270
Castlevania: Lords of Shadow 2
-
#230 Teszt. -
#229 demo ezt írja ki you need at least 512mb of video+agp memory
1gb a vga karim mi lehet a baj win7 64 bites? segítsetek előre is köszi -
#228 Nálam lenti képen látható a grafikai beállítás, ez alapján:
Menü: 60 fps
Átvezetők: 15 fps
Játék: 30 fps
Mind a 3 érték atomstabil hálisten nincs ingadozás.
Képek. (szerintem nem mondhatjuk hogy csúnya)
-
#227 Veled értek egyet most, szebb jobb, mintha mérföld különbség lenne, szerintem konzolon sem lesz szarabb. Azért nem nextgen a látvány pc-n sem, de az első részhez képest talán szebb azért. -
#226 Hát igen, az sem utolsó szempont ha jól fut :) -
#225 Hát ez tényleg szubjektiv én az első részt pont a kamera/irányitás miatt kukáztam ez legalább nálam már megüti a normális szintet.
A graf jól néz ki de ami a legfontosabb nem akad a gépemen... -
#224 Hát ha neked ez a bitang jó akkor arra nem tudok mit mondani :) Gördülékenyebb volt a harc az 1-ben, meg követhetőbb, itt a sok effekt kitakar mindent, ráadásul a kivégzés is olyan gagyi fél képernyős vérpacás megoldás lett. A főhős az egyéni megítélés kérdése, neked bejön, nekem nem, ez ilyen :) -
#223 Szerintem bitang jól néz ki PCn. Combat meg mitől rosszabb? Kamera is szabad kamera már. Nekem személy szerint jobban tetszik a vámpír gabriel. -
#222 Viszonylag hosszú a demo, legalábbis az első részéhez képest de engem nem győzött meg, szerintem grafikailag gyengébb, a harc is rosszabb és teljesen unszimpatikussá tették a főhőst, legalábbis számomra. Már mikor kiderült, hogy vámpír lesz akkor féltem de gondoltam ,hogy á biztos nem lesz rossz de úgy tűnik mégis. Jó mondjuk ez csak egy demo de akkor sem túl biztató. -
#221 fuck Yeah -
#220 Demo. -
#219 Ja értem, az fasza, várom szeretettel majd. -
#218 Mert preorderrel együtt kerül fel a játék meg a demoja is. Twitteren írta Dace Cox előző héten -
#217 hát akkor inkább arra fogadnék. :D
Steam-en nem hogy demo de még egy bejegyzést sem látni. :) -
#216 Elvileg az is. -
#215 és konzol? -
#214 Elvileg ma demo steamen. Nem tudom mikor szoktak oda felkerülni demok, de még nincs fent. -
#213 Dracula's Destiny Trailer.
-
vg #212 Új infók(régi színészek visszatérnek), új jelenetek. Itt. Viszont még mindig nincs értelmes válasz, hogy miért nincs ps4-re és xb1-re. -
#211 Friss Castlevania: Lords of Shadow 2 információk -
TomStorm #210 Most játszok LoS-al XB-on.Hát igencsak jó game,durva:)
Az első Titan után vagyis közben visszavettem warrior fokozatról mert nehéz volt.
A második rész mire jön először februárban?Lehet ezt már tudni vagy még a február se biztos -
#209 Dracula's Vengeance Trailer.
-
bajtokarpi #208 Köszönöm, sikerült. -
vg #207 Mirror of Fate HD gameplay ITT! Várjuk! -
#206 Mikor a nagy szűkülő kör beér a kicsibe akkor kell az ütést nyomni. -
bajtokarpi #205 Sziasztok!
Egy nagy trollnál vagyok a temetőben, és kivégzéshez az RT gombot adja meg (xbox 360 controller), de ilyenkor felmászik a troll fejére,és megjelenik egy pulzáló kör. Na ilyenkor mit kell csinálni, mert leszed a troll, és nem tudom kivégezni.
Köszi -
#204 Ja értelek, az szar....:S
részvétem. -
#203 Már túljutottam rajta, megint kellett visszadobálni, ami billel ugye elég gázos. Jelenleg a paphoz megyek felfele a toronyba. -
#202 Tudsz adolni mentést? megnézem milyen az a bossz. :D -
#201 Rohadt életbe már, billel képtelenség megölni a hülye varjút! -
#200 Milyen csontváz?
De mindegy is, nekem így is marha egyszerű. :D
Nem állítottam hogy ez az egyetlen módja, de nekem így jobb, mert én a lovag-ra koncentrálok nem a fekete szutykokra. -
vg #199 "fekete "taknyokat" ugord át"
Egy mozdulattal ki lehet nyomni azt, fentről csapással mint a szétesett csontvázakat. Gyerekjáték. -
#198 SPOILER
-
#197 Megvan a cucc, nem csináltam sérülésmentesen meg, de meg tudnám, ha lenne egy kis időm, most siettem, 1-2 ütést bekaptam, nem nehéz, nézd majd meg a vidit, ha mástnem utólag, és ha megnézed a taktikát, rájössz hogy akár No Damage-ban is könnyen megoldható.
Minden lépésnek megvan a miértje a videóban, ha kell leírom majd.
2-3 óra és felmegy a vidi holnap beszurom majd. :) -
#196 jah billentyűvel easy-n menj szerintem, főleg a taknyok végett.
Kéne full legnehezebb fokozat kíváncsi lennék ott milyen a droid. -
#195 Ézin játszok, de nekem így pont jó így van kihívás de azért nem az a lehetetlen kategória. Persze lehet kontrollerrel könnyebben menne de hát most az nincs. -
#194 4 fokozatból a 3 elérhető, fel akartam neked venni, de majdnem 50GB mire felveszem, úgyhogy lehet könnyebb fokon mutatom meg, asszem a különbség, az életekben van csak, hogy neked kisebb életed van nekik meg kicsivel több, de felveszem hogy lásd a szisztémát.
Csak valsezg holnapra lesz meg. :D -
#193 Kemények ezek a harcok, ez a Lycan hadúr sem gyenge. -
#192 Tudom nem is ezé mondtam tény nem egyszerű, csak nem mindegy mit figyelsz, nem szabad a fekete szarokat nézni, azokat csak éppenhogy a szemed sarkából, a lovagra kell figyelni, mit támad éppen.
Tudom könnyű mondani. -
#191 Én is így csinálom, csak húzós, na. Nem vagyok én pro HnS játékos, na meg PC-n alig van belőlük.