Castlevania: Lords of Shadow 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várjuk fullt!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gameplayt ne keresetek benne...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN ID.: Beegabor
Azóta nem is láttam a gamepadot a pc-m közelébe sem!
Sajnos ezért jönnek egyre könnyebb játékok nehogy túl sokat kelljen képzelni ha már ennyi sem megy <#mf2>#mf2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Emellett természetesen grafikai ráncfelvarráson is átesett a játék – 1080p HD megjelenés – és stabil 60 fps-en fut, valamint Steam-en keresztül a trófea integráció lehetõsége is elérhetõ lesz. A Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition augusztus 27-én érkezik meg a Steam kínálatába, illetve augusztus 30-tól lesz elérhetõ dobozos formában. A Konami egy mellékelt elõzetesben mutata be a PC-s verziót mozgás közben"-gamers
Igy lesz kerek a történet nem kell fejest ugrani a storyba az elõzmények ismerete nélkül...<#eljen>#eljen>
http://www.dsogaming.com/news/castlevania-lords-of-shadow-ultimate-edition-coming-to-the-pc-this-august-first-screenshots-trailer/
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Gabrielnek új fegyverre tesz szert a Lords of Shadow 2-ben, amely a Blood Whip névre hallgat. Emellett szó lesz a fõellenségekrõl, a kamerakezelésrõl és sok más egyébrõl is. Vágjunk bele az OPM magazintól származó új infókba!
A Blood Whipet úgy kell elképzelni, mint a korábbi ostort, körülbelül ugyanolyan széleskörû távolságra hatásos, és fénytámadásokra épülõ kombókkal tehetjük még hatékonyabbá. A mágiát eltávolították a játékból, helyére a "Drakula vére" nevû alkalmatosság került, amely minden alkalommal regenerálódik, ha megölünk egy ellenfelet, idõvel pedig még durvább ütésvágásokat csikarhatunk ki belõle.
Két külön fegyvert is megidézhetünk a vér segítségével: a Void egy nagy kardot takar, s minden egyes találatnál gyógyítja az életerõnket. A Chaosszal Gabriel karmokat növeszt, amikkel képes áttörni az ellenség pajzsát is.
Hõsünk fókuszképességével tökéletesebben védekezhetünk és ellentámadhatunk, s csapásaink gördülékenyebbek lesznek. Vélhetõleg limitált ideig vethetjük be. Hasonlóan a korábbi részekhez, Gabriel finom köddé válhat, s ebben a formában áthaladhat szellõzõkön, kerítéseken és egyéb akadályokon. A kamerát már teljes egészében mi irányíthatjuk, nem lesznek rögzített nézõpontok. A fõellenségekkel vívott harcok hosszabbnak és emlékezetesebbnek ígérkeznek. A világ még részletgazdagabb és zökkenõmentesebb lesz.
A Castlevania: Lords of Shadow 2 még ebben az évben megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra." - GK
"The very first console title, Castlevania, released for the NES in 1986 by Konami, was a typical platform game in which the player takes the role of Simon Belmont, a descendant of the Belmont clan, a family of vampire hunters."
"Egy platform játékot átültetni 3D-be, ennél igényesebb és magasabb szintén a jelenlegi gen. keretein belül nem igazán lehet." -ezt írtam.
Egy szóval nem mondtam, hogy ne lett volna 3D-s része a sorozatnak, persze te jövõbelátó -hiszen leírtad a még meg sem jelent 2. részt- és gondolatolvasó is vagy úgy fest. A fültöveddel is tudsz valami különlegeset?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jaj, ezek a hatásvadász szavak. És annak akinek halvány fingja sincs mit jelent egy Castlevania név, és hogy egy olyan játéknak milyen 'kötelezõ' elemei vannak, amitõl EZ a neve, annak vajon mennyire hiteles a véleménye?
Ha a 2. rész is követi az elõd nyomdokait - márpedig ezt kijelentették - akkor bizony már most csalódás ... nem kell atomfizikusnak lennem ahhoz, hogy levonjam 20 év után a konzekvenciákat.
"platform játékot átültetni 3D-be"
Pf ... mikor volt ez platformjáték? Jah, és számtalan 3D-s része volt, köztük az elsõ, N64-es epizódok voltak a legjobbak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Annak akinek fingja nincs errõl a sorozatról, annak persze csak egy újabb blockbuster h&s játék.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A GoW nem sajátította ki a mûfajt, de -tetszik vagy sem- a mûfaj etalonja.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az meg, hogy a 2. részt elõre leírod úgy, hogy kettõ képkockát nem láttál belõle, eléggé megtorpedózza a hiteles véleményed.