270
Castlevania: Lords of Shadow 2
-
#190 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van rá trükk, mindig hivd el a fekete "taknyokat" ugord át, ellenkező irányba, megötöd csákot, majd megint, amig meg nem hal, csinlok videót erről is. -
#189 DE olyan keveset játszom kontrollerrel ,hogy nem látom értelmét komolyabb befektetésnek.
Ez a retkes Black Knight állandóan küldi a fekete taknyokat, oda se tudok menni megütni. -
#188 Hát ez tény, régen én is vettem gagyi kontrollert ps2-höz, 1-2 hónap alatt vagy eltört az analog vagy csak hót laza lett, stb.
Eredetit, 1x vettem meg, és évekkel később a géppel együtt adtam el egy srácnak, akkor is működött rendesen!
1 joy valahol van még lent a szekrényemben! BONTATLAN szinte! :) -
Evoluti0N #187 Kicsit szánj rá többet, vegyél Xbox 360-as kontrollert és az nem fogja "beadni az unalmast". :) -
#186 :D -
#185 Ja, még az ilyen egyszerűek amilyen most van nekem is 2e-nél kezdődnek, igaz amennyit játszok vele az is bőven jó, csak jó lenne valami olyan ami azért nem teljesen bóvli. -
#184 Uh az gáz, nem olcsó egy új. :S -
#183 Egyébként megnézném kontrollerrel csak az enyém beadta az unalmast, össze vissza mozog a bal kar hiába nem mozdítom sehova, valami kontakt hiba lehet, vagy nem tudom. -
#182 Vigyázz, melyik irányba nyomkodod, és gyorsan kell, elég macerás dolog...de így kell ez tuti...
Sok sikert, összejön ne parázz, max nem elsőre. -
#181 Na igen az elkapás az megy de utána hiába pörgettem a wasd-t nem sikerült, na majd próbálkozok még. -
#180 Van agy gomb, joy-on az RT, amivel kinyitsz ajtót, életet szívsz, tekerőket tekersz.
Ha eldobja a kavicsot, és a kavicson lesz egy aura, ezt tartsd lenyomva, majd:
WASDWASDWASDWASD....
Ha geci lennék mondhatnám hogy használj kontrollert, ahogy a gépigénynél írja, de ugye a kontroller szar dolog. :D -
#179 A kődobáló Titánt ,hogy kell megölni, elkapom a követ de billentyűzeten, hogy kellene és mit nyomni ,mert nyomtam már körbe körbe, ide oda de semmi. -
#178 Hát másra nem tudok gondolni.
Nekem megy. :)
Win8 64bit-konfigom allul.
Próbáltam minden gombot , és ahogy lenyomom elvégzi az adott mozgást, nem érződik késés. -
#177 Ja, akkor lehet konfigja válogatja a dolgot. -
#176 Ahelyett hogy megprobűltál volna javítani a helyzeten. :) -
#175 Billentyűzetre irtam, kontroller naná hogy jo. :) -
#174 ők azt mondják az is tökéletes,nállam nem volt.le is töröltem:) -
#173 Akkor csak a billes irányítás-t szúrták el. -
#172 Amúgy 4-5 órát nyomtam a játékot, az irányítás rendben, sem bug semmi nincs. -
#171 //mentéseket a gépentyű hová teszi? -
#170 ezekszerint jah:) -
#169 Ja értem 1024 alá kéne. :D
Ennyire gyenge a pöcköd? -
#168 de a legkisebb 1024xd nekem 800x600kell csak úgy menne:D mivel nincs más levehető dolog az árnyékon kívül.a többi texturát ne mlehet állítani
amúgy nincs ,minden hdd-n van:) -
#167 Loszart nincs felbontás.
Configure menüpont vagy mi, ott van a felbontás állítása. :D
Vagyis semmi dobozos játékod nincs? PS3/X360, bármire? :D -
#166 jah xd nincs ps3 volt asszonynak volt az:) én nekem nem jött be.
megy de nem próbálkoztam még vele.most volt más elfoglaltságom:) meg szar így hogy nem tudom átrakni kisebb felbontásra,pedig akkor jól menne a játék.de nincs semmi átírható fájl :( vagyis az nincs a felbontás benne -
#165 Jahogy gamepad, azt hittem dobozos játékod.
PS3 kontroller is megy tudtommal PC-hez. -
#164 várj,mivan?xd most nem értek semmit -
#163 nekem az is megfelel, de mik vanank? ilyen általad végigjátszott? -
#162 playstationös van xd -
#161 :)
Nemár, nincsen egy szaros gamepadod? :D -
#160 jó neked nekem kibaszott laggos:) -
#159 Kipróbáltam pc-n bill+egér....
nem laggol nekem, holott 20-30 fps-t fut maxon, jó közbe fut a torrent.
vagyis nem a játékkal van baj.
De baszott kényelmetlen szegény játék nekem így. :) -
#158 BF kell a riherongynak. :D régi játékra gondoltam de ha nincsen az sem baj.
Nem ujakra, az újak megvannak nekem, meg exclusive-ok...:)
Neverdead-Halo3-Vanquish-Bayonetta, ezeket max , vagy ilyen hasonlóak kölcsönbe végigvinném, de nembaj ha nincs. :) -
#157 jah jó.hát kölcsönbe,hmm RDR undead van.többi játék hdd-n van,úgy van tizen valamennyi,ja meg bf-ek vannak dvd-n de azt öcsém nem adja úgyse :D neeked se kéne gondolom.max kölcsönbe,mert megvenni most nem akarok mást.de majd még visszatérünk rá:)
-
#156 te ird le a címed, mert én nem tudom neked megírni az enyimét. :D
te nincs valami más játék cserébe? akár örökbe is cserélhetünk, nem kell értékes játék. :D
Ezzel nem azt mondom hogy amugy nem adom kölcsön, csak hátha érdekel téged örökbe, elég hosszu egy játék 2 DVD.
Amúgyis árulom , addig mehet kölcsön amig végig nem viszed vagy nem veszi meg valaki. -
#155 de most én írjak neekd vagy te írsz majd nekem?^^ xd -
#154 Csak egy érdekes dolog mire jó a kontroller:
Ncore:
"Nekem sem sikerült jó ideig,utána rájöttem hogy a helyes billentyű nyomkodós sorrend a D,W,A,S baromi gyorsan.Ezek után már könyebben ment.Tanuljatok bele mert nem ez lesz az utolsó ilyen nyomkodós rész a játékban sok sikert!" -
#153 Értemén.
Oksi.
PM. -
#152 elég lenne csak kölcsönbe:) most GTA V-t kell megvenni öcsinek,az meg sok pénz ^^ -
#151 Möghá.
Megvennéd olcsón vagy csak köcsöbe?