10049
-
pocoksari #2799 köszi -
pocoksari #2798 nem, a hadiállapot ad mindkét félnek bizonyos mozgásteret, tehát az ő ellensége nem azért mehet át, mert te adtál áthaladási engedélyt neki -
wednes #2797 Fura ez az áthaladási engedély dolog.
Ha valakinek megadom, akkor az ellensége is megkapja. Most adtam meg Moszkvának erre kapásból a dánok gyalogolnak keresztül a területemen, csak úgy. Gondolom +1 kapcsolat nélkül, szóval még előnybe is vannak.
Szerintem régen jobb volt, bár igaz, hogy így egy ország mögül lehetett rajtaütéseket szervezni...az se volt 100%-os, de ez meg így, mint mondtam fura. -
Lysandus #2796 Gratula!!! -
pocoksari #2795 nyugodtan leírhatod, hogy miért teljesen nyilvánvaló és én megválaszolom, hogy miért nincs igazad -
hitman1028 #2794 nem is hiszem el xd
ezért jó az ironman,ott nem lehet csalni xd
csak azt nem szeretem ,ha teljesen nyilvánvaló h nem tiszta játék volt és ezzel még menőznek is -
wednes #2793 Na így már világos, köszi. Ez nem volt nekem egyértelmű. :)
Akkor ez szimplán AI bonus.
Utoljára szerkesztette: wednes, 2015.04.06. 11:40:37 -
wednes #2792 Így van. És azt látom, hogy nekem nincs bónuszom a svédekkel (úgy tom van nekik), de a többieknek meg van.
Bár nem tom milyen hatással van a ki- be kapcsolgatás egy már elkezdett játéknál. -
hitman1028 #2791 a játékos hiába játszik lucky nationnal,nála nem jelennek meg a bonusok -
hitman1028 #2790 a játék elején belehet állitani,hogy legyen vagy ne legyen -
pocoksari #2789 nem merem megkockáztatni, hogy bedöglik a mentésem, ez kb. 100 óra játék volt
de ettől függetlenül nem kell elhinned, nekem elég, hogy én tudom -
wednes #2788 Üdv megint!
A "Historically lucky nations" az alapból megjelenik a nemzeteknél vagy néha beugrik ablak, hogy most szerencse sorozat van? Ezt nem teljesen értem.
Most svédekkel kezdtem a játékot a h. lucky bekapcsolva..nézem a trade node-okat, mindenkinél ott van a +10% (lucky bonus) a trade powernél az összes szerencsés országnál (Moszkva, osztrákok franciák, angolok, Brandenburg stb). KIVÉVE nálam nincs sehol és meg se jelenik már 30 éve. -
hitman1028 #2787 ezt most csináld meg ironmanbe,akk elhiszem h cheat nélkűl is megy xd -
kissssss #2786 (trollface) -
pocoksari #2785 akkor ma bent alhatok? vagy megint a lábtörlő marad...:D -
kissssss #2784 nem rossz nem rossz... elmegy. -
pocoksari #2783 országok
vége
ausztria befejezve -
Lysandus #2782 Sok kérdés, de mindre van válasz. Egyszerűbb, ha előbb itt nézel körül:
EU IV Wiki -
ChuckYeager #2781 ja és a Holy Empire ablaknak mi az értelme?
Castíliával vagyok.
-
ChuckYeager #2780 Üdv.Most ismerkedek a játékkal.
Segítenétek:
A kereskedelem ,hogy működik?mi az trade node?és a transfer trade?
Ha van egy nemzet de meg akarom támadni,és szöviben van valakivel ,hogy tudom úgy ki játszani,hogy a szövije ne támadjon meg?
A pápa választás hogy működik?és mi az előnyöm ha az én kardinálisom lesz a pápa?
A Personal Unio ,mi az?
Van valahol egy magyar nyelvű útmutató?
bocsi a sok kérdésért.
-
pocoksari #2779 nagyon lassú a játék, hihetetlen, nem tudok pörgetni, kb. mintha a leglassabb fokozaton menne... -
pocoksari #2778 lassan lesz képem az osztrák játékról -
Kacyking #2777 Ha megvolt a protestáns vs katolikus liga csörte, utána csak a győztes oldal vallásával rendelkező elektorok lehetnek.
Illetve a gép, úgy vettem észre csak a saját vallásából hajlandó választani.
Visszatérve egy régebbi kérdésemre. Tudja-e valaki hogyan lehet revoldutionary empiret csinálni? Vagy hol van hozzá leírás? -
Lysandus #2776 Szerintem Brandenburg már túl nagy. (Túl nagy ország nem vállalja el már az elektorságot. Nem tudom, hogy miért, de ha te vagy a császár és kiesik egy választó, akkor csak a kicsik között tud az ember eséllyel választani, emlékeim szerint.) Szászországnak meg csak a csücskét látni a képen. De nem értem, hogy miért nem választ a gép újakat. Ha kevesebb, mint hét elektor van, akkor igen kemény negatív módosítókat kap a császár.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.04.03. 20:46:20 -
hitman1028 #2775
elvileg már kijavitották -
Malarki #2774 Én még azt használom, az El Dorado még nincs meg. Viszont azóta volt 1.9 patch, az nem oldotta meg? Mert ez így remek, hogy mehet a kukába az egész mentés. -
hitman1028 #2773 mikor bejött az art of war,akkor voltak ilyen bugok -
kissssss #2772 "Európa koalícióra lépett ellenem"
tipikus paradox játék. -
Malarki #2771 Brunswick-kal játszottam, megalapítottam Hannovert, erre az összes népre kaptam egy -20000-es büntetést "Distance between borders" címszóval, amitől az összes szövetségem felbomlott és kb. egész Európa koalícióra lépett ellenem. Valaki látott már ilyet? Ez valami bug vagy mi? -
hitman1028 #2770 nem,alant irtam h portugália,spanyol és nagy-brittania is volt már
de ha az osztrákok visszakerűltek miért nem hozza vissza akiket mások kirugtak -
Lysandus #2769 Valamiért csak megvonták tőlük a választói címet. (Ha Te vagy a császár, van egy ilyen opció a diplomáciai menüben.) Mindig az osztrák főherceg volt a császár? -
hitman1028 #2768 brandenburg és ausztria játék kezdete óta szövik -
Lysandus #2767 Vagy talán ha háborúba keverednek a császárral, és veszítenek, akkor is meg lehet vonni tőlük az elektori címet... -
Kacyking #2766 Helló!
Lenne egy kérdésem. Mű kell ahhoz,hogy revolutionary empire legyek? Nem találom a wikin. Ezen kívül USA-val is lehetséges? Kicsit feszült a viszony az angolokkal.( Aki amúgy játékos szóval nem volt leányálom a függetlenedés 1656-ban. -
Lysandus #2765 Eretnekek? Asszem ki lehet őket rakni ilyen címszóval. -
hitman1028 #2764 arra gondoltam h pl brandenburg v saxony hogyan kerűlt ki a választófejedelmek közül -
heverő #2763 és a commonwelth vélhetően protestáns, míg a HRE katolikus. -
pocoksari #2762 van két elektor, akik utálnak -
hitman1028 #2761
ez most meg mi xd -
pocoksari #2760 nekem meg piszkosul belassul a játék...1 nap utána 1 mp szünet megint 1 nap megint 1 mp szünet...szerintem a vazallusok miatt, mert hirtelen megmozdul egy csomó flotta, sereg...csak fura, hogy fogja a gépet