Europa Universalis IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak az egyesítés a cél,akkor a religious nem annyira lesz fontos,mivel a végére került a deus vult.
Szerintem akkor diplomatic,influence. Minden,amivel sok diplo reputation,prestige jön.
És a reformációra legyen mindenkire claimed.
Szerintem akkor diplomatic,influence. Minden,amivel sok diplo reputation,prestige jön.
És a reformációra legyen mindenkire claimed.
Kösz! Nagyon esélyes a Diplomatic...
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Diplomatic+Religious talán. (mondjuk így hogy a deus vult hátrakerült annyira nem tudom)
Azonkívül amit mondtál talán még segít ha a provinciára kattintva kijelölöd neki célpontnak.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.04.15. 17:55:20
Azonkívül amit mondtál talán még segít ha a provinciára kattintva kijelölöd neki célpontnak.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.04.15. 17:55:20
I decide when I'm done.
És még: nincs valami hatásos módszer arra, hogy a szövetségeseim seregeivel hathatósan együttműködhessem? Kicsit idegesítő, amikor hat tízezres sereg masírozik fel és alá egymást útját keresztezve, véletlenül sem segítene egyik a másiknak, és az ellenség 25 ezres serege szépen egyesével levadássza őket..? Ez a "friendly regiments can attach" pipa nem túl hatékony.
Aki játszott már a HRE-vel, ha a birodalom egységesítése (hosszú távon a nyolc birodalmi rendelet bevezetése) a cél, milyen Ideákat javasol?
Naja,csak annak is a legvégén,most már elolvastam végig😊
Csak automatán rányomtam a groupra,és mikor az elsőt lehetett választani,meglepett. Persze jó lesz az így is. Kb a tagok 95%-ra tudtam claimet faragni,mert van egy core-om a birodalom közepén is. Úgyhogy ha megjelenik a reform központ,akkor sem lesz gond.
Egyet értek,valóban op volt,meg sokan dobták a reformáció után az egész csoportot. Pedig kelleni fog a sunni területekre majdan😊
Csak automatán rányomtam a groupra,és mikor az elsőt lehetett választani,meglepett. Persze jó lesz az így is. Kb a tagok 95%-ra tudtam claimet faragni,mert van egy core-om a birodalom közepén is. Úgyhogy ha megjelenik a reform központ,akkor sem lesz gond.
Egyet értek,valóban op volt,meg sokan dobták a reformáció után az egész csoportot. Pedig kelleni fog a sunni területekre majdan😊
Említették az egyéb apróságokról szóló DD-ben. Elég OP volt, hogy a legelején meg lehetett szerezni.
Igen,tudom,hogy van,de az így ebben a formában szutyok.
Alapból vicces,hogy a 3 részre szakadás előtt élte magyarország a fénykorát,de a játék ezt nem tükrözi.
Más. Nem tudom észrevettétek e,de a religious idea group módosult. A deus vault az utolsó helyre került,így ki kell maxolni.
Jól meg is szivatott,mert másodiknak vettem fel ausztriával,de így a reformációig nem lesz meg szerintem. Pedig shadow kingdom elintézve,burgundia nekem jött,bohémia pu-ben😞
Ebből restart lesz,csak elsőre vallási ideacsoportot? Ehhhhh...
Alapból vicces,hogy a 3 részre szakadás előtt élte magyarország a fénykorát,de a játék ezt nem tükrözi.
Más. Nem tudom észrevettétek e,de a religious idea group módosult. A deus vault az utolsó helyre került,így ki kell maxolni.
Jól meg is szivatott,mert másodiknak vettem fel ausztriával,de így a reformációig nem lesz meg szerintem. Pedig shadow kingdom elintézve,burgundia nekem jött,bohémia pu-ben😞
Ebből restart lesz,csak elsőre vallási ideacsoportot? Ehhhhh...
Van most is Mátyás event, az egyetlen hátulütője, hogy 25-re csökkenti a legitimációt, de még így is jobb mint PU-be kerülni Ausztria alá.
Én is Mátyásra tippelnék. És akkor nem lenne mondjuk osztrák event personálúnióra 1455 környékén. Ha már játék,akkor 30% mercenary cost és maintenence. (Fekete sereg). És mondjuk nem ennék meg a törökök 1460-ra az ország felét.
Vagy egy törökellenes kampány indítása 1650 után...
Vagy egy törökellenes kampány indítása 1650 után...
Na de vajon ki kap töltőképernyőt? 😊 Mátyás elég egyértelmű választásnak tűnik, esetleg Mária Terézia, ha valamilyen Habsburg/Osztrák-Magyar Monarchia mechanika kerülne bele. Oké, az OMM nem fér bele a timeframe-be, de ennyi fikció azért szerintem beleférne, végülis Németország, Olaszország sem létezett 1821-ig, Skandinávia meg soha.
Az ország három részre szakadása gondolom nem lesz benne, hisz az AI azt mindig megoldja magának. <#idiota>#idiota>
A dánok sem kaptak olyan nagy dolgokat, az új eventek garantáltak viszont
I met God. She's black
Érdekes, mert eddig a patch névadója mindig kapott valami külön mechanikát. Ismerve a magyar történelmet, nem igazán tudom, mi különlegeset tudnak kitalálni, meg miért pont nekünk, amikor mondjuk a franciáknak vagy a spanyoloknak nincs semmi különleges mechanikája. Úgyhogy kíváncsi vagyok, egy hét múlva kiderül 😊
Amilyen humoruk van, ki fog derülni, hogy a hunok miatt.
https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads%2Feu4-development-diary-11th-of-april-2017.1012274%2F
következő patch neve:hungyary
ó
következő patch neve:hungyary
ó
Igen,az is mókás😊
De nekem még hiányzott a dismantle hre achi,most már az is megvan😊
Két electora volt austriának,mindkettő szövetséges. Nem volt nehéz,hehe.
Meg most Prussia volt a cél,ahhoz meg nem katolikusnak kellett lenni,így a császárság ugrott.
Amúgy nem volt nehéz megválasztatni magam. Saxony alapból imádott,és még cologne lett szövetséges,többinek elég volt egy kis improve relation. A csehek rivalizálnak mindig a brandenburgokkal,de az csak egy szavazat.
De nekem még hiányzott a dismantle hre achi,most már az is megvan😊
Két electora volt austriának,mindkettő szövetséges. Nem volt nehéz,hehe.
Meg most Prussia volt a cél,ahhoz meg nem katolikusnak kellett lenni,így a császárság ugrott.
Amúgy nem volt nehéz megválasztatni magam. Saxony alapból imádott,és még cologne lett szövetséges,többinek elég volt egy kis improve relation. A csehek rivalizálnak mindig a brandenburgokkal,de az csak egy szavazat.
Én szeretném összehozni, hogy egy reformált Poroszországgal is lehessek (újra lehessek) német-római császár... Ugyanis katonai szempontból hatalmas löketet ad a porosz monarchia. A HRE meg most alap cél.
Én még kivégzem brandenburggal a hre-t az 1.19-es peccsel,azután benevezek agy japán kampányra az új dlc-vel😊
Jó rég nem játszottam,most elkapott a gépszíj,és ütöm-vágom európát😊
Az elején nagyon könnyű volt. Egyszerre volt szövetséges francia,ausztria,ottomán plusz lengyel-litván,és én voltam a császár😊
senki nem mert még csak koalícióba sem lépni😊
Aztán feladtam a császárságot a reformációnál,most már 10 alatt van a hre taglétszám,lassan elfogynak az electorok,mert akit lehetett force religionel reformáltam...
A franciákat megtartottam,ugrott ausztria,ottomán emiatt,de bejött oroszország. A lengyel-litvánt meg korábban riválissá tettem,el is fogytak.
Még van 150 év,max 10 év és a hre megszűnik. Aztán vagy marad a francia szövi,vagy visszatérek a törökökhöz. Már rányomhatnék prussiára is,meg 2 év és németországra is (vazallus akkor lesz annektálva). De ráér az még😊
Én most játszom először ezt az institution dolgot,és bár nekem megvan a tech előnyöm (63-as fővárossal igen gyorsan terjedt minden),de basszus a törökök,oroszok egy-egy techel vannak csak lemaradva. Azért ilyenkor már bőven 3 tech hátrányban voltak régen. Tetszik,komolyabb lett a játék,és többesélyes. Bár a kolonizálós dolog igen lassan terjed.
Majd japánnal el kell halászni európa elől,aztán lehet igázni őket😊
Jó rég nem játszottam,most elkapott a gépszíj,és ütöm-vágom európát😊
Az elején nagyon könnyű volt. Egyszerre volt szövetséges francia,ausztria,ottomán plusz lengyel-litván,és én voltam a császár😊
senki nem mert még csak koalícióba sem lépni😊
Aztán feladtam a császárságot a reformációnál,most már 10 alatt van a hre taglétszám,lassan elfogynak az electorok,mert akit lehetett force religionel reformáltam...
A franciákat megtartottam,ugrott ausztria,ottomán emiatt,de bejött oroszország. A lengyel-litvánt meg korábban riválissá tettem,el is fogytak.
Még van 150 év,max 10 év és a hre megszűnik. Aztán vagy marad a francia szövi,vagy visszatérek a törökökhöz. Már rányomhatnék prussiára is,meg 2 év és németországra is (vazallus akkor lesz annektálva). De ráér az még😊
Én most játszom először ezt az institution dolgot,és bár nekem megvan a tech előnyöm (63-as fővárossal igen gyorsan terjedt minden),de basszus a törökök,oroszok egy-egy techel vannak csak lemaradva. Azért ilyenkor már bőven 3 tech hátrányban voltak régen. Tetszik,komolyabb lett a játék,és többesélyes. Bár a kolonizálós dolog igen lassan terjed.
Majd japánnal el kell halászni európa elől,aztán lehet igázni őket😊
Na jó, én is megvettem, konzolvilágon 😊 Azt hiszem most megpróbálkozok egy rafkósabb "Poroszországgal renovatio imperii" témával 😊
Fizettem kártyával, kaptam sms-t a tranzakcióról, beléptem emailbe, ott volt a mail, aktiváltam Steam-en és már töltöttem is.
ja tényeg, elnéztem teljesen, hullafáradt vagyok, iszonyat napom volt a melóban
akkor meg is veszem a konzolvilágon
azonnal küldik a kódot mail-ben? a kinguinnál 5 perc volt a legtöbb amit várnom kellett eddig kódra
akkor meg is veszem a konzolvilágon
azonnal küldik a kódot mail-ben? a kinguinnál 5 perc volt a legtöbb amit várnom kellett eddig kódra
Konzolvilágon majd' egy ezressel olcsóbb. 😊 Ott meg is vettem, már tolom.
Persze ha már van valami pontod/kedvezményed ott, akkor az neked nyilván beleszámít.
Persze ha már van valami pontod/kedvezményed ott, akkor az neked nyilván beleszámít.
Elvileg a korok a patch-ben is vannak, de magukat a küldetéseket, és az értük járó jutalmakat csak a DLC adja.
Viszont kifelejtettem, az új Diplo Macro Buildert is a DLC adja, ami viszont NAGYON jó cuccnak tűnik, lényegesen leegyszerűsíti és kipofozza a diplomáciás dolgokat.
Viszont kifelejtettem, az új Diplo Macro Buildert is a DLC adja, ami viszont NAGYON jó cuccnak tűnik, lényegesen leegyszerűsíti és kipofozza a diplomáciás dolgokat.
Na most ezek szerint az "Ages of..." rész csak a DLC-vel teljesedik ki igazán? Mert a sima patch is jelzi 1444-ben, milyen korszakban vagyok -- és semmi több?
Hát nem tudom, én se vagyok nagy híve a távolkeleti országoknak, de ez a "korszakos" meg aranykoros móka, illetve a "devastation" és "prosper" dolog nem tűnik rossznak, tegnap néztem MoH videót és tetszett. Az összes DLC-m megvan, pedig pl. a hordákért se voltam oda sose, szóval valószínű, hogy ez a DLC se fog már kimaradni. Talán épp itt az ideje sok-sok idő után újra mepróbálnom egy daimyo-t, vagy épp magát Minget, azt hiszem van pár achi is velük. 😊
Maga a patch amúgy rengeteg jó dolgot hozott (igaz az árnyékdiplomatákat megszüntették <#gonosz3>#gonosz3>), elég kövérre is sikerült (11 oldal volt kinyomtatni az eddig átlag 5-6-tal szemben). Betettem a changelog-ot, de beteszem ide külön a fizetős dolgokat, hátha segít dönteni.
# Expansion Features
- States without devastation in a country with positive stability will slowly accumulate progress to become prosperous. Properous states produce more goods and are cheaper to develop in.
- You can now enact edicts in a state, increasing state maintenance by 200% for a benefit for at least one year.
- Ages now have objectives that can be fullfilled, and provide power projection if they do.
- You can now gain splendor though fullfilling objectives in an age, and splendor can be spent on purchasing abilities.
- Abilities for Age of Discovery now scripted and implemented.
- Abilities for Age of Reformation now scripted and implemented.
- You can now start a golden era that lasts for 50 years whenever you have 3 objectives in an age. This can only be done once.
- Abilities for Age of Absolutism now scripted and implemented.
- Abilities for Age of Revolutions now scripted and implemented.
- Added Empire of China mechanics (Mandate initially held by Ming in 1444)
- The Emperor of China now uses Meritocracy instead of Legitimacy. It decays by default and increases for each skill level of hired advisors.
- Countries in the Eastern Religion group and countries with horde Government can now establish Tributary States. The Tributary State subject will be expected to give Tribute every year in the form of Ducats, Monarch power or Manpower.
- Nations can now ask to become a Tributary State under another nation in the Eastern Religion group and/or with horde Government.
- Added "Force Tributary State" Casus Belli available to the Celestial Emperor on neighbouring countries.
- Added force Tributary State peace option.
- Tributary States can now accept or refuse sending tribute. Trust increases if accepted, decreases if refused. A message is sent to the Overlord if refused.
- Tributary States from history are now disabled if starting game without Mandate of Heaven DLC.
- Tributary States can call their Overlord in defensive wars, though accepting the call is optional.
- Tributary States don't get the "Subject Nation" penalty modifier.
- The Emperor of China can now use 20 Meritocracy to enact Decrees that last for 10 years and give various bonuses. Only one can be active at once.
- Five new Subject Interactions for Daimyos.
- Confucian countries now have a Harmony value. Harmony affect Tolerance of True Faith, development cost and legitimacy and increases yearly but is reduced if you convert provinces to Confucianism and when Harmonizing with other religions.
- Confucian countries can now Harmonize with other religions within their group and religion groups. Once a religion has been Harmonized into Confucian teachings, that religion will be treated as a Syncretic religion with no maluses.
- Manchu-culture nations can now recruit banners from Manchu culture states. Banners don't cost manpower, but cost corruption to recruit, and money to reinforce. They also give a discipline bonus.
- You can now give the order to do an artillery barrage for mil power. This creates a breach in the fort, but you need 1 artillery per fortlevel for it.
- Shogunate government type has three special interactions that affect themselves and all daimyos.
- Macro Builder: The new Diplomacy Tab allows you to list all target countries for specific Diplomatic Actions. Clicking an action in the list will open a Diplomacy Dialogue with the target country.
- Shinto countries now have an isolationism level that can be changed through incidents that trigger during the game. There are 8 possible incidents.
Maga a patch amúgy rengeteg jó dolgot hozott (igaz az árnyékdiplomatákat megszüntették <#gonosz3>#gonosz3>), elég kövérre is sikerült (11 oldal volt kinyomtatni az eddig átlag 5-6-tal szemben). Betettem a changelog-ot, de beteszem ide külön a fizetős dolgokat, hátha segít dönteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
# Expansion Features
- States without devastation in a country with positive stability will slowly accumulate progress to become prosperous. Properous states produce more goods and are cheaper to develop in.
- You can now enact edicts in a state, increasing state maintenance by 200% for a benefit for at least one year.
- Ages now have objectives that can be fullfilled, and provide power projection if they do.
- You can now gain splendor though fullfilling objectives in an age, and splendor can be spent on purchasing abilities.
- Abilities for Age of Discovery now scripted and implemented.
- Abilities for Age of Reformation now scripted and implemented.
- You can now start a golden era that lasts for 50 years whenever you have 3 objectives in an age. This can only be done once.
- Abilities for Age of Absolutism now scripted and implemented.
- Abilities for Age of Revolutions now scripted and implemented.
- Added Empire of China mechanics (Mandate initially held by Ming in 1444)
- The Emperor of China now uses Meritocracy instead of Legitimacy. It decays by default and increases for each skill level of hired advisors.
- Countries in the Eastern Religion group and countries with horde Government can now establish Tributary States. The Tributary State subject will be expected to give Tribute every year in the form of Ducats, Monarch power or Manpower.
- Nations can now ask to become a Tributary State under another nation in the Eastern Religion group and/or with horde Government.
- Added "Force Tributary State" Casus Belli available to the Celestial Emperor on neighbouring countries.
- Added force Tributary State peace option.
- Tributary States can now accept or refuse sending tribute. Trust increases if accepted, decreases if refused. A message is sent to the Overlord if refused.
- Tributary States from history are now disabled if starting game without Mandate of Heaven DLC.
- Tributary States can call their Overlord in defensive wars, though accepting the call is optional.
- Tributary States don't get the "Subject Nation" penalty modifier.
- The Emperor of China can now use 20 Meritocracy to enact Decrees that last for 10 years and give various bonuses. Only one can be active at once.
- Five new Subject Interactions for Daimyos.
- Confucian countries now have a Harmony value. Harmony affect Tolerance of True Faith, development cost and legitimacy and increases yearly but is reduced if you convert provinces to Confucianism and when Harmonizing with other religions.
- Confucian countries can now Harmonize with other religions within their group and religion groups. Once a religion has been Harmonized into Confucian teachings, that religion will be treated as a Syncretic religion with no maluses.
- Manchu-culture nations can now recruit banners from Manchu culture states. Banners don't cost manpower, but cost corruption to recruit, and money to reinforce. They also give a discipline bonus.
- You can now give the order to do an artillery barrage for mil power. This creates a breach in the fort, but you need 1 artillery per fortlevel for it.
- Shogunate government type has three special interactions that affect themselves and all daimyos.
- Macro Builder: The new Diplomacy Tab allows you to list all target countries for specific Diplomatic Actions. Clicking an action in the list will open a Diplomacy Dialogue with the target country.
- Shinto countries now have an isolationism level that can be changed through incidents that trigger during the game. There are 8 possible incidents.
Egyébként ha nem szándékozom kifejezetten a keleti államokkal játszani, ad nekem pluszt ez a kieg? Mert úgy nézem az 1.20--as patch-ben is elég sok benne van...
Mandate of Heaven-t Konzolvilágon 4599-ért vesztegetik, ami a legolcsóbb ár amit találtam,
Gamesplanet-en 12.7 GBP, ami nagyjából ugyanannyi, mint az előző.
Ha valaki lát olcsóbban, írja meg. 😊
Gamesplanet-en 12.7 GBP, ami nagyjából ugyanannyi, mint az előző.
Ha valaki lát olcsóbban, írja meg. 😊
szevasztok holnap kis magyar közösségünkkel(jelenleg 19 ember foglalt országot) fogunk kezdeni multis játékot amit minden héten pénteken játszunk este 6tól
itt a csoport steam oldala:
http://steamcommunity.com/groups/eu4hun
az országfoglalás bejegyzésben tudtok foglalni országot ( már ami még szabad)
van szabályzat is azt is olvassa el aki jönne valamint
a dolgok egyeztetése discord szervren zajlik hang és szöveges formátumban amit az alábbi linken találhattok meg (ajánlott fellépni akkor is ha nincs mikrofon vagy nem akartok beszélni mert esetleges rehostnál ott tudunk mindenkinek a leggyorsabban szólni)
https://discord.gg/4hhZa
ha valakinek kérdése van kérdezzen nyugodtan vagy vegye fel steamen a csoport adminjait
itt a csoport steam oldala:
http://steamcommunity.com/groups/eu4hun
az országfoglalás bejegyzésben tudtok foglalni országot ( már ami még szabad)
van szabályzat is azt is olvassa el aki jönne valamint
a dolgok egyeztetése discord szervren zajlik hang és szöveges formátumban amit az alábbi linken találhattok meg (ajánlott fellépni akkor is ha nincs mikrofon vagy nem akartok beszélni mert esetleges rehostnál ott tudunk mindenkinek a leggyorsabban szólni)
https://discord.gg/4hhZa
ha valakinek kérdése van kérdezzen nyugodtan vagy vegye fel steamen a csoport adminjait
Befejeztem gyorsan ezt a játékot, mielőtt kijön az új patch és dobhatnám a kukába 😄
Sose hoztam létre eddig Rómát, de eléggé bejönnek az ideai, meg a provincianevek nagyon hangulatosak 😄
Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2017.04.03. 21:59:11
Sose hoztam létre eddig Rómát, de eléggé bejönnek az ideai, meg a provincianevek nagyon hangulatosak 😄Utoljára szerkesztette: --deathstroke--, 2017.04.03. 21:59:11
igen, ez egész jó, köszi!
Játékon belül azt hiszem nem, de EU4 Wiki-n ki tudod nézni melyik típus mit akar.
Ha egy másik országban lázadók vannak, van rá valami mód, hogy lássam, hogy mi a céljuk? (Nyilván, ha olyanok a lázadók, hogy pl szerbek foglalt ottomán területen, akkor értem, csak az egyéb lázadók érdekelnének, hogy mi a céljuk)
Szerintem az alapelveken kívül majdnem minden megváltozott már. A vár rendszer a development, a kultúra, a statek, eastetek és ezek a nagyok amik most eszembe jutottak. De minden kicsit bonyolította és érdekesebbé tette a játékot.
Hát ha a nagyon legelején kezdted el, akkor elég sok minden megváltozott már 😄 Konkrétan nem is emlékszünk már a legtöbben, hogy milyen volt az alapjáték, szerintem.
Elég sok mechanizmus bekerült vagy megváltozott a játék eleje óta, kezdve a fort-rendszerrel, korrupcióval, estate-ek, szövetségesek háborúba hívása, provinciák fejlesztése, nincs már westernization, van egy tonna új provincia meg úgy amúgy rengeteg dolog. Szerintem ha videókat nézel, meg bele-bele kezdesz egy-pár kampányba csak úgy "megnézősbe", hogy mi merre hány méter, elég hamar vissza lehet kapni a fonalat.
Elég sok mechanizmus bekerült vagy megváltozott a játék eleje óta, kezdve a fort-rendszerrel, korrupcióval, estate-ek, szövetségesek háborúba hívása, provinciák fejlesztése, nincs már westernization, van egy tonna új provincia meg úgy amúgy rengeteg dolog. Szerintem ha videókat nézel, meg bele-bele kezdesz egy-pár kampányba csak úgy "megnézősbe", hogy mi merre hány méter, elég hamar vissza lehet kapni a fonalat.
I met God. She's black
hali srácok!
amikor megjelent a game, elég sokat játszottam vele,meg néztem quill gameplay-eit aztán valahogy elmaradt. most újra kedvet kaptam de megriaszt ez a közel 20 kieg ami van hozzá... az életben nem látom át egyszerre az egészet...
nagy változásokat hoztak? úgy értem az alapjáték mennyire változott meg? újra kell tanulni mindent?
amikor megjelent a game, elég sokat játszottam vele,meg néztem quill gameplay-eit aztán valahogy elmaradt. most újra kedvet kaptam de megriaszt ez a közel 20 kieg ami van hozzá... az életben nem látom át egyszerre az egészet...
nagy változásokat hoztak? úgy értem az alapjáték mennyire változott meg? újra kell tanulni mindent?
Inkább az lepett meg, hogy kétszer egymás után ilyen korán. I guess, túl sokat hagytam ki 😉
I decide when I'm done.
ha a császárnak női örököse van
pedig ez már régóta van
Következő játékban ugyanez 1447ben. Patcheltek valamit? Törökök garantálják, Wallachiát, serbiát, magyarok támogatják moldavia függetlenségét.. wtf😄
I decide when I'm done.
Nem para jó relationnel, meg amúgy is ők fogják leamortizálni a seregüket, neked csak ki kell térni a harc elől...
Amúgy ilyenkor azt szoktam, hogy kicsit a max fölé viszem a seregem, hogy ne legyek annyira "hátrányos helyzetben" és a pu társat küldöm hadba, hogy folyamatosan lent legyen a hadserege... meg ilyenkor kell pl terjeszkedni ezerrel afrikában.
Amúgy ilyenkor azt szoktam, hogy kicsit a max fölé viszem a seregem, hogy ne legyek annyira "hátrányos helyzetben" és a pu társat küldöm hadba, hogy folyamatosan lent legyen a hadserege... meg ilyenkor kell pl terjeszkedni ezerrel afrikában.
War Score alapján lehet azért lehetne sírni, de így hogy csak védekezni kell nem volt túl nehéz gondolom 😄
I met God. She's black
Hát nem értem miért sírnál...kurva messze vannak, ki sem kell mozdulnod otthonról onnan, mire átérnek lefogy a fél seregük... totál esélytelenek...