258
-
levente68 #35 """
de az apple userek nem fognak win-re váltani sem desktopon, sem okostelefonon.
"""
Hát én köztudottan az Apple júzerek zömét - figyelem! nem mindegyiket! - eléggé, khm... kevés hozzáértéssel bírónak tartom, de ezt így nem jelenteném ki, sőt biztosan állíthatom már ma, hogy nem így van.
Szóval, most te fikáztad le az Apple használóit, annyira, amennyire még én sem szoktam.
Aztán, lehet, hogy arra gondolsz, hogy senki nem fog váltani Apple-ről se Android-ra, se W7-re, mert azok sose lesznek olyan jók, mint az Apple.
Ez meg ugyebár elég butuska kijelentés lenne, hacsak nem a jövőből utaztál vissza felnyitni a szemünket... -
levente68 #34 Való igaz, engem is érdekelne, melyik Apple fejlesztésekről van itt szó szerinte. -
levente68 #33 Igen, ez egy kemény hozzáállás...
Mondd, kitől reméled a betiltásukat? :o)
Bár abban igazat adok, hogy egy valódi billentyűzeten jobb gépelni, szerettem az olyan PDA-kat, sok előnye volt a dolognak, de hátránya is.
Azért, senki nem egy mobil eszközön ír regényt, szerintem, a napi sms-eket meg azért szépen meg lehet oldani a szájízednek megfelelő és az igényeidnek megfelelően konfigurált virtuális billentyűzeten. Ha, nem, nem... -
kakamatyi123 #32 >Azért a Samsung kapta az első kokit, mert mint az Apple beszállítója odáig ment >pofátlanságban, hogy belsős információk alapján nyúlta le az apple >fejlesztéseit.
Nettó velemeny tényként tálalva.
Forras???
-
bcrics #31 Áhh, nagyon jó lesz ez:D
A barátok köztben és a dallasban nincs ennyi fordulat, imádom. -
vjanika #30 Várható volt, hogy ez az igazi ok, amiért anno a Google megvette a Motorolát, hogy alku pozícióba kerűljön azokkal szembe, akik veszélyeztetik az ökoszisztémáját :-). Én már csak ezt a szabadalmasdi dolgot szabályoznám le, mert röhej, hogy lassan ott tartunk, hogy a bekapcsoló gombot is ha valaki levédeti, akkor jogdíjat szedhet minden olyan eszköz gyártójától, aki bekapcsoló gombot tesz a készülékére. Ez az egész Ameriaki szabadalmi rendszer lassan közröhej tárgya lesz a világ többi részén. -
#29 Bár szerintem ennek a vége egy síma kiegyezés lesz... -
#28 No az még jó meccs lesz :) -
#27 ennyit az epl-ről meg a szifonjairól -
nlght #26 olyan k*rva jót röhögnék, ha a google elérné, hogy betiltsák a szifonokat ámerikában...
a google betiltatja az iphone-okat -
asgh #25 Nem igazán értem, hogy ha az MS megveti a lábát az okostelefon piacon, az miért is rossz az apple-nek. A droidnak nyilván, mert a WP és a droid felhasználói bázisa között viszonylag nagy az átfedés, de az apple userek nem fognak win-re váltani sem desktopon, sem okostelefonon.
"Az Apple célja nem az volt, hogy a Samsungot eltávolítsa a piacról, hanem az, hogy megakadályozza az Androidra épülő készülékek további térhódítását."
Ez pedig nettó baromság tényként tálalva. Az apple célja az volt, hogy a későbbiekben az apple által gondosan felépített hype farvizén ne tudjanak bepofátlankodni a copy-paste keleti gyártók a prémium kategóriás készülékek piacára. Azért a Samsung kapta az első kokit, mert mint az Apple beszállítója odáig ment pofátlanságban, hogy belsős információk alapján nyúlta le az apple fejlesztéseit. -
torreadorz #24 "Maga a termek osszhatasat masolta le a samsung, es mivel a szabadalmi rendszerben nem irhatsz ilyet, hogy: "hasonlo he""
Na ne röhögtess már. Melyik szabadalmi rendszerről beszélsz, az amerikairól? Merthogy ott "igen komoly géppel irt" szabadalmak vannak, gyakorlatilag a 90% ugy néz ki hogy beadnak egy lapot amin kb. egy 3 éves gyerek rajztudásával le van rajzolva egy háromszög meg mellé irva hogy a hipertérhajtómü és úgy müködik hogy görbiti a teret és akkor az onnantól a hipertérhajtómü le van védve.
Aztán meg mennek a perek hogy lerajzolt ákombákom az hasonlít adott termékre és már mehet is a kártérítés. Ez az amerikai szabadalmi rendszer. Ha mákod van és még valaki nem védte le, akkor holnap megkérheted az ovodás gyereked hogy rajzoljon egy négyzetet és ha becsengeted a megfelelő összeget akkor amerikában már le is védetheted, aztán perelheted az összes szőnyeg és függőnygyártót hogy négyzet alakú termékeket gyárt. -
nachtwey #23 Remélem betiltjak az iFost és a Gaydroidot is és visszaáll a világ rendje. Leginkább a gomboknak kellene visszakerülni ezekre a homokosoknak való sminktükör telefonokra. -
nachtwey #22 -
levente68 #21 Lehet különös, de pont ezért lett a Samsung palettája a nyerő, ez fáj az Apple-nek.
Az LG jobban másolt, de ő jó partner (kutya módjára liheg...), őt nem pereli.
Mindenki másol, igen nagy mértékben Apple is, nagyon remélem, ezt tudod.
Bár, ha tudod, ha nem, gáz.
Az SGS3 főként a formájában különbözik (nekem nem is tetszik), tehát parancsolj, más forma. Nektek akkor is ócska, meg műanyag, meg lopott az is.
A lopást, aminek a tényét és a rá való hajlamot SJ nagy pofával ismerte be, csak a nem-Apple cégek végzik? Móka, mosoly, kacagás, tényleg...
Ha nem értitek a cikk utolsó mondatát, ami az egyetlen lényeg a dologban, akkor gond van. Nekem nincs, én simán mindig a jobbat fogom megvenni ártól függetlenül, de azért evvel nagyon sokan nincsenek így. Na, ők ennek a szemét pereskedésnek a vesztesei. Ez egy szempont. Másik, hogy ez az egész morális katasztrófába süllyeszti ezt az ipart, mert egyáltalán nem a fejlődést erősíti az, ahogy egyesek félelmükben viselkednek.
Messziről látható, hogy az Apple csak azt támadja meg valamivel, aki veszélyt jelent rá, holott a másik (legjobb példa a szintén Apple beszállító LG) ugyanúgy, vagy jobban másolja.
Ezeket kellene neked is átlátni végre.
Azt kell megszüntetni, hogy ilyen módon lehessen levédetni dolgokat, mert más megcsinálta, más meg levédi és tarol. Ez mesze nem korrekt dolog. Így valóban le kellene utólag védeni minden triviális dolgot, pl. a sík kijelzőt, én vagyok a hülye, hogy elárultam az ötletet. Szóval, hogy értsd, sok olyasmi van levédetlenül, amit Apple is használ, persze, lehet, hogy csak tévedek és azokkal is előrukkol rövidesen, mert fejlődésben már nem tud élen maradni, sajnos. Tényleg sajnos, mielőtt le-hater-ezel, ami mindig a könnyebb.
Végezetül, ha ér valamit, hogy a szívedre tett kézzel válaszolj, akkor tedd a szívedre a kezed és válaszolj: az általad linkelt képeken TE nem látod a jelentős eltéréseket és összetévesztenéd a kettőt? (nem mennék ezen túl avval, hogy a képek manipulatív voltát is feszegessem)
-
#20 "...nem is kell az MS-nek nagyon lapátolnia, az ár nyomja majd neki az új gyártókat, akik Win8-as készüléket készítenének, így pedig gyorsan szerezhet számottevő piaci részesedést."
Ezzel az "OS"-sel örülhetnek ha elérik az 1%-ot az Android mellett -
hurkaur #19 kocsog m$$$ fele bezzeg a linux eljenzes mennyivel menobb mi :)
annak oruljel, hogy rajtad kivul van meg a debil beteg arakistor, kulonben te lennel az sg bohoca a folyamatos objektiv m$ fikazasoddal es eljen a binugz faszvereseddel. /buksisimi -
hurkaur #18 "A Samsung szemmel láthatóan rak céges logót a termékükre, az Apple nem, és még az Apple-nek áll feljebb megtévesztés vádjával? Az ő terméküknél nem egyértelmű, hogy akkor most kié is." wat?
Az epul lenne a hibas az osszetevesztesert, mert Del-Korea copymasterehez kepest nem eleg jol rakjak ki a logot? Ne lecci..
"Szerintem amúgy ez annak az idióta ügyintézőnek köszönhető, aki jóváhagyta azt, hogy egy cég levédhessen egy geometriai formát."
Felejtsuk mar el ezt a geometriai alakzatra valo fokuszalast, nem ez a lenyeg. Maga a termek osszhatasat masolta le a samsung, es mivel a szabadalmi rendszerben nem irhatsz ilyet, hogy: "hasonlo he", igy a legaprobb reszletekre menoen kell ledokumentalni a termekek kozotti hasonlosagokat. Igy a rendszer gyengesegeit inkabb a samsung hasznalta ki azzal, hogy a fokozatossag elvet kovetve masolta reszleteiben az apple termekeket, ugyelve arra, hogy az osszhatasuk hasonlo legyen, amde ne legyenek perelhetoek.
pl:
http://www.sizlopedia.com/wp-content/uploads/2010/09/ipad-vs-samsung-galaxy.jpg
http://www.gizmodigit.com/wp-content/uploads/2011/06/Samsung-Galaxy-S2-Vs-Apple-iPhone-4-Display-Comparison.jpg
Kulonos amugy, hogy a samsungon kivul az osszes gyarto kepes valami egyedivel elorukkolni, s csak ok nem. -
#17 Kíváncsian várom, hogy mi lesz, még pár lépés és nem is kell az MS-nek nagyon lapátolnia, az ár nyomja majd neki az új gyártókat, akik Win8-as készüléket készítenének, így pedig gyorsan szerezhet számottevő piaci részesedést.
Félreértésekbe ne essünk, nem azt mondom, hogy átveheti a vezetést a piacon, de elég komoly versenyhelyzetet teremthetne, ha ténylegesen olyan részesedést tudna szerezni, ami már számít (ez már pár százalék is lehet kiindulásnak, onnan pár év alatt feljebb tornászhatják magukat). -
sanyicks #16 nosza akkor még egy /sigh vagy /asit vagy hasonlót írjál már be pár topikba hogy kifejezd mekkora mennyire nem érdekel semmi (miközben azért mindenhova elsőként írod be az ilyen "véleményedet", valószínűleg mert más elfoglaltságod nincs :D).
Ha összegyűjtöd a százezredik troll hozzászólásodat, kapsz egy kockacukrot, szóval hajrá!
@amitakartok: Nincs értelme, majd meglátod ;) -
amitakartok #15 A Samsung szemmel láthatóan rak céges logót a termékükre, az Apple nem, és még az Apple-nek áll feljebb megtévesztés vádjával? Az ő terméküknél nem egyértelmű, hogy akkor most kié is.
Szerintem amúgy ez annak az idióta ügyintézőnek köszönhető, aki jóváhagyta azt, hogy egy cég levédhessen egy geometriai formát. Ilyen triviális dolgokat általában nem engednek szabadalmaztatni mert a szabadalom tárgyát már régóta használják. Nem történt itt semmi lopás, egyszerűen csak az Apple a szabadalmi rendszer hiányosságaival él vissza a vetélytársa hátráltatására és emiatt nem büntethetik meg, mert ilyesmire nincs még szabály, így nem is szegtek meg semmit. -
hurkaur #14 egy strandpapucsos linuxra ejakulalo m$ hatertol tobbet varna az ember. -
sanyicks #13 /takarodj -
hurkaur #12 A rohej az, hogy ez az emberek fejeben meg mindig nem nyilvanvalo, holott meg a samsung ugyvedei sem tudtak megkulonboztetni az apple termeket a sajatjuktol. ROFL. -
#11 Szerintem ami miatt ment a per az teljesen jogos volt de ebbe ne menjünk bele. -
errorista #10 te is tudod, hogy minden lehetséges dolog miatt ment a per.
( persze ez a kép fotosoppolt, a kugliban vannak igazi összehasonlítások, de na ) -
hurkaur #9 Ha legalabb csoves vagy, hulye ne legyel. -
#8 Hehhe csak hogy nem is ez miatt ment a per :) -
#7 Ha rövid a p*cs*d , told meg egy ájFónnal ! -
errorista #6 még jó, hogy ez a kettő csak abban hasonlítanak, hogy téglalapok semmi másban. Az emberi gyökérség határtalan OMG -
Crane #5 Tehát ha jól értem 1.05 milliárd dollárt ér a lekerekített sarkú téglalap. Még szerencse, hogy Apple nem gyárt faliórát! Levédetné a kört, meg a mutatót! Akkor aztán kurva cudar világ lenne. -
errorista #4 lol, az a samu f700 nem hasonlít, kicsit se, csak a büdösalma védette le a téglalapot LOL -
#3 csak ennyit tudok hozzáfűzni:
http://9gag.com/gag/5195630?ref=fb.s -
duke #2 "a Samsung a forradalmian új iPhone és iPad készülékekben használt műszaki újításokat tulajdonított el az Apple-től."
Ja persze, a forradalmi ujdonsag, a teglalap volt. Varom mar, amikor a Apple bepereli a vizvezetek szereloket, mert hogy ok talaltak fel a csoben a lukat, es a vizvezetek szerelok jogtalanul hasznaljak. -
hurkaur #1 /asit