Castlevania: Lords of Shadow 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Jó lesz ez ,semmi gond nincs a pc-s irányítással!<#eljen>
Várjuk fullt!

Next PC upgrade: 2022

Egy ilyen stílusú játékhoz már-már kötelezõ a gamepad.
jarlaxxe
Piszok diplomatikus vagy shep...mondjuk ki elég szar az irányitás és a kamerakezelés.

Shep
Na csak kivártam, elég rövid a demo 2 pálya van. Grafika szép, irányítás billel olyan fura, mintha beragadnának a gombok, alap kiosztás mondjuk egy vicc, érdemes átállítani. Kamerakezelés olyan érdekes, se nem jó se nem rossz, olyan fura.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem elindult és tölti is szépen, igaz csak holnap fog leérni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát, nálam nem történik semmi. Csak pörög egyet a kis bigyó a jobb sarokban, aztán megint kidobja a játék oldalát.
Shep
Na már elindul a letöltés

Shep
Nem tudom de a demok között egyébként már hó elején is szerepelt csak akkor még a játék oldalán nem volt ott a letöltés gomb.

Igen, ezt észrevettem én is. <#shakehead> Lehet, hogy csak reggeltõl lesz elérhetõ, mert elvileg holnapra volt írva a demó megjelenése. Bár, akkor miért tették fel ilyen hamar?! <#fejvakaras>

Shep
Csak a letöltés nem indul el.

Remélem nem baj, hogy ide írom. Elérhetõ az elsõ rész demója Steam-en!!! <#wink>

jarlaxxe
Látom hallgatak a sok kritikára és végre normális lesz a kamerakezelés nem olyan nyomorék mint az elsõ részben volt.

Pár másodpercet mutattak a játékmenetbõl is a pre 3s videóban. Olyasmi lesz mint a Darksiders 2.
wedge31
Castlevania: Lords of Shadow 2 - E3 2013 Trailer.

Gameplayt ne keresetek benne...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
Baró volt nagyon. De aki még csak most áll majd neki az elsõ résznek, az szerintem ne nézze meg,mert masszívan spoileres az elsõ részre nézve 😊

PSN ID.: Beegabor

konami pre 3 elõzetes nagyon állat, 5 perces
Shep
Hát nekem sem sokkal több. Resi 4, DMC3, meg pár ps2 emus cucc

grebber
Én is vetem pc-hez gamepadot anno és azóta kb egy AZAZ EGY játékot játszottam vele -> Redisent Evil 4
Azóta nem is láttam a gamepadot a pc-m közelébe sem!

Shep
Ez csak megszokás kérdése, nekem is van gamepadom de ha egy mód van rá inkább az egeret részesítem elõnyben, mert számomra az kényelmesebb.

Nem szólok meg én se, de szerintem ez hülye "szabály", hogy PC gamer periféria az kizárólag az egér és a billentyûzet. A gamepad gamer eszköz platformtól függetlenül. Nem hiába van PC-hez is. Azt meg nem akarom elhinni, hogy akinek van pénze játékokra és egy gamer számítógépre, az nem tud venni magának egy gamepadot, fõleg ha ilyen stílusú játékokkal játszik.
jarlaxxe
Én nem szólok meg senkit mert valaki pc-n egérrel akar játszani a konzolosok is rinyálnának ha ezentúl a fps-eket egérrel kellene tolniuk mert ahhoz a stilushoz az fekszik.

Ilyen stílusú játékot bill+egér kombóval játszani? Egészségére annak, aki úgy csinálja. 😊
Shep
Na de ez már a fejlesztõk bambasága, mert ha a célplatformon is rossz akkor az elég elszomorító. Mindegy, majd augusztusban kiderül mit alkottak.

jarlaxxe
Én játszottam vele konzolon és tudom milyen az irányitás és a kamerakezelés a játékban szopás lesz egérrel, kivéve ha a portba az is beletartozik, hogy az egész játékot átírják...

grebber
Mindig ez megy a konzolmatyik akik egeret csak újságba láttak jönnek a vizióikkal,hogy elképzelni se tudom ezt hogyan pc-n.
Sajnos ezért jönnek egyre könnyebb játékok nehogy túl sokat kelljen képzelni ha már ennyi sem megy <#mf2>

Shep
Hát ez olyan ,hogy a DS-t is magyarázták ,hogy így kontroller meg úgy kontroller aztán tökéletes volt hozzá a bill+egér is sõt szerintem még jobb is. Kontrollerrel tuti én is meghaltam volna minden bossnál 20-30x, bár a fenét, kontrollerrel el sem jutottam volna max az elsõ bossig 😊

grebber
Azt majd mi eldöntjük és 100% hogy perfekt lesz mint mindig!

jarlaxxe
Ezt nem fogod az tuti, talán majd a második részt.

wedge31
Amit ebböl a stilusból probáltam az a Darksiders 1-2 meg a új Dmc volt és tökéletesen lehetett egérrel játszani.

Semmi baj nincs vele pc-n, csak kell hozzá egy akármilyen (hasamra ütök) 3000-4000 forintos gamepad, és teljesen jó. De én elképzelni nem tudnék egy ilyen játékot bill-egér párossal játszva.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Eddig mindegyik ilyen game jó volt egérrel billel ez is jó lesz no para!

wedge31
Én vállalom, mert pc-én csak bill+egérrel vagyok hajlandó játszani ha ugy nem lehet normálisan akkor kuka.

grebber
Semmi baj nincs ezekkel pc-n nem értem mi a bajotok állandóan!

Mondjuk aki egy ilyen stílusú "hack n slash" játékot billentyûzettel akar játszani, hát hogy úgy mondjam az is megérdemli. De ez csak a személyes véleményem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jarlaxxe
Te kivétel vagy ami erõsiti a szabályt.

grebber
Soha az életbe nem volt olyan játék pc-re amit ne lehetett volna billel rendesen tolni. (NEKEM) A sok vér István meg IJ.

jarlaxxe
Ne örülj nagyon mert az elsõ résznek botrányosan szar a kamerakezelése és bill+ egérrel valszeg irányithatatlan lesz.

wedge31
"A Konami ma a PC-s játékosok nagy örömére bejelentette a Castlevania-sorozat lassan 3 éves epizódjának megjelenését. A Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition digitális és dobozos formában egyaránt elérhetõ lesz, s a teljes játék mellett két további fejezetet fog tartalmazni – Reverie, Resurrection.
Emellett természetesen grafikai ráncfelvarráson is átesett a játék – 1080p HD megjelenés – és stabil 60 fps-en fut, valamint Steam-en keresztül a trófea integráció lehetõsége is elérhetõ lesz. A Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition augusztus 27-én érkezik meg a Steam kínálatába, illetve augusztus 30-tól lesz elérhetõ dobozos formában. A Konami egy mellékelt elõzetesben mutata be a PC-s verziót mozgás közben"-gamers

Igy lesz kerek a történet nem kell fejest ugrani a storyba az elõzmények ismerete nélkül...<#eljen>

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Seth
Remélem hogy metroidvania lesz, nem God of War-os.

PSN ID.: Beegabor

wedge31
"Az Official PlayStation Magazine legfrissebb számában elõzetest olvashatunk a MercurySteam új játékáról, a Castlevania: Lords of Shadow 2-rõl. A fontosabb tudnivalókat összeszedtük nektek.

Gabrielnek új fegyverre tesz szert a Lords of Shadow 2-ben, amely a Blood Whip névre hallgat. Emellett szó lesz a fõellenségekrõl, a kamerakezelésrõl és sok más egyébrõl is. Vágjunk bele az OPM magazintól származó új infókba!

A Blood Whipet úgy kell elképzelni, mint a korábbi ostort, körülbelül ugyanolyan széleskörû távolságra hatásos, és fénytámadásokra épülõ kombókkal tehetjük még hatékonyabbá. A mágiát eltávolították a játékból, helyére a "Drakula vére" nevû alkalmatosság került, amely minden alkalommal regenerálódik, ha megölünk egy ellenfelet, idõvel pedig még durvább ütésvágásokat csikarhatunk ki belõle.
Két külön fegyvert is megidézhetünk a vér segítségével: a Void egy nagy kardot takar, s minden egyes találatnál gyógyítja az életerõnket. A Chaosszal Gabriel karmokat növeszt, amikkel képes áttörni az ellenség pajzsát is.

Hõsünk fókuszképességével tökéletesebben védekezhetünk és ellentámadhatunk, s csapásaink gördülékenyebbek lesznek. Vélhetõleg limitált ideig vethetjük be. Hasonlóan a korábbi részekhez, Gabriel finom köddé válhat, s ebben a formában áthaladhat szellõzõkön, kerítéseken és egyéb akadályokon. A kamerát már teljes egészében mi irányíthatjuk, nem lesznek rögzített nézõpontok. A fõellenségekkel vívott harcok hosszabbnak és emlékezetesebbnek ígérkeznek. A világ még részletgazdagabb és zökkenõmentesebb lesz.

A Castlevania: Lords of Shadow 2 még ebben az évben megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra." - GK

wedge31

Tinman
Majd ha képbe kerülsz gyere vissza...

"The very first console title, Castlevania, released for the NES in 1986 by Konami, was a typical platform game in which the player takes the role of Simon Belmont, a descendant of the Belmont clan, a family of vampire hunters."

"Egy platform játékot átültetni 3D-be, ennél igényesebb és magasabb szintén a jelenlegi gen. keretein belül nem igazán lehet." -ezt írtam.

Egy szóval nem mondtam, hogy ne lett volna 3D-s része a sorozatnak, persze te jövõbelátó -hiszen leírtad a még meg sem jelent 2. részt- és gondolatolvasó is vagy úgy fest. A fültöveddel is tudsz valami különlegeset?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Te Laza, nevedhez híven lazán nyomod, kár, hogy hülyeségeket beszélsz. A LOS egy teljesen új történet, a régi Castlevania történetét teljesen semmibe vevõ reboot. Itt a karakterek nem azok amik régen voltak, teljesen új franchise.
Laza
"eléggé megtorpedózza a hiteles véleményed"

Jaj, ezek a hatásvadász szavak. És annak akinek halvány fingja sincs mit jelent egy Castlevania név, és hogy egy olyan játéknak milyen 'kötelezõ' elemei vannak, amitõl EZ a neve, annak vajon mennyire hiteles a véleménye?
Ha a 2. rész is követi az elõd nyomdokait - márpedig ezt kijelentették - akkor bizony már most csalódás ... nem kell atomfizikusnak lennem ahhoz, hogy levonjam 20 év után a konzekvenciákat.

"platform játékot átültetni 3D-be"

Pf ... mikor volt ez platformjáték? Jah, és számtalan 3D-s része volt, köztük az elsõ, N64-es epizódok voltak a legjobbak.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A GoW elõtt is volt élet, viszont az 2005-ben lefektetett egy olyan funkcionális és játékmenet halmazt, ami szinte 1:1-ben visszaköszön megannyi hasonszõrû játékból ... köztük a LoS-ból ... amivel önmagában nem lenne baj, csak hogy ez egy Castlevania!

Annak akinek fingja nincs errõl a sorozatról, annak persze csak egy újabb blockbuster h&s játék.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Tagadhatatlan, hogy a stílusnak vannak jellemzõi, ami pl. ott volt a GoW-ban, az jelen volt a LoS-ba, Darksiders-be, de még a Dante's Inferno-ba is. Viszont úgy vélem, hogy a LoS pontosan az a játék, ahol nagyon igyekeztek elkerülni a GoW-os nyúlásokat.

A GoW nem sajátította ki a mûfajt, de -tetszik vagy sem- a mûfaj etalonja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egy platform játékot átültetni 3D-be, ennél igényesebb és magasabb szintén a jelenlegi gen. keretein belül nem igazán lehet.

Az meg, hogy a 2. részt elõre leírod úgy, hogy kettõ képkockát nem láttál belõle, eléggé megtorpedózza a hiteles véleményed.