A Microsoft nyer az Apple és a Samsung vitáján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az apple userek nem fognak win-re váltani sem desktopon, sem okostelefonon.
"""
Hát én köztudottan az Apple júzerek zömét - figyelem! nem mindegyiket! - eléggé, khm... kevés hozzáértéssel bírónak tartom, de ezt így nem jelenteném ki, sõt biztosan állíthatom már ma, hogy nem így van.
Szóval, most te fikáztad le az Apple használóit, annyira, amennyire még én sem szoktam.
Aztán, lehet, hogy arra gondolsz, hogy senki nem fog váltani Apple-rõl se Android-ra, se W7-re, mert azok sose lesznek olyan jók, mint az Apple.
Ez meg ugyebár elég butuska kijelentés lenne, hacsak nem a jövõbõl utaztál vissza felnyitni a szemünket...
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Mondd, kitõl reméled a betiltásukat? :o)
Bár abban igazat adok, hogy egy valódi billentyûzeten jobb gépelni, szerettem az olyan PDA-kat, sok elõnye volt a dolognak, de hátránya is.
Azért, senki nem egy mobil eszközön ír regényt, szerintem, a napi sms-eket meg azért szépen meg lehet oldani a szájízednek megfelelõ és az igényeidnek megfelelõen konfigurált virtuális billentyûzeten. Ha, nem, nem...
Nettó velemeny tényként tálalva.
Forras???
A barátok köztben és a dallasban nincs ennyi fordulat, imádom.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
a google betiltatja az iphone-okat
"Az Apple célja nem az volt, hogy a Samsungot eltávolítsa a piacról, hanem az, hogy megakadályozza az Androidra épülõ készülékek további térhódítását."
Ez pedig nettó baromság tényként tálalva. Az apple célja az volt, hogy a késõbbiekben az apple által gondosan felépített hype farvizén ne tudjanak bepofátlankodni a copy-paste keleti gyártók a prémium kategóriás készülékek piacára. Azért a Samsung kapta az elsõ kokit, mert mint az Apple beszállítója odáig ment pofátlanságban, hogy belsõs információk alapján nyúlta le az apple fejlesztéseit.
Na ne röhögtess már. Melyik szabadalmi rendszerrõl beszélsz, az amerikairól? Merthogy ott "igen komoly géppel irt" szabadalmak vannak, gyakorlatilag a 90% ugy néz ki hogy beadnak egy lapot amin kb. egy 3 éves gyerek rajztudásával le van rajzolva egy háromszög meg mellé irva hogy a hipertérhajtómü és úgy müködik hogy görbiti a teret és akkor az onnantól a hipertérhajtómü le van védve.
Aztán meg mennek a perek hogy lerajzolt ákombákom az hasonlít adott termékre és már mehet is a kártérítés. Ez az amerikai szabadalmi rendszer. Ha mákod van és még valaki nem védte le, akkor holnap megkérheted az ovodás gyereked hogy rajzoljon egy négyzetet és ha becsengeted a megfelelõ összeget akkor amerikában már le is védetheted, aztán perelheted az összes szõnyeg és függõnygyártót hogy négyzet alakú termékeket gyárt.
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
Az LG jobban másolt, de õ jó partner (kutya módjára liheg...), õt nem pereli.
Mindenki másol, igen nagy mértékben Apple is, nagyon remélem, ezt tudod.
Bár, ha tudod, ha nem, gáz.
Az SGS3 fõként a formájában különbözik (nekem nem is tetszik), tehát parancsolj, más forma. Nektek akkor is ócska, meg mûanyag, meg lopott az is.
A lopást, aminek a tényét és a rá való hajlamot SJ nagy pofával ismerte be, csak a nem-Apple cégek végzik? Móka, mosoly, kacagás, tényleg...
Ha nem értitek a cikk utolsó mondatát, ami az egyetlen lényeg a dologban, akkor gond van. Nekem nincs, én simán mindig a jobbat fogom megvenni ártól függetlenül, de azért evvel nagyon sokan nincsenek így. Na, õk ennek a szemét pereskedésnek a vesztesei. Ez egy szempont. Másik, hogy ez az egész morális katasztrófába süllyeszti ezt az ipart, mert egyáltalán nem a fejlõdést erõsíti az, ahogy egyesek félelmükben viselkednek.
Messzirõl látható, hogy az Apple csak azt támadja meg valamivel, aki veszélyt jelent rá, holott a másik (legjobb példa a szintén Apple beszállító LG) ugyanúgy, vagy jobban másolja.
Ezeket kellene neked is átlátni végre.
Azt kell megszüntetni, hogy ilyen módon lehessen levédetni dolgokat, mert más megcsinálta, más meg levédi és tarol. Ez mesze nem korrekt dolog. Így valóban le kellene utólag védeni minden triviális dolgot, pl. a sík kijelzõt, én vagyok a hülye, hogy elárultam az ötletet. Szóval, hogy értsd, sok olyasmi van levédetlenül, amit Apple is használ, persze, lehet, hogy csak tévedek és azokkal is elõrukkol rövidesen, mert fejlõdésben már nem tud élen maradni, sajnos. Tényleg sajnos, mielõtt le-hater-ezel, ami mindig a könnyebb.
Végezetül, ha ér valamit, hogy a szívedre tett kézzel válaszolj, akkor tedd a szívedre a kezed és válaszolj: az általad linkelt képeken TE nem látod a jelentõs eltéréseket és összetévesztenéd a kettõt? (nem mennék ezen túl avval, hogy a képek manipulatív voltát is feszegessem)
Ezzel az "OS"-sel örülhetnek ha elérik az 1%-ot az Android mellett <#taps>#taps><#falbav>#falbav><#levele>#levele>
annak oruljel, hogy rajtad kivul van meg a debil beteg arakistor, kulonben te lennel az sg bohoca a folyamatos objektiv m$ fikazasoddal es eljen a binugz faszvereseddel. /buksisimi
killall imagent
Az epul lenne a hibas az osszetevesztesert, mert Del-Korea copymasterehez kepest nem eleg jol rakjak ki a logot? Ne lecci..
"Szerintem amúgy ez annak az idióta ügyintézõnek köszönhetõ, aki jóváhagyta azt, hogy egy cég levédhessen egy geometriai formát."
Felejtsuk mar el ezt a geometriai alakzatra valo fokuszalast, nem ez a lenyeg. Maga a termek osszhatasat masolta le a samsung, es mivel a szabadalmi rendszerben nem irhatsz ilyet, hogy: "hasonlo he", igy a legaprobb reszletekre menoen kell ledokumentalni a termekek kozotti hasonlosagokat. Igy a rendszer gyengesegeit inkabb a samsung hasznalta ki azzal, hogy a fokozatossag elvet kovetve masolta reszleteiben az apple termekeket, ugyelve arra, hogy az osszhatasuk hasonlo legyen, amde ne legyenek perelhetoek.
pl:
http://www.sizlopedia.com/wp-content/uploads/2010/09/ipad-vs-samsung-galaxy.jpg
http://www.gizmodigit.com/wp-content/uploads/2011/06/Samsung-Galaxy-S2-Vs-Apple-iPhone-4-Display-Comparison.jpg
Kulonos amugy, hogy a samsungon kivul az osszes gyarto kepes valami egyedivel elorukkolni, s csak ok nem.
killall imagent
Félreértésekbe ne essünk, nem azt mondom, hogy átveheti a vezetést a piacon, de elég komoly versenyhelyzetet teremthetne, ha ténylegesen olyan részesedést tudna szerezni, ami már számít (ez már pár százalék is lehet kiindulásnak, onnan pár év alatt feljebb tornászhatják magukat).
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Ha összegyûjtöd a százezredik troll hozzászólásodat, kapsz egy kockacukrot, szóval hajrá!
@amitakartok: Nincs értelme, majd meglátod 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Szerintem amúgy ez annak az idióta ügyintézõnek köszönhetõ, aki jóváhagyta azt, hogy egy cég levédhessen egy geometriai formát. Ilyen triviális dolgokat általában nem engednek szabadalmaztatni mert a szabadalom tárgyát már régóta használják. Nem történt itt semmi lopás, egyszerûen csak az Apple a szabadalmi rendszer hiányosságaival él vissza a vetélytársa hátráltatására és emiatt nem büntethetik meg, mert ilyesmire nincs még szabály, így nem is szegtek meg semmit.
killall imagent
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
killall imagent
( persze ez a kép fotosoppolt, a kugliban vannak igazi összehasonlítások, de na )
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
killall imagent
semmi másban. Az emberi gyökérség határtalan OMGKérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
http://9gag.com/gag/5195630?ref=fb.s
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ja persze, a forradalmi ujdonsag, a teglalap volt. Varom mar, amikor a Apple bepereli a vizvezetek szereloket, mert hogy ok talaltak fel a csoben a lukat, es a vizvezetek szerelok jogtalanul hasznaljak. <#falbav>#falbav>
killall imagent