kb ugyanennyi aktív tesztelő. A teszt fázis során néhány alkalommal végigjátszatják a játékot a tesztelőkkel hogy biztosan megtaláljanak minél több bugot. Amint ezzel megvannak kiadják végre a DC Editiont.
Állandóan kidob pedig 120-as pingem van az EU szerveren.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.21. 10:35:43
Innen üzenem a mód gyatra készítőjének, hogy szálljon már magába, mégis, hogyan képzelte el ezt??! Még valamit - a Stalker nagy Rajongói és Fanatikusai ehhez a módhoz elfeledtek magyarítást kreállni!! Gyalázat, de most még csak idegen, (számomra barbár) nyelveken létezik ez a mód!!
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.12.20. 15:16:39
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
akkor a cucc marad fent, a láda már lent van..... <#smile>#smile>
Köszönöm a választ!
CBM 64, CPU: MOS 6510 / 0,985 MHz, VGA: MOS VIC-II, RAM:64 KiB, ROM:20 KiB, 1531 Datasette , FDD:Commodore 1541-II , OS: C64 BASIC V2 / GEOS 8bit
1x Mineral water
1x Repair kit
300 Ru
1x Medkit
1x Mossandra wine
2x Alkaline batteries
CBM 64, CPU: MOS 6510 / 0,985 MHz, VGA: MOS VIC-II, RAM:64 KiB, ROM:20 KiB, 1531 Datasette , FDD:Commodore 1541-II , OS: C64 BASIC V2 / GEOS 8bit
nekem is az a problémám mint steweee.nek a #2408-as hozzászólásban... egyszerűen nem tudok felugrani a létrára.... tegnap 2 óra ugrálás után meguntam... 😊
próbáltam mind a két vasról ráugrani a létrára.. az egyiken szemben vagyok a legalsó fokkal de kicsit meszebb, a másikon a legalsó fok alatt (ha ugrok néha bele is ütközök...) melyikről érdemes? mi a technikája? 😊
Érdemes szenvednem tovább hogy feljussak oda? 😊
Utoljára szerkesztette: Hornyeky, 2016.11.16. 10:18:16
Ott hibáztál, hogy Darkscapen (Borongós magyarra ferdítve?) nem mentél el a vasúti hídig és nem mentél be az alagútba utána pedig a bányába. Ott találkozol a Sin frakció vezetőjével és tőle kapsz feladatot. Mivel már előbb kiirtottad a banditákat Dark Valey-ben nem tudod megcsinálni ezt a küldetést.
Ha folytatni akarod a játékot egészen odáig vissza kell menned ahol még nem támadtad meg a banditák bázisát. Legjobb onnét újrajátszanod amikor először lépsz be a Dark Valey (Sötétvölgy) pályára.