S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idézem dezo-t: volt csomó stream, pc guru is kapott teszt verziót ami ment simán, csomó újság írt róla, nálunk is jól ment. Majd egy sima bugra akartak még kiadni egy hotfixet csak annak a telepítője meg kitörölt közel 4GB-nyi adatfájlt a játékból (2 db fájlról volt szó), ami nem tudni hogy jött össze, gondolom ebben játszott közre a kapkodás. Ezért inkább kiadnak egy teljes repackot, megtoldva még egy két gyorsjavítással amit azóta felfedeztek a játékosok.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.04.28. 12:49:40
bakvarnyu
Tök jó , lelkiismeretes munka ez a Lost alpha meg minden, de nem értem most ezt a kapkodós patch-elgetést.
Nem lehetett volna várni még 5 napot a kiadással?

Ezúton is üzenem hogy ne siessenek, ne stresszeljenek... csak nyugodtan. Szivességet tesznek a játékostársadalomnak, szóval töltsenek el annyi időt amennyire szükség van, kutyát/barátnőt/gyereket ne hanyagolják el - aki ugrál hogy "miértnincskintmostazonnal" arra uszítsanak rá engem 😊

grebber
Aztán majd jön az 1.4003.. 😞 Akkor ez ilyen early access dc csak 😊

Next PC upgrade: 2022

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Hexex86
Köszi az infót! <#worship>

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Beszéltem dezoval, azt írta holnap délután/este fele kint lesz az 1.4002-es teljes repack amit csak fel kell durrantani és elvileg gond nélkül menni fog. Reméljük ezúttal nem csúszik megint homok a gépezetbe
grebber
Senkit nem megbántva....majd akkor elhiszem ha már írjátok, hogy nagyon fasza ,mert játsszátok.. Annyi ilyen volt már és semmi nem lett belőle 😞 Ezért nem is nézem már ezekről semmi anyagot csak a szívem fájdítom.

Üdv!

Elnézést az off-ért, csak kérdezni szeretném, hogy esetleg aki hallott erről:
https://www.youtube.com/watch?v=ESjUCFbHXfA

lehet tudni róla valamit? Vagy van weboldal, ahol nyomon lehet követni?
(Akik nem hallották, röviden: Készül egy stalker, ami a cry enginel fog futni. Elvileg idén megjelenik ha minden igaz.)
grebber
Ilyen a nagyokkal is előfordul ...

Egyébként szerintem várjatok még néhány napot amíg lemegy ez a hotfix hullám és ne álljatok neki komolyabban a játéknak. Írta dezodor hogy az 1.4001-es hotfix elcseszett valamit és letörölt két nagy db fájlt a játékból de holnapra kijavítják a reportolt problémákkal együtt, gondolom a kiadás miatti nagy kapkodások közepette félrement valami.
Jön a magyarítás is hozzá.
mcmoha
Köszi! <#eljen>

grebber
Nem is értem miért nincs legalább egy torrent link lassan 2018-at írunk <#falbav>

mcmoha
Mire sikerül csatlakoznom a szerverre addigra lesz már vagy 6 patch is. <#banplz>

Bannerban a linkek, már van patch is a Developer's Cut-ra 😊
Kint van.

1.3003-ra kell telepíteni. Régi mentéseket szvsz felejtsétek el, ha nem akarjátok tönkrevágni az újításokat.
tutituti
A fanatizmus kéremszépen 😊
Csak már legyen vége a munkanapnak

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

mcmoha
Másodpercre pontosan ugyanakkor. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2017.04.26. 13:29:14

mcmoha

tutituti

tutituti
Dezowave azt írta moddb-n hogy kb alig aludt és most próbálja felrakni a news-t meg feltölteni a mod-ot.
De a három óra alvás és munka mellett nehéz,ami érthető is.Kb. húsz perc - egy óra és fenn lehet.
Sajna én pont 12 órázom úgyhogy csak este ugrok majd neki.

Holnap indulhat a buli végre valahára.
Igen frapsnek nagy hely kell mert teljesen nyers formátumban rögzít képminőség veszteség nélkül. Viszont ha felvétel után még letömöríted valamilyen videó tömörítővel akkor már nem is lesz olyan nagy 😊
Fraps az tényleg szar ebből a szempontból. Bandicam a legjobb órahosszakat lehet felvenni belőle.
Fraps megy csak 20 perces videóval 15 Giga lesz egy felvétel... Nvidia nem találja a játékot... a másik kettőt megnézem
OBS-t én sem tudtam működésre bírni sehogy sem. Ha elég jó géped van használj Fraps-et, esetleg Bandicam vagy Mirillis Action. Vagy ha nVidia videókártyád van ott van a GeForce Experience felvétel funkciója. Ezek mind egyszerű egy gombnyomással elindítható felvétellel rendelkeznek.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.04.23. 12:05:03
Üdv! Szeretnék egy videót készíteni de nem tudom hol kezdjem! OBS programmal nem megy mert nem veszi fel a képet! Hiába állítom játék felvétele, kijelző felvétel spec ablak felvétele mindig sötét képernyőt dob, hang az van csak kép nincs! Esetleg nem tud valaki segíteni, hogy egy videót hogyan tudnék készíteni és mivel. A videót kb. max 30 percesre tervezném! Előre is köszönöm!
Nem kell bemutatni egyik játékot sem 😊

A leírtak közül meg tán egyedül a settlement fejlesztést nem tudja a CoP alapból (de nekem nem hiányzott annyira) sőt a karakter fejlesztés sokkal jobb is benne mert nem xp rendszer alapján leszel erős hanem attól h sikeresen osszekukazod a neked tetsző gear-t majd azt modolod sok penzert. Ettől életszerűbb az egész sztem.

Amire én utaltam az az volt h miközben játszottam a F4el elég sokszor olyan érzésem volt, h "igen, ezt is a Stalkerbol loptak ... kár h ilyen casual-re higitottak :/"

Amúgy sajna a két univerzum per pill nem ugyanolyan népszerű. Talán a F3 előtt lehetett volna ezt mondani.
Nincs sok hasonlóság a két játék között leszámítva azt hogy mindkettő atomkatasztrófa (vagy atombomba) által okozott poszt-apokaliptikus világban játszódik és vannak bennük mutánsok. Viszont a Fallout 4 szisztémájára simán meg lehetne építeni egy STALKER univerzumot is. Tonnányi quest, egy nagy mapra kerülhetne az összes stalker helyszín amik között töltés nélkül lehetne barangolni (leszámítva ugye ugyanúgy a belső helyszíneket), kidolgozott frakció rendszer, fejleszthető karakter, fegyverek és páncélok, könnyű modolhatóság, stb. Még a Fallout 4 settlement rendszere is beleillene, fejleszthető táborokkal, véletlenszerű mutáns és npc támadásokkal. A STALKER univerzum is van olyan népszerű mint a Fallout, ha egyszer csinálnának egy ilyen vagy hasonló játékot, tuti siker lenne a rajongóknál.
Szóval nem csak nekem volt olyan érzésem csomoszor F4 végigjátszás során h ez egy (erosen) felhigitott Stalker?
Hmmm.. ki tudja, lehet hogy már van is ilyen fallout mod... 😊

Szerk: sajnos egy gyors guglizás nem hozott eredményt... 😞
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.05. 14:52:07

Én még most is azt mondom hogy arra a motorra átültetve ami a Fallout 4 alatt ment egy tökéletes open-world stalker játékot lehetne alkotni. Skillekkel, hatalmas bejárható területtel, questekkel stb.
grebber
Stalker Project Cryengine o de jó lenne ha valaha elkészűlne egy ilyen ...

de egy igazi fan illetve hívő kivárja ha kell😊
Sajnos nem,de köszönöm.(azt hiszem mentális támadás alatt állok)
tutituti
Szomjúság ha minden igaz.

Egyébként nem tudja valaki mi a kék sáv a lost zone armageddon 3 ban?Meg lehet a fogyását állítani?
Köszönöm!Egy másikkal elindult.
bakvarnyu
Milyen 40 perc? Ne viccelj, annyit senki se várna ki 😊

tutituti
Sok betöltést okozhatja a régi config
Már öreg vinyó
Meg egy jól teleszemetelt Windows is amit öt éve nem telepítettek újra

Agropromos bunker dologra van egy orosz mod, ami megmagyarázza miért is ott van az a titkos hely.
Rakat Lore alapú mod van ami a hiányzó vagy sokszor lyukas sztorit töltik ki.

Minden egyes játékom D meghajó Games mappa
mcmoha
Állítólag ha a "program files" mappába van telepítve akkor fordul ez elő.

oké ha egyedi probléma hogyan lehetne orvosolni???
Mi a probléma azzal hogy egyben van Agroprom felszíne a föld alatti bunkerrel? Egyel kevesebb töltőképernyő. Ilyen hosszú töltés jelenséggel még nem igen találkoztunk itt, valszeg egyedi probléma lesz ez nálad.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.03.26. 16:06:28
Észre vételem.
Elsősorban kurva jó a játék erős szörnyek hülye ellenfelek jó anomáliák a környezet kiváló sorolhatnám.
Észre vételem.
Elsősorban kurva jó a játék erős szörnyek hülye ellen felek jó anomáliák a környezet kiváló sorolhatnám.
És most jön ami nem tetszett.
Uraim kinek a hülye ötlete volt hogy az Agroprom térképnél össze vonjátok a idéző jelben a bunker részt az egész térképpel?????
Ez az egyik kérdésem mert ha el jutok odáig hogy máshol is ez van akkor kicsit le leszek hangolódva.
még egy kérdés tudom szép és jó a grafika de hogy lehet az hogy nekem a mentés betöltése negyed óra és a pálya átlépés meg negyven perc????
ha erre konkrét és elfogadható választ kapok akkor megértem.
Előre is köszönöm Botás Péter.(S.T.A.L.K.E.R. varrata-la a jobb alkarján).
Akkor ráhúznak +1 hónapot. Reméljük hasznosan tudják tölteni még ezt a kis időt hibajavítással.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.03.24. 18:58:42
mcmoha
"The final release date for Lost Alpha Developer's Cut is the 26th of April 2017, 31 years after the tragic events in the Chernobyl Nuclear Power Plant transpired, which many years later insipred the guys at GSC Game World to create one of the greatest game franchises ever."