Folytatódik a Samsung- Apple háború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol erdekelne, hogy egy schizophren elme szerint, melyik szerep kinek jutna ebbol, de megis valami azt mondatja, hogy jobb ha ez orokre titok marad... 😊
De esetleg zs kategorias filmcimnek elmenne: "A sznob szepfiuk, a diplomas nemgoj es az EPL trollok... aka - Kegyetlen eskudtek brutalis meszarlasa a veres szabadalmak rettenetes vagohidjan."
Vagy esetleg blikk cimlapra 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
往前看同志
(a sznob Apple vásárlók volt már?)
A Samsung meg a jelek szerint arra jott ra, hogy hogyan lehet valami meg ennel is dragabbol keveset eladni, ld. #87 😊
2 kérdés:
1. milyen a hoszt gép?
2. milyen a virtualizációs program?
A többi cég meg szent, abszolút nem ugyanazt csinálják ugye?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Közben rongálják a környezet dögivel és éhbérért dolgoztatnak rossz körülmények között.
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Tehát egy SD kártya beszerzése bagatell, viszont ha net kell az hû meg ha, túl bonyolult! Te ma is nagyon viccesen vagy hülye... :-)
"Ne játszd a profit, kicsi vagy te ahhoz.
Ehhez meg nem kell net. Ez a gond…"
Mi a francról beszélsz? Értetted egyáltalán a kérdést?
"Igen, neked életszerûtlen, mert te nem tudod megcsinálni."
Valóban életszerû kutatási anyagot telefonon tárolni és másik telefonra átmásolni egy hegyen ahol sem térerõ sem egyéb más dolog nincs. Csináltál életedben bármilyen kutatási anyagot? Hát én nem a telefonomon tárolom több okból kifolyólag sem.
"Attól még életszerû, csak neked mélyvíz."
Peeeerszeeee.
"Amúgy a 2GB tökmindegy, hogy milyen anyag átvitele az SD kártya létjogosultsága miatt került szóba, te gyökér, ne ferdíts, hazudj mindig!"
Aki itt hazudik az te vagy ismét.
"Hülyeségeket te beszélsz, Android-ot poénból már felköhögtek szifonra, persze nem sok értelme van, de megtörtént, ahogy Linux-ot is WinMo-sra.
Továbbra is mályvíz ez neked."
Éééés megint még csak azt sem tudod mirõl volt szó. A kérdés az volt mennyibe kerül az iOS. Semmennyibe, de ettõl még telepíthetsz linuxot mindenhova csak nem releváns információ.
"Na, a részesedés, te errõl nem tudsz leszakadni."
Azt állította, hogy mindenben aláz. Kapásból egy dolog amiben nem.
"Mit számít a részesedés, mikor nem arról van szó? Nagyobb a KIA részesedése szerintem az autópiacon a Lamborghini-nél, attól még talán a KIA nem jobb autó, hm?"
Viszont nem is lehet azt mondani, hogy a Lamborghini MINDENBEN szénné alázza a KIA-t. Nagy különbség Dr okostóni.
"Tehát a Linux igenis alázza a többit, hiszen teljesen ingyen legálisan használhatod akárhol."
És ez már alázás? Nem semmi. Most jön a mindenki hülye aki nem linuxot használ nyilván.
"Hogy a lobbi mekkora és miért nem azzal pötyög minden Micike mindenhol, azt elmagyarázom neked, ha kéred, mert magadtól ehhez se érsz fel agyilag."
Leszarom a Micikét rohadt magasról, ráadásul Micikétõl kurva messzire van minden lobbi.
"Mindamellett én sem használom, de ezt is meg tudom értetni bárkivel, talán még veled is"
Hááát miééért nem?? Hiszen MINDENBEN szénné alázza a windowst. Részesedésben, sebességben, kompatibilitásban, elérhetõ szoftverek számában, MINDENBEN! Most álltál ez mellé az állítás mellé.
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Szóval ha valós eredményeket akarunk nézni, akkor a Win7-tõl érdemes nézni a dolgokat. Továbbá nem szabad azt sem elfelejtenünk, hogy most fog minden a feje tetejére állni azáltal, hogy az XP támogatása megszûnik 2013-ban. Pontosan ezért csinálták viszonylag kis hardverigényûre a Win8 32bites verziókát.
Ja, közben megjegyezném, hogy így gyorsan felnyomtam egy virtuális gépre a következõ beállításokkal: 866MHz Cerka proci és 2GB ram plussz egy 128 megás VGA kari emulálva és ez csont nélkül viszi a 32bites verziót.
§§§
Egyébként milyen élethelyzet az mikor egy jól mûködõ rendszert backupolni kell, kérlek áruld el, mert kíváncsi vagyok!
§§§
Az, hogy egy átlag (sokszor földbuta) felhasználó nem tudja, vagy nem érti, mikor kell, az az õ tudatlanságának bizonyítéka…
De amíg az iOS-es kütyük is csinálnak - nem is véletlenül és szükségtelenül - backup-ot, nem értelmezhetõ a kérdésed.
Egy Android-oson viszont akár az SD kártyára csinálhatsz teljes rendszermentést és teheted azt vissza akár egy másik, természetesen ugyanolyan készülékre mindenféle egyéb szükség nélkül, tehát sem net, sem másik készülék ehhez nem kell.
Azért ez komoly elõny, nem?
§§§
ˆ ProgServ
Ha ismernéd az Appple termékeit, tudnád, hogy kábellel iTunes-on át fel lehet tölteni a videót a PC-re és gyorsabban mint az androidos izéddel, mert az Apple pont ezért fejlesztette ki a sok tûs csatiját, hogy nagyobb adatmennyiséget lehessen vele átmozgatni egységnyi idõ alatt.
De mivel ezt nem tudod, csak a szád nagy. 😊
§§§
neked meg talán azért nagy a szád, mert nem tudod, hogy ezt akár kábel nélkül is meg lehet oldani…
(Olyan 2-4Mbit/s környékén a saját tapasztalatom szerint. Az általában elég.)
Ja, meg plusz kötelezõ program nélkül… Egy sima file kezelõ program elég hozzá, az minden gépen van… Ráadásul nem nevezi át a file-jaidat, mint az iTunes, hogy meg se találd és továbbra is szükséged legyen rá, bár a rendszerezése tényleg jó.
§§§
narumon
És a telefon is frissen telepített? Azon sincs net? Ha nem frissen telepített vagy van rajta net akkor 1 perc alatt megoldom akkor is ha a számítógépen nincs semmilyen net.
§§§
Ne játszd a profit, kicsi vagy te ahhoz.
Ehhez meg nem kell net. Ez a gond…
§§§
narumon
Hehhe nem több tíz megát hanem 2GB-os kutatási anyagot akart átküldeni. Ezen én is rohadtul pörögtem. Annyi életszerûtlen példát tudnak felhozni, hogy kéne ebbõl egy könyvet csinálni, garantált röhögés 300 oldalon keresztül 😊
§§§
Igen, neked életszerûtlen, mert te nem tudod megcsinálni.
Attól még életszerû, csak neked mélyvíz.
Amúgy a 2GB tökmindegy, hogy milyen anyag átvitele az SD kártya létjogosultsága miatt került szóba, te gyökér, ne ferdíts, hazudj mindig!
§§§
narumon
Nem tudod rátolni mint ahogy az androidot sem tudod rátolni egy symbianos nokiára vagy egy iphone-ra. Ne kezdj el hülyeségeket beszélni.
§§§
Hülyeségeket te beszélsz, Android-ot poénból már felköhögtek szifonra, persze nem sok értelme van, de megtörtént, ahogy Linux-ot is WinMo-sra.
Továbbra is mályvíz ez neked.
§§§
narumon
A linux az tényleg szénné aláz minden versenyzõt... fõleg részesedésben 😊 Mennyi is? 1%? 2%? 😄
§§§
Na, a részesedés, te errõl nem tudsz leszakadni.
Mit számít a részesedés, mikor nem arról van szó? Nagyobb a KIA részesedése szerintem az autópiacon a Lamborghini-nél, attól még talán a KIA nem jobb autó, hm?
Tehát a Linux igenis alázza a többit, hiszen teljesen ingyen legálisan használhatod akárhol.
Hogy a lobbi mekkora és miért nem azzal pötyög minden Micike mindenhol, azt elmagyarázom neked, ha kéred, mert magadtól ehhez se érsz fel agyilag.
Mindamellett én sem használom, de ezt is meg tudom értetni bárkivel, talán még veled is…
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Egyébként meg egy átlagos felhasználót a részletek nem érdekelnek, csak az, hogy gyors legyen a gép és minden fusson rajta.
Miert, te minden egyes kernel forditas elott vegignezed a forrast, hogy nem kerult-e bele valami malware? Kivancsi vagyok, hogy te mennyit ismernel fel egy linux distro forraskodjabol... tippemre, nem sokat 😊
http://www.rankings.hu/
<#taps>#taps><#worship>#worship><#falbav>#falbav>
És mindezt 6 év Viszta és 3 év Win7 után sikerült elérnie. Nevezetesen azt hogy még mindig az XP vezet !
Csak gratulálni tudok hozzá!
De egyébként tényleg mindenki azzal szopatja magát amivel csak akarja, hazudd csak be magadnak hogy a Win7 "gyorsabb", meg "jobb" szerencsére azért még mindig több embernek van meg az esze mint akinek elment.

By the way az XP szerintem semmilyen toplistát nem vezet már.
Hát mivel a minimálsi hardver specifikáció ez fölött van nem is sajnálom. Core i5-2500K van most a gépemben. Azért kéne Win XP-t használnom mert nálad 1 magon jobban fut mint a win7? Azért ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem kotozkodes volt 😉
Nekem tenyleg semmit sem mondott a "28 HT-s proci". Ha mar elotte lett volna, hogy P4, akkor mar tudtam volna kovetkeztetni, de igy nem...
Akkor javítom: 2,8GHz HT . És ezúttal mea culpa, én hibáztam.
Peldaul az utica-i kozepiskolaban... egesz pontosan az altalam idezett szoveg alatt van errol szo.
Amugy nem, nem tudom pontosan hogyan szankcionaljak azokat akik nem akarjak hasznalni. Gondolom hasonlokeppen, mintha a konyvuket vagy jegyzetfuzetuket nem akarnak hasznalni.
Van meg valami amibe bele akarsz kotni vagy elismered vegre, hogy nem volt igazad?
Pentium 4 2,8GHz HT
Hogy ezt lefordítsam, mert látom, nem érted: a 2,8GHZ HT az egy 1 magos proci <#nevetes1>#nevetes1>
Ja, egyébként simán elfut egy 1GHz-es gépen és 1 giga ramon is a 32bites verzió. Ezt kipróbáltam. Ez alá még nem mentem, mivel már ez is P3-as, de ezek után holnap megnézem, akad még itt egy P3 700-as és egy P3 866-os gép szétszedve, kicsit felturbózva (úgy 2 giga rammal és egy 256 megás VGA-val) szerintem el lehet indítani rajtuk a Win8 32 bites verzióját.
És most linkelheted, melyik iskolákban kötelezõ. <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.