10049
-
#7680 Erről jut eszembe, hogy Fredman's Epistles néven nemrég megjelent egy új ingyenes zene dlc, 15 svéd dal van benne. -
#7679 A Songs of Yuletide mindig ingyenes volt, de csak decemberben szól. Két karácsonyi dalt tartalmaz. -
barnetpowa #7678 Sziasztok.A songs of yuletide ingyenes volt 1 hete kb.Meg is szereztem meg minden,de a játékban nem játssza le.Van valami ötlet hogy miért?(Launcherben ki van pipálva) -
phylemon #7677 Mivel nekem még mindig nem megy a képfeltöltés, így próbálom megmutatni, remélem látható:
http://i134.photobucket.com/albums/q85/tusaimilan/eu4_zps9pmlmigb.jpg -
hitman1028 #7676 úgy túl egyszerű lenne xd -
#7675 Egy mapot dobj már ide. :) -
phylemon #7674 Az újabb dlc-ben nincs benne az előzőnek az újítása? Azt gondoltam ha megveszem a Cossackst akkor abban benne lesznek az előző dlc-k dolgai is. (Itt a játékmenetet érintő dolgokra gondolok, nem a grafikai vagy zenei egyediségre.) Én anno az EU3-mal sokat toltam, aztán mikor megjelent a 4-t is megvettem, de ahogy lenni szokott a paradox játékoknál, vártam inkább és most vettem meg a kozákokat. Hát mit mondjak, valóban rengeteg az új dolog az alapjátékhoz képest. A magyarokkal kezdtem egyet és sikerült jó sokat gyarmatosítani. -
#7673 Nálam is, kivéve ha kolonizálok. -
hitman1028 #7672 nálam még mindig a humanist az elsö xd -
pretorius07 #7671 :)
Bevallom,hogy elhamarkodottan ítélkeztem:)
Viszont az influence idea nagyon felértékelődött a reduce ae impact miatt. Amíg az nem volt,folyton koalíciózni akartak,azóta egyszer,mikor 50% ae-t hoztam össze spanyol-portugál ellen. Megkovkáztatom,hogy európában-indiában kötelező első ideacsoport lesz,ha nem akar az ember ülni egy helyben sokat. Én is elvsesztem emiatt vagy 30 évet az elején,mert vártam,hogy lenyugodjanak a kedélyek. Így szerintem buktam is a roman empiret,de majd 80 év múlva kiderül:) -
Chris #7670 Halleluja, végre eljött a megvilágosodás! :D
-
pretorius07 #7669 Nem volt most egy nagy pénz. Ha nagyon nem tetszik,kiveszem a pipát:)
De ahogy nézegetek mondjuk egy arumba videót,ott úgy néz ki,lehet kisajtolni az estate-ekből jó dolgokat,ha figyel rájuk az ember.
Meg hát eleinte szidtam az 1.16-os patchet is,de már abszolút megbarátkoztam vele,és sokkal könnyebb lett a játék. Bár ehhez kellett az 1.17 féle korrupció újragondolás is. De a state-territory abszolút jó pont már! Pedig tényleg sokat szidtam,de be kellett lássam,hogy sok admin pontot lehet így megspórolni,mert a kis developement provinciákat nemhogy nem core-osítom teljesen,de még csak state sem lesz belőlük. -
Lysandus #7668 Kár volt, a Cossacks-tól lényegesen romlott a játék. -
pretorius07 #7667 Szia! Üdv a kockák körében:) bár most kicsit ül a téma. Art of war szinte kötelező,és a common sense is ajánlós. Ezekben van a legtöbb újítás,és rengeteg új provinciát ad. Meg játszhatóbb az egész:)
De van egy két régebbi is,mint az el dorado,wealth of nations.Nekem legalábbis ezek vannak meg.
A cossacks is nagyon sokat újított,de arról nem tudok nyilatkozni,mert azt most vettem meg én is,de még nem játszottam vele:) -
Daermon #7666 Megvettem a játékot Steamen, az Extrem Edition kiadást. Mivel sokat emlegettétek a Stellaris topicban igy felkeltette az érdeklődésem ez is.
Van olyan dlc amit méf mindenképp érdemes megvenni? Ami javítja a játékmenetet pl vagy ilyesmi.
Magyarokkal fogok játszani majd, ha neki ülök a játéknak :) -
pretorius07 #7665 Szokás szerint a legújabb dlc nem,de minden más leértékelve a steamen,nyári akciózás keretében.
Steam
-
Chris #7664 Ez most így komoly?
-
Timakrisz #7663 úgy értem: "korhű" meg részletes
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2016.06.22. 23:55:39 -
hitman1028 #7662 annyira azért nem jó,sok kis ország -
Timakrisz #7661 A "trónok harcás mod" baromi jól sikerült :) -
#7660 Az EU4 elérte az egymilliót (DLC-k nélkül), ennek örömére egy ingyenes zenei DLC-t lehet letölteni hozzá. -
#7659 Működik!
Köszönöm szépen! -
#7658 Próbáld ki a Better UI mod-ot. -
#7657 Sziasztok!
A kisebb monitoroknál tapasztalható olvashatatlan, kivehetetlen karaktereken változtatnak a general overhaul modok? Karakter váltó patch, resolution állítás megvolt. Ez utóbbi mondjuk javított valamennyit, de majd kivágta a szemem. -
hitman1028 #7656 furcsa,én úgy emlékeztem h meg kell -
Chris #7655 Nem kell, meg is adta az achit, csak a felugró mini-ablak a screenshoton vmiért nem látszik.
-
hitman1028 #7654 meg kell alapítani hozzá hindusztánt -
Chris #7653 Hát ez a Bengal Tiger egy egészen egyszerű dolog (nem tudom a felugró achit miért nem mutatja).
Csak egy csápot kell növeszteni nyugatra és a területeket elvéve felrobbantani a timuridokat. :)
-
EM64T #7652 Nem az, de mindegy, azt hiszem már megoldottam. -
Chris #7651 Tört verzióval kapcsolatban nem tudunk segíteni.
-
EM64T #7650 Amikor "nem létezik" a clergy, és a burghers-hez fura mód semmit nem ír a játék, az feature, vagy bug?
Eddig még sosem láttam ilyet.
Utoljára szerkesztette: EM64T, 2016.06.13. 05:57:34 -
EM64T #7649 Nincs itt semmi gondolkodás, cselekvés van :)
-
hitman1028 #7648 nem értem mit kell ezen ennyit gondolkodni -
pretorius07 #7647 Ne legyél türelmetlen:)
Valóban sok múlik a kezdeti rivális rendszereken,de azért mindent meg lehet oldani. Azt tartsd mindig szem előtt,hogy majd 400 év a játék. Esetleg kezdj egy másik kampányt. Egy franciát,azzal könnyebb,és sokat lehet tanulni egy könnyebb játékból.
A játék elején próbálj minél több szövetséget kötni. Nem muszáj nagyokkal,a sok kicsi is sokra megy. Később segíts a svédeknek elszakadni,azok jó kis szövetségesek lesznek. Bár még nem játszottam brandenburggal sosem,de biztos megoldható,ha nehezebben is. Csak sokat kell gyakorolni. -
EM64T #7646 Ja, és tanácsokat szívesen veszek :) -
EM64T #7645 Az utóbbi egy hétben -- hangsúlyozom, napi 1-2 óra játékra fordított idővel -- csak a porosz kampányom újrakezdésével szerencsétlenkedek, és egyre jobban rájövök, mekkora szerencsém volt, amikor annak idején rögtön a kezdéskor nagy merészen megszereztem Neumarkot a Teuton rendtől. Azóta vagy húsz játékot elkezdtem, de egyszer nem volt olyan szerencsés csillagzatom: hogy a szövetséges-rivális rendszer oké legyen induláskor (Csehek szövik legyenek, vagy Pomeránia, vagy Lengyelo. ne utáljon, mert akkor nem engedi át a seregem Kelet-Poroszországba, stb.); hogy a hadmozdulatokat szerencsésen tudjam igazítani, és vissza tudjam verni az első időkben a Teuton-Livon támadást; hogy Lengyelország egy idő után betámadja a teutonokat, mert csak akkor tudom megverni őket anélkül, hogy 10 loant fel kellene vennem; és hab a tortán, ha Pomeránia is lerohanja őket, mert ami teuton területeket ők megszereznek, azt könnyebben megszerzem majd tőlük, mintha Lengyelország falná be az egészet... :) Azért jó kis játék ez :)
Csak ezt a szerencsés indulást akarom összehozni újra, aztán út az ismeretlenbe... Sokszor azt veszem észre, türelmetlen és meggondolatlan vagyok, felesleges kockázatokat vállalok...
Utoljára szerkesztette: EM64T, 2016.06.09. 21:14:52 -
hitman1028 #7644 nem két év,két hónap -
hitman1028 #7643 persze,a és b szövetséges,c a-val,megtámadod c-t,a-tól azt kéred h ne legyen szövetséges b-vel -
EM64T #7642 Említettetek visszább olyat, hogy az ironman mentésnél vissza lehet hozni a két évvel azelőtti helyzetet. Azt hogy lehet megcsinálni? -
EM64T #7641 Vannak jó módszerek arra, hogy két szövetséges államot összeugrasszunk, de legalábbis szövetségük felbontását elérjük?