10049
-
#6400 Marco negyedszerre is megdöntötte a WC rekordot. Az új rekord 1579.
Brutál :D -
#6399 The Bohemians achi
Ritka egy mocskos menet volt megszerezni, de legalább hamar letudtam... -
Ntj #6398 Battlepope!!! :D Egyébként én azt már próbáltam, nem lehet nehéz, ha jól alakulnak a dolgok. Egyszer tök jól alakul minden bedob egy eventet, nem tudom "kiikszelni" majd eltűnne a képernyőről, erre lefagy.. hát mondom de jó, aztán nem volt kedvem már megcsinálni. :D -
#6397 Próbáld meg a Holy Trinity-t.
Harcipápa FTW ! -
Ntj #6396 Norwegian wood :D
Utoljára szerkesztette: Ntj, 2016.02.26. 15:03:13 -
hitman1028 #6395 master of india,,elég könnyű -
Chris #6394 Így állok most:
http://steamcommunity.com/id/kriszb/stats/236850/achievements/
-
Chris #6393 Adjatok ötleteket milyen achinak menjek neki, mert már hetek óta nem játszottam.
Egyelőre egy Frozen Assets-t vagy egy Great Perm-et terveztem be.
-
hitman1028 #6392 különösebben nincs célom,csak néha kikell próbálni új dolgokat,és jaunpurral meglepően könnyű játszani -
Chris #6391 És ezt a Jaunpurt mi célból csinálod? -
hitman1028 #6390
szép adósság xd -
Lysandus #6389 Ugye milyen jó dolog! :-D -
#6388 HAHAHA, ez kezd tetszeni :D
Gondoltam nézek valami könnyed achi-t ha már a Habsburg nem jött össze, Bohémiával úgyis játszani akartam, így gondoltam adok egy esélyt a The Bohemians-nak, el kell foglalni Dublint/Meath-et az angoloktól. Viszonylag hamar megválasztottak Emperor-nak minden akaratom ellenére, utálom a dolgot, lenullázza mindig a manpowerem, meg a reformokat se támogatja soha senki.. Ausztriát sikerült megnyerni szövetségesnek (a trónfosztás ellenére is), Burgundia megtámadta Trier-t, aztán...
Na melyik event történt meg ?
Erre tényleg nem számítottam. :D -
pretorius07 #6387 Ezzel még tartoztam:)
Török háború kezdetén,és utána. A béke idejében már 40-50 ezres lázadó seregek között kellett lavírozni. Kiszakadt sok ország belőle:)
Most megy épp a második kör,esélyük nincs,pedig most kisebb a szövetségünk francia-osztrákokkal,mert nem én indítottam a háborút. Remélem spanyolpajtások adnak pár tartományt:)
De az ottomán hegemóniának leáldoztak.
http://kepkezelo.com/images/ps2tgtzdjdnfkva054gf.jpeg
http://kepkezelo.com/images/27h7bmtcicaaesbzrcpq.jpeg -
#6386 Igazad van. Módosítja a cheksumot, nem enged új ironman-t kezdeni.
Akkor ez lesz a magyarázat a Habsburg achi-ra is, 1.14-ben be volt kapcsolva az Overhaul egy ideig... -
hitman1028 #6385 próbáld ki,írd át és indíts el egy új játékot -
hitman1028 #6384 menni megy,csak az ironman nem
ezzel buktam el a legjobb tabarestani állásomat -
#6383 Amúgy szerintem az osztrákoknak nem szabadna élniük az acsihoz, de csak tipp -
#6382 Átírtam, megy az :)
Csak túl sok lett a határokon az alkoholos filcből, még a Balaton is fekete, és ez nem annyira tetszik így.
Mods mappában a gfx_overhaul_ironman.mod fájlt megnyitod Jegyzettömbbel, és a végére beírod ezt:
supported_version="1.15.*.*"
Vagy ha már ott van, akkor a verziót írd át erre.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2016.02.23. 21:04:58 -
hitman1028 #6381 nem működik ,ha átirod.legalábbis nekem nem -
#6380 Bigger War View++
Simple Fog of War
Better UI 1.15
FIP Flag Improvements Mod (pár saját zászlóval)
TBARW EXTRA: User interface
TBARW EXTRA: Transparent political mapmode
TBARW EXTRA: Darker water
GFX Overhaul nincs bekapcsolva, lusta vagyok átírni a verziót, azért ilyen "rajztábla" szerű a kép. -
hitman1028 #6379 sztem ez a tbarw -
Ntj #6378 Milyen grafika modot használsz? Elég jól néz ki :)
-
#6377 A modifiers-nél nincs a listában, de kint "zöld" és "CAN" do achivements.. talán valamelyik patch kúrhatta el ? Az angol játékom is több patch óta megvan, és a napokban csináltam meg vele a Voting Streak-et, abba nem nyúlt bele.
Nem értem én ezt... talán újrakezdem, gondolkodom egy nem Hunyadi verzión, bevállalom a Habsburgokat, velük több esélyem van Trónok harcát játszani (és persze PU-ba kerülni is :D ). -
hitman1028 #6376 játkon belűl nézd meg,ott írja esetleg h mi kell még -
#6375 Steam-en nincs.
Vártam hónapokat utána még. -
#6374 hmmm. biztos nem kaptad meg? esetleg év vége, hónap vége? -
#6373 Az achi leírása szerint nem. -
--deathstroke-- #6372 Salzburg nem kell? -
#6371 EZ remek.......
Meg vannak az előírt területek, core-osítva, ironman, és NEM adta a Habsburg achi-t. Mi a túrót hagytam ki vajon ?
Kép -
Malarki #6370 Éppen ütöm az oroszokat, van egy kis szünet a csaták közt, mondom szétnézek mi megy európában, aztán hirtelen Ausztria.
Szerencsére sikerült kicsit méretre szabni, megtámadták őket a törökök és én is gyorsan nekimentem. A cseh területeket visszaadattam, meg pár kis német államocskát felszabadítottam de még így is rohadt erős maradt. plus nekem az összes manpowerem és a pénzem nagy része is ráment a háborúra. -
#6369 Ráadásul nem is kell 7 tech-kel lemaradni:) -
pretorius07 #6368 Asszem nagy mázlista vagyok:)
Kaptam egy 1 éves uralkodót,régenstanács. Na de szuper,ennyit a prágai küldetésről... Amúgy is bajos lett volna,mert a császár nagy spanom,nem szívesen vesztettem volna el a szövetségét. Bár azér ment a jogfabrikálás addig is.
Svédek megint behívtak moszkva ellen,leverjük őket,megyek szépen haza,látom a csehek hadban. Bavaria megtámadta.
Több sem kellett,szövetség velük,be is hívtak. Ráálltam Prágára,és nekem adták Erz-cel együtt:)
Bontottam is a szövetséget osztrákok miatt,de ebből nagyon jól kijöttem:)
Mivel brandenburg a császár,és imád,meg csehek a riválisa,még csak vissza sem kérte a tartományokat:) -
hitman1028 #6367 magyarokkal be kell lépni a hre-be ,és utána nincs gond -
Timakrisz #6366 A fenéket, Bécset elég könnyű elfoglalni még a törökkel is 1500-1530ig. nem, hogy mással ami közelebb van. Szerintem csak Ázsiai ill afrikai vagy amerikai népekkel éri meg hagyományosan.
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2016.02.22. 22:44:54 -
wednes #6365 Néha szerintem a hagyományos nyugatiasodás is megéri, persze erősen függ a körülményektől. Én most úgy nyugatiasodtam magyarokkal, mert úgy ítéltem meg esélytelen Prága, Bécsről nem is beszélve. Nem voltak az osztrákok és a csehek riválisai egymásnak, mindig Habsburg császár ült a trónon. A fél Birodalmat a törökökkel a hátsómban meg nem tudtam volna leverni, ráadásul a török szövetségese volt a cseheknek.
Egy jó uralkodóval és elengedő tartalékkal bele lehet vágni abba is. -
pretorius07 #6364 Jaaaaa! Azt nem tudtam,hogy a városokkal a negatív hatások nincsenek:) na akkor a török után megvan a következő célpont:)
Humanista megvan,szeparatizmus néncs,még csak unrest sem:)
Ma is megérte idejönni,köszi a segítséget! -
hitman1028 #6363 http://www.eu4wiki.com/Rekindling_the_Flames
valaki tudja itt mit kell csinálni,mert számomra nem világos -
Lysandus #6362 Persze. De azt meg állítólag elsőre kifejlesztette. -
hitman1028 #6361 ezért kell a humanisstot először kifejleszteni,az minusz 10 szeparatizmus