97
Az Activision FPS-e amely AMC tévésorozatára épül
-
#97 Üdv!
Harmadjára álltam neki, nem rossz játék! Igen, sok a bug, béna a grafika - de nem lett rossz!
Viszont sikerült valahogy kihanyítanom a benzint, és sehol nem lelek ahová bedob keresni. Ez a cumi! -
#96 Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz! -
#95 Hát ez így elég gáz.
Gondolom egyre hosszabban a mapok. Ha szopok két órája egy pályán, majd elfogy az élelem, megesznek... 2 óra játékot bukok...
mai játékosok nem ehhez vannak szokva... -
#94 Hát a pályán belül igen de amúgy nem egy GTA vagy ilyesmi :) -
#93 vááá :S mi ez ...
és valami szabad kóborlás van benne? -
#92 Küldetésen belül asszem nincsen. -
#91 Most komolyan nincs benne mentési lehetőség, vagy csak én nem találom? -
#90 :DDD
-
#89 Szar a törés. Vedd meg és akkor jó lesz... jaaa... -
#88 A szüttyögés egyik hátránya ennyi!
Gamestar teszt 4/10 -
#87 6 óra játékidővel a hátam mögött pálya közben kidobott windows-ba, visszatöltéskor eltűnt a continue, csak new game van :)
jó. kösz. sok kedvem van előröl kezdeni... -
#86 -
#85 Igen ez nekem is feltünt már...
-
#84 SWEETFX BAZMEG... MINDEN JÁTÉKHOZ SWEETFX... Mindenhol ezt látom :DDD -
#83 Úgy tudtam törölték a pc-s változatot... -
#82 Van hozzá már sweetfx is viszont nekem nem indul,kifagy !!
-
#81 :DDDD -
#80 hogy kell a sznájperrel zúmmolni? -
#79 "Csak ez a kettő van?!" Szakadok. :D -
#78 Továbbra is tetszik, viszont irányítás szar. Ha megcsinálják, akkor azonnal végig tolom. Vannak benne új dolgok, van hangulata... nekem tetszik. -
kirpill75 #77 -
Evoluti0N #76 Akkor mi van azzal, hogy "tárátáttátá ájm lávin it."? :D -
#75 Abszolút egyetértek TBvel megint. -
#74 -
#73 lol, azt hittem hogy cask a tört crashel video állításnál :D -
#72 -
#71 Hát szerintem meg lehet oldani bár nem értek hozzá mert ha nem lenne "smooth"os az egér(olyan mintha egy tonna kosz ragadt volna anno a görgős egér görgőjére) akkor ja.Bár eddig egy C kategóriás Dead Island-nek érzem.
hozzátenném az elején vagyok csak de ki kellett lépnem mert egyszerűen beleakadok mindenbe és volt hogy hátráltam az útom macroztam a zombikat és megakadtam valamibe,hátranéztem és nem volt semmi ott és tudtam menni ismét.tehát ilyen random bugok is vannak jócskán.konzolon szerintem olcsón megéri de pc-n most még tuti nem.Szerintem! -
Anonymusx #70 Nagyon durva, ennél betegebb kommentelős videót még nem láttam :)) -
#69 Nem tudom, mennyire van elbaszva engine-ileg, de talán moderek meg tudják csinálni irányítást? Talán? -
#68 Irányíthatatlan pedig a resi4-et is végigvittem anno.
Az egérre alig reagál.
pedig nem lenne rossz de így játszhatatlan -
kriszhd #67 Mikrofonos videó :
-
#66 en ink maradok a telltale féle WDnel.. sokkal jobb mint ez a fercmunka. -
#65 Mármint ez? Nem. -
mester1987 #64 Gondolom a 28 nappal ill. 28 héttel később c. filmhez hasonló stílusú?! -
#63 Hát nálam a játék is a film sorsára jutott. Ennyire gagyi egy valamibe régen futottam bele. Mindenki másnak természetesen jó szórakozást! -
#62 Hát megnéztem, ilyen randa grafikát nem is tudom mikor láttam utoljára igaz nem ez a lényeg de hát a játék sem egy nagy eresztés sajnos. -
#61 Tiszta old school resident evil... csak FPSben... tárátáttátá ájm lávin it. -
#60 Nos...
Hangulata az nagyon jó! Grafika egyszerű, nem panaszkodom. Irányítás borzalmas... most gamepaddal próbálkozom (mert ennyire szeretnék vele játszani)... hát ezt látnotok kéne, mit művelek :D -
#59 Akkor ez mind jó hír :( Mondjuk már csak megnézem ha már majdnem a fele lent van, hátha mégis megfog benne valami. Bár mivel most a C Warheadet játszom elég éles lesz szerintem a kontraszt, ha másban nem a grafikában tuti de szerintem a hangulatban is. -
mester1987 #58 Az Activision-nek ez pont jó!