97
Az Activision FPS-e amely AMC tévésorozatára épül
-
#57 Input lag, eltérő egérgyorsaság... irányítás borzalmas. Gamebreaking. -
#56 Fúúú hát ez iszonyat szaaaarrr!
-
mester1987 #55 3 nézőpontban is :D -
#54 Azért ez nem semmi,lol!
-
#53 Jó kérdés! -
mester1987 #52 De minek? -
#51 I love you! -
pcgammer #50 Sorozat fanoknak kötelező szerintem :D Jó kis hangulata van :)
-
#49 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The Walking Dead Survival Instinct-RELOADED -
#48 Hmm... nem is tudtam, hogy PCre is jön. MEg mertem volna esküdni, hogy csak konzol. Na akkor nézzük.! -
#47 Hát a sorozatot 3 rész után feladtam, ellenben a kalandjáték az tetszett. -
mester1987 #46 Csak ha sorozatfan vagy. Én inkább a Modern Warfare 4-t várom, ha lesz egyáltalán még folytatás a makarovi hajsza után.
Aztán más Activision címről hallani se akarok :D -
#45 Korábban írtam ,hogy igen! Könnyed 5 órás zombizás.
Nem az a hüde nagy eresztés de egyszer érdemes végigjátszani főleg aki szereti a sorozatot + 2 karaktert!
-
#44 Érdemes egyáltalán pazarolni rá az időt? -
#43 Most már a pc-sek is zombizhatnak!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#42 Képek + Trailer -
#41 Ez a harcrendszer egy vicc, nem tudom később fog-e változni, de a filmben szinte minden zombit egy határozott fejbeszúrással intézett el Daryl, itt meg 3 "nagy" vagy 4 "kis" döfés kell nekik, csak a háttal állókat engedi kivégezni, de előtte azokat is szembe fordítja. WTF??? -
#40 Én mindig a főúton mentem.
Nem tudom ki volt a pálya tervező de egy ilyen rövid játékba is szinte ugyanazokat a helyeket berakni kissé szánalmas.
Mész az úton kifogy a benzin kiírja megálltok és szerezni kell.Kis terület autókkal zombikkal fel kell venni benzines kannákat.
Megvan megyünk tovább az uton. Azt van amikor az írja kereket kell cserélni szintén kis terület de mm-re pontosan ugyanaz a helyszín mint a benzines kannásnál csak itt most egy db kocsi gumit kell felvenni.
Kicsit jobban feldobhatták volna a helyszíneket. -
#39 A Steam-re ha jól tudom tegnap előtt került ki. Amazonon is fent van és március 19. írja a tengerentúli letöltést,valószínűleg jönni fog ez PC-re is. Függetlenül attól,hogy miket írtak egy hónapja,a pénz nagyobb úr lesz,max kapunk egy konzol átiratot. -
#38 Van jelentősége hogy hosszú, közepes vagy rövid utat választasz? -
#37 Hát ez nem volt valami hosszú 4 óra 52 perc és már fut is a stáblista.
-
#36 A steamről még nem szedték le! -
#35 Van egyfajta hangulata a játéknak, és annyiban hasonlít a filmre hogy itt sem lehet rambozni meg lőni ezerrel amerre látsz. Amit nyilatkoztak azt be is tartották ez nem szimpla fps. Itt minden lőszerért meg kajáért,benzinért meg kell harcolni.
Ha a kocsinkból kifogy a benzin útközben, akkor mindig van lehetőség kis területen felszedni újakat persze járkálók társaságában. Jöhet velünk társ is de csak utasítani tudjuk ,hogy mit csináljon keressen kaját,benzint, muníciót vagy maradjon a kocsiban. (Velünk nem jön soha csak mondjuk neki mit csináljon) (Nem nagyon bírják a gyűrődést 3 megálló után gatter volt neki :( )
A játék jelmondata akár lehetne a "Szégyen a futás,de hasznos" ,mert sokszor annyi járkáló össze tud jönni hogy esélyünk sincs lezúzni őket. Lőfegyvert nem igen fogunk használni mert nem nagyon van lőszer (sokkal több a zombi mind a skuló)
A nyílpuska viszont nagyon adja és ugye végtelen ammo mert kilövöm azt visszaszedem.
Nekem tetszik!
-
Evoluti0N #34 Most nagyon szomorú vagyok (nem)! -
#33 Éreztem,hogy nem feleslegesen vettem a boxot :D -
#32 lassan ott tartok hogy nem is baj! -
Csokis #31 A PC-s verzió törölve! -
#30 Gamekapocs előzetese! -
Evoluti0N #29 Nem túl meggyőző. Fél perc körül az egérkurzor befigyel :D
-
#28 Nem egy szimpla FPS lesz -
mester1987 #27 Activision - Ohhh Nooo! -
#26 "Az Activision némi késlekedést követően reagált a kikerült anyagra és nyilvánosságra hozta álláspontját, miszerint a látottak egyáltalán nem tükrözik a valóságot, nem a Terminal Reality által gondosan fejlesztett The Walking Dead címből való játékmenetet láthattunk, mindösszesen egy rajongó ügyes megtévesztéséről van szó. Hangoztathatnánk, hogy vaj van az Activision füle mögött és csak ámítani akarnak minket a trailer fogadtatását látva, de rávilágítottak arra is, hogy a videót közzé tevő YouTube csatorna hamis volt és semmilyen úton-módon nem köthető a Terminal Reality produktumához vagy a kiadóhoz."
info: Gamestar
Nos az első valódi trailerig megnyugodhatunk ! -
#25 Ezdeszar.':(
Ahogy nézem az Activi$$$ion szerint a cod motor ide is jó lesz, hisz olyan korszerű technológiákat használ, hogy 2013-ban is megállja a helyét.
Szánalom. -
#24 LEAKED WITH SOUND... olvass
Amúgy szerintem ez valami fake lesz. Olyan gyenge az audio része, hogy nem merem elhinni, hogy ez legit. A fickónak nem is az a szinkronhangja, aki a sorozatban. Nem azt mondták, hogy az lesz? -
#23 mondjuk ez nem igazán leaked, hanem alatta a 27 perces interjúban bemutatott részletek egybevágása :D -
Noodlee #22 Tényleg baromi gyenge szegény :(
Ha valaki azt mondaná, hogy ez a War Z, akkor simán elhinném. Az sem néz ki sokkal szarabbul :) -
#21 Activision eddigi leggyengébb fps-e díj esélyes eddig :(
Bár egynek mindenképpen jó lesz mert nem sok zombis single szösszenet jelenik meg! -
#20 -
#19 -
#18 Ez nagyon jól hangzik!