The Walking Dead: Survival Instinct

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Üdv!

Harmadjára álltam neki, nem rossz játék! Igen, sok a bug, béna a grafika - de nem lett rossz!

Viszont sikerült valahogy kihanyítanom a benzint, és sehol nem lelek ahová bedob keresni. Ez a cumi! <#falbav>

DISCORD: grimanddark

grebber
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!

Next PC upgrade: 2022

gabo91
Hát ez így elég gáz.
Gondolom egyre hosszabban a mapok. Ha szopok két órája egy pályán, majd elfogy az élelem, megesznek... 2 óra játékot bukok...
mai játékosok nem ehhez vannak szokva...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Shep
Hát a pályán belül igen de amúgy nem egy GTA vagy ilyesmi :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabo91
vááá :S mi ez ...
és valami szabad kóborlás van benne?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Shep
Küldetésen belül asszem nincsen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabo91
Most komolyan nincs benne mentési lehetõség, vagy csak én nem találom?

tutituti
:DDD
http://www.youtube.com/v/DHzWHxXBEfI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Szar a törés. Vedd meg és akkor jó lesz... jaaa...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
A szüttyögés egyik hátránya ennyi! <#idiota>

Gamestar teszt 4/10

Next PC upgrade: 2022

Zeller01
6 óra játékidõvel a hátam mögött pálya közben kidobott windows-ba, visszatöltéskor eltûnt a continue, csak new game van :)
jó. kösz. sok kedvem van elõröl kezdeni...

. : Z E L L E R : .

Seth

PSN ID.: Beegabor

scomcomputers
Igen ez nekem is feltünt már...
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

Fpocok
SWEETFX BAZMEG... MINDEN JÁTÉKHOZ SWEETFX... Mindenhol ezt látom :DDD

BoneDragon
Úgy tudtam törölték a pc-s változatot... <#fejvakaras>

scomcomputers
Van hozzá már sweetfx is viszont nekem nem indul,kifagy !!

tutituti
:DDDD

joebacsi
hogy kell a sznájperrel zúmmolni?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TheGrinder
"Csak ez a kettõ van?!" Szakadok. :D

Fpocok
Továbbra is tetszik, viszont irányítás szar. Ha megcsinálják, akkor azonnal végig tolom. Vannak benne új dolgok, van hangulata... nekem tetszik.

http://www.youtube.com/v/0EdZ1D1lxf0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Akkor mi van azzal, hogy "tárátáttátá ájm lávin it."? :D
Fpocok
Abszolút egyetértek TBvel megint.

Rayden02
<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fpocok
lol, azt hittem hogy cask a tört crashel video állításnál :D

Rayden02
http://www.youtube.com/v/-5sohwDTyPg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tutituti
Hát szerintem meg lehet oldani bár nem értek hozzá mert ha nem lenne "smooth"os az egér(olyan mintha egy tonna kosz ragadt volna anno a görgõs egér görgõjére) akkor ja.Bár eddig egy C kategóriás Dead Island-nek érzem.
hozzátenném az elején vagyok csak de ki kellett lépnem mert egyszerûen beleakadok mindenbe és volt hogy hátráltam az útom macroztam a zombikat és megakadtam valamibe,hátranéztem és nem volt semmi ott és tudtam menni ismét.tehát ilyen random bugok is vannak jócskán.konzolon szerintem olcsón megéri de pc-n most még tuti nem.Szerintem!

Nagyon durva, ennél betegebb kommentelõs videót még nem láttam :))

Fpocok
Nem tudom, mennyire van elbaszva engine-ileg, de talán moderek meg tudják csinálni irányítást? Talán?

tutituti
Irányíthatatlan pedig a resi4-et is végigvittem anno.
Az egérre alig reagál.
pedig nem lenne rossz de így játszhatatlan

Mikrofonos videó :
http://www.youtube.com/v/o3_tZH_GnJs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Kongy
en ink maradok a telltale féle WDnel.. sokkal jobb mint ez a fercmunka.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fpocok
Mármint ez? Nem.

Gondolom a 28 nappal ill. 28 héttel késõbb c. filmhez hasonló stílusú?!
Shep
Hát nálam a játék is a film sorsára jutott. Ennyire gagyi egy valamibe régen futottam bele. Mindenki másnak természetesen jó szórakozást!

Shep
Hát megnéztem, ilyen randa grafikát nem is tudom mikor láttam utoljára igaz nem ez a lényeg de hát a játék sem egy nagy eresztés sajnos.

Fpocok
Tiszta old school resident evil... csak FPSben... tárátáttátá ájm lávin it.

Fpocok
Nos...
Hangulata az nagyon jó! Grafika egyszerû, nem panaszkodom. Irányítás borzalmas... most gamepaddal próbálkozom (mert ennyire szeretnék vele játszani)... hát ezt látnotok kéne, mit mûvelek :D

Shep
Akkor ez mind jó hír :( Mondjuk már csak megnézem ha már majdnem a fele lent van, hátha mégis megfog benne valami. Bár mivel most a C Warheadet játszom elég éles lesz szerintem a kontraszt, ha másban nem a grafikában tuti de szerintem a hangulatban is.

Az Activision-nek ez pont jó!
Fpocok
Input lag, eltérõ egérgyorsaság... irányítás borzalmas. Gamebreaking.

scomcomputers
Fúúú hát ez iszonyat szaaaarrr!
<#falbav><#falbav><#falbav>

3 nézõpontban is :D
Rayden02
Azért ez nem semmi,lol!<#hehe>

Rayden02
Jó kérdés!<#idiota>

De minek?
scomcomputers
I love you!

Sorozat fanoknak kötelezõ szerintem :D Jó kis hangulata van :)

http://www.youtube.com/v/tBrnGlHgqyg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Rayden02
The Walking Dead Survival Instinct-RELOADED <#kuss>

Fpocok
Hmm... nem is tudtam, hogy PCre is jön. MEg mertem volna esküdni, hogy csak konzol. Na akkor nézzük.!

Oldal 1 / 2Következő →