10049
-
KOXI22 #8080 Esőnek érdemes törökkel vagy spanyollal kezdeni esetleg francia vagy portugál . De ne hogy magyarral kezdj mert azzal valószínű nem fog menni a játék elsőre . -
wednes #8079 Ez országonként is eltérő lehet, mert mindegyiknek más adottságai vannak. Melyik országgal indultál? -
EM64T #8078 Én kezdetben a sereg eltartását mindig teljesen lecsökkentettem, ennek eredményeként rengeteget lehet spórolni, cserébe viszont csökken a morál, tehát bárki könnyen leveri a seregedet, és ha újra visszaadod a teljes ellátást, hónapokba telik, mire újra felfut a morál. Szóval vigyázva kell használni. -
soulless42 #8077 plusz a megfelelő nemzeti ideák is segítenek ebben -
hitman1028 #8076 épületekkel meg hódítással -
#8075 Két gyors kérdésem rögtön lenne is :)
Hogyan lehet a legeredményesebben felfuttatni a gazdaságot a játékban?
A másik pedig, hogyhogy a sereglimitet megnövelni? :)
Előre is köszönöm a válaszokat :) -
hitman1028 #8074 az szinte egy másik játék volt,annyi a változás -
wednes #8073 Na majd, ha beizzítod a fő DLC-ket, akkor még milyen változatos lesz a játék. :)
Már nem is emlékszem az alap verzió játékmenetére. De van eltérés rendesen.
-
hitman1028 #8072 és csak egyre bonyolultabb lesz xd -
#8071 Megvettem és ki is próbáltam, nem semmi bonyolultságú játék. :D Eddig csak HoI III-mal játszottam a Paradoxtól, szóval igazából meg se lepődtem ezen. :D
Kell egy kis idő amíg rájövök hogy mi, mit csinál, de eddig tényleg úgy néz ki megérte az árát. :D -
hitman1028 #8070 persze h megéri -
#8069 Sziasztok :)
Most 75%-kal olcsóbb az EUIV, megéri megvenni úgy, hogy jelenleg csak az alapjátékra van pénzem, kiegészítőkre sajnos még nincs?
Előre is köszönöm a választ. :)
Utoljára szerkesztette: mijki, 2016.09.05. 09:25:07 -
#8068 Egyre jobban kicsengetném érte a pénzt.. -
Lysandus #8067 És azt honnan tudja majd az ember, hogy milyen lesz az új örökös? Valahogy úgy kellene, hogy van két-három herceg, és köztük lehet választani. Ha nem az örökösödési rangsorban következőt választja, akkor az 50 presztizsbe kerül. -
--deathstroke-- #8066 Kíváncsi leszek az új porosz missionokra és eventekre, bár a különleges porosz államforma is tetszik :D -
hitman1028 #8065 https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/eu4-development-diary-1st-of-september-2016.966295/ -
Chris #8064
Netherburgundy, életem kb. második 1821-ig vitt kampánya, pedig az achik 2/3-a megvan. :)
A vicc, hogy a master of indiát kb. 1700 után döntöttem el, hogy megcsinálom, de egy darab területem sem volt addig Afrikában/Ázsiában és kolonistám sem volt az egész játék alatt (csak spanyol/portugál zsákmányolt kolónia államok :)).
Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan megy, direkt megnéztem a province historyban, 1718-ban szereztem az első indiai területet és 1764-re már meg is lett az achi, utána gondoltam, hogy akkor a silk roadot és az 1 millát is behúzom. :) Tanulság számomra, mert nem szoktam elvinni a kampányaimat az 1700-as évek végére, hogy az admin efficiencyvel baromira felgyorsul a hódítás.
-
shellotu #8063 És szabad tudnom, hogy hol annyi? -
--deathstroke-- #8062 Na meg sokszor szoktak 75%-os leárazásokat tartani steamen :P -
Timakrisz #8061 Kb 1500 ft az utolsó előtti előtti kiegig minden :)
-
shellotu #8060 A "manó" vigye el Paradoxékat... :) -
#8059 Rosszul. Igen. -
shellotu #8058 Sziasztok!
Megvettem az alapjátékot és hozzá a legújabb DLC-t és azt tapasztaltam, hogy a játék hiányos. Kb. mint egy virágbolti verzió.
Rosszul gondoltam, hogy az utolsó DLC tartalmazni fogja a korábbiakat? Ahhoz hogy teljes legyen a játék, az összeset be kellene szereznem? -
Timakrisz #8057 Jelenleg in progress :D
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2016.08.31. 13:08:36 -
#8056 Nemtudom mi ez az új dolog amit bemutatnak, de úgy tűnik tovább bonyolítják a játékot :D
-
#8055 Dev multi az új DLC-vel + Exploration Ottomans. -
hitman1028 #8054 olyan sokára csak,ó -
--deathstroke-- #8053 Release date az új DLC-nek: Október 11 -
hitman1028 #8052 https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/eu4-development-diary-25th-of-august-2016.964583/ -
pretorius07 #8051 Ha valakit érdekel. Nem csak eu4,teljes paradox leárazás régebbi contentekre...
Sale -
#8050 Hogy érted? A királynő a királyhoz tartozik, nem házasodhat hozzá valakihez csak úgy szerintem, bár lehet hogy heir-ként lányt kapsz -
hitman1028 #8049 akkkor ezek szerint az ibériai weddinget már a legelején meglehet csinálni
-
pretorius07 #8048 Biztos kitaláltak valami szép kis agressive exp impact 150%-ot,vagy valami hasonló aranyosságot,amit "elfeledtek" elmondani:) -
Chris #8047 Baromi kíváncsi vagyok, hogy ha az uralkodói traitekkel (és az új mechanikákkal, mint a képen lévő) raktak be "ingyen" bónuszokat/könnyítéseket, akkor mi van a mérleg másik serpenyőjében, mi az amin nehezítettek?
-
hitman1028 #8046 https://www.paradoxplaza.com/featured-deals?franchise=97&utm_campaign=papl_plaza_adroll-fb_all_20160819_susa&utm_content=banner&utm_medium=facebook&utm_source=adroll -
#8045 I guess Rights of Man will be a rather popular expansion for EU4! -Johan
-
geo91 #8044 a videóban említették, hogy 20 euró lesz -
--deathstroke-- #8043 Kíváncsi vagyok hogy mennyibe fog kerülni..De legalább raktak valami értelmeset is a dlc-be, nem úgy mint az előzőbe :D -
kissssss #8042 azt a frizurát... -
#8041 Rights of Man bejelentés és videó.