98
  • mcganyol
    papi te nagyon el vagy tévedve, elolvastad egyáltalán a cikket?

"Ecuador nem kapott garanciákat arra vonatkozóan, hogy Julian Assange tisztességes eljárás keretében állhat bíróság elé, s hogy nem részesül majd kegyetlen és megalázó büntetésekben, ezért az ország megadta számára a politikai menedékjogot."
  • Papichulo
    Aha, ertem, szoval csak azert mert o egy ismertebb ember es mivel az o sajat velemenye szerint ha esetleg kiadnak az USA-nak, akkor ott nem kapna fair targyalast, akkor ezert mar nem is kell felelnie egy sved torvenyek szerint buntetheto cselekmenyert. Valoban teljesen korrektnek tunik... tehat neki mar joga van felmentenie sajat magat es a sved ugyeszsegnek meg eselyt sem kell adni, hogy bebizonyitsak a bunosseget es ennek bekovetkezte utan esetleg megkaphassa a bunteteset.

Nem tudom az itteni oromkodok, akkor is igy gondolkoznanak-e, ha a reggeli ebredes utan az o testverukon lihegett volna ez az ember...
  • grizzly21
    Tenyleg abszurd es nevetseges...
  • morden
    Érdemes megnézni a vádat is, az egyik nőcske azért jelentette fel, mert elszakadt a gumi (külön pikantéria, hogy ezután még 1 hétig szállást adott és búcsú bulit szervezett a nő) a másikkal meg egyágyban aludt és reggel a "hölgy" arra eszmélt hogy közösülnek vele :D és ezért lett Assange az interpol legkeresetebb bűnözője :DDDDDD szerintem a legvadabb vígjátékírók sem tudnának ilyet összehozni, mint a világ irányító politikusai, akik a sorsunkról döntenek :(
  • Skill
    mindenhol van egy gyenge láncszem aki egyből kürtölné, hogy mi van. amúgy nem lehet olyan rossz egy követségen.
  • grizzly21
    Ugy kene mint a Harry Potter-ben, kikuldenek egyszerre 7 autot az igazi mellett kamu Assange-okkal :D
  • Szefmester
    Jó.. de az milyen már.. "Ez a pár papucs ecuadori terület" :D
  • errorista
    vagy felvesz egy cipőt/papucst, amúgy is piszkos a brit föld -.-
  • Szefmester
    Vagy felszerelnek az autó ajtajához egy hosszú szőnyeget, mint az autó tartozéka, ezáltal ki tudják növelni az autó fizikai méretét és a szőnyegen lépdelve odasétál a repcsihez. :D Mondjuk hogy hogyan jut fel a gépre az más tészta... a lépcső a gépig vagy a reptérfolyosó ilyen formában nem megoldható...
  • item
    Vagy rendelnek egy C130-ast és befurikáznak vele a gép gyomrába..
  • speed2006
    "amint kiszállna az autóból ismét brit földre lépne és ott a rendőrök őrizetbe vehetnék"
    Miért kéne kiszállnia? Alá állna a gép alá, és felhúznák kötélen. Nem láttak még James Bond filmet? :D
  • item
    "a brit kormány megfenyegette őket, miszerint az 1987-es Diplomatic and Consular Premises Act nevű törvény lehetőséget ad a helyi hatóságoknak arra, hogy adott esetben megrohamozzák a nagykövetség épületét és onnan erőszakkal előállítsák a Wikileaks alapítóját. "

Az igen, ennyi erővel az MI6 beküldhetné James Bond-ot is,aki kilophatná Assange barátunkat az éj leple alatt. Viccesek ezek a pudingfejűek.
  • SNP
    Hová tűnt az a kedvesség és tolerancia ami az olimpián volt jelen? Mocskos britek
  • Ferrer
    Hajrá Ecuador! Mutassátok meg nekik!
  • ProgServ
    Legalább finom banánok jönnek onnét.:DDD
  • Tau Tang Wou
    Persze, majd a kicsi Ecuador fog szembe szállni a nyugati nagyhatalmakkal Assange védelmében.

Színjáték az egész...
  • okosan gyerekek
    Short Skyvan? kevesebb, mint $1.000.000 és ki se kell szálljon Ecuadorig...
  • Oliwaw
    Mi a fene, a britek még a briteknél is britebbek akarnak lenni ? (majdnem nácit írtam, huh).