10049
-
Timakrisz #8040 1500 ig megvan az még jó -
Chris #8039 Itt látod a négyzetekben a trade power százalékát, Konstantinápolyban, Aleppoban, Basrában és Hormuzban szinte csak "te vagy", de Alexandria is erős. A main trade centerben, ami feltehetőleg Konstantinápolyban van, mindig automatikusan gyűjtöd a pénzt, így oda nem kell merchant. Kell viszont Aleppoba, Basrába és Hormuzba transfer üzemmódban, hogy a nyilak mentén minden pénzt Konstantinápolyba hajts, ahol, mint mondtam, automatikusan gyűjtesz.
Az is számít, hogy valójában milyen nominális értékű pénz van ezekben a nodeokban. Teszem azt, ha Aleppoban van 10 dukát összesen (katt a nodera és látod az értékeket) és mindehhez mondjuk 96%-os powered, akkor ott 9.6 dukát felett "rendelkezhetsz", de ha mondjuk Alexandriában van összesen 50 dukát 67%-on, akkor ott 33.5 dukát sorsáról dönthetsz, így a magasabb százalék ellenére sokkal többet érsz ha Alexandriába teszed inkább a merchantot transferre.
-
KOXI22 #8038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Common Sense fet van csak nem tudom hogy működik e de töröknél se alapból ott van legalább is nálam , úgy raktam át de lehet hogy küldi csinálta nem emlékszek már régen kezdtem már el ezt a játékot és több hónapja abba hagytam . De Perzsia nem az enyém területe félig kb . -
Arsenalll #8037 Törökkel 1480-ig kötelező bécs, onnantól kezdve bármilyen időpont késő. -
Chris #8036 Így érhető a lemaradásod, kicsit későre hagytad Bécset és ezzel a western focust.
Csak nagyvonalú becslés fejből, de szerintem olyan 1530 körül érhető el az admin 10-es szint, tehát 1500 tájékán kell elvenned Bécset, hogy addigra a szeparatizmus kifusson. Szerintem a lehető legkorábban meg kell lépni, mert túl sok mana megy így veszendőbe.
-
pretorius07 #8035 Konstantinápolyba nem kell kell kereskedő,mert ott amúgy is beszeded a zsetont,mert az a saját node-od.
3 dolgot próbálj meg. Alexandriából transzfer/perzsiából transzfer/ragusában collect. Próbáld ki mindhármat pár hónapig. Ahol a legjobb a bevetel,ott hagyd. Fontos,hogy mindnél legalább egy hónapot,de inkább 3-at várj,míg helyreáll a kereskedelem megint.
Ha te alappal játszol,akkor a fővárost nem tudod elmozgatni a kereskedelmi fővárostól. Az neked mindig egyben lesz,mert azt dlc adja. De törökkel abszolút isztambulba legjobb:) -
what
megválasztották, aztán csekkoltam 1 évre rá ausztria mindenhol. Meghalt az uralkodója és újra megkapta az emperor címet. Hogy?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.18. 01:13:15 -
KOXI22 #8033 Igen itt már régebben mondta valaki hogy oda küldjem a kereskedőm ahol a legtöbb % -om van . Tehát akkor a kereskedő hajókat oda küldjem ahol a legtöbb %-om van és alatta a leg több pénz . És ott ahol 0pénz van de magas %-om oda nem éri meg k.hajót küldeni ?
Fővárost hogy lehet át tenni ? régen csináltam már de nem emlékszek hogy kell , gondolom akkor érdemes fővárost mindig kereskedő csomópontra rakni ?
colonial nation az mi kiegészítőben van ? Mert én alap játékkal játszok és 1.12 vel , és szerintem itt nincs ilyen . -
KOXI22 #8032 5. Nincs valami magyar kép feltöltő esetleg , ez nem jön be annyira .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://tinypic.com/view.php?pic=2aak9s6&s=9
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://tinypic.com/r/24ex85c/9
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://tinypic.com/view.php?pic=2hmf2oz&s=9
Remélem így jó lett ? -
Hungary2016 #8031 Sajnos határosak. Én nem vagyok benne a háborúban, a britek se, ami vicces hiszen a mi gyarmataink ölik egymást, az meg pláne az hogy a subject ilyen dolgokat egyedül dönt el, visszament 4 hónapot, majd én támadom a briteket meg. UK és USA, RUS, Iroqis / Hollandia, SPA, Skandinávia. A saját birodalmukat megsemmisítő magyarok és a német Nassau támogatása nélkül is simán nyerünk (kb 150-160K vs kb 300K). -
NineTY #8030 köszi :)
nem olyan igazi Ironmanos, de annyira azért nem utálom magam, hogy úgy próbáljam :D -
NineTY #8029 ja igen -
pretorius07 #8028 Simán elveszi az usa az amerikai területeket. Nálam ez volt,a hülye kolonia nekiment,ráfázott... Másik háborúban kellett visszaszerezni...
Jah,és gratula a wc-hez:) -
hitman1028 #8027 23-as dipl szint -
NineTY #8026 Te benne vagy a háborúban? Mert akkor verd el te azt a 29k-t.
Ha nem, akkor szerintem, ha nem határos a két ország, akkor nem fog az USA elvenni területet a békében, akkor sem ha nagyon nyer. Szerintem az AI-k nem szoktak a tengeren keresztül coreolható területeket elszedni. -
NineTY #8025 Szóval szerintem nem lehetetlen megcsinálni Iromanban se, még maradt hátra 100+ év. De én nem fogom az biztos :D
Csak végig pontosan tudnod kell, hogy mit csinálsz, mert míg nincs meg 23-as admin szint, azaz minden ellen a CB, nagyon ügyesen kell adogatni magadnak, illetve a vazalloknak a területeket, hogy te is mindig mindenhol ott legyél, és működjön a Deus Vult. -
Hungary2016 #8024 Sziasztok. Franciaországgal játszom, 1670-es években vagyok főként gyarmatosítok, Madagaszkárt most annektálom, Francia Kanada a Nagy Tavak nyugati részéig ér. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megakadályozni azt, hogy Kanada (18 ezer ember) neki menjen a brit gyarmat USA-nak (29 ezer ember), ha vesztene (amire nagy az esély) akkor adhat át a gyarmatom területet nekik? -
NineTY #8023 Na végre sikerült. Egyesítettem a birodalmat, majd odakolonizáltam mellé, és szerencsére, mint számomra kiderült, folyamatban lévő kolónia mellett lehet core-olni. Törtem 4 truce-t, és befejeztem 1711-re.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom mért nekem van a második legtöbb provinciám, illetve seregem, gondolom a lázadóknak van több?
A Religious Ideákban volt 5 ideám, csak valamit ki kellett ütni, hogy az utolsó truce töréshez szükséges stability növeléshez meglegyen a 750 admin pont :D
Map:
Tök jó, pont ráfértem én és a 14 kolóniám az országok oldalra:
A seregem a végére se lett jelentősen nagyobb, tán már 6 40k-s seregem volt, meg pár kisebb, csak a birodalom egyesítésével kaptam még egy csomót, bár a nagyrészét feloszlattam, hogy ne legyek force limit felett, aztán a kövi hónapra nőtt meg a forcelimit :D (bár a lázadók úgyis lemészároltak volna mindenkit)
És igen ettől függetlenül nekem volt a legnagyobb seregem:
És a legfőbb, hogy szeretett engem a nép, még fáklyás felvonulást is rendeztek, mindenhol :D (a végén kb. 1500% overextensionom volt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8022 Ez kimaradt:
Pikkelnek az osztrákokra. :D
#nameplacementCBpls
Megtámadták a magyarokat szóval bekopogtatok a bécsig vezető 3 provinciáért+ragusa. Utána elintézem a Krímet aztán a ligaharc alatt betámadom az osztrákokat.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.17. 19:24:30 -
#8021 Azóta már integrálta az egész cuccot. Igazából egyelőre felhasználom őket meg a csigaevőket az osztrákok ellen onnan meg meglátjuk. Sürgőssé vált a dolog mert már 10-es tech körül vagyunk és kezdek visszabukni. Military techben még tartom magam (0 vagy -1 szint) de sorba kapom a pocsék uralkodókat (lol...) mondjuk a kezdő 5/5/6 (asszem) megélte a századfordulót szóval. -
Lysandus #8020 Az egy dolog, hogy megvan, de a Mare Nostrum óta Kasztília nálam rendszeresen "belehal" a weddingbe. Valaki mindig elkezdi supportolni Aragóniát, az meg elszakad, és alaposan lecsipked belőle. Mondjuk azóta nincs az sem, hogy Kasztília az elején szétkolonizálja a világot. Mert éppen más gondja akad. :-) -
#8019 Úgy értettem, hogy megvan nekik a wedding. (az ő subjectjeit nem mutatja ugyebár) Sorry ha félreérthető volt.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.17. 18:17:21 -
Chris #8018 "Kasztília full uniósan"? De a térkép alapján nincs PU-ban, csak ally, ahogy a franciák is, vagy csak elnézem a színeket?
-
Chris #8017 Ezt a magyarra szinkronizált-dolgot mielőbb felejtsd el, ha már más nem ösztönzi az embert a nyelvtanulásra, legalább ez ösztönözze. Ne legyünk már ilyen mérhetetlenül lusták, fejlesszük magunkat, manapság már szótárazni sem kell, csak alt+tab és googlebe beütni.
Sajnos picit hasonló a játék mechanikája is. Alapvető dolgokat nem tudunk és/vagy nincs energiánk elmagyarázni (ha vki mégis megteszi, annak nagyon-nagyon hálásnak kell lenned), inkább csak stratégiai tippeket, trükköket osztunk meg. Ellenben úgy tűnik elég sok dologra rájöttél magadtól is.
A trade egy elsőre nagyon komplikáltnak tűnő dolog, ami valójában nagyon egyszerű. Dióhéjban, trade térképnézetben a világ nagy egyszínű trade nodeokból áll, amikhez a területek adnak trade powert. Egyik nodeból a másikba a nyilak/vonalak mentén áramlik a pénz, amit merchanttal tudsz befolyásolni (transfer vagy collect) a trade powered vonatkozásában, ami egy nagy százalékos érték. Ezért nyilván a cél, hogy minél nagyobb trade powert érj el a számodra fontos nodeokban, amit a center of tradek, estuaryk és protect trade-re állított light shipek tudnak a legjobban befolyásolni, a trade nodeban birtokolt egyéb területek meg a legkevésbé.
-
NineTY #8016 és már kb kész is lennék, midösze be kéne ütni még 3 országot, de bizony ezen a végtelen nagyságú tengeren nem lehet átcoreolni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vicces lesz. Kasztília full uniósan. Végre sikerült szétszedni a angol-osztrák-magyar hármast szóval ideje elindulni wienért :)
Mare Nostrum, Ruina Imperii, Over a Thousand!, City of Cities és Full House a cél. Remélem párat sikerül megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.17. 01:36:18 -
NineTY #8014 ja és továbbítás persze csak akkor, ha ahova onnan továbbítom, ott gyűjtök -
NineTY #8013 itt van egy kép róla:
a lakatlan területesbe nem vagy 100%-ig biztos, nem gyakran volt ilyen gondom Amerikában. -
NineTY #8012 Én is a mostani játékomba jöttem rá, hogy szerintem kb. hogyan is működik a trade.
Van ugye ez a menü:
Na ezt nem kell használni.
A térképmódok közt átváltasz a kereskedősre:
Itt látod a kereskedelmi központokat és a hozzájuk tartozó területet, illetve hogy melyik központból melyik központba továbbítanak és mennyit. Az a lényeg, hogy ott éri meg gyűjteni, ahol nagy a %-od (nekem pl. 79%), és a központban relative sok pénz marad (nekem pl. 33.7). Így én a 33.7-nek a 79%-át kapom meg, azaz 26.6-ot. amit felszoroz 1.9-el, mert 90% trade efficiency-m van, így megkapjuk az 50-et.
A %-ot úgy tudod növelni, hogy az adott központhoz tartozó területeket foglalsz el, főleg azokat, ahol van olyan dolog, ami 5-10-el növeli a trade powert, illetve protect tradel-sz, nem tudom mennyi hajóval is és hol is kéne, én 15-25-öt használok, ahol gyűjtök.
Ja és abban a kereskedelmi központban, amelyiknek a területén helyezkedik el a fő kereskedő városod (alapértelmezetten a főváros, de külön is lehet szedni), ott alapértelmezetten gyűjtesz és kapsz valamennyi bónuszt ahhoz képest, mintha csak egy kereskedővel tennéd. Nekem a 79%-os helyen van a fővárosom.
Illetve a colonial nation-ok adnak egy-egy kereskedőt, ha legalább 10 területük van, így van nekem 17 darab kereskedőm.
Én világhódító lévén általában csak gyűjtök, a továbbítást nem nagyon tudom hogy működik, olyan helyen szoktam, ahol nagy a %-om, de nem marad sok a kereskedelmi központban.
Utoljára szerkesztette: NineTY, 2016.08.16. 23:40:56 -
KOXI22 #8011
1. Utána nagyjából rá jöttem mi lehet a gond Kanadával először simán átengedett kérés nélkül utána csak keresel majd foglaltam 1 területet nem mesze tőle . Utána indítottam a következőt vele szomszédos országgal hülye fejel kanadai területén álltam támadás élőt így mehettem vissza saját területe ez még oké volt nem volt mesze . Majd ez háború nem ért véget és indítottam egy másokat sajnos első háborús területen álltam így meg int haza és megint vissza , ez még oké eddig én voltam a hülye . Véget ért az k. melletti háború megint haza új háború na ekkor jött a gubanc itt már nem ált egység a területén és nem tudtam vissza kérni a katonai hozzáférést . Gondolom azért mert még volt egy olyan háborúm amikor áthaladtam a területén de még nem tértem vissza mivel nem volt vége annak a háborúnak de én már szeretem volna vissza kérni a k. hozzáférést meg volt jó kis miniszóm a diplomata pontoknál és nagyon keletek a pontok . Ez mérgesíttet hogy nem értetem miért nem tudom vissza kérni a k.hozzáférést .
2. Hol kéne látni ezt a fekete tégla lapot ? A többit amit írtál kb én is így gondoltam , mondjuk a lakatlan területet eddig nem tudtam , de nem is nagyon van olyan már Amerikában max pár még Alaszkában .
-
NineTY #8010 F10 map-ot ment (hogy néz ki a térkép abban a térképmódban, ahol épp vagy), F11 screenshot-ot.
nekem a dokumentumokba a játékmappa-> screenshots-ba menti
kép feltöltéshez én http://tinypic.com/ oldalt szoktam használni, feltöltöd a képet, és az
[ IMG ]...[ /IMG ]-os linket beilleszted ide.
az meg, hogy csak akkor látszódjon, ha rákattintanak a SPOILER gombbal lehet megcsinálni, a [ spoiler ][ /spoiler ] közé rakod azt amit
Utoljára szerkesztette: NineTY, 2016.08.16. 22:46:04 -
NineTY #8009 1. Én se vagyok benne teljesen biztos, hogy hogy működik, de szerintem ne csak a te egységeid ne legyenek a területén belül, hanem a háborúban a te oldaladon harcolóké se.
Nálam ha én kértem katonai hozzáférést valakitől (aki alapértelmezetten nem biztosított, mert a Mare Nostrumban van egy szerintem relative új dolog, hogy háború közben egy ország csak simán átenged a területén, általában ha jó viszonyban vagy vele, vagy az ellenségével háborúzol, illetve tán ha máshogy szárazföldön nem tudsz átjutni az ellenhez, meg néha csak úgy :D), és akkor mindenki az én oldalamon a háborúban is megkapta (bár mind vazallom volt)
2. Egy egységről tudod, hogy exiled, azaz nem fog harcolni, ha egy fekete téglalap van mellette. Ezt úgy szüntetheted meg, hogy saját/vazall/szövetséges területre viszed, (illetve tán az ellentől háború közben elfoglalt területre). Akkor lesz egy sereg exiled, ha olyan területről, ahol járkálhat hirtelenjében olyan területre kerül, ahova normál esetben nem mehetne. Ez legtöbbször akkor történik, amikor békét kötsz egy országgal, mert míg háború volt addig mászkálhattál a területén, de a békekötés miatt már hirtelenjében nem.
Amerikában(/bárhol ahol nem lakott terület van) szerintem úgy is leszedheted az "exiled-séget", hogyha nem lakott területre mozogsz vele (de nem 100%). -
KOXI22 #8008 Ja f11 ment a játékban ha jól tudom , hová menti a képeket és hová érdemes föltölteni ?
Ja és hogy tudom meg csinálni hogy ne untassak vele mindenkit és csak az nézze meg akit érdekel , szóval hogy ilyen lekattintós legyen . :)
Utoljára szerkesztette: KOXI22, 2016.08.16. 22:21:52 -
KOXI22 #8007 Nem angol változattal játszok hanem egy olyannal ami úgy kb 30% van le fordítva így lehet amit épen írtok azt meg találom angolul is de lehet az pont magyar . trade power így már tudom hogy írtad ezt szoktam is nézni . bár ha küld oda hajót más én meg nem akkor csökken az ottani befolyásom ha jól gondolom . Piacokat szoktam építeni kereskedelmi központokban általában meg úgy kb 8fölöt de akkor 5-6 ig éri meg . De jobban szeretek templomot meg műhelyt építeni később meg egyetemet és manufaktúrákat . Attalában azt építem amit a legtöbb pénzt ad , Most a egyel jobb templommal meg a műhellyel voltam gondba hogy meddig éri meg jobbat építeni régi helyére . De gondolom akkor ott is meg éri 0.2 főlőt , jó nekem már nem mert nem sok van hátra de 0,5 -0,6 főlőt építettem eddig .
2 kereskedőm van most összesen egyik konstantinápoly van másik alexandri főlőt lévő kereskedelmi csomópontban van próbáltam alexandri csomópontra is de kevesebb jött úgy . Jelenleg 70 pénz jön kereskedelemből úgy hogy szinte enyém egész afrika , jó van egy kövér hűbéresem rajta de azon kívül max 20 tartomány ami nem az enyém még . Amcsit meg most kezdtem el kebelezni ott pár tartományom van csak .
Az oké hajóknál hogy be pipálom hogy menyen haza ha háború van csak most már szinte állondón háborúzok most vagy 7-8 évig volt kb mert volt egy nagy angolokkal meg gyarmataival , meg mellette folyamatosan a gyarmati országokat ahol sok pénz volt össze is jött vagy 20-25k biztos ha nem több . Most 1,5 évig pihenés lesz szerintem had menyen le a háborús kimerültség mert sajnálom rá a 35 diplomata pontot most így is rá nyomtam 2x is . Ja és a lényeg hogy nem szeretem ha háború alatt bent vannak a kikötőbe a hajók mert akkor le megy a befolyásom (ha jól tudom) a kereskedelmi központokban ha a többi ország meg közbe küldi a hajóit járőrözni a csomópontokban amíg én háborúzok . Így általában az összes kereskedő hajóm földközi tengeren van bent és ott járőröznek ott nem bántják őket háború alatt sem. Vagy észre veszem ha oda ér valaki de általában Gibraltári sorosnál áll egy flótám tehát ellenség nem megy be , bent meg ami esetleg még van azt meg gyorsan kiütöm .
Utoljára szerkesztette: KOXI22, 2016.08.16. 22:05:02 -
pretorius07 #8006 Megértem,hogy angol nélkül nehéz,de ha mi nem angolul írjuk,akkor még kevesebb esélyed van megtalálni a játékban,mire gondolunk:)
A trade power pl a centerekben lévő kereskedelmi hatalmadat jelenti. Ezt növelheted market place/piac építésével. Ez a legelső épület. Oda érdemes tenni ezeket,ahol van egy központ,ezeket a trade map mode-ban látod. Vagy ha kiválasztod az építésnél a market place-t,ahol +5-6-ot ír,az mind ilyen center. (Ez a Chris féle must have,azaz kötelező:))
Templomot csak oda építek,ahol legalább 0,2-t ad. Az alatt sosem.
A production az a termelés,erre is van épület,a templom felett. Itt is 0,2 felett érdemes csak építeni szerintem.
Kereskedés pedig nem másodlagos. Ha törökkel vagy,akkor konstantinápoly a saját node-od. Oda küldj kereskedőt,ami feléd tereli a bevételt. Pl ha tiéd egyiptom,akkor alexandriába küldj egy kereskedőt transzferelni.
De ha beteszel egy képet a trade map-ről,akkor többet segíthetek:)
Kereskedőhajónál pipáld be,hogy go home at war. Azaz ha kitör egy háború,automatikusan kiköt valahova.
Igyekszünk mindenre válaszolni,csak kicsit nehéz ennyire alapnyelven leírni,ezért türelmedet kérjük:) -
KOXI22 #8005 2. Tehát akkor 5 tartománynak határosnak kel lenijük egymással az a lényeg .
-
KOXI22 #8004 7982. hozászolásomnál volt 1. 2. kérdés amire nem kaptam választ és reméltem még kapok . De így utólag át olvasva nem ép a legjobb kérdések . Csak ép szenvedtem amerikában és kiakasztott kicsit .
2. Tehát akkor elég 5db bármelyik tartományt (nyilván ha mindegy akkor a leg olcsóbbat fogom) magasítani . Akkor a többit felesleges admin pont kidobás lenne ?
3. Gondoltam hogy nem éri meg , de nem voltam benne biztos azért kérdeztem meg.
4. Az a baj nem igazán értem az angolt és így a kb 25-30% magyarosítással játszok amiben nagyon sok minden nincs le fordítva . Így sok mindent nem értek így inkább épületeket építek a kereskedést se értem tejesen .
Amit nem értek a hozászolásodban : ROI, protect trade, must-have, productionon ,
Amit sejtek : light shipek (kereskedő hajók)
trade powert (talán kereskedő épület)
Nekem még nem megy úgy a játék sok mindent nem tudok még, pedig játszok már egy ideje vele . Így én építek még, erődöket most a törökkel is vagy havi 80 pénzt von le miatta .
Nekem is arra kell a pénz hogy 3 db 3as tanácsadóm legyen meg néha zsoldosra .
A kereskedéssel annyira nem foglalkozok mert nem értem tejesen . Biztos vagyok benne hogy ott nagyon sok pénzt hagyok benne . Van Jó pár kereskedő hajóm is (török játékomról beszélek kb 1785 körül), de gondolom úgy érné meg igazán hogy amelyik kereskedő pontnál van érdekeltségem vagy azon a részen területem akkor oda kéne küldeni hajót járőrözni . Igen de szinte mindig háborúzok így a 5-10 kereskedőhajókat könnyen le vadásszák . Így inkább egybe oda tolom ahol védettebb helyen járőrözhetnek . A kereskedés irányát meg nem változgatom , mondjuk ha jól sejtem csak akkor tudom ha van ott kereskedőm azon az úton . -
hitman1028 #8003 Persze hogy van -
Chris #8002 Volt egy ilyen Ausztria játékom nekem is egy hónapja, ahol 1550-1560-ra megvolt a revoke privilegia,1600 körülre majd' egész Európa, giga-commonwealth PU alatt, de egyszerűen ráuntam, mert repetitív munkának tűnt a területek osztogatása. Vicces volt amúgy a 800-as AE mindenkivel és nulla koalíció. :)
-
NineTY #8001 Ausztráliában is lenne colonial nation? :D Még soha nem gyarmatosítottam oda.
Szerintem akkor alapul meg egy colonial nation, ha egy régióban van 5 egybefüggő core területed (vagy például úgy is, ha az 5-ből 3 van egy régióban, és 2 egy másikon)
Én nem szoktam épületeket építeni Amerikában/Ausztráliában, de ami talán megérné valamilyen szinten az a trade poweres épület trade centerekbe (amik adnak egy bizonyos területen plusz valamennyi trade powert), mert a colonial nation 50% trade powerjét neked adja.
Hát én akkor szoktam épületeket építeni, amikor jó sok pénzem van, és attól függ, hogy mennyire kis pluszos helyre is építek, hogy mennyi pénzem is van. Ha valahol pl a templom nagyon keveset ad, ki tudja jobban megéri oda a termeléses dolgot építeni. Én általában a +0.10-es helyekre nem nagyon szoktam építeni, de pl a kb. +0.15 vagy nagyobbakra már igen. Persze ha rengeteg pénzed van, akkor a +0.10-es helyre is építhetsz, ha van elég épület hely.