270
Castlevania: Lords of Shadow 2

• DarkSector
    Jah értem, nah az ilyen portolásokat szeretem, psp-vita meg ilyeneket.
  • vg
    Nem remake. Eddig 3DS-re adták csak ki, az első és a második rész köze illeszkedik.
  • DarkSector
    Mi?
    Ez valami remake?
  • vg
    Október végén xbox+ps3 Mirror of fate HD!
  • DarkSector
    Ok, aztán később ha valaki hg lesz és nem kell még minig lecserélheti.
    Én csak magamnak szoktam csinálni, ha valakinek tetszik, vagy valakiknek, kitehetik használhatják, csak én magamtól nem akartam kitenni, amíg mások nem mondják, nekem elvileg a gyüjteményembe kell elsősorban. :D
  • jarlaxxe
    Ennek bannerbe a helye.
  • DarkSector
    Jah, mikor elsőre elkészitettem az elsőt, a másodiknál már magas volt a léc. :D
    Nekem is az első tetszik jobban. A háttér miatt.
  • wedge31
    Tökéletes...
  • DarkSector
    És sikerült elbasznom...:D

• DarkSector
    Miután végeztem valamiért nekem is ez az ötletem támadt. :DDDDDDDDDDD

Csak neked szeretettel:

• wedge31
    Én az elsöre szavaznék de oda is a Castlevania: Lords of Shadow 2 felirat kellene.
  • DarkSector
    Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow 2

• Munszu
    Hát én csak abban reménykedek, hogy ezt a problémát kijavítják. Mivel elég jól be lehet konfigurálni az irányítást. :)
  • Shep
    Jól van, szeretjük az ilyen hozzászólásokat.
  • grebber
    Ész nélkül? Írja mit kell nyomni szóval nem kell hozzá ész se csak szemgolyó!

De látszik ,hogy én kimagaslók a pórnép közül nekem soha semmi bajom a játékokkal!
  • Shep
    Mert biztos csak ész nélkül püfölted a gombokat és nem tűnt fel, vagy megint te vagy a kivétel akinél minden tökéletes :)
  • grebber
    Hm 2x is végigvittem a demót ,de ilyet nem vettem észre!
  • Munszu
    A görcsölés tárgya igazából az, hogy a karakter ha billentyűzettel játszol. Jóval később reagál arra amit nyomsz, és igazából utána magától rohangál megy a falnak ugrál, és hadonászik. Vagy csak gondol egyet és ezt csinálja.
    Remélem ezt tényleg javítani fogják.
  • jarlaxxe
    Szerintem nincs itt görcsölés egész egyszerüen 2013-ban már kevés ember gyomra veszi be a gagyi fix kamerát.
  • grebber
    Biztos.Szerintem nagyon király minden!
  • Evoluti0N
    A kamerában az a szar, hogy nem TP nézetben van, hanem fix kameraállásból, hülye szögből.
  • Fpocok
    Az irányítás átlagos, a kamera tényleg szar volt.
  • grebber
    A szar irányításról meg a szar kamerakezelésről,hogy miért szar!
    Karikázza be pirossal a szar részt és elemezze nekem,mert nem bírom felfogni mi lehet ebben a szar.
  • Fpocok
    Mármint miről?
  • grebber
    Valaki legyen oly kedves csináljon egy videót mert elképzelni nem tudom mi a görcsölés tárgya megint!
  • Shep
    Hát igen az sem az igazi de szerintem az szokható lesz, az irányítás viszont hazavághatja az egészet, remélhetőleg javítják a véglegesben!
  • wedge31
    Igaz, de engem a kamerenézet jobban zavart.
  • Shep
    Alapvetően mindegy, mert egy PC-s portot illene nem bugos irányítással kiadni, még ha az csak egy demo is, legalábbis szerintem.
  • Evoluti0N
    Jaaaah. Billentyűzettel van gond? Úgy már értem. Írta Munszu, hogy boxon már lenyomta és emiatt valamiért arra gondoltam, hogy ő is kontrollerrel próbálta ki a PC demot. :)
  • Shep
    De te kontrollerrel nyomtad, nem?
  • Evoluti0N
    Nálam nem volt ilyesmi.
  • Shep
    Ja, nekem is volt hasonló.
  • Munszu
    Na leszedtem a demot, mondom kipróbálom. ( box360-on már végig játszottam, csak konzolom már nincs). Örültem neki hogy újra kijátszhatom, de nekem magától mozog, ugrál,hadonászik a karakter, éppen dobál kisebb fázis késésekkel mint amit megnyomok. Aztán megint normálisan reagál a gombokra, és megint külön életet él. Más is tapasztalta ezt?
    Mert így játszhatatlan a játék..... Pedig nagyon meg szerettem volna venni,de ha ilyen lesz akkor hagyom a fenébe.
    Másnál is fent áll ez a probléma vagy csak nálam? :\
  • wedge31
    Én is igy látom,ezt igy ebben a formában nem fogom megvenni, azzal kiegészitve, hogy én nem játszok gamepaddal de ez egyéni probléma.
    A második részt viszont várom mert ott végre normális gameplay lesz.
  • Evoluti0N
    Végigvittem a demot. Én ebben nagyon béna vagyok. Ritkán játszom hack'n'slash játékokat, de csak azért mert nem sok van PC-n, de attól még szeretem őket. Ettől függetlenül béna vagyok bennük, de nem ennyire :D
    Azt hiszem, hogy az álló kameranézet a fő oka. Irányítani nem gáz így se, legalábbis kontrollerrel, de maga a nézet nagyon zavar.
  • Evoluti0N
    Vezetéknélkülihez kell Microsoft's Xbox 360 Wireless Receiver for Windows. Plusz fel kell rakni hozzá szoftert: Microsoft Xbox 360 Accessories 1.2.
  • ricsa008
    és mi kell ahoz hogy működjön a boxos gamepad? (vezetéknélküli...)
  • Gabe18
    Igen, Xbox gamepad mindenhez jó, de ez akkor is a készítők gány munkája.
    Nehogy már egy Logitech termék támogatását ne lehetne beletenni. Mert ha valami noname utángyártott szutyok lenne, akkor azt mondom.
  • Evoluti0N
    Xbox360 gamepad (Windows-hoz). Azt kell venni. Felismeri minden (új) játék, ami gamepadot támogat. Nem kell semmi emulátor, nincs olyan, hogy vagy működik a játékban a vibrálás, vagy nem és a gombkiosztás/mennyiség is xbox kontrollerekhez van igazítva minden játékban.
  • Gabe18
    Mondjuk ahhoz nem ártana ha felismerné, de a Logitech gamepad mintha nem is lenne...