472
A kód
-
IXEMGabeo #152 Hisztis Hülye Picsa:D -
IXEMGabeo #151 Amúgy agyalok ki lehet ez a Szilvi, de én meg mernék rá esküdni, hogy ez 8-9 évvel ezelőtt szerepelt a Big Brother 2-ben. Kurva jó arcmemóriám van megvannak a vonásai a csajnak ugyanígy Szilvinek hívták, kidobták a Big Brother házból, mert sugdolózott. Nézzetek utána ő az:) -
Dean Winchester #150 HHP ? -
IXEMGabeo #149 remélem a kódra nem fognak emlékezni...Egyre több a szerencséje az ilyen kis buta libáknak, sajnos az élő műsorban, amit láttam ott is lesz 2 HHP, akik nyertek:S testhez álló kérdéseket kaptak.
Az a múltkor lány, akit CalebJoe nem ismert el az viszont legalább okos volt valamennyire, de ezek nem -
Dean Winchester #148 bízom benne, hogy olyan hülye az egyik h nem fogja elfogadni az ajánlatot XD
-
Ironman2 #147 Akkor veszteni nem nagyon fognak.DD -
IXEMGabeo #146 mondjuk a válaszuk jó lesz, de szerencsétlen véletlen:D -
Dean Winchester #145 na ezek tuti nem emlékeznek :DDDDDDDDDDD
-
IXEMGabeo #144 Galapagos az Ecuador környékén van szóval nem az lesz...Kis-Antillák Dél-Amerika környékén vannak a Nagy-Antillák pedig Jamaica, Kuba, Puerto Rico... -
IXEMGabeo #143 mondjuk az Antillák ott vannak a karibi térségben -
IXEMGabeo #142 akkor az elfogadott ajánlat lép érvénybe tökmind1 a másiknak sikerül-e... -
Ironman2 #141 Mi van akkor ha elfogadják Balázs ajánlatát,és mégis emlékeznek a kódokra? -
IXEMGabeo #140 ha kicsit gondolkodnának és rájönnek h kubai diktátor akkor a spanyol nyelvjárásból a Galapagos nemde? -
Dean Winchester #139 pffffff
900 kiloval " hiába megyek ezzel a bankba"
:D remélem bebuknak...
de baszki volt olyan aki nem lépett rá a jackpotra?:D -
IXEMGabeo #138 nem is szurkolok nekik...a nagy évszámtudós elvérzett:D
amúgy én is tévedtem kemény 2 évet a halálával kapcsolatban:D -
Dean Winchester #137 írtó buta libák ezek :D Hálivúd és bulvár az mehet de ha már egy kis tudást igénylő témát kéne választani már irtóznak :S
arra jók hogy szétkurják szüljön egy gyereket aztán otthon legyen... az egyik jól eltervezte. 3 gyerek pont 3 évente hozott egyet a világra...
-
IXEMGabeo #136 Jean D'arc lesz őt, ha jól tudom 1429-ben máglyán elégették...
többiek később éltek -
Ironman2 #135 Akkor nem nyerték meg a lóvét. -
Ironman2 #134 Ezek már voltak a széfben is.Emléxem rájuk! -
xido #133 mind a kettőt zsákolnám:) -
IXEMGabeo #132 az életkoros pánikszobákat megoldotta a 2 csajszi:) egy személyhez nagyon könnyű hozzárendelni egy számot -
IXEMGabeo #131 megy a műsor:) -
xido #130 jaja :) -
#129 ez az idétlen teli pofával röhögés az asszonynak... -
#128 Ez a nő olyan idegesítően nevet fúúú:D -
#127 elég idegesítőek is azért -
xido #126 áá...bukta..ekkora betűsor esélytelen -
xido #125 úristen
showder klub arcok..és semmit belőle.. -
IXEMGabeo #124 mi van meguntátok?:D kezdetnek pince:) -
#123 DE jól tette hogy elfogadta ! :D -
#122 Nem sok kellett volna ! -
Ironman2 #121 ehehe.Azok a fránya kódok!!! -
Dean Winchester #120 azt mondta, hogy nem sok??? :D a jó anyját :D remélem nem fogadja el és elbukják -
#119 Mármint Tenant ? Jah hasonlit rá ! -
xido #118 csávó tiszta doktor who :) -
Dean Winchester #117 értem ezeket! Ennyit képtelen megjegyezni! arra mennek,hogy most ott az 5 misi aztán amit balázs ajánl azt úgyis elfogadják és kész :D Tök egyszerű -
#116 Vazze és ezek is megtalálták a Jackpotot nehéz dolguk lesz ! xD -
xido #115 így van -
#114 Ennyit vazee még én se tudnák megjegyezni :D -
xido #113 á..ez egyértelmű,hogy el kell fogadnia az ajánlatot a kijövetel előtt