472
A kód
-
Dean Winchester #112 ha most tudták volna az összeset akkor nem kapnak betűt? -
Dean Winchester #111 de most kiszálhattak volna vagy mivna? Mert ez már kurva sok, ennyit tuti nem jegyeznek meg -
#110 Nekem már kicsit paraszt a Balázs! OKs, hogy melegek a srácok, de miért kell egy ország előtt beégetni őket?! -
Dean Winchester #109 félre a téfát
" mi legyen csajok " -
#108 Újgazdag buziknak néznek ki bálokba járnak, komolyzene, elit iskola ja meg a buzibár -
Dean Winchester #107 vivaldi,mozart :D baszki megnézném ezek milyen életet élnek... -
Dean Winchester #106 b+++++++++
sportoltok? és baszki hazudnak, most meg próbálják kivágni magukat
ez már szánalmas kategória és nem vicces... -
Dean Winchester #105 nálunk is van benne :DD -
xido #104 faszság
tojás nincs a habarásban -
Dean Winchester #103 vatert megnézném :S eléggé nőies beütéseik vannak... -
xido #102 ezek szerint igen..de hogy lehet mindkét gyerek ratyi a génvonalban?:) -
Dean Winchester #101 faszék :DDDDDDD
am ezek testvérek? -
xido #100 akármennyi..nincs pénz,de mind a 4 válasz felkerül a listára -
Dean Winchester #99 amúgy mivan akkor ha elkúrják a választ? Azt hiszem egy ilyet láttam ,de mivan akkor ha másodjára v 3jára is elkúrják? Mennyi hibázási lehetőség van? -
xido #98 izzik a levegő:))) -
Dean Winchester #97 az egyik profilból tökre kvííííín melöri :D -
#96 ki ez a két csaj? -
#95 Úristen ez a 2... áhhh -
IXEMGabeo #94 nem volt bonyolult, meg abban igaza volt, hogy amikor fut az adrenalin akkor előjön az emberből amolyan túlélési ösztönként:D -
#93 Ez adómentes nyeremény vajon? :D Okos csajszi volt :D Én azt hittem, hogy azt a 2 shgolehz... vagy mit rontja majd el! :D -
Dean Winchester #92 jó az más :D nekem roppant szimpatikus volt,hogy a kódlistát kb. gondolkozás nélkül elmondta :)
-
IXEMGabeo #91 azért én kíváncsi lettem volna 1-2 töris, bioszos, esetleg művészettörténeti kérdésre mennyire vágta volna a csaj... -
#90 Ha mondjuk matekot veszed akkor az eszed kell, ha meg ki kell találni egy rendező nevét az meg tájékozottság már ha emlékezel rá, és itt jön a memória használata.
Amúgy tényleg elég ritka aki jól néz ki meg van agya is. -
#89 miért?:DDDDDD
én VV-be láttam ezeket mindig :D -
Dean Winchester #88 ha nem olvasnék hsz-t hanem csak a nickeket akkor könnyen gondolkozóba esnék, hogy most melyik topicba kerültem be :DDDD -
Dean Winchester #87 ez a kép mehetne bannernak is :DDD
egyébként attól h megnyerték most is tartom,hogy ostoba volt a tesója, hogy nem fogadta el a biztos 3.5 misit :)
mondjuk ez is olyan, hogy ha van otthon kis apród akkor nem fogadod el, de mint én,hogy kurva sok pénznek számít nálam 3.5 misis gondolkozás nélkül elfogadtam volna -
Dean Winchester #86 nem az eszed kell hozzá, hogy megjegyezd?! :DD D
am erre mondják, hogy nem csak szép de okos is :)
-
#85 ha választ nem tudsz, nem kapsz részösszegeket, szóval hiába jó a memóriád -
IXEMGabeo #84 azért igazából a matekos kérdésen kívül Eszti nem volt rossz a mai hülye picsákhoz képest. Nem mondanám butának abból, amit láthattunk mondjuk az más kérdés h nem kaptak nehéz kérdéseket -
IXEMGabeo #83 ááá nem, Veronika fején má láttam h bízik a húgában:D -
#82 semmi köze az észhez csak jó memória kell ennyi -
xido #81 elfogadta..látom a fején -
IXEMGabeo #80 adrenalinkor előjönnek a szavak az emberből pánikszerűen:D mintha vallatták volna -
#79 vmi tanár, elvileg akkor nem segghülye. ha meg tényleg emelt érettségizett -
xido #78 és vera nem bízott volna benne:) -
xido #77 azt a büdös kurva eget..majdnem sorrendbe -
IXEMGabeo #76 sima ügy volt:) okos ez a csajszi amúgy -
xido #75 menj a gecibe..:) -
#74 ez sokkal jobb a tegnapihoz képest.
a csaj meg tudni fogja a szavakat szvsz -
IXEMGabeo #73 sztem nem fogadta el a Veronika láttam az arcán