Castlevania: Lords of Shadow 2

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Milyen legyen?

Az azért meredek, hogy h&s mûfajban kijön egy ilyen játék és máris össze kell mosni a GoW-val. A GoW tudtommal nem sajátította ki a mûfajt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Laza
Pont ez a baj ezekkel a Castlevaniákkal, hogy a GoW-ra akar hasonlítani ahelyett, hogy 'saját magára' hasonlítana ... a több tíz éves Caslevania múltat próbálták meg rebootolni úgy, hogy kb lekoppintottak egy másik stílust. Gratulálok!

Mondjuk aki csak PC-n játszik annak nem mond sokat a Castlvania név, szóval lehet nekik mindegy 😊
Nekem viszont nem, bazi nagy csalódás volt a Lord of Shadow .... és a 2. rész is az lesz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Igen szerintem de tedd a szívedre a kezed és mond ,hogy nem volt jobb az elsõ rész?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Igen én se érzem olyan klaszikusnak mint amilyen lehetett volna de egy végigjátszás benne volt bár néha a legsziveseben abbahagytam volna de érdekelt a story vége.

Seth
Szerintem se. Nem tudom hol tartassz, de a változatosság nem az erõssége, kicsit túlzásba vitték a tomb-olást 😊

PSN ID.: Beegabor

Seth
Nekem a felesleges idõhúzások nem tetszettek benne. Pl a chupacabra mikor elvitte az erõdet, ezt eljátszották kb 4x, mikor már elsõre is unalmas volt.Azon kívül volt nem egy frusztráló pályaszakasz(pl a madárijesztõs)
Túl hosszúra nyújtották a 12+2 fejezettel.

jarlaxxe
Szerinted...

Shep
Na de a DS2 tényleg messze nem olyan jó, mint az 1 volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe
TIL: Ez Digic munka!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem volt rossz annak a Darksiders-nek az elsõ része (a kettõt még nem láttam), de valahogy nem tudom igazán komolyan venni az abban szereplõ "könnyebb átugrani mint megkerülni" felépítésû szereplõket.

Viszont a Castlevania elsõ része X360-on nekem felért a PS3-as God Of War 3-al (mondjuk vett is át belõle jó pár dolgot, de hát jótól tanulni nem szégyen...) még akkor is ha valóban a kamerával voltak gondok helyenként. Reméljük a 2. részre azt is rendbe szedik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tinman
Csak követem a példád :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

greyfox
+1
Nem csak szép és hangulatos játék, a harcrendszere is nagyon rendben van, itt egy gomb nyomkodása édeskevés.

Steam: greyfox

Shep
Azért ahol lehet rúgsz még egyet ezen a labdán 😊

jarlaxxe
Ritka szar kamera kezelése volt az elsõ résznek egyszer végigszenvedtem boxon de soha többet.
A grafbuzik viszont örülhetnek mert valszeg szép grafja lesz ha ugyanaz a motor marad.

<#ticking><#ejnye1><#wave>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Meg átértékelik az ehhez a címhez képest fostalicska Darksiders-t ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

greyfox
Majd youtubeon behozzák a lemaradást. <#eplus2>
Elsõ része simán top10-ben van ebben a genben.

Steam: greyfox

Seth
Jó lesz így, mindenféle elõzmény nélkül a 2. rész 😊

wedge31
Castlevania Lords of Shadow 2 - E3 Trailer.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
" A Konami bejelentette, hogy a vámpíros móka nem csak a Microsoft és a Sony konzolján lesz majd elérhetõ, hanem a PC-s tábor is megkapja a maga kedvenc masinájára.

A meteorológiai nyár elsõ napján adtunk hírt arról, hogy a Castlevania: Lords of Shadow 2-ben Gabriel Belmont újabb pofonokat fog kiosztani a rendetlenkedõknek. A Konami most (a meteorológiai nyár végéhez közeledve) azt is közhírré tette, hogy a PC-s rajongók sem maradnak Castlevania nélkül, de pontos dátumot még nem közölt. A játék producere, Dave Cox elmondta, hogy sikeresen újraindították a sorozatot, de most valami olyat szeretnének alkotni, ami még a várakozásokat is meghaladja.

"Ez az új játék sokkal nagyobb ívû történettel rendelkezik, mely évszázadokat ölel fel, és minden tekintetben kitolja a határokat. A Castlevania: Lords of Shadow 2 az elsõosztályú harcok, a gazdag történetmesélés, és a komoly felfedezések keveréke, melyet a PC-sek is élvezni fognak\". A PC-s verzió fejlesztését a Konami házon belül oldja meg, azaz ez is a Mercury Steam hatáskörébe tartozik. " -GS

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

← ElőzőOldal 6 / 6