S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
"Sooo, in short, we will post news tomorrow, about the current progress and the final release date of DC. Stay tuned!"

Next PC upgrade: 2022

Ez a nap is eljött!

Holnap lesz a nagy nap
Elvileg PC GURU-ban volt egy cikk a STALKER jubileum miatt, volt benne egy két oldalas rész ami a Lost Alpha-val foglalkozott és abban írták állítólag március 23.-at megjelenési dátumnak
Pc guruba most van benne onnan olvastam.
grebber
A Lost Alpha DC verzióra gondolsz? Info?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.19. 08:17:58

Next PC upgrade: 2022

Pénteken jön állítólag a teljes verzió. A magyarítás meg működik ahogy láttam a vidibe.
Samsung A 380-as laptop amin medium grafikával fut a Stalker SOC 2009-es verziója
Üdv. Milyen gépen akarod futtatni? Patchet felraktad? Javaslom telepítsd újra ha más nincs, és frissíts DirectX-et, meg a mellékelt szoftvereket tedd fel ami van a játékhoz.
Üdv le töltöttem a játékot és nem akar elindulni helyette ez írja ki.
Mi lehet a probléma???
dez0wave
Érdemes lenne megnézned, hogy milyen verzióval játszol és megosztani az alábbi infókat velünk: hanyas verziószám, van-e patch felrakva, moddolt-e, vagy gyári verzió, honnan lett letöltve stb.

S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha

XRay Engine hibával állandóan kidobál,sőt legtöbbször el sem indul.Mit tehetnék?
Kinyírtam mindent,megtaláltam amit kellett,mégsem enged tovább.Mit tegyek?Az x14-ben.
Köszönöm!Akkor nem írom át,szerintem amiatt fagyott le.
tutituti
dede.
Kell két file neked.

max_weight a "system.ltx"-ben
max_item_mass a "actor.ltx"-ben
max_walk_weight a "actor.ltx"-ben

De ne nagyon túlozz mert 1. kifagyogat majd
2. elrontod a játékélményt

A Stalker pont emiatt jó,mert sokszor választás elé állít,vidd e ezt a rakat fegyvert vagy fordulj kétszer de futva.
Én is át szoktam írni néha,de pl most a diverzáns modban meg itt a lost alpha-ban pont megöli a hangulatát.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Köszönöm az eddigi segítséget!Elindul.Nem tudjátok véletlenül a súlyhatárt lehet-e állítani?
mcmoha
Megpróbálhatod az appdata mappából törölni a user.ltx-et. A játék újra létrehozza ha elindul, csak mindent megint be kell állítanod.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

tutituti
A játék mappájában kell lenni egy Log mappának.Ott sincs semmi?
vagy töröld a dokumentumok mappában ha van ott mentve valami.Valszeg a mentéseid sérültek meg.Sokszor Corrupted-dé válik a mentés sajna a játéknál.Én ezért mentek sokat és hátha valamelyik megmarad.

Keresd meg a mentéseidet,mindent törölj(vagy biztonsági másolatot csinálj és utána töröld) és próbáld úgy.

Sajnos semmit nem ír ki a játék.
tutituti
Error report vagy log mit ír?

Üdv!Tegnap még semmi gond nem volt(még mentettem is),ma meg el sem kezdődik a játék.Elindul.Majd kidob,semmit nem ír ki.Nem tudjátok mi lehet a gond?
Várjuk várjuk, amióta csicseregték a madarak hogy lesz DC elnapoltam a mod kipróbálását, én csak azzal játszok majd 😊

grebber
Loál János
<#smile><#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Status Update: ModDB

Röviden a lényeg: Elvileg kész vannak a patchel szinte teljesen, a tesztelésre várnak hogy minden rendben legyen. Azért haladtak lassan az egésszel mert kevesen vannak aktív fejlesztők, 5-6 fejlesztő van meg kb ugyanennyi aktív tesztelő. A teszt fázis során néhány alkalommal végigjátszatják a játékot a tesztelőkkel hogy biztosan megtaláljanak minél több bugot. Amint ezzel megvannak kiadják végre a DC Editiont.
Nyugi, minden topikban ilyen, a legtöbb helyen nem áll vele szóba senki…

Nem tudom akkor egyszerűen elvont személyiség lehet, mindenesetre emiatt a stílus miatt egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni.
Hexex86
Üdv! Valaki próbálta már az sZone onlinet? 😊
Állandóan kidob pedig 120-as pingem van az EU szerveren.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

DE furcsa, mert effektíve játszik a játékkal.... meg nem is értem, minek ahhoz feltört acc hogy vki ezt művelje. Amig nemkáromkodik meg gusztustalankodik, addig nem bannolják, tehát simán csinál vki erre a célra egy accot az kész. Nem nem, sztem ez tényleg ilyen 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.21. 10:35:43

Lehet hogy feltört acc
Pedig elég régóta regelve van a nyomi...
Hagyjátok rá, a stílusából messziről lerí hogy troll.
Papa01
A stílusod.. nézd csak, idézlek:

Innen üzenem a mód gyatra készítőjének, hogy szálljon már magába, mégis, hogyan képzelte el ezt??! Még valamit - a Stalker nagy Rajongói és Fanatikusai ehhez a módhoz elfeledtek magyarítást kreállni!! Gyalázat, de most még csak idegen, (számomra barbár) nyelveken létezik ez a mód!!

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.12.20. 15:16:39

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Tesó, iszonyúan irritáló a stílusod.... nem tudom hogy tudnak a körülötted élők elviselni, de ettől a modoros tapírságtól amit bemutatsz minden egyes alkalommal viszketni kezd a tenyerem.

Ha nem tudod, miről írtam, akkor meg se szólalj! Ha pedig tudod (kötve hiszem...), akkor pedig pláne tarts a szádat!!
Hááát... köszönöm, köszönöm... De ebből sem tudtam meg, hogy mi a megoldás erre a nyilvánvalóan szándékoltan beépített hibára. Nem segítettek a válaszaitok. Végül a "szégyen a futás,de hasznos" félmegoldást választottam. Fürgével így is tudtam beszélni, az infót is kiköhögte,de a parkolót nem lehet kipucolni továbbra sem. Talán valami erősebb fegyver kellene, és nem is a játék elején kellene odamennem, de akkor mi lesz Szidorovics küldetésével?? Hát ez az... A súlyhatárt nem lehet állítani. Ráadásul nincsen az OGS-hez magyarítás. Ez a hab a csúcson. Szerintem nem véletlen, hogy nem honosították. Jó okkal...
Szép szép, csak jönne már az a fránya DC patch 😄 Megizzasztanám vele szívesen az új vasam
Nem tudom, hogyan kell ezt használni, bemásoltam az egész mappát a játék mappájába és nem lehet állítani a nyelvet a beállítások között..
mcmoha

Na, sikerült köszi 😄 A magyarosítás hogy van benne a játékban? 😄 Mert amikor beléptem a menübe az angol, vagy csak magában a játékban van vagy pedig le kell tölteni? 😄
mcmoha
Mind a 4 partnak egy mappaban kell lennie, akkor a winrar kicsomagolja az osszeset.

Köszi, és a part 2-3-4-et is ki kell csomagolni ugyanoda és lefuttatni, vagy elég ha a part 1 setupja lefutott?😄
mcmoha
Először ki kell csomagolni, az első partra jobbklikk és extract. Utána a setup exe-t elindítani. Nagyon sokáig tart a telepítés ne izgulj, hagyd, hogy befejeződjön.

Sziasztok! Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok, de letöltöttem az összes "partot"és nem tudom, hogy mit kell vele kezdeni, hogy tudom feltelepíteni a játékot, egy kis útmutatót kérhetek? 😊 (WinRARban vannak a fájlok) Üdv. M.
Nahááát... varázsládikó? <#wow2>
akkor a cucc marad fent, a láda már lent van..... <#smile>
Köszönöm a választ!

CBM 64, CPU: MOS 6510 / 0,985 MHz, VGA: MOS VIC-II, RAM:64 KiB, ROM:20 KiB, 1531 Datasette , FDD:Commodore 1541-II , OS: C64 BASIC V2 / GEOS 8bit

mcmoha
Ha lövöd a láda leesik de a benne levő cucc az nem. <#vigyor> Egyébként ez van benne:
1x Mineral water
1x Repair kit
300 Ru
1x Medkit
1x Mossandra wine
2x Alkaline batteries

Most mérgemben addig lőttem a zöld ládát mire le nem esett.... 😊 de így nem tudom használni... 😞

CBM 64, CPU: MOS 6510 / 0,985 MHz, VGA: MOS VIC-II, RAM:64 KiB, ROM:20 KiB, 1531 Datasette , FDD:Commodore 1541-II , OS: C64 BASIC V2 / GEOS 8bit

Üdv!
nekem is az a problémám mint steweee.nek a #2408-as hozzászólásban... egyszerűen nem tudok felugrani a létrára.... tegnap 2 óra ugrálás után meguntam... 😊
próbáltam mind a két vasról ráugrani a létrára.. az egyiken szemben vagyok a legalsó fokkal de kicsit meszebb, a másikon a legalsó fok alatt (ha ugrok néha bele is ütközök...) melyikről érdemes? mi a technikája? 😊
Érdemes szenvednem tovább hogy feljussak oda? 😊
Utoljára szerkesztette: Hornyeky, 2016.11.16. 10:18:16

mcmoha
Küldtem privát üzenetet, de ide is leírom hátha nem olvasod.

Ott hibáztál, hogy Darkscapen (Borongós magyarra ferdítve?) nem mentél el a vasúti hídig és nem mentél be az alagútba utána pedig a bányába. Ott találkozol a Sin frakció vezetőjével és tőle kapsz feladatot. Mivel már előbb kiirtottad a banditákat Dark Valey-ben nem tudod megcsinálni ezt a küldetést.
Ha folytatni akarod a játékot egészen odáig vissza kell menned ahol még nem támadtad meg a banditák bázisát. Legjobb onnét újrajátszanod amikor először lépsz be a Dark Valey (Sötétvölgy) pályára.