A kód

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nem sok kellett volna !
ehehe.Azok a fránya kódok!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

azt mondta, hogy nem sok??? 😄 a jó anyját 😄 remélem nem fogadja el és elbukják
wesker24
Mármint Tenant ? Jah hasonlit rá !
csávó tiszta doktor who 😊
értem ezeket! Ennyit képtelen megjegyezni! arra mennek,hogy most ott az 5 misi aztán amit balázs ajánl azt úgyis elfogadják és kész 😄 Tök egyszerû
wesker24
Vazze és ezek is megtalálták a Jackpotot nehéz dolguk lesz ! xD
így van
wesker24
Ennyit vazee még én se tudnák megjegyezni 😄
á..ez egyértelmû,hogy el kell fogadnia az ajánlatot a kijövetel elõtt
ha most tudták volna az összeset akkor nem kapnak betût?
de most kiszálhattak volna vagy mivna? Mert ez már kurva sok, ennyit tuti nem jegyeznek meg
LoSA
Nekem már kicsit paraszt a Balázs! OKs, hogy melegek a srácok, de miért kell egy ország elõtt beégetni õket?!

félre a téfát

" mi legyen csajok " <#eljen>
CalebJoe
Újgazdag buziknak néznek ki bálokba járnak, komolyzene, elit iskola ja meg a buzibár<#idiota>
vivaldi,mozart 😄 baszki megnézném ezek milyen életet élnek...
b+++++++++

sportoltok? és baszki hazudnak, most meg próbálják kivágni magukat
ez már szánalmas kategória és nem vicces...
nálunk is van benne 😄D
faszság

tojás nincs a habarásban
vatert megnézném :S eléggé nõies beütéseik vannak...
ezek szerint igen..de hogy lehet mindkét gyerek ratyi a génvonalban?😊
faszék 😄DDDDDD

am ezek testvérek?
akármennyi..nincs pénz,de mind a 4 válasz felkerül a listára
amúgy mivan akkor ha elkúrják a választ? Azt hiszem egy ilyet láttam ,de mivan akkor ha másodjára v 3jára is elkúrják? Mennyi hibázási lehetõség van?
izzik a levegõ😊))
az egyik profilból tökre kvííííín melöri 😄
CalebJoe
ki ez a két csaj?<#boxer><#eplus2>
zzeN
Úristen ez a 2... áhhh

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nem volt bonyolult, meg abban igaza volt, hogy amikor fut az adrenalin akkor elõjön az emberbõl amolyan túlélési ösztönként😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zoliii
Ez adómentes nyeremény vajon? 😄 Okos csajszi volt 😄 Én azt hittem, hogy azt a 2 shgolehz... vagy mit rontja majd el! 😄

jó az más 😄 nekem roppant szimpatikus volt,hogy a kódlistát kb. gondolkozás nélkül elmondta 😊
azért én kíváncsi lettem volna 1-2 töris, bioszos, esetleg mûvészettörténeti kérdésre mennyire vágta volna a csaj...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

CalebJoe
Ha mondjuk matekot veszed akkor az eszed kell, ha meg ki kell találni egy rendezõ nevét az meg tájékozottság már ha emlékezel rá, és itt jön a memória használata.

Amúgy tényleg elég ritka aki jól néz ki meg van agya is.
matyi0323
miért?😄DDDDD
én VV-be láttam ezeket mindig 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ha nem olvasnék hsz-t hanem csak a nickeket akkor könnyen gondolkozóba esnék, hogy most melyik topicba kerültem be 😄DDD
ez a kép mehetne bannernak is 😄DD

egyébként attól h megnyerték most is tartom,hogy ostoba volt a tesója, hogy nem fogadta el a biztos 3.5 misit 😊
mondjuk ez is olyan, hogy ha van otthon kis apród akkor nem fogadod el, de mint én,hogy kurva sok pénznek számít nálam 3.5 misis gondolkozás nélkül elfogadtam volna
nem az eszed kell hozzá, hogy megjegyezd?! 😄D D

am erre mondják, hogy nem csak szép de okos is 😊

matyi0323
ha választ nem tudsz, nem kapsz részösszegeket, szóval hiába jó a memóriád

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

azért igazából a matekos kérdésen kívül Eszti nem volt rossz a mai hülye picsákhoz képest. Nem mondanám butának abból, amit láthattunk mondjuk az más kérdés h nem kaptak nehéz kérdéseket

ááá nem, Veronika fején má láttam h bízik a húgában😄

CalebJoe
semmi köze az észhez csak jó memória kell ennyi
elfogadta..látom a fején
adrenalinkor elõjönnek a szavak az emberbõl pánikszerûen😄 mintha vallatták volna

matyi0323
vmi tanár, elvileg akkor nem segghülye. ha meg tényleg emelt érettségizett

és vera nem bízott volna benne😊
azt a büdös kurva eget..majdnem sorrendbe
sima ügy volt😊 okos ez a csajszi amúgy

menj a gecibe..😊
matyi0323
ez sokkal jobb a tegnapihoz képest.
a csaj meg tudni fogja a szavakat szvsz

sztem nem fogadta el a Veronika láttam az arcán