10049
-
#2519 Ez az "elbuksz" dolog nálam nem pálya. :)
Az a baj, ha egy tartományt nem tudok megtartani, akkor a többit sem. Muszáj kitartani amíg nem jön a heir, különben a Rózsák háborúja miatt Anglia borzasztóan lemarad a riválisaival szemben.
Legalább 15-ször lejátszottam a 100 éves háborút, jöttem ki belőle győztesen, de a PU-t ( 84% warscore-t ?) sose értem el (igazából nem is nagyon akartam, mert úgy meg gusztustalan OP lesz Anglia). A Nagy Kék sose fogy ki manpowerből...
Ami engem zavar igazán az az, hogy én nem tudok szövetséget kötni a háború alatt (England is at war -6000), de a francia az igen, és korlátlanul hívogatja be az új szövetségeseit, mint Savoy, Tuscany, Milan, Papal State, stb. Portugáliával nem vagyok kisegítve...
Eddig alig 2-3 kezdés után volt olyan, hogy Castile nem tette meg Angliát riválisnak, de most hogy Algiers eltűnt, állandóan Anglia lesz az egyik riválisa. És ő kell nekem a franciák ellen később. Sokadik próbálkozásra sikerült, ellenben a heir aki jött meghalt, Lollard heresy, Rózsák háborúja, Burgundia is hadat üzent, minden létező hülyeség bejött. Ezért nem Ironman-ezek, ha elérek valamit mentés, ha szopok, töltés. :D -
Timakrisz #2518 Elején mindenképp elbuksz egy-két tartományt, állítsd be rivalnak franciákat, házasodj ausztriával, szövetkezz, és a spanyolokkal be tudod alázni őket könnyen, megnyerik a háborút helyetted -
#2517 Na ez vicces... Kb. egy óráig próbálkoztam új játékot kezdeni Angliával, mire végre egyszer Castile nem tett meg riválisnak. Oké, hogy végre újra be lehet hívni Portugáliát a 100 éves háborúba, de a francia is behívta Milan-t, Tuscany-t meg még valakit. Eddig is felért egy lóbaszással elérni valamit az elején a francia ellen, de így... -
hitman1028 #2516 csak a conquest of paradise ig lehetett,utána levő dlc-kel már nem -
barnetpowa #2515 Sziasztok.Közületek volt már valaki HRE tag Magyarországgal?Ha igen,hogy érte el?Nekem nem engedi a HRE-be való belépést mert túl nagy az országom (pedig csak alap Mo van).Válaszotok előre is köszönöm! :D -
Timakrisz #2514 Nos ezt is megértük :)
-
hitman1028 #2513 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?811958-1.8-BETA-Hotfix-Checksum-f62e
itt a javitás -
hitman1028 #2512 mondjuk én se játszottam végig,mert mire elkezdtem a nyugatizálást,túl nagy voltam ,és a seregem nem ért oda időbe legyzni a lázadókat
-
hitman1028 #2511 muscovyval az elején szövetség dánokkal és egyből megtámadni novgorodot ,én azt szeretem benne h nincs visszatöltés -
#2510 Portugáliával kezdtem egyet amíg lesznek mod-ok, úgyis szeretem. Megtámadtam Marokkót, 19ezer katonát vittem és egy 4-2-2-4 generalt. Ez elég szokott lenni. Felültem egy hegyre, Marokkó és az új szomszédja megjelent 35k katonával, -2 terrain penalty ide, szarabb general oda, alacsonyabb tech szint meg amoda, csúnyán kikaptam. :D És azt nem szeretem...rontja a játékélményem és a szórakozásom.
Szóval nem, ironman soha, inkább visszatöltök, ez a minimum amiért az AI rendszerint 8-9-et dob, én meg 0-1-2-t...
Játszottam Muscovy-val egy ideig, de amikor Novgorod szövetségre lépett Sweden-nel, unalmas lett az egész. Nyugati, magasabb tech szint, nem volt értelme háborúzni, beleuntam. -
Lysandus #2509 Szerintem is steam probléma lehet, az ironman mód, ha jól tudom, csak steammel elérhető. -
hitman1028 #2508 sztem legjobb az ironman mod ,én muscowyval nagyon élveztem -
#2507 Talán Steam/Cloud probléma
Régóta nem játszottam Ironman módban, és soha nem is fogok, csak amíg a mod-ok nem frissülnek, addig most gondoltam úgy indítok egyet. Egy óra alatt megbántam :D -
hitman1028 #2506 nem tudom mi lehet a hiba -
#2505 Nekem megy. -
hitman1028 #2504 ironman mód nem működik,legalábbis nálam első autosaving sose akar befejeződni -
Lysandus #2503 Nocsak! Van új kieg? -
zotyesz18HUN #2502 szerintem bug volt.. :D most már jól lázadnak :D -
zotyesz18HUN #2501 ja ja az nekem is ismerős volt..de most változott a lázadó rendszer.. -
Krigare90 #2500 Az úgy érdekes mert ezek szerint a játék a szövetségeseidnek fogja fel őket. Nekem ilyet olyankor adott be mikor harcoltam egy ország ellen és a helyi kisebbség aminek a kultúrája vagy a lázadók vallása megegyezett az enyémmel akkor ha nyertek csatlakoztak hozzám. De ilyet még nem láttam :) -
zotyesz18HUN #2499 Elfogadtam a követelésiket... vesztettem 10 presztízst de más nem történt...fura -
zotyesz18HUN #2498 Ellenem lázadtak fel :D ... de kékek... és nem is foglalnak.. csak úgy állnak -
Krigare90 #2497 Ezt kifejtenéd bővebben? Országon belüli lázadásról van szó vagy egy másik országban háború közbeni lázadásról? -
zotyesz18HUN #2496 Meg mikor tudok pápai kardinálist venni? -
zotyesz18HUN #2495 LOL... fellázadtak a lázadóim... de kékek :D wtf?!... nem tudom elverni őket -
#2494 Kíváncsi vagyok az új DLC megér-e 20 eurót.
Jó hosszú lett a javításlista, holnap lesz mit bogarászni. -
zotyesz18HUN #2493 Másoknak is rohadtul terheli a RAM-ot meg a procit a game az új patch -óta? -
hitman1028 #2492 bizonyos tartományokat kell birtokolni
nem ,létrejött nagy-lengyelország,de nem sok idő múlva szét is esett.legtovább ukrajna húzta
megszereztem novgorodot is,így nem jöhetett létre oroszország
sajnos elég sokára lettem császár ,így a hre-t már nem tudtam létrehozni -
Timakrisz #2491 Hmm hmm, mi Germany letrehozásának a feltétele? (Be Puztad Commonwelthet ?:) )
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2014.10.30. 20:42:39 -
hitman1028 #2490 -
hitman1028 #2489
saxony játékom -
Timakrisz #2488 Lengyel ország a játékok 99,9%ban háborúba keveredik a teuton lovagrenddel, akik meg nagyreszt mindig a Dánok szövettségesei...
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2014.10.30. 16:39:54 -
#2487 elkövettem a hibát hogy Magyarországgal még az elején szövetségbe léptem a Lengyelekkel. Nosza, be is hívott egy apró háborúba északon, mondom egy fene, az nem ér le idáig.
Rákattintok a szövetséges-ellenséges nézetre térképen, és mit látok? Lépésről lépésre bevörösödik egész Európa :) Így legyen az embernek szövetségese. -
Timakrisz #2486 Elég meglenni az alapjateknak, hogy a teljes dlc kihasznalhassam ha kliens vagyok? -
xhemperor #2485 sziasztok
szeretnénk megszervezni egy olyan EUIV multit (vagy többet) ahol magyarok a játékosok (nem azért mert idegengyűlölők vagyunk, hanem pusztán a nyelvi problémák kiküszöbölése végett)
ilyen formában sokkal jobban lehet egymást segíteni, ha vki vmit nem tud mint idegen nyelven elmagyarázni pláne ha többfrontos háborút vív az ember:)
szóval
ha érdekel téged, akkor várunk az alábbi linken:
euiv multi csak magyarokkal
olyan játékosokat keresünk akik nem alkalmi playerek, hanem érdekli őket egy teljes game végigjátszása... rendszeres időintervallumokban, amiket be tud illeszteni a napi rutinjába..
tehát azt garantálhatjuk, hogy
nincs eltűnő host,
minden dlc megvan,
60 megás internet adott
és 1821-ig végigvisszük a gamet :)
a jelentkezéseket első kőrben nov10ig várjuk.. -
Timakrisz #2484 A fiúk a bányában dolgoznak :) (Saxony , és Cologne is vazall már :); csak valahogy NAGYON megutált mindenki a környéken... azt hiszem kicsit dél afrika-ázsia fele kell orientálódnom :) )
pocoktól milyen dícséretet kaptam, mindjárt elpirulok :D
Utoljára szerkesztette: Timakrisz, 2014.10.30. 10:16:11 -
kissssss #2483 LOL :-D azért a végeredményről is majd rakj be képet ha kész lesz a mestermű. -
pocoksari #2482 ez szép -
Lysandus #2481 :-DDDDD Gratula! :-) -
Timakrisz #2480 Háháhá :) 1.7 Hard :)) "Apa kezdődik :) )