Castlevania: Lords of Shadow 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az azért meredek, hogy h&s mûfajban kijön egy ilyen játék és máris össze kell mosni a GoW-val. A GoW tudtommal nem sajátította ki a mûfajt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk aki csak PC-n játszik annak nem mond sokat a Castlvania név, szóval lehet nekik mindegy 😊
Nekem viszont nem, bazi nagy csalódás volt a Lord of Shadow .... és a 2. rész is az lesz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Túl hosszúra nyújtották a 12+2 fejezettel.
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Viszont a Castlevania elsõ része X360-on nekem felért a PS3-as God Of War 3-al (mondjuk vett is át belõle jó pár dolgot, de hát jótól tanulni nem szégyen...) még akkor is ha valóban a kamerával voltak gondok helyenként. Reméljük a 2. részre azt is rendbe szedik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem csak szép és hangulatos játék, a harcrendszere is nagyon rendben van, itt egy gomb nyomkodása édeskevés.
Steam: greyfox
A grafbuzik viszont örülhetnek mert valszeg szép grafja lesz ha ugyanaz a motor marad.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elsõ része simán top10-ben van ebben a genben.
Steam: greyfox
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A meteorológiai nyár elsõ napján adtunk hírt arról, hogy a Castlevania: Lords of Shadow 2-ben Gabriel Belmont újabb pofonokat fog kiosztani a rendetlenkedõknek. A Konami most (a meteorológiai nyár végéhez közeledve) azt is közhírré tette, hogy a PC-s rajongók sem maradnak Castlevania nélkül, de pontos dátumot még nem közölt. A játék producere, Dave Cox elmondta, hogy sikeresen újraindították a sorozatot, de most valami olyat szeretnének alkotni, ami még a várakozásokat is meghaladja.
"Ez az új játék sokkal nagyobb ívû történettel rendelkezik, mely évszázadokat ölel fel, és minden tekintetben kitolja a határokat. A Castlevania: Lords of Shadow 2 az elsõosztályú harcok, a gazdag történetmesélés, és a komoly felfedezések keveréke, melyet a PC-sek is élvezni fognak\". A PC-s verzió fejlesztését a Konami házon belül oldja meg, azaz ez is a Mercury Steam hatáskörébe tartozik. " -GS
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.